Tandkronen Turkije

Ontwerp je glimlach

Tandkronen Turkije

Het proces dat bekend staat als tandkronen is eigenlijk een vaste protheseconstructie. Ze worden aangebracht bij afwezigheid van tanden in de mond en kunnen niet door de patiënt worden verwijderd zoals een uitneembare prothese. Op deze manier wordt een comfortabeler gebruik verkregen. In plaats van steeds de prothese aan en uit te doen en allerlei verschillende problemen op te lossen, biedt een vaste prothese veel meer voordelen voor de mens. Er moeten echter enkele voorwaarden aanwezig zijn om kronen te kunnen uitvoeren. Daarna worden de tanden geprepareerd, worden de nodige metingen gedaan en wordt de patiënt in korte tijd behandeld.

PROCESSEN

Anesthesie

Lokaal

Looptijd

One Sessies

Accommodatie

6 Nachten

Terug naar het werk

Direkt

Erdem kliniek in Istanboel

Erdem kliniek is een van de meest betrouwbare gezondheidsklinieken in İstanboel. Het is al meer dan 30 jaar effectief op het gebied van esthetiek en cosmetica. Het heeft ervoor gezorgd dat 99 procent van de patiënten tevreden is met zijn geavanceerde medische technologie, bekwame artsen en geavanceerde praktijken.
Door te werken met toegewijd en eerlijk personeel, wil Erdem kliniek de beste zijn in de hedendaagse geneeskunde, haar patiënten onder alle omstandigheden tevreden stellen en bekend staan ??als één van de grootste gezondheidsinstellingen in Turkijë en de wereldarena.

80.000+

TEVREDEN PATIENTEN

6

ZIEKENHUIZEN

800+

KLINISCHE KAMERS

400+

GEKWALIFICEERDE ARTSEN

Medische team

Turkije is een van de plaatsen in de wereld waar het onderwijs in de geneeskunde erg belangrijk is. Onze artsen hebben een sterke opleidingsachtergrond en zeer ervaren in hun vakgebied. Met de sterk verbeterde methoden die ze gebruiken en ook de service van de behulpzame en professionele medische staf, zal ons medisch team u helpen om prachtige resultaten te behalen en u tegelijkertijd thuis te laten voelen.
Bij Erdem Clinic bieden wij u een behandelmogelijkheid waarbij u met onze ervaren artsen perfecte en levenslange blijvende resultaten kunt behalen.

VOOR & NA FOTO'S

WAAROM WIJ ?

MEEST GEVESTIGDE GEZONDHEIDSGROEP

ERVAREN EN BETROUWBARE TEAM

BETAALBARE PRIJZEN

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Tandkronen Kosten in Turkije

All-inclusive pakket
  • Gratis consultatie
  • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Pre-/postoperatief testen
  • Kosten voor laboratorium
  • Medicijnen en apparatuur
  • Allround VIP-transfer
  • 24/7 ondersteuning
  • Assistenten spreken Nederlands

Request for Information

Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode

Laten we praten

Heb je een vraag? Wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons om contact op te nemen met Erdem Kliniek.

Adres

Alemdağ Cad. Sezer Sk. No: 3-5 Ümraniye – İstanbul

Telefoon

+90 541 249 64 14

E-mailen

info@erdemclinic.com

WhatsAppen

+90 541 249 64 14

Erdemkliniek in de pers