Plastische Chirurgie

Liposuctie in Turkije

Liposuctie in Turkije

Wat is Liposuctie?

Liposuctie kan worden gedefinieerd als het verwijderen van regionaal vet van mensen die een fit lichaam willen hebben. Het wordt toegepast om hardnekkig regionaal vet te verwijderen in gebieden zoals taille, buik, heupen, knieën waar veel vrouwen problemen hebben. Dankzij de insnijdingen die in het vetweefsel worden gemaakt, wordt het vet in het gebied verwijderd. Drie methoden hebben over het algemeen de voorkeur tijdens liposuctiechirurgie. Met de natte techniek liposuctie methode worden ongewenste vetcellen in het lichaam geabsorbeerd. Voor het absorptieproces zijn de vetcellen echter gevuld met vloeistof. Bij de ultrasone liposuctiemethode wordt het regionale vet bereikt door kleine openingen. Door ultrasone trillingen toe te passen op het betreffende gebied, wordt het beste rendement uit het proces gehaald. Bij de laserliposuctiemethode worden zoals verwacht laserstralen gebruikt.

Liposuctiemethoden

Liposuctie is ook bekend als vetverwijdering of vetafzuiging. Er zijn verschillende technieken en methoden bij het uitvoeren van liposuctiechirurgie. De toe te passen methode wordt bepaald op basis van ieders eigen lichaamsstructuur en regionale smering. Er zijn 3 verschillende methodes.

 • Natte techniek liposuctie
 • Ultrasone liposuctie
 • Laserliposuctie

Natte techniek liposuctie

Natte techniek liposuctie betekent tumescente techniek. De vetcellen waar regionaal vet zit, worden gevuld met vocht en deze cellen worden opgeblazen. Later worden incisies op de huid gemaakt en worden de relevante vetcellen bereikt. Door middel van vacuümapparaten wordt het lichaam verplaatst en worden ook de ongewenste vetcellen in het lichaam opgenomen. Bij deze methode wordt vóór het afzuigproces vloeistof in de beoogde vetcellen gebracht.

Ultrasone liposu

Bij de ultrasone liposuctiemethode worden kleine ruimtes gebruikt. Door middel van kleine bolletjes wordt het beoogde gebied van regionaal vet bereikt en worden ultrasone trillingen op dit gebied toegepast. Vervolgens worden klassieke toepassingen gemaakt en is het liposuctieproces voltooid.

Laser Liposuctie

Bij de laserliposuctiemethode wordt gebruik gemaakt van laserstralen. Door de fracties te openen, wordt het absorptieproces onder de huid uitgevoerd.

Na de procedure zijn er geen littekenproblemen.

Vaser Liposuctie

Vaser Liposuctie, waarbij het te verwijderen vetweefsel met behulp van ultrasone geluidsgolven wordt omgezet in kleinere en intacte vetcellen, geniet de voorkeur van onze gespecialiseerde plastisch chirurgen vanwege de voordelen, zowel in het toepassingsgebied als in het genezingsproces. Vaser Liposuctie, wat vele voordelen heeft, scheidt het af te nemen vetweefsel. Vaser Liposuctie, die het vet en de zenuwen niet beschadigt, beschadigt de lymfevaten niet, dus er treedt geen oedeem op. Aangezien er geen schade aan de haarvaten is na een Vaser Liposuctie-operatie, zijn blauwe plekken ook minimaal. Bij Vaser Liposuctie is er geen gerimpeld uiterlijk na de operatie, omdat de vetten volledig uit één gebied worden verwijderd, niet regionaal. Daarom is het genezingsproces nog sneller.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Voor de liposuctie operatie

Alle patiënten die met de liposuctiemethode worden geopereerd, moeten de gespecialiseerde chirurg op de hoogte stellen zonder gezondheidskwesties over te slaan. Deel alstublieft alle informatie over uw gezondheidsgeschiedenis en -status, met name genetische en erfelijke ziekten, tijdelijke of permanente ziekten na de geboorte, operaties en gebruikte medicijnen. Als er van aspirine afgeleide medicijnen of voedingssupplementen, fruit en groenten zijn die worden voorgeschreven voor bloedverdunning, moet u ten minste tien dagen voor de operatie stoppen met het gebruik ervan. Anders bereiken zowel tijdens als na een liposuctie-operatie de risico's op bloedingen hun maximale waarden en kunnen er belangrijke risico's optreden voor zowel de arts als de patiënt.

Als u schadelijke gewoonten heeft, zoals roken en alcohol, moet u deze consumpties ten minste tien dagen van tevoren volledig elimineren. Deze gewoonten moeten met dezelfde zorg worden voortgezet totdat herstel optreedt na de operatie. Anders moet u onthouden dat uw genezingsproces wordt verlengd en dat er risico's kunnen optreden. U moet wegblijven van alle suikerhoudende, chocolade- en banketproducten. U moet weten dat u dit proces gemakkelijker kunt doorstaan ​​door uw zoute-olieachtige eetgewoonten te minimaliseren. Het kan geen kwaad om dergelijke voedingsmiddelen te nemen zoals vlees, kip, vis, maar je moet de consumptie van groenten en fruit niet vergeten, en je moet zoveel mogelijk wegblijven van suiker en zout.

Na de liposuctie operatie

Hoewel het resultaat motiveert, baart het proces na de operatie de patiënt zorgen. Dit zijn de factoren in dit proces:

Voeding

De patiënt eet of drinkt 6 uur na de operatie niets. Daarna begint het met vloeibaar en zacht voedsel. De vochtsuppletie gedurende de eerste 24 uur wordt aangepast aan de hoeveelheid opgezogen olie door de arts. Ondertussen wordt ook het plassen gecontroleerd.

Na de patiënt wordt aanbevolen om 2500 cc water met de omgeving te drinken. Als er te veel vocht wordt ingenomen, oedeem in de benen en longen; wanneer er minder vloeistof wordt geconsumeerd, kan dit hypotensie veroorzaken.

Het wordt aanbevolen dat de patiënt thuis voedsel consumeert met normale calorieën, maar dat rijk is aan vitamines, eiwitten en mineralen. Als de patiënt wordt gevoed met voedsel dat vezels bevat, zodat er geen constipatieklachten zijn.

Wandeling

Direct na de operatie gaat de patiënt na orale voedselinname eerst zitten en loopt vervolgens minimaal 10 stappen. Als bloedarmoede en hypotensie aanwezig zijn, kan lopen worden uitgesteld. Wandelingen moeten niet alleen worden gedaan.

Embolie

Het kan permanente schade veroorzaken door de migratie van het stolsel in de voetaders naar de longen of hersenen. In tegenstelling tot wat bekend is, is dit een bloedstolsel, geen vetstolsel.

Aspiratie van overtollig vet tijdens de operatie, lange duur van de operatie, roken, aanwezigheid van obesitas, gebruik van anticonceptiepillen, bestaande hart- en vaatziekten en immobiliteit na de operatie vergroten de kans op embolie. In hun bijzijn worden voorzorgsmaatregelen genomen. Het risico op embolie wordt verminderd door het gebruik van kousen, het gebruik van bloedverdunners en vroege mobilisatie.

Bloedarmoede

Met VASER-liposuctie is de hoeveelheid bloeding minder. Bloedwaarden worden echter gecontroleerd bij grote hoeveelheden vetaspiratie. Als de hoeveelheid bloed lager is dan 8 mg/dl, wordt bloedtransfusie overwogen.

Gebruik van korsetten

Het is noodzakelijk voor de vormgeving van het lichaam na de operatie. Het is ook belangrijk voor het beheersen van oedeem en het beperken van bloedingen. Het korset moet strak genoeg zitten. Het zou zelfs moeilijk te dragen moeten zijn. Goedkope korsetten beïnvloeden het proces slecht door zweten en jeuk te veroorzaken.

Nadat het oedeem is verdwenen, moet het korset worden vervangen door een kleinere maat. Korsetten moeten 3-4 weken continu worden gedragen, daarna met tussenpozen gedurende de dag.

Ecchymose (blauwe plek)

Er zijn zeer weinig blauwe plekken in Vaser Lipo. Meestal zit het korset op de plooi en verdwijnen de blauwe plekken binnen 7-10 dagen.

Medicatie gebruik

Patiënten gebruiken thuis 7 dagen pijnstillers en 5 dagen antibiotica.

Massage

Het is aangewezen om na 10 dagen lymfedrainagemassages te doen. Het versnelt de genezing en verwijdering van oedeem. Naast lymfedrainage worden loopoefeningen gebruikt als massage.

Stroom

Soms kan er een lekkende afscheiding zijn die lijkt op waterig bloed. Deze stroom is eigenlijk wenselijk. Het kan 3 dagen doorgaan.

Hoewel er zoveel factoren zijn, wordt de patiënt overweldigd door de medewerking van de arts.

Liposuctie Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-4 Uur

Stay in Istanbul

5 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Liposuctie Plastische Chirurgie

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 4 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Liposuctie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het is goed om een ​​paar dagen van te voren in Istanbul te zijn voor alle examens en tests, ook om je mentaal voor te bereiden.

Minstens 4 dagen zijn voldoende om uw procedure en het eerste kwartaal van uw genezingsproces te voltooien.

Als u uw eetgewoonten aanpast, kan dit voor altijd duren. Vanwege de waarschijnlijkheid dat u in de toekomst winst kunt behalen, is daar geen exact antwoord op.

U voelt de pijn na de ingreep. Maar met de ondersteunende medicamenteuze therapie die door uw arts is voorgeschreven, kunt u dit proces op uw gemak afhandelen.

Om hardnekkig vet fysiek weg te zuigen, gebruiken alle liposuctiebehandelingen een canule (een ondiepe buis) en een aspirator (een afzuiginstrument). Het is cruciaal om te begrijpen dat liposuctie vetcellen permanent uit het lichaam verwijdert.

Liposuctie is geen obesitasoperatie, maar door het verwijderen van het vet uit de gebieden waar u overtollig vet heeft, ziet u er fitter uit dan voorheen.

Na een buikliposuctie zult u waarschijnlijk een smallere taille opmerken als u weinig visceraal vet heeft en alleen onderhuids vet verwijderd hoeft te worden. Je zou zelfs je tailleomvang met één tot drie centimeter kunnen verkleinen.

Liposuctie brengt risico's met zich mee, zoals bloedingen en anesthesiereacties, net als bij elke grote operatie. Mogelijke bijwerkingen die specifiek zijn voor liposuctie zijn:

onvolkomenheden in de contour.

Uw huid kan er bobbelig, golvend of verschrompeld uitzien als gevolg van ongelijkmatig verwijderen van vet, verlies van soepelheid van de huid en abnormale genezing.

Liposuctie veroorzaakt geen slappe huid als bijwerking. Liposuctie vermindert het volume onder de huid door extra vetweefsel te verwijderen. Wanneer dit wordt gedaan, trekt de huid met lage elasticiteit zich echter niet terug en herstelt deze niet zoals men zou verwachten.

Tumescente drainage stopt vaak binnen 24 tot 72 uur wanneer er sprake is van open drainage en hoge compressie. Drainage kan vele dagen duren na liposuctie van een extreem grote buik of dij. Externe compressie is niet meer nodig nadat het laatste beetje drainage is gestopt.

De uiteindelijke resultaten zullen na 1-3 maanden zichtbaar zijn, afhankelijk van hoeveel vet er is verwijderd.

Voor de meeste patiënten kan een spijkerbroek twee tot drie maanden na de operatie comfortabel en veilig worden gedragen.