Haartransplantatie

Haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie in Turkije

Wat is een Haartransplantatie in Turkije?

Haartransplantatie is een behandeling die wordt toegepast bij mensen die last hebben van haaruitval. Bij de procedure wordt het eigen gezonde haar van het individu getransplanteerd van een gebied waar geen haarverlies is naar het gebied met haaruitval. Deze behandeling kan naast haaruitval ook worden toegepast om de gebieden waar het haar uitgedund is bossig te maken. Als gevolg van haartransplantatie is in veel gevallen gezien dat er in dat gebied weer haar groeit. Tegenwoordig heeft ongeveer 50% van de mannen ouder dan 50 jaar problemen met haaruitval. Om deze reden wordt haartransplantatie toegepast als een van de meest voorkomende vormen van esthetische ingrepen bij mannen. Haaruitval is echter niet alleen een aandoening die specifiek is voor mannen. Haaruitval komt ook vrij veel voor bij vrouwen. Daarom wordt deze procedure toegepast op zowel vrouwen als mannen.

Soorten Haartransplantatie in Turkije

Tegenwoordig zijn de meest toegepaste haartransplantatietechnieken DHI en FUE haartransplantatie. Beide komen tegemoet aan de behoeften van patiënten. Welke voor u geschikt is, bepaalt u samen met uw arts.

DHI Haartransplantatie

DHI (Direct Hair Implantation) haartransplantatie is een minimaal invasieve haartransplantatietechniek. Deze techniek is een moderne haartransplantatietechniek die behoort tot de FUE-subgroep die op de tien is ontwikkeld. Het geeft bijna 100% natuurlijk ogende resultaten. Het maakt echter gebruik van de meest geavanceerde extractie- (ontvangst) en implantatie- (zaai) tools met een diameter van 1 mm voor een snellere genezing. Het is een haartransplantatietechniek die de minste schade aan de haarzakjes veroorzaakt en zorgt voor een snel genezingsproces. Dankzij het DHI-implantaat wordt het volgens een bepaalde richting, hoek en diepte geplaatst, wat 100% natuurlijke resultaten en maximale toepasbaarheid oplevert. Geïmplanteerde haarzakjes blijven het hele leven doorgroeien en vallen niet meer uit.

FUE Haartransplantatie

FUE-haartransplantatie (Follicular Unit Extraction) is de meest populaire techniek voor haartransplantatie. Tijdens de procedure worden de haarzakjes van het ene deel van de hoofdhuid naar het andere verplaatst. Vroeger dacht men dat haarlokken afzonderlijk groeien. Maar haarzakjes groeien in groepen die folliculaire eenheden worden genoemd. Eén folliculaire eenheid bevat één tot vier haarzakjes. Elke folliculaire eenheid, die de haarzakjes bevat, bevat ook een kleine voorraad spieren, bloedtoevoer en zenuwen. Dit zijn allemaal een groep eiwitten die collageen wordt genoemd. Tijdens extractie wordt het folliculaire transplantaat logischerwijze geoogst als folliculaire eenheden om overleving en groei te verzekeren.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Checklist voor het krijgen van een haartransplantatie in Turkije

Als u naar Turkije komt voor haartransplantatie, zult u zich afvragen wat het proces u te wachten staat. In dit gedeelte van ons artikel kunt u een idee krijgen van wat u in Turkije zult ervaren. We hebben hieronder op een rijtje gezet waar u op moet letten voordat u naar Turkije komt en wat u hier zult tegenkomen:

 • Allereerst moet u de inhoud van de pakketten die u worden aangeboden in detail kennen voordat u naar het proces gaat. Als je dit doet, heb je informatie over wat je tijdens het proces zult ervaren en voel je je meer op je gemak.
 • Zorg ervoor dat u een vriend of familielid meeneemt als u naar het proces komt. Omdat u hier na de ingreep enige moeite kunt hebben met het uitvoeren van uw dagelijkse werk met het effect van anesthesie. Als u echter niet over een dergelijke mogelijkheid beschikt, dat wil zeggen als er niemand met u meegaat, zorg er dan voor dat er medisch personeel aanwezig is om u te helpen.
 • Wij raden u aan contant geld bij u te hebben. Want in Turkije kan het zijn dat u soms moeite heeft met betalen met uw kaart.
 • Zorg ervoor dat de haartransplantatiekliniek waar u naartoe gaat altijd bij u is vanaf het moment dat u aankomt op de luchthaven tot uw terugkomsttijd.
 • Vergeet niet alle spullen mee te nemen die je nodig hebt. Er zou zelfs een camera in kunnen zitten. Want als u een haartransplantatie in Turkije ondergaat, weet dan dat u hier niet alleen bent voor deze ingreep. Ook krijgt u de mogelijkheid om een ​​toeristische trip te maken. In welke stad je ook bent in dit unieke land, er staat je een prachtige ontdekkingsreis te wachten.

Wat te verwachten?

Uw proces begint zodra u op de luchthaven landt. U wordt naar het vijfsterrenhotel gebracht in een luxe auto die voor u klaar staat. Op de eerste dag, nadat u uw spullen in het hotel heeft achtergelaten, kunt u naar hartenlust door de stad wandelen. Uw transactie vindt de volgende dag plaats. Maar het kan ook de eerste dag zijn dat u aankomt volgens uw planning. Deze situatie varieert. Op de dag van de operatie onderzoekt uw arts u in het ziekenhuis. Uw bloed wordt afgenomen en uw arts beoordeelt de resultaten van deze onderzoeken.

Dan zal uw arts uw haaranalyse doen. Samen bepaal je het meest geschikte kapsel voor jouw gezichtsvorm. Dit proces is van groot belang omdat hier bepaald wordt waar de haarlijn begint en met hoeveel intensiteit de haartransplantatie uitgevoerd moet worden. Haartransplantatie is een procedure die 6-8 uur duurt. Uw arts zal u plaatselijk verdoven voordat u deze procedure uitvoert. Nadat de procedure is voltooid, geeft het informatie over de slaaphouding, wat het belangrijkste detail is voor de eerste nacht.

Na de haartransplantatie vindt op de 3e dag uw eerste wasbeurt plaats. In deze drie dagen kun je de stad bezoeken zoals je wilt. Na het haartransplantatieproces is de terugkeer naar het normale leven vrij snel. Daarom zult u geen moeite hebben om de stad te verkennen. Uw arts zal de resultaten van uw haartransplantatie op de laatste dag evalueren. Als er geen problemen zijn, kunt u naar huis terugkeren.

In dit hele proces zal het deskundige gezondheidsteam u helpen wanneer u het nodig heeft.

Haartransplantatie in Turkije Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Haartransplantatie Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Haartransplantatie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Na haartransplantatie moet het eerste wasproces in het ziekenhuis worden uitgevoerd. Om deze reden moet u tot het eerste wasproces in Turkije blijven. Hiervoor heeft u 3 dagen na de ingreep nodig. Na drie dagen wordt de eerste haarwasbeurt uitgevoerd. Daarna kunt u terugkeren naar uw land en wachten op de resultaten.

Meestal nodigen we onze internationale patiënten minimaal een dag voor de ingreep uit in Turkije. Omdat er enkele voorbereidingen moeten worden getroffen voor dit proces. Het is belangrijk dat u de dag voor de ingreep aanwezig bent, zodat deze voorbereidingen gemakkelijk kunnen worden getroffen.

De kosten van haartransplantatie in Turkije variëren afhankelijk van verschillende redenen. Het is echter verboden door het ministerie van Volksgezondheid om kosten over medische procedures op internet te vermelden. Om deze reden kunnen we de prijs niet bekendmaken. Voor de prijzen van de clinics kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de clinics.

Voor een hoofdhaartransplantatie zijn gemiddeld 3000-6000 grafts nodig. Dit aantal is echter afhankelijk van de grootte van het benodigde gebied.

Vanwege de betaalbare behandelingskosten in beide landen behoren zowel India als Turkije tot de voorkeurslanden van patiënten voor haartransplantatie. Turkije heeft echter veel meer ervaren artsen en ultramoderne gezondheidsapparatuur dan India. Om deze reden geven patiënten hier vaak de voorkeur aan een haartransplantatie.

Er zijn ongeveer 2-3 haarlokken in een transplantaat. Zo kosten 2500 grafts tussen de 4500 – 5500 haarstrengen, afhankelijk van het haartype van de persoon. Uw arts bepaalt hoeveel grafts u nodig heeft door voor de haartransplantatie een graftberekening te maken.

Vanwege de mobiliteit in de wisselkoers over de hele wereld, zijn de haartransplantatiekosten in Turkije zeer betaalbaar, vooral voor degenen die in Europa wonen. Lage prijzen zijn echter niet het enige geheim van het succes van Turkije, want tegelijkertijd bevindt ons land zich met zijn expertiseniveau en technologische faciliteiten in een gunstige positie op het gebied van haartransplantatie.

Als uw haartransplantatie door een ervaren arts wordt gedaan, is het een zeer veilige procedure. Dat kunnen we echter niet zeggen van een haartransplantatie die niet in een ziekenhuisomgeving en door een ervaren arts wordt uitgevoerd. Aangezien dit een microchirurgische ingreep is, heeft u een steriele omgeving nodig. Tegelijkertijd moet uw arts zeer gespecialiseerd zijn in deze branche. Daarnaast moet de ingreep worden uitgevoerd in een gecertificeerde haartransplantatiekliniek of ziekenhuisomgeving. Elke transactie waarbij aan deze voorwaarden wordt voldaan is veilig.

Het is zeer waarschijnlijk dat haartransplantatieprocedures die worden uitgevoerd in centra die niet zijn geautoriseerd voor haartransplantatie, zullen mislukken. Die mogelijkheid bestaat echter niet als dit proces goed wordt uitgevoerd.

Haartransplantatie is veel beter dan haarbanding. Het is een permanente behandelmethode. Met deze behandeling vindt u een definitieve oplossing voor uw haaruitvalprobleem.

Het dragen van een T-shirt gedurende minimaal twee weken na de ingreep wordt afgeraden. Als het gaat om verwerking, kies er dan voor om losse en comfortabele kleding te dragen in plaats van strakke of oncomfortabele kleding.

Na haartransplantatie is er geen ander haarverlies zonder shockverlies. Wanneer na de procedure de juiste zorg wordt gegeven, is het heel gemakkelijk om honderd procent efficiëntie uit het haartransplantatieproces te halen.