Bariatrische Chirurgie

Gastric Sleeve in Turkije

Gastric Sleeve in Turkije

Wat is Maagverkleining?

Gastric sleeve is het verkleinen van een deel van de maag door het laparoscopisch (gesloten) door te snijden. Op deze manier vallen patiënten gemakkelijk af na de operatie. Deze operatie heeft vaak de voorkeur voor de behandeling van obesitas, vooral de laatste jaren. Hiervoor zijn een aantal redenen. De belangrijkste redenen zijn dat de operatie eenvoudig uit te voeren is, de kans op complicaties laag is en het een veilige manier van afvallen is. Obesitas moet in een vroeg stadium worden behandeld, omdat het veel ziekten met zich meebrengt. Als patiënten niet terugkeren naar hun ideale gewicht, kunnen ze in de loop van de tijd veel chronische ziekten krijgen, zoals diabetes, bloeddruk en hartaandoeningen. Om dit risico uit te sluiten en een gezonder leven te leiden, moeten patiënten die niet op natuurlijke wijze kunnen afvallen (zoals diëten en lichaamsbeweging) zeker een obesitasoperatie ondergaan.

Voor Maagverkleining

Hoewel verschillende teams verschillende praktijken hebben in het voorbereidingsproces voor maagchirurgie, hebben internationale en nationale verenigingen voor obesitaschirurgie in dit opzicht bepaalde normen vastgesteld. Gedetailleerde onderzoeken en onderzoeken die vóór de operatie bij patiënten worden uitgevoerd, moeten voldoen aan de vastgestelde criteria. Deze criteria omvatten over het algemeen:

 • Roken moet in twijfel worden getrokken bij een patiënt die een gastric sleeve-operatie moet ondergaan. Roken heeft een nadelige invloed op de weefselgenezing na een operatie. Tegelijkertijd neemt het risico op complicaties toe en na algehele anesthesie heeft de patiënt meer pijn en hoest in de keel dan normaal. Indien mogelijk moet de patiënt vóór de operatie stoppen met roken.
 • De body mass index en vetratio van de patiënt moeten worden bepaald door een lichaamsanalyse uit te voeren vóór een maagoperatie. Indien nodig moet het dieet vóór de sleeve-gastrectomie worden gewijzigd.
 • Dieet vóór sleeve gastrectomie; Het moet eiwitrijk zijn, arm aan koolhydraten en vetten en aangevuld met verse groenten. Gezien de psychologische toestand van de patiënt mag een te veeleisend dieet niet worden toegepast. Het dieet moet niet als een standaardlijst aan elke patiënt worden gegeven, maar moet individueel worden gepland door rekening te houden met de voedingsgewoonten en lichaamsanalyses van de patiënten.
 • Vóór een sleeve-gastrectomie moet de psychologische toestand van de patiënt worden beoordeeld door een psychiater. De vaststelling van de emotionele toestand, het middelengebruik, de verslaving en eventuele psychiatrische aandoeningen van de patiënt moet vóór de operatie worden gedaan. In dergelijke gevallen moet een operatie worden gepland rekening houdend met de evaluatie van de psychiater.

Na Gastric Sleeve

Bij laparoscopische operaties is er geen ernstige pijn na de operatie omdat de buikspieren en -vliezen niet worden doorgesneden. Na de operatie krijgt de patiënt pijnstillers. Degenen met maagmouwen beginnen te lopen in de avonduren van de dag dat ze geopereerd worden. Meestal hebben ze op de tweede dag niet veel pijn. De patiënt kan de eerste dag een gevoel van spanning en druk hebben, dat wordt verlicht met pijnstillers.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Er zijn enkele zaken waar u op moet letten na een gastric sleeve-operatie. Ze zijn als volgt:

 • U dient zacht en vloeibaar voedsel te consumeren.
 • U moet ervoor zorgen dat u voldoende eiwitten binnenkrijgt.
 • Als voedsel niet voldoende wordt gekauwd, kan het de maaguitgang blokkeren, wat pijn, ongemak en braken veroorzaakt.
 • 2 borden eten moeten binnen 20 minuten worden gegeten. Veel patiënten houden de gemiddelde tijd op 45 minuten.
 • Gedurende 2 weken na de operatie mag geen geslachtsgemeenschap plaatsvinden.
 • U mag een maand na de operatie niet autorijden.
 • Gedurende 2 maanden na de operatie en de nasleep mag geen alcohol worden gebruikt; goedkeuring van een arts moet worden verkregen.
 • Gedurende 2 maanden na de operatie dienen zware en uitdagende lichamelijke activiteiten vermeden te worden.
 • Het is noodzakelijk om een ​​multivitaminesupplement te gebruiken dat oplost of vloeibaar is in de mond. U kunt uw arts raadplegen voor gedetailleerde informatie over vitaminesupplementen.

Gastric Sleeve Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

30-60 Minuten

Stay in Istanbul

6 Dagen

Socially acceptable

5 Dagen

Gastric Sleeve Kosten in Turkije

Specialist in Bariatrische Chirurgie
2.600€
Hoogleraar Plastische Chirurgie
2.800€
All inclusive package
 • Free consultation
 • 5 nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Gastric Sleeve in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Voor bariatrische chirurgie moet u minimaal een week in Turkije blijven. Deze periode kan langer zijn, afhankelijk van uw algemene toestand. Aangezien u echter minimaal vijf dagen na de operatie in het ziekenhuis verblijft, is uw verblijf in Turkije minimaal één week.

U moet de dag voor de operatie naar Turkije komen. Tijdens deze periode worden de nodige voorbereidingen voor de operatie comfortabeler gemaakt. Afhankelijk van de situatie kan uw aankomsttijd in Turkije echter variëren. Sommige patiënten komen hier op de ochtend van de operatie. U kunt hierover een beslissing nemen door met uw arts te overleggen.

Na de ingreep, die ongeveer 45 minuten duurt, wordt ongeveer 75-80% van de maag verwijderd. Sleeve gastrectomie chirurgie helpt om gewicht te verliezen met 3 mechanismen. Bij deze operatie neemt de postoperatieve eetlust van de patiënt af omdat het fundusgedeelte van het maagafscheidende eetlusthormoon (Ghreline-hormoon) volledig wordt verwijderd.

Zoals bij alle grote operaties, is een gastric sleeve-operatie een ernstige en risicovolle operatie. Bij operaties die met succes worden uitgevoerd door een ervaren arts, verliezen patiënten echter op een gezonde manier gewicht. Ook worden de risico's geminimaliseerd.

U voelt geen pijn omdat de operatie onder algehele narcose wordt uitgevoerd. De eerste dag na de operatie kunt u wat pijn hebben. Uw arts zal u echter pijnstillers geven. Na de tweede dag klaagt u niet meer over pijn.

Mensen met chronische ziekten, alcohol- en middelenmisbruik en mensen met psychische aandoeningen zijn geen geschikte kandidaten voor deze operatie. Voor de operatie worden enkele klinische tests uitgevoerd op de patiënten en wordt bepaald of ze geschikt zijn voor een operatie. Uw arts zal u deze beslissing uitleggen met de resultaten die hij zal verkrijgen. Als er geen probleem is, spreek je een dag af voor de operatie.

Na deze operatie valt u heel gemakkelijk af. Als uw eetgewoonten in de toekomst echter koolhydraatrijk zijn, dat wil zeggen, als u geen gezond dieet volgt, zult u weer aankomen.

Integendeel, u bent gezonder omdat u na deze operatie van uw overtollige kilo's af bent. Door de gezondheidsproblemen die obesitas veroorzaakt kwijt te raken, kunt u een langer leven leiden.

Obesitas is wereldwijd een ernstig gezondheidsprobleem dat de gezondheid van de persoon nadelig beïnvloedt en tot fatale gevolgen kan leiden. Naast de fysieke schade van obesitas, kan het ook psychische problemen bij de persoon veroorzaken. Voorafgaand aan de operatie wordt een psychiatrisch onderzoek uitgevoerd om vast te stellen of deze problemen bestaan.

Geslachtsgemeenschap mag gedurende 2 weken na de operatie niet plaatsvinden. U mag een maand na de operatie niet autorijden. Gedurende 2 maanden na de operatie en de nasleep mag geen alcohol worden gebruikt; goedkeuring van een arts moet worden verkregen. Gedurende 2 maanden na de operatie dienen zware en uitdagende lichamelijke activiteiten vermeden te worden.

Overmatige voedselinname kan pijn en braken veroorzaken. Vleespuree, aardappelen en allerlei soorten fruitpuree kunnen worden geconsumeerd. Nogmaals, er moet op worden gelet dat ze caloriearm en vetvrij zijn. Consumptie van koolzuurhoudende dranken is ten strengste verboden na de operatie.

Alle obesitasoperaties uitgevoerd door een ervaren arts zijn veilig. Daarom moet u zeker zijn van de ervaring van de arts die uw operatie zal uitvoeren en van de kwaliteit van het ziekenhuis.