Tandheelkunde

All on 6 in Turkije

All On 6 in Turkije

What is All on 6?

De all-on-6-behandeling is ontworpen voor gebruik in noodgevallen. Deze procedure wordt gebruikt om de gehele boven- of ondertanden te vervangen. De all-on-6-procedure maakt gebruik van zes tandheelkundige implantaten om een ​​permanente prothese te produceren die dient als brug of anker voor een extra kunstgebit. Veel patiënten hebben baat gehad bij herstelde tanden met de All-on-6-behandeling, en het is een veel sterkere en gezondere prothese onder de prothesen.

Het laat zien dat de All on 6-procedure een behandelmethode is met een hoog slagingspercentage bij langdurige follow-ups. Patiënten die na de behandeling regelmatig op controle komen, gebruiken hun gebit jarenlang probleemloos. Implantaten die in de kin worden geplaatst, integreren na verloop van tijd met het kaakbot, imiteren natuurlijke wortels en resulteren in een meer organische grijns.

Voor All on 6 operatie

Voor All on 6 implantaten worden patiënten gecontroleerd of ze geschikt zijn voor de ingreep en worden ze geïnformeerd over de behandeling. Het is vooral belangrijk dat uw botdichtheid voldoende is. Bij dit type behandeling is het belangrijk dat de ziekten onder controle zijn, vooral bij mensen met diabetes. In dit proces is het ook noodzakelijk om de inname van medicijnen met bloedverdunnende medicijnen te stoppen.Doorgaans is een bottransplantaat niet nodig voor de All-on-6-operatie. Het kan nodig zijn, afhankelijk van de botdichtheid van de patiënt. Voordat de procedure wordt gestart, is het de tandarts die de mond beoordeelt en controleert en u hierover adviseert.De procedure kan worden uitgevoerd onder intraveneuze verdoving of lokale anesthesie. Normaal duurt elke kaak ongeveer twee uur. Als u foto's moet maken, kunnen ze tegelijkertijd worden gemaakt en worden de gebieden rond de foto's grondig schoongemaakt. De kaak wordt geïmplanteerd met tandheelkundige implantaten. Er wordt een tijdelijke tandboog geplaatst, die lichter is dan een permanente restauratie en uw mond de tijd geeft om te genezen.

Na de All on 6 operatie

Minimale pijn en oedeem kunnen zelden voorkomen na behandelingen met Alles op 6 technieken. Het is belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling koude kompressen aan te brengen om het optreden van deze aandoening te voorkomen en om een ​​snel herstel te garanderen als deze toch optreedt. Het genezingsproces in het gebied kan comfortabel worden bereikt door de medicijnen te gebruiken die de tandarts zal voorschrijven in overeenstemming met de aanbevelingen. In de periode na het aanbrengen dient ervoor gezorgd te worden dat de belasting van de prothese tijdens het gebruik van tijdelijke gebitsprothesen zo minimaal mogelijk blijft. Het wordt aanbevolen om de consumptie van hard en plakkerig voedsel te vermijden om overbelasting van de tijdelijke prothesen te voorkomen. In dit proces is het belangrijk om zacht voedsel te consumeren om de ideale verbinding tussen het bot en het implantaat te garanderen. Na het aanbrengen van blijvende gebitsprothesen is het mogelijk om terug te keren naar het normale voedingspatroon.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

De belangrijke punten voor de All on 6 implantatieprocedure zijn als volgt:

 • Onze artsen geven patiënten medicijnen voor na de ingreep. Deze medicijnen moeten regelmatig op de daarvoor bestemde tijden worden ingenomen.
 • Terwijl de tijdelijke prothese de eerste drie maanden wordt geplaatst, is het belangrijk om op uw voeding te letten. Tijdens dit proces schrijven onze artsen een dieet voor. Volgens dit dieet mogen sommige producten, met name harde maaltijden, niet worden gegeten.
 • De mondhygiëne moet ononderbroken worden voortgezet na gebruik van de All on 6 implantaatprocedure.• Als er een breuk in de prothese ontstaat tijdens de periode dat de tijdelijke prothese wordt gebruikt; Onze artsen moeten worden geraadpleegd. Deze behandeling moet snel worden voltooid om implantaatverlies tot een minimum te beperken.

Tijdens de voedingsfase na de All on 6 implantatieprocedure; Het is voor onze patiënten mogelijk om direct te beginnen met eten. Wel moeten ze letten op wat ze consumeren. Tijdelijke prothesen worden gedurende 3 maanden na de procedure gebruikt en gedurende deze periode moeten ze het eten van voedsel vermijden dat hard is en het verlies van implantaten kan veroorzaken. Na de fusie van de botten met de implantaten; Het is mogelijk om het gewenste voedsel te consumeren. Het dieet is niet verplicht.

Gezien de levensduur van het All on 6 implantaat; Het lijkt heel lang effectief te zijn. Terwijl het zijn effect tot 10 jaar behoudt voor de onderkaak, kan het succes tot 5 jaar worden bereikt voor de bovenkaak. Als resultaat van recent onderzoek en langdurige observatie van patiënten die deze toepassing hebben gehad; Met de all on 6 implantaattechniek wordt een hoog slagingspercentage bereikt. Het is een behandelingstechniek die definitieve resultaten heeft.

All on 6 in Turkije Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

All on 6 Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

All on 6 in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het is ideaal om enkele dagen voor al uw tandheelkundige behandelingen in Istanbul te zijn.

Uw behandeling duurt 1-2 dagen, dus plan dienovereenkomstig.

Alles op zes heeft de voorkeur boven Alles op vier omdat de extra implantaten uw kaakbot meer kracht en stabiliteit geven. Een kunstgebit dat in één keer is gemaakt, kan tot 20 jaar meegaan.

Tussen all-on-4 en all-on-6 tandheelkundige implantaten is het aantal implantaten dat in de mond wordt ingebracht het meest voor de hand liggende onderscheid. Sommige tandartsen zijn van mening dat de all-on-6-tandtechniek de prothetische tandboog een sterkere, robuustere basis geeft, wat leidt tot een duurzamere, comfortabelere glimlach.

De patiënt wordt op zijn gemak gesteld met plaatselijke of algemene verdoving voorafgaand aan het inbrengen van het implantaat, dus de procedure zelf is vrij pijnloos. Zodra de verdoving na de operatie is uitgewerkt, kan er wat pijn en zwelling zijn.

 • Gebruik minimaal twee keer per dag een tandenborstel met zachte haren om uw tanden te poetsen.
 • Gebruik flosdraad zonder was of flosdraad die is ontworpen voor implantaten om elke dag te flossen.
 • Gebruik een met nylon beklede borstel om besloten ruimtes schoon te maken.
 • Gebruik tandpasta zonder schuurmiddelen

Bij de tandheelkundige implantaatchirurgie worden zes tandheelkundige implantaten gebruikt om een ​​permanente prothese te bouwen. Het dient als verankering voor een overkappingsprothese of brug. Om kunsttanden stevig vast te zetten, worden zes implantaten in het onder- of bovenkaakbeen geplaatst.

De hele procedure duurt een dag; afhankelijk van de patiënt duurt dit vaak tussen de 2 en 4 uur. Met een oogverblindende grijns kunnen patiënten dankzij deze operatie dezelfde dag weer aan het werk.

U kunt altijd contact opnemen met uw kaakchirurg voor meer gedetailleerde instructies, maar over het algemeen is het gebruik van een elektrische tandenborstel volkomen veilig voor uw implantaten als de patiënt volledig hersteld is van het plaatsen van tandheelkundige implantaten.

Er is geen gebied onder een tandheelkundig implantaat waar voedsel vast kan komen te zitten, in tegenstelling tot een kroon die op de bovenkant van een tand wordt bevestigd. Kunstgebitten ondersteund door implantaten zijn een beetje anders. De full-arch prothese is bevestigd aan alle 6 metalen wortels en abutments in plaats van afzonderlijke kronen.

12. Wie komt niet in aanmerking voor All-on-6 tandheelkundige implantaten?

Patiënten met een slechte tandgezondheid in het verleden en onderliggende problemen die het herstel van implantaatchirurgie moeilijk of abnormaal traag zouden maken, zijn geen uitstekende kandidaten voor All on 6.

Vier categorieën personen mogen geen tandheelkundige implantaten krijgen.

 • Kinderen en tieners. Een van de weinige oncontroleerbare factoren die van invloed zijn op de kandidatuur voor een tandheelkundig implantaat is leeftijd.
 • Kauwers en rokers.
 • Degenen die hun mondhygiëne niet onderhouden.
 • Ouderen (met enkele uitzonderingen)

Vanwege het ontbreken van zenuwuiteinden in de all-on-six tandheelkundige implantaatboog, kunnen patiënten bijtproblemen krijgen. De afwezigheid van zenuwuiteinden heeft ook invloed op het kauwen. Daarom moeten patiënten, totdat ze veilige kauwgewoonten met hun nieuwe tanden hebben ontwikkeld, instructies krijgen over hoe ze goed moeten kauwen en langzaam moeten eten.