Mama make-over
in Turkije

Mommy Makeover: waar zelfzorg en zelfliefde samenkomen.

ERDEM-KLINIEK IN ISTANBOEL

Erdem Clinic is een van de meest gevestigde en betrouwbare gezondheidsklinieken in Istanbul en beschikt over 6 volwaardige ziekenhuizen. Het is al meer dan 30 jaar effectief werkzaam op gebieden als plastische chirurgie, tandheelkundige behandelingen, bariatrische chirurgie, haartransplantatie en andere medische gebieden.

Onze specialisten, die al jaren ruim twaalfduizend operaties uitvoeren op het gebied van plastische chirurgie, beschikken bovendien over internationale certificaten en medische apparatuur op het gebied van esthetische chirurgie.

Mama Make-over
in Turkije

Een Mommy Makeover is een cosmetische chirurgische procedure die is ontworpen om vrouwen te helpen hun lichaam van vóór de zwangerschap te herstellen of hun uiterlijk na de zwangerschap en bevalling te verbeteren. Hoewel Mommy Makeovers in verschillende landen kunnen worden uitgevoerd, waaronder Turkije, is het essentieel dat u de procedure, de componenten ervan begrijpt en weet wat u kunt verwachten als u dit overweegt.

Turkije is een populaire bestemming voor medisch toerisme, inclusief cosmetische ingrepen zoals mama-make-overs, vanwege de bekwame chirurgen en concurrerende prijzen. Voordat u een beslissing neemt, dient u een zorgverlener in uw eigen land te raadplegen om er zeker van te zijn dat een mama-make-over geschikt voor u is en dat u gezond genoeg bent voor de procedure.

  • Narcose
  • 6-7 uur duur
  • 7 Nachten accommodatie
  • 2 weken weer aan het werk

Service normen

7/24 STEUNLIJN

Mogelijkheid om ons op elk moment te bereiken!

VIP-OVERDRACHT & ACCOMMODATIE

Wij bieden een VIP-transferservice van de luchthaven naar het hotel en de kliniek voor onze patiënten

5-STERREN HOTELSERVICE

Naast de modernste behandelingen, bieden wij comfort aan onze patiënten

State-of-art-klinieken

Dankzij onze state-of-the-art medische apparatuur bieden wij een totaaloplossing.

ERVAREN ARTSEN

Onze ervaren tandartsen staan voor u klaar.

SERVICEONDERSTEUNING IN ALLE TALEN

Wij bedienen onze patiënten van over de hele wereld in hun eigen taal.

Mama make-over
Kosten in Turkije

Plastisch chirurg

5.850€

Hoogleraar Plastische Chirurgie

7.000€

All-inclusive pakket

  • Een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Allround VIP-transfer
  • Persoonlijke assistenten spreken Nederlands
  • Laboratorium-, medicatie- en apparatuurkosten
  • Free consultation

Tot 30% korting op gecombineerde bewerkingen Neem contact met ons op voor meer informatie

Deze eer behoort ons allemaal toe!

De LTB Club Community, die zakenmensen, CEO's, CFO's, ondernemers en de beste internationale experts uit de industrie omvat, heeft zowel ons ziekenhuis als ons land trots gemaakt door de International Patient Satisfaction Award uit te reiken aan Erdem Health Group tijdens de International Business Awards 2024, georganiseerd in Dubai. Erdem Health Group bestuurslid en administratief coördinator Aybüke Külünk Canlı ontving de onderscheiding.
De LTB Club, die dit internationale evenement organiseert door de leiders van de sector, hun visie en innovaties onder één dak samen te brengen, zei over Erdem Health Group: “Deze prijs is een bewijs van uw leiderschap, toewijding aan uitmuntendheid en medelevende zorg die u bieden aan patiënten van over de hele wereld. Erdem Health Group heeft echt een verschil gemaakt in de levens van zovelen en deze onderscheiding is een welverdiende erkenning van uw uitstekende bijdrage.”

Vraag het aan de dokter

Gratis consultatie
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode