Plastische Chirurgie

Borstvergroting in Turkije

Borstvergroting in Turkije

Wat is een Borstvergroting?

Vormverlies in het borstweefsel kan optreden als gevolg van gewichtstoename en -verlies, problemen na de zwangerschap of aangeboren kleine borstproblemen. Na verloop van tijd, wanneer veroudering en zwaartekracht worden toegevoegd naast al deze die we hebben genoemd, treedt een merkbare verslapping van de borsten op. Om al deze mogelijke problemen op te lossen, kunt u een borstvergroting ondergaan en de borstomvang bereiken die u wenst. Meestal worden implantaten gebruikt voor borstvergroting of vetinjectie, en het kan een heel natuurlijk uiterlijk krijgen. Het belangrijkste om op te letten tijdens deze operatie is de symmetrie van de borsten en hun passende uiterlijk. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zal uw arts u adviseren over de meest geschikte methode.

Methoden voor Borstvergroting

Het is mogelijk om borstimplantaten of vetoverdracht te gebruiken om de gewenste look te bereiken waar u om vraagt.

Borstimplantaat

Borstimplantatieprocedure, die de voorkeur heeft als vereiste na verzakking na de bevalling, esthetische problemen en behandeling van borstkanker, is een van de populaire toepassingen van de laatste tijd. Borstimplantaat, in zijn eenvoudigste vorm, kan worden gedefinieerd als protheseproducten gemaakt van siliconen en gebruikt bij interne vulling bij esthetische borstoperaties. Het aanbrengen van borstimplantaten wordt uitgevoerd om het uiterlijk van de borst, die om verschillende redenen misvormingen vertoont, te hervormen of om de persoon een meer esthetisch uiterlijk te geven na de behandeling van ziekten zoals borstkanker. Sommige vrouwen geven misschien de voorkeur aan esthetische borstoperaties omdat ze hun borstomvang als onvoldoende beschouwen, terwijl anderen misschien de voorkeur geven vanwege gewicht of postpartum-verslapping. Ongeacht hun vorm, het gemeenschappelijke kenmerk van prothesen die worden gebruikt bij esthetische borstoperaties, is dat hun buitenste lagen van siliconen zijn.

Vet overdracht

Dankzij de zuivering van het vet dat is afgenomen met sommige apparaten die zijn ontwikkeld voor vetoverdracht en de injectie van geschikte hoeveelheden, krijgen we nu betere resultaten in de borsten dan in andere delen van het lichaam. Op deze manier neemt de overlevingskans van de overgedragen vetcellen en de duurzaamheid van de procedure toe.

Er zijn veel plastisch chirurgen die deze methode gebruiken. Het vet in andere delen van het lichaam wordt over het algemeen gebruikt en zeer goede resultaten behaald in gebieden met normaal vetweefsel. De borst is een van deze regio's. Bij mensen die geen siliconen willen, van wie de borststructuur geschikt is voor deze ingreep en die voldoende vet in hun lichaam hebben, kan vettransfer worden toegepast.

Vet overdracht

Dankzij de zuivering van het vet dat is afgenomen met sommige apparaten die zijn ontwikkeld voor vetoverdracht en de injectie van geschikte hoeveelheden, krijgen we nu betere resultaten in de borsten dan in andere delen van het lichaam. Op deze manier neemt de overlevingskans van de overgedragen vetcellen en de duurzaamheid van de procedure toe.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Er zijn veel plastisch chirurgen die deze methode gebruiken. Het vet in andere delen van het lichaam wordt over het algemeen gebruikt en zeer goede resultaten behaald in gebieden met normaal vetweefsel. De borst is een van deze regio's. Bij mensen die geen siliconen willen, van wie de borststructuur geschikt is voor deze ingreep en die voldoende vet in hun lichaam hebben, kan vettransfer worden toegepast.

Samengestelde borstvergroting

Bij deze methode gebruikt de chirurg beide eerder genoemde technieken.

Crisalix-technologie

Crisalix is ​​een 3D-modelleringstechnologie die uw postoperatieve beeld op de meest realistische manier weergeeft. Vóór borstvergrotingsoperaties konden patiënten een idee krijgen van de postoperatieve periode door de voor- en nafoto's en siliconensoorten te bekijken. Maar dankzij Crisalix kunnen ze nu de veranderingen op hun eigen lichaam vanuit elke hoek bekijken met de 3D-simulatietechniek en hun voor- en nabeelden vergelijken. Dit is van groot belang om de tevredenheid na de operatie te vergroten en de wensen van de patiënt beter over te brengen aan de arts. Net als bij borstvergrotingsoperaties, toont het het resultaat dat het dichtst bij de waarheid komt bij borstverkleining en -liftoperaties.

Voor de Borstvergroting Operatie

 Dingen die u moet doen voordat borstesthetiek kan worden vermeld als bepaalde dingen die u moet doen om een ​​succesvol operatieresultaat te bereiken.

Fysiek onderzoek

Om de meest effectieve planning te maken vóór borstesthetiek, moet eerst een lichamelijk onderzoek van de patiënt worden uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van het lichamelijk onderzoek is het mogelijk om de meest effectieve resultaten te verkrijgen door de volgende opdrachten toe te passen:

 • Eerst moet de medische geschiedenis van de patiënt worden onderzocht en geëvalueerd; Zo kan lichamelijk onderzoek op de meest effectieve en succesvolle manier worden uitgevoerd.
 • door de medische geschiedenis van de patiënt te onderzoeken, kan worden achterhaald of er een geval van borst- of eierstokkanker in de familie voorkomt. Daarnaast kan worden geleerd of de patiënt vaataandoeningen heeft en kunnen huid, nagels en gewrichten worden onderzocht op compressieneuropathieën. De gevonden symptomen kunnen na dit basis lichamelijk onderzoek onder controle worden gehouden.
 • Vooral de lengte van de borst en het lichaam en hun breedte in dezelfde richting moeten door de arts worden gecontroleerd. Dienovereenkomstig moeten de verhoudingen tussen lengte en gewicht worden geëvalueerd.
 • De kwaliteit van de huid en de dikte van het onderhuidse vet zijn belangrijk bij het kiezen van de plaats van het implantaat dat op de borst moet worden aangebracht.
 • Borstsymmetrie moet zorgvuldig worden geëvalueerd. Postoperatieve veranderingen in borstsymmetrie moeten met foto's en gedetailleerde resultaten worden bepaald en aan de patiënt worden getoond.
 • Door het meten van de nippelniveaus dienen de gevonden verschillen tussen de nippelniveaus genoteerd te worden.
 • Tepelgrootte en tepelgevoeligheid moeten bijzonder zorgvuldig worden overwogen, afgezien van het niveau van de tepel.
 • Samen met het niveau van de borstplooi moet de stevigheid van de borst worden beoordeeld.
 • Door de grootte en dikte van de pectoralis major-spieren te evalueren, kunnen verschillende behandelingsmethoden worden toegepast bij zeer actieve en gespierde patiënten.
 • Onderzoek moet worden uitgevoerd om vast te stellen of er een massa in de borsten zit of niet. Juist deze fase vormt het belangrijkste punt tijdens het lichamelijk onderzoek. Het is noodzakelijk om te bepalen of er een massavorming in het borstgebied van de persoon is en dienovereenkomstig te evalueren.

Het informeren van de patiënt

De patiënt moet worden geïnformeerd over de complicaties die kunnen optreden nadat de borstesthetiek moet worden uitgevoerd. Esthetische borstoperaties, vooral borstvergrotingsoperaties, kunnen ondanks hun effectieve en succesvolle resultaten verschillende complicaties veroorzaken. In dit verband moet de patiënt worden geïnformeerd over de complicaties die kunnen optreden na de chirurgische ingreep. Alle mogelijke complicaties moeten worden geëvalueerd en opgesomd en aan de patiënt worden voorgelegd. Bovendien moeten patiënten die borstvoeding geven erop worden gewezen dat er na de uit te voeren chirurgische ingreep geen verandering zal zijn in hun borstvoedingskwaliteiten en -mogelijkheden.

Planning vóór borstesthetiek

Nadat de dingen die moeten worden gedaan voordat borstesthetiek in orde en nauwgezet wordt aangebracht, moeten de verkregen gegevens zorgvuldig worden geëvalueerd en moet de toepassing die moet worden uitgevoerd tijdens borstoperaties worden bepaald volgens een bepaald plan.

Beslissen over het borstvolume

Het concept dat de patiënt heeft bepaald of in gedachten heeft over de ideale borstomvang is van grote invloed op de uiteindelijke beslissing over het toe te passen borstvolume. Er moet een gezamenlijke beslissing worden genomen door rekening te houden met de gedachte en verwachting van de patiënte over de borstomvang die ze heeft, samen met de evaluaties van de arts.

Implantaatselectie maken

Bij de keuze van het implantaat spelen de vulling, de oppervlaktetextuur en de vorm van het implantaat, evenals de grootte ervan, een belangrijke rol.

Vullen van het implantaat; vormt een element dat moet worden bepaald in de planningsfase van de uit te voeren operatie. Gelimplantaten hebben natuurlijke ingrediënten, die in veel stoffen in de wereld voorkomen. In dit opzicht hebben gelimplantaten niet de kwaliteit om vraagtekens te plaatsen.

De nieuwe generatie zelfklevende, met gel gevulde implantaten heeft gunstige eigenschappen die zorgen voor een natuurlijker tastgevoel. Vergeleken met traditionele met gel gevulde en met zoutoplossing gevulde borstimplantaten, vertoont de nieuwe generatie zelfklevende, met gel gevulde implantaten minder fluctuaties vanwege hun halfvaste structuur.

De oppervlaktetextuur en vorm van het aan te brengen implantaat; nogmaals, is in feite een element dat wordt bepaald door de chirurg. De chirurg moet bepalen welke het meest geschikt is voor de patiënt tussen de ruwe of gladde, ronde of anatomisch gevormde implantaten. Elke oppervlaktetextuur van het implantaat creëert verschillende effecten, afhankelijk van de huidstructuur en kenmerken van de patiënt. Gladwandige implantaten kunnen bijvoorbeeld worden aangebracht bij patiënten met een zeer dunne huid om prominentie te verminderen. Implantaten met een ruwe structuur hebben de voorkeur bij patiënten met een dikke huid of mensen met een matige hoeveelheid borstweefsel, omdat ze een hogere tolerantie creëren. Hoewel ronde implantaten over het algemeen goede resultaten geven, hebben artsen de voorkeur aan anatomisch gevormde implantaten.

De grootte van het implantaat is een van de gevoelige kwesties die moeten worden gepland om succesvolle resultaten in borstesthetiek te bereiken. Over het algemeen hebben artsen de voorkeur aan borstimplantaten met een volume van minder dan 400 cc omdat implantaten met een grotere diameter meer complicaties veroorzaken.

Na een borstvergrotingsoperatie

Het is mogelijk dat de patiënt die een operatie heeft ondergaan in één dag uit het ziekenhuis wordt ontslagen. Hoewel de pijn normaal is, wordt deze ondersteund door de gegeven pijnstillers. Na de operatie, moet de patiënt de speciale medische beha, die aan de patiënt wordt gegeven, gedurende een maand gebruiken. Weefsels die bij borstoperaties worden gebruikt, worden onder de borst of onder het stuitbeen vandaan gehaald. In deze gebieden ontstaan ​​tijdelijke littekens. Deze sporen verdwijnen na verloop van tijd. Het is niet nodig om de hechtingen te verwijderen bij de operatie die wordt uitgevoerd met de verborgen hechttechniek van binnenuit. Hoewel de patiënt pijn voelt bij het voor het eerst bewegen van zijn armen, verdwijnt deze pijn na verloop van tijd volledig.

Natuurlijk zijn er zaken die u moet weten over de postoperatieve periode voordat u tot een operatie besluit.

De eerste hiervan is hoe snel u zult terugkeren naar uw dagelijks leven in de vroege postoperatieve periode. Hoewel het van persoon tot persoon verschilt, zult u 3 tot 4 weken na de operatie geleidelijk uw fysieke activiteit hervatten. Wie aan sport doet, kan binnen 2-3 weken laagintensieve sporten (zoals wandelen, fietsen) en meer actieve sporten (zoals zwemmen, tennissen) binnen 4-6 weken. Gemiddeld kun je binnen een week gaan rijden. Een van de meest gestelde vragen van de patiënten is wanneer ze op hun zij of gezicht naar beneden kunnen liggen. Het is geen probleem om op uw zij te slapen, het is mogelijk om enkele dagen na de operatie op uw zij te slapen wanneer u zich wat comfortabeler begint te voelen. Het kost wat meer tijd om met je gezicht naar beneden te gaan liggen. Er kan pijn zijn bij het liggen, meestal in de eerste paar maanden. Dat is de reden waarom artsen patiënten aanraden om 5-6 maanden te wachten. Maar als u geen pijn voelt, kunt u in de eerdere periode met uw gezicht naar beneden gaan liggen.

Een ander belangrijk punt waarmee rekening moet worden gehouden na een prothetische operatie, is om de specialist die de procedure uitvoert te informeren dat u geopereerd bent tijdens uw routinematige mammografie-onderzoeken. Het onderzoek wordt uitgevoerd in een speciale positie voor prothetische borsten. Op deze manier wordt meer borstweefsel weergegeven en wordt de schaduwvorming door de prothese geëlimineerd.

Als u op lange termijn pijn, stijfheid en misvormingen in uw borst ervaart, is het raadzaam om uw arts te raadplegen. Dit is hoogstwaarschijnlijk wat capsulaire contractuur wordt genoemd. Om onbekende redenen begon het natuurlijk gevormde schaalweefsel rond de prothese uit te harden en te vervormen. Het is de meest voorkomende ongewenste aandoening die op de lange termijn wordt waargenomen bij patiënten met een prothese. Als u last heeft van deze situatie, moet u mogelijk opnieuw geopereerd worden. Dit kapselweefsel, dat tijdens de operatie is geplaatst, wordt verwijderd. Wellicht kan de prothese ook vervangen of verplaatst worden. Uw arts zal u hierover gedetailleerde informatie geven.

Er zijn ook patiënten die zich afvragen wat er gebeurt als hun prothese barst. Het is moeilijk te begrijpen dat de nieuwe generatie prothesen is ontploft. Dit is iets waar je waarschijnlijk helemaal niet van op de hoogte bent. Het wordt echter door de arts aan u overgedragen tijdens routinematige beeldvorming van de borst. Als uw prothese ouder is dan 10 jaar, kunt u asymmetrie en vervorming in de borst zien. Uw lymfeklieren kunnen opgezwollen zijn. Bij de nieuwe generatie prothesen komen we minder gevallen tegen zoals scheuren en barsten. Als uw prothese om welke reden dan ook gescheurd blijkt te zijn, is het de gezondste methode om deze te vervangen door een nieuwe prothese.

Borstvergroting Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

3-4 Uur

Stay in Istanbul

6 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Borstvergroting Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Borstvergroting in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Een paar dagen zou voldoende moeten zijn om voor de operatie naar Istanbul te komen. U kunt al het onderzoek op de dag van de operatie of de dag voor de operatie ondergaan.

Maak uw vakantieplan minimaal 7 dagen. Nadat je hersteld bent, wil je misschien rondkijken in Istanbul.

Er is pijn na elke operatie op sommige niveaus. Maar het is belangrijk om te weten dat met pijnstillers en andere medicijnen de pijn gemakkelijk weggaat.

Borstvergroting is de naam van de procedure om de borsten te vergroten. Maar de implantaten zijn het mechanisme dat wordt gebruikt om deze procedure te voltooien.

Het is een operatie om de borsten te vergroten.

Verzakking ontstaat wanneer het borstweefsel na verloop van tijd veroudert. De mate van doorzakken zal toenemen met de grootte van het implantaat. Hoewel hangende borsten vaak pas tien jaar of langer na de behandeling aan de orde zijn, zullen de resultaten van een borstvergrotingsoperatie ervoor zorgen dat de borsten er vele jaren geweldig uit blijven zien.

 • Slaap niet op uw buik of zij.
 • Draag geen beugelbeha.
 • Vermijd het gebruik van aspirine.
 • Als een geneesmiddel niet is voorgeschreven, gebruik het dan niet.
 • Vermijd douchen, zwemmen, in de zon zitten en inspannende activiteiten.

Veranderingen in de vorm, het volume of het gevoel van de borst. Blauwe plekken, bloedingen, bloedstolsels, huidnecrose, langzamere wondgenezing, opbouw van littekenweefsel (capsulaire contractuur) zijn de algemene bijwerkingen van borstvergroting.

Specialisten raden aan om twee weken na de operatie weer aan het werk te gaan.

Een samenhangende, vormstabiele gel wordt gebruikt om gummibeerimplantaten te maken, een soort siliconenimplantaat. Van alle alternatieven voor borstimplantaten leveren hun aparte vulling en druppelvorm de meest realistische resultaten op en geven ze een natuurlijke uitstraling.

In de periode na de operatie kunt u zich normaal afvegen. Maar je moet 48 uur wachten om te douchen.

Wanneer het immuunsysteem reageert op vreemd weefsel, wordt dit medische afstoting genoemd. Na een transplantatie van bijvoorbeeld hart of nier kan er sprake zijn van een afstoting. Medisch, volgens doktoren, "wijst uw lichaam borstimplantaten niet af".