Tandheelkunde

Hollywood Smile in Turkije

Hollywood Smile in Turkije

Wat is Hollywood Smile?

De tanden moeten in balans zijn met elkaar en met het gezicht voor een aantrekkelijke glimlach. Hiervoor zijn veel parameters:

 • De afstand tussen de tanden wordt bepaald volgens een bepaalde gulden snede
 • Er zou geen opening tussen de tanden zijn.
 • Symmetrisch tandvlees rond de tanden.
 • Tandvlees zichtbaar op enige afstand van onder de lippen in de lachende houding.
 • Het aantal tanden dat zichtbaar is in de lachstand is op een optimaal niveau.
 • Symmetrische opstelling van tanden volgens de middellijn.
 • Gezond tandvlees. Elke letter die klinkt bij het spreken, op de tanden slaan, klinkt correct en de fonatie moet correct zijn.

De kleur en vorm van de tanden, de positie van de lippen en de huidskleur zijn belangrijk bij het maken van dit ontwerp, dat voor elke persoon anders zal zijn. Om het te bereiken, worden de benodigde metingen, fotografie, video's en ook röntgenfoto's gemaakt.

Hollywood Smile-methoden

Er zijn weinig verschillende procedures om de esthetische glimlach te bereiken die patiënten verlangen. Dit zijn:

 • Gingivectomie
 • Tanden bleken
 • Implantaatbehandeling
 • Zirkonia kroon
 • Lumineers
 • Roze esthetiek

Gingivectomie

Gingivectomie kan worden samengevat als het verlengen van het tandvleesweefsel met een chirurgische ingreep. Dit proces wordt onder de mensen ook wel 'tandverlenging' of 'tandvleesverkorting' genoemd. In het kader van deze procedure, die beide kan worden uitgevoerd om een ​​esthetisch mooier gebit te krijgen en om verschillende tandvleesaandoeningen te behandelen, moet het tandvlees worden ingegrepen. Dankzij het proces dat gebaseerd is op de vorming van het tandvlees rond de tand, is het ook mogelijk om een ​​esthetisch mooiere glimlach te krijgen. Opgemerkt moet worden dat de betreffende ingreep moet worden uitgevoerd door parodontologen die de experts zijn op het gebied van tandvleesaandoeningen.

Soms, zelfs als de tanden worden gepoetst na het voeden, kunnen er voedseldeeltjes tussen het tandvlees achterblijven. Dit kan te wijten zijn aan de structuur of vorm van het tandvlees. In dergelijke gevallen kan een gingivectomie nodig zijn om schade aan zowel de tanden als het tandvlees te voorkomen. Alleen al het feit dat het tandvlees overmatig zichtbaar is tijdens het spreken of lachen, kan voldoende zijn om dit proces in gang te zetten.

In de tandheelkunde kan gingivectomie voor verschillende doeleinden worden toegepast. Van deze doeleinden kunnen we zeggen dat 3 factoren naar voren komen.

Stijlvol

Wanneer het tandvlees meer verschijnt dan zou moeten bij het lachen of praten, kan dit een esthetisch onaangenaam beeld creëren. In dergelijke gevallen wordt gingivectomie uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat een glimlach er esthetisch uitziet, moet het tandvlees ongeveer 2 mm dik zijn. Als het meer lijkt, wenden patiënten zich tot de tandarts vanwege esthetische problemen. U kunt ook profiteren van dit proces om het tandvlees er mooi en in de gewenste hoeveelheid uit te laten zien. Voor dit doel wordt meestal het tandvlees in het gebied van de bovenste voortanden ingegrepen.

Functie

Om de tand functioneel te corrigeren, kan het soms nodig zijn om de tand te verlengen tot aan het niveau van het tandvlees. In dergelijke gevallen kunnen we zeggen dat de genoemde bewerking kan worden uitgevoerd. Het feit dat de tand veel functioneler is, is een van de algemene doelen van deze procedure.

Groei in tandvlees

Als de patiënten een fibrotisch, dik biotype hebben, moet de vergroting van het tandvlees worden getolereerd. We kunnen zeggen dat gingivoplastiek de voorkeur kan hebben samen met gingivectomie. Vergroting van het tandvlees is geen veel voorkomend probleem.

Tanden bleken

Het is ieders wens om een ​​witte en mooie glimlach te hebben. Het belangrijkste detail dat nodig is voor een mooie glimlach zijn witte tanden. Mensen met parelwitte tanden zijn echter zeldzaam. Bovendien is verkleuring van de tanden om verschillende redenen een groot obstakel voor het hebben van de gewenste glimlach. Zelfs als de tanden regelmatig worden gepoetst, kunnen verkleuringen die verband houden met de structuur van de tanden niet worden voorkomen.

Het feit dat de tandkleur niet de gewenste witheid heeft, heeft een negatieve invloed op het dagelijks leven van de persoon. Mensen kunnen niet met volle teugen lachen en moeten hun mond verbergen als ze foto's maken of praten. Het uiterlijk van de tanden, vorm- en kleurafwijkingen in de tanden veroorzaken bij de meeste mensen verlies van zelfvertrouwen en kunnen zelfs leiden tot psychische problemen.

Door de bleektechniek toe te passen om tandverkleuring te verwijderen, kunt u wittere tanden krijgen. U kunt meer esthetische glimlachen bereiken met wittere tanden.

Een van de meest populaire opties voor esthetische tandheelkundige behandelingen is het proces dat een tandarts gebruikt om tanden witter te maken. De tanden worden niet beschadigd door de tandenbleekbehandeling. Het is een snelle, betrouwbare en efficiënte techniek. Het is zuiniger, gemakkelijker en moeiteloos dan andere herstellende methoden. Preparaten die tijdens het bleekproces op de oppervlakken van de tanden worden aangebracht, verwijderen de factoren die ervoor zorgen dat de tanden donkerder worden uit de structuur van de tanden.

Na een tandsteenbehandeling is tandenpoetsen heel anders dan tanden bleken. Het tandenbleekproces kan de natuurlijke kleur van de tand met 2 tot 3 ton lichter maken. Het tandenbleekproces kan worden toegepast als 'kantoorbleken', toegepast door de arts in de kantooromgeving en thuisbleken, toegepast door de patiënt thuis onder controle van de tandarts.

In vergelijking met porseleinen veneers is het bleken van tanden een gemakkelijke, betrouwbare, economische en meer beschermende procedure omdat het de tanden niet aantast.

Tandheelkundige implantaten

Kunsttanden die op natuurlijke tanden lijken, worden tandheelkundige implantaten genoemd. Ons gebit is voltooid op de leeftijd van 12-13 jaar en wordt niet meer vernieuwd. Onze tanden, die gedurende het hele leven worden blootgesteld aan veel invloeden van buitenaf, kunnen om vele redenen verloren gaan, zoals cariës, tandvleesaandoeningen, enz. Ontbrekende tanden, hoewel vaak over het hoofd gezien, zijn eigenlijk orgaanverliezen. Tandverlies werd in het verleden geëlimineerd met bruggen en uitneembare prothesen. Dankzij de implantaatbehandeling, die de afgelopen 20 jaar veel is toegepast, kunnen veel gemakkelijkere en gezondere behandelingen worden uitgevoerd. Brugtherapie heeft enkele nadelen. Bij deze behandeling worden de tanden die overbrugd worden geknipt en verkleind. Hierdoor kunnen op de lange termijn gaatjes ontstaan ​​vanaf de snijrand van de tanden. Een ander nadeel van de brug is dat de lasten van ontbrekende tanden op de intacte tanden worden geplaatst. Deze nadelen zijn geëlimineerd dankzij het implantaat. Bij een implantaatbehandeling wordt de kunsttandwortel, die van titanium is gemaakt door de tandwortel na te bootsen, in het kaakbot geplaatst. Het is pijnloos en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Dit proces duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten. Als er veel implantaten in één sessie moeten worden gemaakt, kan de tijd langer zijn.

Na implantatiechirurgie kan de persoon de kliniek zelfstandig verlaten en rijden. Het effect van anesthesie duurt ongeveer 2-3 uur. Een lichte pijn kan 's avonds en gedurende enkele dagen na het aanbrengen van de implantaten worden ervaren, maar deze pijn wordt verlicht met eenvoudige pijnstillers. In zeer zeldzame gevallen worden na de procedure zwelling en hevige pijn waargenomen. Na een paar dagen kan de persoon zijn normale dagelijkse leven voortzetten. Als er niet onmiddellijk wordt geladen, blijven de implantaten 2-3 maanden in het kaakbot en zullen ze naar verwachting volledig versmelten met het bot. In dit stadium zijn de tanden nog niet gemaakt. Aan het einde van de wachttijd worden de tanden op de implantaten geplaatst. Deze fase duurt ongeveer 1 week en de persoon krijgt zijn tanden terug. In sommige gevallen kunnen prothesen direct na plaatsing van de implantaten worden gemaakt.

Zirkonia kroon

Kronen zijn tegenwoordig het meest gebruikte type tandfineer. Metaalondersteunde en niet-metaalondersteunde tandheelkundige fineren zijn onderverdeeld in twee categorieën. Voor patiënten die een meer esthetische glimlach nodig hebben, bieden tandartsen ook aanvullende esthetische behandelingsmodaliteiten. Vanwege deze esthetische eisen wordt behandeling met zirkonium onderstructuren, een meer esthetische benadering van tandheelkunde, op grotere schaal gebruikt. Zirkonium, een wit materiaal dat wordt gebruikt om tanden te maken, wordt in specifieke ovens behandeld om zirkoniumkeramiek te maken in plaats van in zijn oorspronkelijke minerale vorm. Tandkronen van zirkonium behoren tot de categorie metaalvrij fineer en geven een realistischer uiterlijk dan fineer ondersteund door metaal.

Aangezien de lichtdoorlatendheid van zirkoniumtandkronen hoger is dan die van kronen met metalen ondersteuning, zult u geen problemen ondervinden zoals toekomstige zwarte kleurreflectie vanaf de tandvleesrand, wat mogelijk is bij met metaal gecoate porseleinen tanden, omdat het geen donkere kleur produceert. kleur op het tandvlees. Daarnaast zorgen zirkonium tandkronen ook voor een gezonder, transparanter en natuurlijker uiterlijk dankzij het feit dat het zirkonium het licht doorlaat, het doffe uiterlijk dat op de tanden kan voorkomen verdwijnt en de tanden het dichtst bij elkaar komen voorkomen in hun oorspronkelijke staat. Zirkoniumcoating is essentieel voor de gezondheid van uw tandvlees en geeft u niet alleen een aantrekkelijk en natuurlijk uiterlijk. Omdat zirkoniumkronen beter verenigbaar zijn met het tandvlees en de tandvleesaandoening rond de tanden met zirkoniumkronen minder waarschijnlijk is dan met metaal ondersteunde kronen.

Voor mensen die hittebestendig zijn en allergisch zijn voor metaal, zijn zirkoniumkronen de beste vorm van tandheelkundige zorg. Het matte uiterlijk van de tand wordt geëlimineerd door het vermogen van zirkonium om licht door te laten, waardoor de tanden er aantrekkelijker en natuurlijker uitzien. Warme en koude gevoeligheid is niet aanwezig bij degenen die zirkonium tandbedekking hebben. Het is ook veerkrachtiger dan metalen tanden, en omdat het er natuurlijk uitziet, is het populairder voor voortanden. Zirkonium vermindert vlekken veroorzaakt door roken of andere factoren, veroorzaakt geen slechte adem, tandvleesproblemen of veranderde smaak in de mond.

Lumineers-behandeling

Met behulp van een techniek die lumineers wordt genoemd, worden alleen de voorste oppervlakken van de tanden 0,3 tot 0,7 mm dunner gemaakt, met zo min mogelijk verlies van levensvatbaar tandweefsel. Op dit verdunde gebied worden vervolgens porseleinen tandlaminaten geplakt. Het wordt toegepast voor de gevallen zoals:

 • Bij sterk verkleurde tanden die niet kunnen worden bereikt met het bleken van tanden,
 • Bij tanden die structureel ondeugdelijk en slecht gevormd zijn,
 • Samenvoegen van gespleten tanden (sluiting van diasteem),

Daarnaast kan het worden gebruikt als een cosmetische optie om scheve en verkeerd uitgelijnde tanden recht te zetten, om beschadigde of versleten tanden te repareren, om bestaande vullingen te repareren waarvan de kleur en structuur zijn verslechterd, en om gebroken of versleten tanden te herstellen (als alternatief voor een orthodontische behandeling). .

De voordelen van de toepassingen van Lumineers zijn:

 • Een kleine afschuring van 0,3 tot 0,7 mm is voldoende om het gewenste effect te bereiken. Voor de verwerking zijn gemiddeld 7 tot 10 dagen nodig.
 • Ze zijn gemaakt van duurzame, kleurvaste materialen.
 • Met lumineers kunt u de gewenste esthetische kenmerken (kleur, vorm, enz.) verkrijgen zonder de natuurlijke structuur van uw tanden te beschadigen. Er worden ofwel geen veranderingen aan de tand aangebracht, ofwel zeer kleine aanpassingen. Er kan slechts 0,3 tot 0,7 mm materiaal uit de tand worden verwijderd.
 • Uw onbevredigende tanden worden gekopieerd en er wordt vervolgens een patroon op aangebracht. Met andere woorden, de wijziging die aan de tanden moet worden aangebracht, kan worden aangetoond aan het begin van de procedure vóór de ingreep aan de tanden.
 • Omdat porseleinen oppervlakken glad zijn, zullen vlekken door roken en andere oorzaken minder snel verschijnen.
 • Het verandert niet van kleur bij blootstelling aan invloeden van buitenaf, zoals koffie, thee of sigaretten.
 • Het heeft een hoge slijtvastheid.

Roze esthetiek

Tandvleesesthetiek (roze esthetiek) is een behandelmethode die tot doel heeft de misvormingen van het tandvlees te corrigeren en het tandvlees in de positie en normen te brengen die het zou moeten zijn, evenals de tanden. De behandeling van tandvleesaandoeningen, die zowel ons sociale als professionele leven in ons dagelijks leven negatief beïnvloeden, heeft de afgelopen dagen aan populariteit gewonnen.

Er is geen leeftijdsgrens in tandvleesesthetiek. Het kan met een gerust hart worden toegepast bij iedereen die geschikt is voor tandstructuur en tandvleesbehandeling. Tandvleesesthetiek kan worden toegepast op mensen met ongezond tandvlees, mensen met overmatig tandvlees als ze glimlachen en mensen met teruggetrokken tandvlees.

Als het tandvlees te zichtbaar is bij het glimlachen, is de kleur van het tandvlees niet tevreden, is het tandvlees verkleurd, als het tandvlees verschillende afmetingen heeft in vergelijking met de tanden, kan een esthetische operatie worden toegepast.

Voordat het tandvlees wordt gevormd, worden de resten en tandsteen op de tanden gereinigd. De tanden worden onder plaatselijke verdoving verdoofd. Na verdoving van het tandvlees van de patiënt met plaatselijke verdoving, worden de overtollige delen van het tandvlees doorgesneden met hulpapparatuur en een laserapparaat en wordt het tandvlees opnieuw gevormd.

Vóór de Hollywood Smile-behandeling

Hollywood smile-applicatie heeft een wisselend aantal sessies voor elke patiënt. De eerste sessie is ook een onderzoek en er zijn procedures zoals;

 • De digitale afmetingen van de tanden worden verkregen door middel van een 3D intraorale scanner,
 • Er worden foto's gemaakt,
 • Het geschikte ontwerp van de patiënt wordt bepaald,
 • Het digitale glimlachontwerp wordt gemaakt met behulp van de 3Shape intraorale scanner,
 • Als het afgesproken ontwerp klaar is, wordt het uiterlijk aan de patiënt getoond.

Wanneer de tweede afspraakdatum van de patiënt aanbreekt, worden operaties uitgevoerd aan het tandvlees en de tanden. Tijdelijke tanden worden gebruikt door digitale metingen van de tanden uit te voeren met een 3D intraorale scanner. Bij de laatste afspraak wordt de speciaal voor de patiënt ontworpen coating uitgeprobeerd en is de behandeling voltooid als de patiënt deze accepteert. Omdat de behandeling persoonlijk is, kunnen de nodige voorzieningen worden getroffen als de patiënt geen toestemming geeft. Hiervoor wordt de proeffase gebruikt. Als het arrangement klein is, kan het in dezelfde sessie worden toegepast. Als er echter grote veranderingen zijn, is een nieuwe sessie nodig.

Na de Hollywood Smile-behandeling

Na glimlachende esthetische toepassingen mogen tandpasta's met schurende eigenschappen niet worden gebruikt en moeten verkeerde poetsgewoonten worden veranderd. Anders kunnen er krassen op het tandoppervlak ontstaan. Om deze reden moeten tanden 2 of 3 keer per dag worden gepoetst met niet-schurende fluoridetandpasta's. Tandzijde moet regelmatig worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de procedures die op de tanden worden uitgevoerd langdurig zijn, om de resterende tandplak op de tanden te reinigen en om tandbederf te voorkomen. Het is erg belangrijk om mondhygiëne te bieden met niet-alcoholische mondspoelingen. Het eten van voedsel met veel suiker en het bijten en kauwen van harde voorwerpen moet worden vermeden.

Hollywood Smile in Turkey Process

Anesthesia

Local

Duration of treatment

6-8 Hours

Stay in Istanbul

3 Days

Socially acceptable

1 Week

Hollywood Smile Cost in Turkey

Hollywood Smile
3.000€
For 20-24 zirconiums
All inclusive package
 • Free consultation
 • 8 Nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Hollywood Smile in Turkey FAQ

If you don't see an answer to your question, you can send us an email from our contact form.

You may need some sessions with your dentist for your operation. So, it is ideal for you to arrive in Istanbul a few days before the operation.

You may need 7-10 days according to the procedure you will have. Planning accordingly will be a good choice.

Hollywood Smile, often known as a complete prosthetic reconstruction of both jaws employing caps, veneers, and frequently implants, is a comprehensive makeover of your smile. Hollywood Smile entails installing dental crowns on all teeth, or at the very least on all teeth that are visible in both jaws, which includes premolars.

A Hollywood smile helps closing tooth gaps, encouraging whiter, brighter smiles, and making other eye-catching changes.

Since you are numb, pain shouldn't be an issue. The majority of patients who receive two to four veneers report minimal to no pain following the surgery. Patients who have eight or more veneers may experience gum and maybe jaw pain. Usually with only slight discomfort, it can be treated with over-the-counter drugs.

But none of the aforementioned, if not all, of the "Hollywood smile," were made without veneers. Natural teeth aren't bleach white and don't frequently have textbook-perfect dimensions. In essence, a veneer is a portion of a crown that just covers the front of the tooth.

Hollywood Smile entails installing dental crowns on all teeth, or at the very least on all teeth that are visible in both jaws, which includes premolars.

On the upper arch, roughly six to eight teeth are typically covered by front teeth veneers. Some people choose to have porcelain veneers attached to the eight upper and lower front teeth. The tooth shape, symmetry, oral-facial proportions, and consistency are likely to influence decisions.

Although this procedure is generally safe, the dentist is the most important factor in any dental procedure. Post-treatment difficulties are typically caused by the fact that the patient was not a good candidate for the treatment.

Imagine it as a white coat that, if you want it to, can remain white forever. Is it secure? Yes 100%! Since laser light eliminates the bacteria that causes gum disease, years of teeth-whitening procedures performed all over the world have demonstrated that they are beneficial for the gums.

In some circumstances, teeth whitening products can lighten your teeth by nine or more shades. However, the final results are typically three to seven shades brighter. Remember that teeth whitening is temporary, so you will eventually need to top it off after years of further staining from your lifestyle.

B1 is the name of one of the whitest shades. We advise comparing tooth colors a1 and b1 if you're seeking for a more natural shade of white. Compared to b1, A1 resembles a darker tone of white. There are new spectrums of white that you can see celebrities wearing; formerly, B1 was the whitest colour you could whiten your teeth to.