Plastische Chirurgie

Brazilian Butt Lift in Turkije

Brazilian Butt Lift in Turkije

Wat is Brazilian Butt Lift?

Brazilian Butt Lift, met andere woorden BBL, is een chirurgische ingreep voor buttlift en heupvorming. het stelt patiënten in staat om rechtere, meer naar boven gerichte en ideaal gevormde heupen te hebben. BBL, ook wel billift genoemd, kan worden toegepast door gebruik te maken van verschillende technieken zoals vetinjectie, siliconen bilprothese en vulling. Bij BBL-bewerkingen is het de bedoeling om niet af te wijken van de natuurlijke uitstraling. Een van de doelen van billenliftoperaties is ervoor te zorgen dat de billen volumineuzer en hoger zijn, evenals vloeiende lijnen die de vrouwelijkheid benadrukken.

Braziliaanse billenchirurgie wordt toegepast om vrouwen te helpen een natuurlijk ogende, meer volumineuze en jeugdige houding te bereiken. het is bedoeld om de plooien tussen de taille en de heupen te verduidelijken door de billen strakker te maken. Bij esthetische biloperaties is het doel echter niet alleen om vet te injecteren en de heup te vergroten, maar ook om het lichaam als geheel te beschouwen en dienovereenkomstig te plannen.

Brazilian Butt Lift-methoden

Er zijn twee verschillende technieken, namelijk vetoverdracht en siliconenvultechniek. Om te beslissen over de techniek die tijdens de operatie moet worden gebruikt, is het noodzakelijk om de eisen van de persoon en de huidige anatomische structuur samen te evalueren. Mensen kunnen andere verwachtingen hebben van het heupgebied. De belangrijkste problemen zijn het lage, losse uiterlijk van de kolf en het ontbreken van lijnen. Voor al deze problemen zijn in de Esthetische en Plastische Chirurgie verschillende speciale chirurgische technieken ontwikkeld.

De vetoverdracht

De vetoverdrachtsmethode is ideaal als de persoon voldoende vetweefsel heeft om aan het einde van de operatie het gewenste beeld te verkrijgen. Tijdens de operatie met vetoverdracht wordt overtollig vet in de buik, tailleomtrek en heupregio door middel van liposuctie uit het lichaam verwijderd. Deze vetten worden met een speciale techniek onder de huid geplaatst om de billen vorm te geven. Bij deze methode kan, terwijl de bovenbenen worden verkleind en versmald, een gebogen uiterlijk op de billen worden verkregen. Er wordt geen ander middel gebruikt dan het eigen vet van de persoon.

Siliconen vulling

Een andere techniek is billenchirurgie met siliconenprothese. Siliconenprothesen kunnen worden gebruikt in gevallen waarin het gewenst is om een ​​meer rechtopstaande en gespannen uitstraling op de kolf te creëren. Naast het plumping-proces kunnen operaties die butt-lift worden genoemd, worden toegepast om de butt te verminderen en doorzakken te verwijderen. Bij deze toepassing worden insnijdingen gemaakt vanaf het bovenste deel van de heup en de buik, wordt aan de huid getrokken en wordt het heupgebied naar boven getild. Met dit proces is het bedoeld om de ineenstorting en het karnen in de kolf te elimineren. Vetverwijderingstoepassingen kunnen ook worden uitgevoerd voor

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Voor de BBL operatie

Voor een BBL-operatie deelt u uw klachten en wensen met uw arts. In dit proces zal uw arts beslissen met welk doel en met welke methode de operatie zal worden uitgevoerd. Na het lichamelijk onderzoek zullen enkele onderzoeken worden gevraagd om uw algemene gezondheidstoestand en uw geschiktheid voor anesthesie te controleren. Het delen van uw verwachtingen met uw arts tijdens het onderzoeksproces zal u helpen de beste resultaten te bereiken. Voor de operatie moet u met uw arts praten over uw medische geschiedenis en de medicijnen die u regelmatig gebruikt. Om een ​​BBL-operatie te ondergaan, zoals bij alle andere esthetische operaties, moet de persoon ouder zijn dan 18 jaar. Er zijn enkele punten waar u op moet letten vóór de operatie; U moet minstens 3 weken voor de brazillian butt lift stoppen met alcohol en roken. Als u antidepressiva of medicijnen voor gewichtsverlies gebruikt, moet u minstens 3 weken voor de operatie stoppen. U moet drugs zoals pijnstillers, kruidensupplementen, vitamines en aspirine die het bloeden verhogen 1 week voor de operatie. U moet ook een pauze nemen van diëten vóór de operatie. Als u chronische ziekten zoals diabetes en bloeddruk heeft, dient u deze met uw arts te delen en ervoor te zorgen dat uw ongemak onder controle is vóór de operatie. Door de aanbevelingen van uw arts op te volgen, kunt u het operatieproces gemakkelijk doorlopen en de snelheid van herstel verhogen.

Na BBL-operatie

Na de vetinjectieprocedure wordt de patiënt dezelfde dag ontslagen, terwijl bij de siliconenprothesemethode 1 nacht in het ziekenhuis vereist is. Tijdens de postoperatieve periode mag u 3 dagen niet douchen en lang in het water blijven. Nogmaals, zwaar werk mag niet worden gedaan en er mag 3 dagen niet worden getild om pijn te voorkomen. Lichaamshygiëne moet op een hoog niveau worden gehouden om infectie na een siliconenprotheseoperatie te voorkomen. Het genezingsproces bij de vetinjectiemethode is sneller dan bij de siliconenprothesemethode. Hoewel het niet mogelijk is om na 5 dagen weer aan het werk en in het sociale leven te gaan met een siliconenprothese, is het mogelijk om na 3 dagen vetinjectie weer aan het werk en in het dagelijkse leven te gaan. Hoewel het varieert afhankelijk van de toegepaste techniek, vindt het herstel binnen 2-10 dagen plaats. Het duurt echter 3-6 maanden voordat het oedeem en de zwelling zijn verdwenen en de uiteindelijke vorm van de billen hebben aangenomen. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten na de BBL;

 • U kunt op de 3e dag na de ingreep douchen, maar u mag niet te lang in het water blijven gedurende 4-6 weken.
 • Een medisch korset moet minimaal 2 weken worden gedragen om het herstel te versnellen,
 • Zware sporten moeten gedurende 1-1,5 maand worden vermeden,
 • Het is noodzakelijk om het operatiegebied te beschermen tegen fysieke effecten,
 • De medicijnen die door de arts worden gegeven, moeten regelmatig worden gebruikt gedurende de aanbevolen periode, indien van toepassing.
 • Roken en alcohol mogen niet gebruikt worden tijdens de door de arts aanbevolen periode na de operatie,
 • Hygiëne moet worden overwogen om de incisieplaatsen te beschermen tegen infectie in de siliconenprothese,
 • In de eerste dagen van het genezingsproces na de siliconenprothese mag men niet zo zitten dat er te veel druk op de bilstreek komt, licht zijwaarts zitten of op een medisch kussen zitten,
 • U mag 3 dagen na de operatie niet op uw rug liggen,
 • Bij de vetinjectiemethode dient de duurzaamheid te worden verhoogd door een reserveoperatie uit te voeren na vetverlies.
 • Door na de BBL het advies van uw arts op te volgen, kunt u het genezingsproces versnellen en de look bereiken waar u van droomde.

BBL Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-3 Uur

Stay in Istanbul

5 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

BBL Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 4 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

BBL in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Onze specialisten adviseerden dat het voor u beter is om uw onderzoeken volledig te doen voor de dag van de operatie. Aangezien u zich misschien psychologisch moet voorbereiden, is het ideaal voor u om 2-3 dagen voor de Braziliaanse billenliftoperatie naar Turkije te komen.

Uw herstelproces duurt 7-14 dagen. Maar aan het einde van de eerste week na de BBL-operatie kunt u uw dagelijkse bezigheden doen. Vergeet niet om de prachtige bezienswaardigheden van Istanbul te bekijken!

Een Brazilian Butt Lift (BBL) vergroot en vormt uw billen door lichaamsvet uit uw eigen lichaam te gebruiken. Je lichaamseigen vet dient als "vulmiddel" in een BBL, dus de resultaten kunnen jaren aanhouden. Het kan tot zes maanden duren voordat een BBL volledig effect heeft.

Na de operatie verliezen patiënten wat volume. Niet al het vet dat wordt geïnjecteerd, zal na verloop van tijd blijven bestaan, zoals bij alle vettransplantatiebehandelingen.

Volgens specialisten zal het lichaam in de genezingsfase tussen de 20 en 40% van het geïnjecteerde vet opnemen.

 

Uw billen zullen tien jaar na de BBL waarschijnlijk nog net zo parmantig en gebogen zijn als vlak voor de ingreep. Aangezien BBL niet bedoeld is om losse huid te behandelen, wilt u misschien een vervolgprocedure ondergaan als u huidverslappingsproblemen ervaart.

Na een BBL mag u niet meteen gaan zitten om beschadiging van de overgebrachte vetcellen te voorkomen. De bloedsomloop, die belangrijk is om de vetcellen te laten gedijen, kan worden beïnvloed door op je billen te zitten. Te snel na de operatie kan langdurig zitten de bloedsomloop beperken en mogelijk vetcellen doden.

Wees alstublieft geduldig; het genezingsproces kan tot zes maanden duren voordat u uw volledige resultaten ziet. Slechts ongeveer 70% van de overgebrachte vetcellen zal overleven na een BBL, daarom wordt een lichte verkleining van uw billen verwacht.

Vermijd het gebruik van tabaksproducten, roken of vapen. Omdat tabak de genezing vertraagt ​​en de zuurstoftoevoer naar het bloed vermindert, kan het gebruik ervan de vorming van overgedragen vetcellen belemmeren. Rust en blijf uit de buurt van zware activiteiten zoals autorijden of sporten.

BBL-uitkomsten kunnen meerdere jaren duren als ze worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en competente behandelaar. Patiënten moeten zich ervan bewust zijn dat deze procedure voor het vormgeven van het lichaam de effecten van veroudering niet ongedaan maakt. Als gevolg van voeding, lichaamsbeweging en gewichtsverlies kunnen uw billen na verloop van tijd vlakker worden of veranderen.

Maar houd er rekening mee dat BBL een proces in twee stappen is. Op de plaats van liposuctie kunnen patiënten een of meer littekens hebben, maar deze zijn meestal extreem klein en lossen vaak bijna volledig op.

Ongeveer twee tot drie maanden na de BBL-operatie kan de meerderheid van de patiënten spijkerbroeken veilig en comfortabel dragen.

 Uw arts zal uw genezing tijdens uw postoperatieve vervolgafspraken zorgvuldig evalueren en u adviseren wanneer het veilig is om de door u gekozen kledingkeuzes te hervatten.

U kunt met bloed bevlekte vloeistof zien stromen uit de incisies waar vet is verwijderd na een BBL-operatie. 

Het is volkomen normaal dat deze plaatsen meer vocht produceren dan normaal, dus u hoeft niet bang te zijn voor de drainage. Na de procedure stopt dit vaak binnen 24 uur.