Tandheelkunde

All on 4 in Turkije

All On 4 in Turkije

Wat is All on 4?

In gevallen waar er botdeficiëntie is in de achterste regio's, is het mogelijk om vaste prothesen te maken zonder geavanceerde chirurgie door gebruik te maken van schuine implantaten met de All on 4-techniek. De voordelen zijn;

 • Het is de techniek om op dezelfde dag een vaste gebitsprothese te maken, met een enkele chirurgische ingreep, bij patiënten zonder tanden.
 • Chirurgie voor sinusverhoging omvat geen geavanceerde chirurgische ingrepen zoals bottoevoeging.
 • Het is gepland volgens de persoon.
 • Reiniging en onderhoud is eenvoudiger dan conventionele methodes.
 • Het is geschikt voor patiënten die geen uitneembare prothese kunnen gebruiken en een misselijkheidsreflex hebben.
 • Het ontwerp is anders dan bij volledige gebitsprothesen.
 • Het aantal benodigde sessies is minder.

Voor All on 4 operatie

Deze behandeling kan worden toegepast op alle tandenloos patiënten die geen systemische ziekte hebben die tandheelkundige implantaatchirurgie kan voorkomen en die voldoende botvolume hebben. Tijdelijke gebitsprothese die na de ingreep op tandheelkundige implantaten wordt vastgezet, kan direct worden gebruikt. In de periode van 3 maanden, het proces van fusie van tandheelkundige implantaten en bot, moeten patiënten echter een aanbevolen dieet krijgen. Nadat dit proces is voltooid, is het mogelijk om terug te keren naar het normale dieet met de te maken permanente prothese.

Voorafgaand aan de behandeling wordt de chirurgische planning gemaakt met behulp van panoramische röntgenfoto's en tandheelkundige volumetrische tomografie. Implantaten worden met een eenvoudige ingreep geplaatst. Op dezelfde dag wordt de tijdelijke gebitsprothese op de tandheelkundige implantaten geplaatst. Tijdens de genezingsperiode van drie maanden is het noodzakelijk om erg heet, koud, vast, hard en plakkerig voedsel te vermijden. Na drie maanden, wanneer het fusieproces van het bot is voltooid, worden permanente gebitsprothesen ingebracht. U kunt overstappen op een normaal voedingspatroon.

Na de All on 4 operatie

Een van de veel gestelde vragen is wie baat kan hebben bij de behandeling die wordt toegepast met de All on 4 techniek. Laten we allereerst stellen dat patiënten die al hun tanden verloren hebben baat kunnen hebben bij deze behandeling. Met deze techniek kunnen echter prothetische tanden worden aangebracht wanneer de resterende tanden die het grootste deel van hun tanden hebben verloren, moeten worden getrokken.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Het is natuurlijk wel nodig om de resterende tanden voor de behandeling te trekken. Laten we ook de informatie overbrengen dat deze behandeling speciaal wordt aanbevolen voor patiënten met veel botverlies in de achterkant van de onder- en bovenkaak. Het is erg belangrijk dat patiënten dezelfde dag een kunstgebit gaan gebruiken. Op deze manier kunnen spraak- en voedingsproblemen worden voorkomen en kunnen ook patiënten met botverlies met een gerust hart profiteren van het aanbrengen van een gebitsprothese.

Indien tijdens het voorbehandelingsonderzoek diverse problemen zoals tandvleesaandoeningen worden geconstateerd, wordt allereerst een behandeling toegepast om deze problemen op te lossen.

All on 4 in Turkije Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

All on 4 Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

All on 4 in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Een paar dagen zou voldoende zijn voor al uw voorbereidingen voor de All on 4-procedure.

Hersteltijd kan variëren tussen 5-10 dagen. U moet uw vakantie dienovereenkomstig plannen.

Een vaste prothese met 10 tot 14 tanden wordt ondersteund door de vier implantaten en wordt meteen op zijn plaats gezet, meestal 24 uur na de operatie.

Vanwege het ontbreken van zenuwuiteinden in de all-on-four tandheelkundige implantaatboog, kunnen patiënten bijtproblemen krijgen. De afwezigheid van zenuwuiteinden heeft ook invloed op het kauwen. Daarom moeten patiënten, totdat ze veilige kauwgewoonten met hun nieuwe tanden hebben ontwikkeld, worden geïnstrueerd over hoe ze goed moeten kauwen en langzaam moeten consumeren.

De duurzaamheid van All-in-4 implantaten is in de loop van de tijd bewezen. Studies tonen zelfs aan dat ze met goed onderhoud 20 jaar of langer kunnen overleven. De implantaatpalen hoeven nooit te worden vervangen; uw kunstgebit zal echter na verloop van tijd verslijten.

 • Gebruik Super Flos onder de brug na elke maaltijd.
 • Gebruik een waterprikker en 1/4 water en antibacteriële alcoholvrije mondspoeling.
 • Gebruik een elektrische tandenborstel om grondiger schoon te maken.

Patiënten met een slechte tandgezondheid in het verleden en onderliggende problemen die het herstel van implantaatchirurgie moeilijk of abnormaal traag zouden maken, zijn geen uitstekende kandidaten voor All on 4.

Herstel van All-on-4 tandheelkundige implantaten kan tot zes maanden duren. Uw kwaliteit van leven kan worden verbeterd en uw gevoel van eigenwaarde kan stijgen als gevolg van het ontvangen van nieuwe permanente vervangende tanden.

All-on-4 tandheelkundige implantaten hebben een kans om te mislukken. Vijf procent van de patiënten ervaart dit. Wanneer de implantaten niet integreren met het bot, gebeurt het.

De hersteltijd na het plaatsen van All-on-4 tandheelkundige implantaten is kort. Dit komt omdat het kaakbot is waar het grootste deel van het proces daadwerkelijk plaatsvindt. Patiënten melden vaak pijn en bloedingen en oedeem in de mond kunnen voorkomen.

Het is noodzakelijk dat een tandheelkundige implantaatoperatie onder een of andere vorm van verdoving of sedatie wordt uitgevoerd, maar hoeveel is geheel aan u en hoe comfortabel u wilt zijn.

Met all-on-4 tandheelkundige implantaten kunt u met een snelle, minimale ingreep een hele tandboog vervangen. All-on-4 tandheelkundige implantaten vereisen geen afzonderlijke schroeven om elke vervangende tand te bevestigen; ze worden eerder precies en strategisch op de boven- of onderkant van uw mond geplaatst (of beide).