Haartransplantatie

Kosten Haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie in Turkije

Kosten Haartransplantatie in Turkije

De meest effectieve behandelingsmethode die de voorkeur geniet van mensen met haaruitvalproblemen is haartransplantatie. Als deze behandeling met succes wordt toegepast, geeft het blijvende en natuurlijke resultaten. Het aantal mensen dat een haartransplantatie wil ondergaan in Turkije neemt echter met de dag toe. De reden hiervoor is dat de haartransplantatiekosten in Turkije zeer betaalbaar zijn. Tegelijkertijd zijn de ervaring van de artsen hier en de kwaliteit van de gezondheidscentra een andere reden voor voorkeur.

Wat is Haartransplantatie?

Haartransplantatie is een methode die wordt toegepast bij de behandeling van haaruitval. Dit proces, dat blijvende resultaten geeft, wordt uitgevoerd in de vorm van het planten van nieuwe haarzakjes in het kalende gebied. Haar wordt getransplanteerd door een gespecialiseerde arts in het veld. Een paar maanden na de procedure zult u resultaat beginnen te zien. Maar voor het volledige resultaat heb je een jaar nodig. Ongeveer een jaar na de ingreep zal uw nieuwe haar volledig groeien.

In Turkije worden twee verschillende technieken gebruikt voor haartransplantatietoepassingen. Dit zijn FUE haartransplantatie en DHI haartransplantatie technieken. Beide technieken worden veel gebruikt. Beide geven u verschillende voordelen. Welke methode voor jou geschikt is, bepaal je samen met je arts.

Voordelen van haartransplantatie in Turkije

Er zijn veel voordelen die een haartransplantatie u in Turkije zal opleveren. Deze zijn over het algemeen als volgt:

 • Haartransplantatie wordt heel vaak toegepast in Turkije. Daarom zijn de doktoren hier zeer ervaren.
 • Vooral de haartransplantatieteams die in Istanbul werkzaam zijn, zijn zeer ervaren en professioneel.
 • Haartransplantatie kosten in Turkije zijn kwaliteitscentra die A+ diensten leveren.
 • Het hotel waar u verblijft voor haartransplantatie in Istanbul is zeer luxe en comfortabel.
 • Turkije is veel betaalbaarder dan andere Europese landen wat betreft de prijs van haartransplantatie.
 • Het team dat u zal begroeten zal al uw vragen beantwoorden en aan uw behoeften voldoen.
 • Uw luchthaven- en kliniektransfers worden gedekt door VIP-autoservice.
 • Terwijl u hier een haartransplantatie ondergaat, krijgt u ook de gelegenheid om de historische schoonheden van de stad te zien.

Kosten haartransplantatie in Turkije

Kosten haartransplantatie Turkije is zeer betaalbaar in vergelijking met andere Europese landen. Turkije is het enige land dat diensten van de hoogste kwaliteit ter wereld de goedkoopste maakt. Om deze reden geven de meeste mensen die buiten het land wonen de voorkeur aan deze plek voor haartransplantatie. Tegelijkertijd zijn de pakketten die u worden aangeboden ook erg aantrekkelijk. Alle voorzorgsmaatregelen worden genomen zorg ervoor dat u tijdens uw verblijf hier geen problemen ondervindt en dat de pakketten die u worden aangeboden binnen dit kader zijn voorbereid.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Er zijn enkele factoren die de prijzen van haartransplantatie in Turkije bepalen. Aan het begin hiervan staat de ervaring van uw arts. Het haartransplantatieproces dat door een zeer ervaren arts moet worden uitgevoerd, zal iets duurder zijn dan andere. Deze prijs zal echter nooit hoger zijn dan de prijzen die u in uw thuisland zult tegenkomen. Ook de kwaliteit van het haartransplantatiecentrum is bepalend voor de prijzen. Met de gebruikte technieken en de aanwezige technologie bepalen haartransplantatiecentra een passende prijs voor deze ingreep.

Kosten haartransplantatie in Istanbul

De prijs van haartransplantatie in Istanbul varieert afhankelijk van de kliniek waar u de procedure zult ondergaan. Ook de ervaring van de arts die hier werkt speelt een doorslaggevende rol in de prijs. Als u ondermaatse prijzen tegenkomt, raden we u aan daar even over na te denken. Omdat centra die kwaliteitsservice bieden, transacties niet erg goedkoop maken. Wees daarom zeker van de kwaliteit van het centrum waar u naar toe gaat en de ervaring van uw arts, zodat u later geen problemen ondervindt.

We kunnen geen prijsbereik op onze blog schrijven omdat het ons verboden is om op internet over prijzen te informeren. Voor uitgebreide informatie hierover kunt u echter contact met ons opnemen.

Haartransplantatie in Turkije Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Kosten Haartransplantatie in Turkije

Saffier Fue Haartransplantatie
1.800€
DHI Haartransplantatie
2.000€
All inclusive package
 • Free consultation
 • 3 nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Haartransplantatie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Wij raden u aan om na de haartransplantatie minimaal 3 dagen in Turkije te blijven. Omdat uw arts uw eerste wasbeurt 3 dagen na de ingreep doet. Daarom is het beter om niet meteen terug te keren naar uw land.

We raden u aan om een ​​dag voor het proces naar Turkije te komen voor een soepel proces. U moet uw voorbereidingen treffen en samen met uw arts beslissen of u geschikt bent voor de ingreep. Hiervoor is het geschikter om hier de dag voor de operatie te zijn.

Deze procedure wordt heel vaak toegepast in Turkije. Daarom zijn de doktoren hier behoorlijk ervaren. Tegelijkertijd zijn de transacties zeer betaalbaar. Het slagingspercentage van haartransplantatie in Turkije is 100%. Dus als u op zoek bent naar een land waar u buiten uw eigen land een haartransplantatie kunt ondergaan, dan is Turkije een van de meest ideale bestemmingen voor u.

Turkije is de meest geschikte plaats voor haartransplantatie. Het is mogelijk om deze operatie op de meest succesvolle manier te laten uitvoeren tegen een zeer betaalbare prijs. Turkije is een land dat de mogelijkheid heeft om u deze kans te geven. Hier variëren de prijzen voor haartransplantatie afhankelijk van de kwaliteit van de klinieken en de ervaring van uw arts. Maar in ieder geval moet u weten dat u meer dan $ 1.000 zult uitgeven.

Bij succesvolle operaties zijn de resultaten altijd blijvend. Hiervoor moet uw arts zeer ervaren zijn.

De behandeling die de meest blijvende resultaten biedt bij de behandeling van haaruitval is haartransplantatie. Maar het proces moet foutloos worden uitgevoerd. Hiervoor raden we u aan de procedures te onderzoeken die uw arts eerder heeft uitgevoerd. Zo bent u zeker van de ervaring van uw arts.

De meeste haartransplantatiespecialisten melden dat de ideale leeftijd voor haartransplantatie tussen de 30 en 40 jaar is. Wanneer de resultaten worden onderzocht, zien we dat personen in deze leeftijdscategorie meer permanente resultaten behalen.

Als het verkeerde proces wordt uitgevoerd met een slechte techniek, zullen de resultaten erg slecht zijn. Haartransplantatie is een procedure die zeer zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Alleen een ervaren arts in het veld kan deze operatie met succes uitvoeren.

Omdat uw arts deze procedure onder verdoving uitvoert, voelt u tijdens de operatie geen pijn. U kunt na de operatie heel lichte pijn voelen. Uw arts zal hiervoor pijnstillers aanbev.

Ja. De eerste zeven dagen zijn riskant voor transplantaten. Gedurende deze tijd mogen de grafts niet worden beschadigd. Na 7 dagen zijn de grafts gesetteld, maar het is nog steeds belangrijk dat u gevoelig handelt. We raden u aan uw handelsgebied de eerste maand te beschermen.

U mag gedurende ten minste een week na de operatie geen zware sigaretten, koffie of alcohol gebruiken.

Bijwerkingen worden meestal gezien na haartransplantaties die niet goed worden uitgevoerd. Infectie is hiervan de belangrijkste. Het risico op infectie is zeer hoog na procedures die worden uitgevoerd in een niet-steriele omgeving. Daarnaast kunnen er problemen zijn zoals oedeem, jeuk etc. Maar jeuk en oedeem is een normale bijwerking. Het gaat in korte tijd voorbij.