Hollywood-glimlach
in Turkije

Lachen als een Hollywood-ster is bij ons mogelijk!

ERDEM-KLINIEK IN ISTANBOEL

Erdem Clinic is een van de meest gevestigde en betrouwbare gezondheidsklinieken in Istanbul en beschikt over 6 volwaardige ziekenhuizen. Het is al meer dan 30 jaar effectief werkzaam op gebieden als plastische chirurgie, tandheelkundige behandelingen, bariatrische chirurgie, haartransplantatie en andere medische gebieden.

Erdem Mond- en Tandheelkundige Polikliniek biedt baanbrekende diensten op haar vakgebied met vijf tandartsen en tandtechnici die experts zijn in hun vakgebied. Dankzij onze gezondheidsprofessionals met meer dan 10 jaar ervaring worden alle tandheelkundige behandelingen professioneel uitgevoerd met de nieuwste technologische medische apparatuur, waarbij gezondheidsnormen en patiëntveiligheid voorop staan.

Hollywood-glimlach
in Turkije

De Hollywood Smile-procedure wordt toegepast om een esthetisch perfecte witte glimlach te verkrijgen. Porseleinlaminaat of zirkoniumfineer worden gebruikt om de kleur, vorm en positie van de tanden te verbeteren. De tandarts ontwerpt een natuurlijk ogende glimlach die past bij de gezichtsstructuur van de patiënt. De toepassing wordt voltooid door de mallen die in een speciaal laboratorium zijn voorbereid op de tanden te plaatsen.

Turkije is het leidende land op het gebied van deze behandeling, omdat er onder meer goed uitgeruste klinieken, gespecialiseerde tandartsen en gratis online consultatiediensten tot de voordelen behoren. Daarnaast worden ervaren tandartsen en medische hulpmiddelen ingezet en is er makkelijk en snel toegang tot patiënten over de hele wereld.

  • Plaatselijke verdoving
  • Eén sessieduur
  • 6 Nachten accommodatie
  • Direct weer aan het werk

Servicenormen

7/24 STEUNLIJN

Mogelijkheid om ons op elk moment te bereiken!

VIP-OVERDRACHT & ACCOMMODATIE

Wij bieden een VIP-transferservice van de luchthaven naar het hotel en de kliniek voor onze patiënten

5-STERREN HOTELSERVICE

Naast de modernste behandelingen, bieden wij comfort aan onze patiënten

STATE-OF-ART CLINICS

Thanks to our state-of the-art medical equipment, we offer a complete solution.

ERVAREN ARTSEN

Onze ervaren artsen staan voor u klaar.

SERVICEONDERSTEUNING IN ALLE TALEN

Wij bedienen onze patiënten van over de hele wereld in hun eigen taal.

Hollywood-glimlach
Kosten in Turkije

Grote korting op Hollywood Smile

3.000€

All-inclusive pakket

  • Een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Allround VIP-transfer
  • Persoonlijke assistenten spreken Nederlands
  • Laboratorium-, medicatie- en apparatuurkosten
  • Gratis consultatie

Deze eer behoort ons allemaal toe!

De LTB Club Community, die zakenmensen, CEO's, CFO's, ondernemers en de beste internationale experts uit de industrie omvat, heeft zowel ons ziekenhuis als ons land trots gemaakt door de International Patient Satisfaction Award uit te reiken aan Erdem Health Group tijdens de International Business Awards 2024, georganiseerd in Dubai. Erdem Health Group bestuurslid en administratief coördinator Aybüke Külünk Canlı ontving de onderscheiding.
De LTB Club, die dit internationale evenement organiseert door de leiders van de sector, hun visie en innovaties onder één dak samen te brengen, zei over Erdem Health Group: “Deze prijs is een bewijs van uw leiderschap, toewijding aan uitmuntendheid en medelevende zorg die u bieden aan patiënten van over de hele wereld. Erdem Health Group heeft echt een verschil gemaakt in de levens van zovelen en deze onderscheiding is een welverdiende erkenning van uw uitstekende bijdrage.”

Vraag het aan de dokter

Gratis consultatie
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode