Plastische Chirurgie

Neuscorrectie in Turkije

Neuscorrectie in Turkije

Wat is Neuscorrectie?

Esthetische neuschirurgie, een van de meest uitgevoerde operaties op het gebied van esthetische chirurgie; is een applicatie die de ademhaling van de patiënt verbetert en de vorm van de neus corrigeert.

Het doel van neuscorrectie is om een ​​natuurlijke neus te maken die past bij het profiel van het gezicht.

Neus is een van de belangrijkste organen die zich in het midden van het gezicht bevindt en functioneel zorgt voor luchtdoorgang. Bij esthetische neusoperaties is het erg belangrijk om tijdens de operatie op dit element te letten.

Als er structuren in de neus zijn die niet kunnen functioneren, moeten deze worden verbeterd en moet de ademhalingskwaliteit van de patiënt worden verbeterd. Bovendien variëren de slagingspercentages van de operatie ook afhankelijk van de huidkenmerken van de patiënt.

Methoden voor Neuscorrectie

Er zijn zes verschillende technieken voor neuscorrectie.

Microrhinoplastiek in Turkije

Patiënten met een kleine afwijking aan de achterkant van de neus en een smal bovenbeen van de neus kunnen baat hebben bij de microrhinoplastiekmethode. Bij deze techniek wordt de neusrug bereikt met incisies die door de neus worden gemaakt en wordt de neusrug gevormd met behulp van speciale scheersystemen. Aangezien de ingreep zeer beperkt is, is er geen noodzaak voor laterale neusbotbreuken om de neus zijn natuurlijke ronde vorm terug te geven, en is de ingreep aan het puntje van de neus zeer beperkt. Buiten dat kan de genezing meestal in zeer korte tijd worden voltooid zonder zelfs blauwe plekken en zwellingen rond de ogen. De belangrijkste voorwaarde om succesvol te zijn in de microrhinoplastiektechniek is de selectie van de juiste patiënt, evenals de realistische weergave van de verwachtingen van de patiënt en de arts van de operatie vóór de operatie.

Tip Plasty in Turkije

De operaties die worden uitgevoerd om de misvormingen van alleen de punt van de kraakbeenstructuur te corrigeren zonder enige tussenkomst op de botstructuren van de neus, worden tipplastiek genoemd. Met tipplastiekchirurgie kunnen neerhangende neustip en asymmetrie worden verholpen, volledige neustips kunnen worden verkleind, het punt van de neuspunt kan worden gemarkeerd in de neusprofielweergave en kraakbeenhoeken die de neusingang beperken, kunnen worden verholpen. Zwelling en verkleuring rond de ogen worden meestal niet gezien na een operatie, omdat de botstructuren niet worden aangetast. Na een tipplastiek kunnen patiënten snel hun normale dagelijkse bezigheden hervatten, omdat een verband van een week op de neus voldoende is. Wat hierbij moet worden overwogen, is om niet alleen op de punt te focussen, maar ook om de algemene neusstructuur te evalueren. Als de relatie tussen het puntje van de neus en het dorsum niet goed wordt beoordeeld en er niet in beide regio's wordt ingegrepen, kunnen er geen adequate resultaten worden verkregen.

Endonasale benadering (gesloten neuscorrectie in Turkije)

Als de problemen in de neus niet te veel zijn, is het een neuscorrectie die volledig in de neus wordt uitgevoerd. Neusesthetische ingrepen kunnen in verschillende technieken worden toegepast. Het kan de voorkeur hebben in gevallen waarin de huid en het zachte weefsel zeer weinig beschadigd zijn, zoals het verwijderen van de neusbrug, het optillen van de neuspunt en het verkleinen van de neusvleugels met de endonasale neuscorrectiemethode.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Endonasale neuscorrectie (gesloten neuscorrectie) is de tussenkomst van de neus met dunne incisies die door de neus worden gemaakt. Nadat de incisies zijn gemaakt, wordt de operatie voltooid met esthetische hechtingen. Voor hechtingen wordt de rasptechniek gebruikt in plaats van de neus te breken. Het is een procedure die meestal wordt uitgevoerd wanneer de patiënt bewusteloos is. Als alleen een eenvoudige correctie wordt aangebracht rond het puntje van de neus, kan plaatselijke verdoving de voorkeur hebben. De operatie duurt 1-3 uur, afhankelijk van de techniek die onder algehele narcose wordt toegepast.

Het heeft voordelen zoals een kortere herstelperiode, geen littekens, een natuurlijker uiterlijk van de neus en een kortere operatietijd in vergelijking met een open neuscorrectie. Om deze redenen heeft het veel meer de voorkeur van patiënten. De operatietijd is korter, maar het is een moeilijke en technische operatie en vereist serieuze expertise en ervaring.

Na de operatie, vooral in de eerste week, moet het hoofd hoog worden gehouden. Dit is nodig om de zwelling minder te laten zijn en eerder over te gaan. Steken lossen vanzelf op als esthetische hechtingen in de neus worden geplaatst.

Externe Neuscorrectie (Open Neuscorrectie in Turkije)

In tegenstelling tot gesloten neuscorrectie, maakt de open of externe neuscorrectiebenadering gebruik van een kleine overbruggende incisie, een transcolumellaire incisie genaamd, om de incisies in het rechter en linker neusgat met elkaar te verbinden. In ruil voor dit zichtbare gedeelte van 4-5 mm kan de neushuid naar boven worden geklapt (zoals het openen van een autokap) en kan onbelemmerd zicht op het onderste neusskelet worden bereikt. Naast directe zichtbaarheid van bijna het gehele neusframe, wordt vervorming van het neuskraakbeen geminimaliseerd en kunnen individuele componenten worden beoordeeld in hun natuurlijke, intacte uitlijning. Daarom is het kenmerk van open neuscorrectie de sterk verbeterde chirurgische toegang die mogelijk wordt gemaakt door de transcolumellaire incisie.

Hoewel veel aspecten van een onaantrekkelijke neus kunnen worden gecorrigeerd met behulp van een gesloten neuscorrectie (waardoor een transcolumellaire incisie wordt vermeden), wordt het bescheiden risico van een zichtbaar columellar litteken goed gecompenseerd door verbeterde nauwkeurigheid, veelzijdigheid en effectiviteit.

Hoewel sommige neuscorrectiechirurgen bedreven blijven in de gesloten techniek, vooral bij patiënten met een relatief eenvoudige neusanatomie, heeft de komst van open neuscorrectie echt een revolutie teweeggebracht in de behandeling van complexe neusvervormingen zoals hazenlipcorrectie, torsieneuzen of ernstige misvormingen na neuscorrectie. In feite de meeste neuscorrectiespecialisten

beschouw een open neuscorrectie als de voorkeursprocedure voor alle soorten moeilijke neusanatomie.

Piezzo Neuscorrectie (Ultrasone Neuscorrectie in Turkije)

Het gebruik van ultrasone golven bij neuscorrectie begon voor het eerst met chirurgische ingrepen die verband hielden met de mond- en tandgezondheid. Deze aanpak heeft tot doel botten te snijden met snelle trillingen die worden gecreëerd door geluidsgolven.

Met het gebruik van dit apparaat in de neus is het concept van piëzzo of ultrasone neuscorrectie ontstaan.

Dit apparaat is alleen effectief op de botstructuur en is nuttig bij botvorming. Interventie aan andere nasale structuren zoals kraakbeen en tip wordt uitgevoerd met klassieke methoden.

Er is geen kans op een wond of bloeding, omdat de operatie hierdoor kan worden uitgevoerd zonder de delicate weefsels te beschadigen. Het risico op kneuzingen en oedeem na een neuscorrectie is minimaal, omdat schade aan zacht weefsel wordt vermeden. Op deze manier is de herstelperiode van de patiënt veel korter.

Septoplastie

Septoplastie is een chirurgische procedure om de kromming van het septum die de ademhaling beïnvloedt, te corrigeren. Het probleem van het naar één kant buigen van het septum of het vernauwen van de luchtweg als gevolg van uitsteeksels die in een bepaald deel zijn gevormd, wordt septumafwijking genoemd. Dit kan het moeilijk maken om te ademen. Tijdens de septoplastiekprocedure wordt het neustussenschot rechtgetrokken en verplaatst.

Het is meestal normaal dat het septum enigszins scheef staat. Wanneer de buiging echter ernstig is, kan het een kant van de neus blokkeren en de luchtstroom verminderen. Dit veroorzaakt ademhalingsmoeilijkheden aan één of beide kanten van de neus. Septoplastie maakt het neustussenschot recht door kraakbeen, bot of beide opnieuw vorm te geven of te verplaatsen.

Septoplastie kan ook nodig zijn bij het behandelingsproces van ziekten zoals sinusitis of tumor. Bovendien kan septoplastie worden toegepast wanneer niet-chirurgische behandelmethoden slaapapneu of snurkproblemen niet succesvol kunnen behandelen.

 Revisie Neuscorrectie in Turkije

Deze chirurgische ingreep die wordt toegepast op degenen die eerder een neuscorrectie hebben ondergaan maar om verschillende redenen opnieuw een neuscorrectie moeten ondergaan, wordt "Revision Nose Aesthetics" of "Revisional Rhinoplasty" genoemd.

Er zijn veel factoren die revisie neuscorrectie veroorzaken. Deze factoren kunnen direct optreden als gevolg van het mislukken van de eerste operatie, maar ook als gevolg van klappen op de neus na de operatie. Hoewel revisie-neuscorrectie-operaties soms een keuze zijn, kan het soms een noodzaak worden omdat er een probleem kan zijn met de functie van de neus.

De reikwijdte van revisieoperaties kan van persoon tot persoon verschillen. Het probleem kan in elk deel van de neus voorkomen. Bij het plannen van de operatie wordt met veel factoren rekening gehouden, vanaf het moment dat de patiënt de eerste neuscorrectie onderging tot de omvang van het probleem.

Neuscorrectie voor mannen

Hoewel neuscorrectie in principe een vergelijkbare operatie is bij vrouwen en mannen, verschilt het qua conformiteit met het ontwerp van het gezicht en de neus. Dergelijke operaties kunnen worden uitgevoerd met verschillende voordelen. De primaire doelen zijn om een ​​gezondere en mooiere neus te hebben. Omdat de neus zich in het midden van het gezicht bevindt en zich in een positie bevindt die het uiterlijk ernstig kan veranderen. Daarom kan zelfs de kleinste verandering aan de neus de houding van uw gezicht positief veranderen.

In dit proces:

 • Men mag niet vergeten dat de gelaatstrekken van mannen anders zijn dan die van vrouwen en de structuur moet dienovereenkomstig worden gemaakt. De neusconfiguratie moet ook specifiek voor de persoon worden ontworpen en de neus die het meest bij de persoon past, moet worden bepaald.
 • Een sterk opstaand neustype verdient niet de voorkeur. Bij een neuscorrectie bij mannen wordt het puntje van de neus niet te veel opgetild.
 • Er moet een natuurlijke uitstraling worden verkregen.
 • De ideale afmetingen van een mannenneus zijn;

-De hoek tussen de neus en de lip moet 90 graden zijn.

-De neus is licht gebogen, dit zijn de ideale afmetingen die van een mannelijke neus worden verwacht.

Deze maatregelen moeten volgens het proces worden afgehandeld.

Etnische Neuscorrectie

Etnische Neuscorrectie is de kunst van het maken van een natuurlijke esthetische neus die kenmerken heeft die verband houden met het ras (Europees, Afrikaans, Midden-Oosters, Latijns-Amerikaans, Aziatisch en Latijns-Amerikaans) waar mensen toe behoren. Door de ziekten in de neus te behandelen, kan de chirurg de vorm creëren die de patiënt wil. . Aangezien neuscorrectie een gepersonaliseerde procedure is, wordt elke neuscorrectie gepland op basis van de specifieke gelaatstrekken en de algemene neusstructuur van de persoon. Verschillende kenmerkende neusvormen worden echter benadrukt door de gevarieerde etnische structuren van de gemeenschap. . Gezien de neusstructuren van Aziaten, kan worden gezegd dat hun neusstructuren over het algemeen kleiner en boogloos zijn. Daarom veroorzaken verschillende etnische structuren van mensen verschillende soorten karakteristieke neusstructuren. De omvang van de neuscorrectieprocedure zal veranderen op basis van deze omstandigheid.

 Voorafgaand aan een neuscorrectie

De neus is een orgaan waar de haarvaatjes erg dicht zijn. Daarom maken we, voordat we met de neusoperatie beginnen, medicijnen en pijnstillers die de vaten vernauwen. Op deze manier is het mogelijk om deze operatie zonder bloedingen uit te voeren. Bloeden na neuscorrectie is echter een mogelijke aandoening. We voeren een zeer gecontroleerde operatie uit zodat er geen bloeding optreedt. De volgende punten verdienen uw aandacht. Vóór deze operatie mag u geen medicijnen gebruiken met bloedverdunners (vooral aspirine) en voedingsondersteunende producten. Gebruik geen aspirine, pijnstillers, hormoonmedicatie en griepmedicatie.

Neem de dag voor de operatie een douche en reinig uw gezicht met antibacteriële zeep. Vermijd het gebruik van nagellak en make-up bij een bezoek aan de chirurg. Uw mentale toestand op de dag van de operatie is cruciaal. Degenen van onze patiënten die niet onder stress staan, navigeren gemakkelijk door dit proces. Als een patiënt goed slaapt, wordt hij ook goed wakker.

Na een neuscorrectie

Het is normaal dat u na een neuscorrectie (neuscorrectie) een kleine hoeveelheid zwelling en blauwe plekken onder de ogen en aan de wortel van de neus heeft. Nu, dankzij de juiste toepassing van speciale anesthesietechnieken en lokale anesthesie tijdens de operatie, hebben we weinig last van zwellingen en blauwe plekken bij het verlaten van de operatie.

Zwelling en blauwe plekken in deze gebieden hebben de neiging om gedurende 2-3 dagen na de operatie toe te nemen en zijn niet erg hinderlijk, ze beginnen af ​​te nemen vanaf de 4e dag en 7-10e dag.

Specialisten bevelen aan dat:

 • Blijf niet op een zeer warme plaats.
 • Vermijd activiteiten die uw bloeddruk verhogen. Kantel uw hoofd niet naar voren.
 • U mag uw neus aanraken, maar u mag niet geraakt worden. Tijdens het dragen van de spalk kunnen zelfs de kleinste stoten pijnlijk zijn.
 • Probeer uw rechtopstaande houding te behouden.
 • Na de tweede dag kunt u naar buiten gaan en rondlopen, het zal niet besmet raken.
 • Deze siliconen kunnen ervoor zorgen dat u het koud krijgt en uw niesreflex activeren. Blijf kalm en nies desnoods met je mond open. Niezen gaat normaal gesproken over als je je tong tegen je gehemelte drukt.
 • Pas aan het einde van een spalkperiode van 2 weken de massages toe die uw arts u meerdere keren per dag zal laten zien.
 • Besteed een maand vrij van zware inspanning.
 • Ga 1 maand niet naar zee en 2 maanden niet naar het zwembad.
 • Vermijd het dragen van een bril gedurende minstens drie maanden.

Neuscorrectie Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-3 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

5 Dagen

Neuscorrectie Prijzen in Turkije

Plastische Chirurgie
2.450€
Hoogleraar Plastische Chirurgie
2.950€
All inclusive package
 • Free consultation
 • 7 Nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Neuscorrectie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Voorafgaand aan de neuscorrectie hoeven patiënten geen voorbereidende voorbereidingen te treffen. De voor de operatie aangevraagde bloedafnames worden op de ochtend van de operatie in het ziekenhuis uitgevoerd, samen met het anesthesieonderzoek. Afgezien hiervan zijn MRI of tomografie of röntgenfilms niet nodig voorafgaand aan een neuscorrectie.

Voor het post-consultatieproces zijn 7 dagen voldoende voor het herstel. Als u zich na het 24-uurproces op uw gemak voelt, kunt u uw tijd doorbrengen met de culturele en historische structuur van Istanbul.

Een neuscorrectie is veilig en betaalbaar in Turkije. Turkije is een van de landen die het meest om medische wetenschap geeft. Daarom zijn de specialisten en de medische staf in Turkije goed opgeleid en ervaren.

Een verscheidenheid aan verschillende medische behandelingen wordt in algemene zin "neuscorrecties" genoemd. De twee meest voorkomende zijn neuscorrectie, die zich bezighoudt met het uiterlijk van de neus aan de buitenkant, en septoplastie, die zich concentreert op inwendige problemen.

De procedure duurt over het algemeen 1,5 tot 3 uur.

Pijn, zwelling, blauwe plekken, bloedingen, gevoelloosheid, infectie zijn de meest voorkomende bijwerkingen van neuscorrectieprocedures. Naarmate u herstelt, zullen de symptomen verloren gaan.

Een open operatie omvat het maken van een incisie over de columella, de kleine strook weefsel die de neusgaten verdeelt, in tegenstelling tot een gesloten operatie, waarbij de incisies in de neus worden verborgen.

De specialisten zeggen dat de beste leeftijd voor neuscorrectie tussen de 16 en 35 jaar is. Voor of na deze leeftijd zouden er meer complicaties zijn.

Niezen of je neus snuiten kan bloedingen, oedeem of blauwe plekken veroorzaken. Afhankelijk van hoe hard u niest, kan kraakbeen of bot ook bewegen en het werk van uw plastisch chirurg in het gezicht belemmeren. Na de operatie blijft deze beperking vaak enkele weken van kracht.

Het slagingspercentage van de neuscorrectie is ongeveer 91%. Mocht de gewenste uitstraling niet kunnen worden verkregen, dan is er de mogelijkheid tot revisie neuscorrectie.

Afhankelijk van de behoeften van de patiënt kan neuscorrectie de vorm, grootte, uiterlijk, projectie of een combinatie van deze factoren veranderen. Tenzij u aanvullende behandelingen heeft, blijven de lippen, kin, wangen en andere gezichtskenmerken ongewijzigd.

Je moet voorzichtig zijn bij het wassen van je gezicht, je kunt het gebied rond de neustape voorzichtig reinigen. Douchen is twee dagen na de operatie toegestaan.