Neuscorrectie
in Turkije

Zeg hallo tegen een nieuwe look dankzij het wonder van de neuscorrectie!

ERDEM-KLINIEK IN ISTANBOEL

Erdem Clinic is een van de meest gevestigde en betrouwbare gezondheidsklinieken in Istanbul en beschikt over 6 volwaardige ziekenhuizen. Het is al meer dan 30 jaar effectief werkzaam op gebieden als plastische chirurgie, tandheelkundige behandelingen, bariatrische chirurgie, haartransplantatie en andere medische gebieden.

Onze specialisten, die al jaren ruim twaalfduizend operaties uitvoeren op het gebied van plastische chirurgie, beschikken bovendien over internationale certificaten en medische apparatuur op het gebied van esthetische chirurgie.

neuscorrectie
in Turkije

Neuscorrectie is een operatie die wordt uitgevoerd voor patiënten die de misvorming bij neusletsel willen herstellen, aangeboren cysten in het neusgebied willen verwijderen, ademhalingsmoeilijkheden willen behandelen of de vorm van de neus esthetisch willen veranderen. Het is ideaal voor patiënten die een neuscorrectieoperatie overwegen om eerst een online onderzoeksproces te ondergaan om de juiste methode te bepalen.
Turkije is een van de meest geprefereerde landen voor buitenlandse patiënten dankzij de gezondheidsgroepen en klinieken die voldoen aan de internationale accreditatie- en certificeringsnormen, de uitgeruste medische apparatuur en de all-inclusive pakketvoordelen.

  • Narcose
  • 1-2 uur Duur
  • 7 Nachten accommodatie
  • 7-10 dagen weer aan het werk

Servicenormen

7/24 STEUNLIJN

Mogelijkheid om ons op elk moment te bereiken!

VIP-OVERDRACHT & ACCOMMODATIE

Wij bieden een VIP-transferservice van de luchthaven naar het hotel en de kliniek voor onze patiënten

5-STERREN HOTELSERVICE

Naast de modernste behandelingen, bieden wij comfort aan onze patiënten

State-of-art-klinieken

Dankzij onze state-of-the-art medische apparatuur bieden wij een totaaloplossing.

ERVAREN ARTSEN

Onze ervaren tandartsen staan voor u klaar.

SERVICEONDERSTEUNING IN ALLE TALEN

Wij bedienen onze patiënten van over de hele wereld in hun eigen taal.

Neuscorrectie
Kosten in Turkije

Plastisch chirurg

2.450€

Hoogleraar Plastische Chirurgie

2.950€

All-inclusive pakket

  • Een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Allround VIP-transfer
  • Persoonlijke assistenten spreken Nederlands
  • Laboratorium-, medicatie- en apparatuurkosten
  • Free consultation

Tot 30% korting op gecombineerde bewerkingen Neem contact met ons op voor meer informatie

Deze eer behoort ons allemaal toe!

De LTB Club Community, die zakenmensen, CEO's, CFO's, ondernemers en de beste internationale experts uit de industrie omvat, heeft zowel ons ziekenhuis als ons land trots gemaakt door de International Patient Satisfaction Award uit te reiken aan Erdem Health Group tijdens de International Business Awards 2024, georganiseerd in Dubai. Erdem Health Group bestuurslid en administratief coördinator Aybüke Külünk Canlı ontving de onderscheiding.
De LTB Club, die dit internationale evenement organiseert door de leiders van de sector, hun visie en innovaties onder één dak samen te brengen, zei over Erdem Health Group: “Deze prijs is een bewijs van uw leiderschap, toewijding aan uitmuntendheid en medelevende zorg die u bieden aan patiënten van over de hele wereld. Erdem Health Group heeft echt een verschil gemaakt in de levens van zovelen en deze onderscheiding is een welverdiende erkenning van uw uitstekende bijdrage.”

Vraag het aan de dokter

Gratis consultatie
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode