Erdem Kliniek

Over Ons

Erdem Kliniek, opgericht in 1988, is een van de meest gevestigde gezondheidszorgorganisaties in Istanbul, Turkije.

Over Ons

Onze Geschiedenis

Als 'Het meest moderne ziekenhuis in Turkije' begon ons ziekenhuis zijn missies op 1988. Het werd opgericht op een oppervlakte van ongeveer 20.000 m. We hebben 150 patiënten bedden in ons ziekenhuis.

We begonnen onze diensten op het gebied van gezondheid in 1988 met een kleine kliniek bij de Çakmak brug in Istanbul.

Vervolgens hebben we deze kliniek in 1994 uitgebreid. We richtten het Çakmak Erdem Ziekenhuis op met 40 medewerkers in 7 vestigingen en een capaciteit van 22 bedden.

Het ziekenhuis, dat in 2003 werd gebouwd op dezelfde locatie met geavanceerde technologische infrastructuur, blijft gezondheidsdiensten verlenen op een gesloten terrein van 10.000 m² met honderden werknemers in alle afdelingen en een capaciteit van 124 bedden.

Over Ons

Onze Geschiedenis

We hebben Erdem Dialyse Centrum opgericht in Istanbul Çakmak. Met gratis VIP transport service, ondersteunen wij onze patiënten volledig in het dialyse proces.

Wij hebben Erdem Oral and Tandheelkundige Gezondheid Centrum opgericht, waar alle tandheelkundige behandelingen op professionele wijze worden uitgevoerd.

In 2014 hebben we Erdem Medisch Centrum opgericht. Sindsdien bedienen we patiënten met onze ervaren medische staf en technologische infrastructuur.

Erdem Kliniek werd opgericht in 2020 en bedient sinds dat jaar zowel binnenlandse als internationale patiënten met zijn geavanceerde technologische infrastructuur.