Baardtransplantatie

Baardtransplantatie in Turkije

Baardtransplantatie in Turkije

Wat is een Baardtransplantatie?

Baardtransplantatie is het proces waarbij het haar uit de nek wordt getransplanteerd naar regionale holtes zoals wangen en boven de lippen en in gebieden waar baarden schaars zijn.

Baardtransplantatie, die ook kan worden gedaan voor de uitvoering van het gewenste baardmodel, kan ook worden uitgevoerd om de bestaande baard strakker te maken.

In sommige delen van het baardgebied op de gezichten van mannen kunnen baarden om verschillende redenen niet groeien. Aangezien dit misvorming veroorzaakt, creëert het negatieve effecten voor de persoon. Baardtransplantatie is een toepassing die in dergelijke gevallen een definitieve oplossing biedt. Met deze aanplant wordt het probleem geëlimineerd met de toepassingen in gebieden waar de baard niet groeit of de baard dun groeit.

Soorten Baardtransplantatie

Bij baardtransplantatie worden twee verschillende methoden gebruikt. Dit zijn baardtransplantaties met FUE en FUT techniek.

Folliculaire eenheidsextractie (FUE)

Bij deze procedure worden haartransplantaten uit het donorgebied verwijderd. Daarna wordt het geoogst met behulp van een kleine cirkelvormige incisie. Uw arts zal dan de haarzakjes die hij heeft verzameld transplanteren naar het gebied waar u ze nodig heeft. Bij FUE verzamelt de chirurg meestal een van de vijf follikels. Maar dit varieert afhankelijk van de arts en de kwaliteit van de haartransplantatie. De procedure duurt ongeveer 3-5 uur. Het laat kleine ronde plekjes achter waaruit de haarzakjes worden verwijderd. Sommige klinieken doen dit handmatig. Anderen gebruiken mechanische hulpmiddelen. Dit type zaaien heeft een snellere hersteltijd dan andere opties. Bovendien zijn de risico's en complicaties erg klein.

 Folliculaire eenheidstransplantatie (FUT)

Het andere primaire type transplantatie dat de voorkeur heeft bij baardtransplantatie, is de folliculaire transplantatie-eenheid. Tijdens deze procedure verwijdert uw arts een klein stukje weefsel uit uw donorgebied. Dan sluit het de wondtip. Deze wonden zullen een kleine indruk op je achterlaten. Deze markeringen zijn echter te klein om met het oog te zien. Baardtransplantatie met de FUT-methode duurt iets langer dan de FUE-methode. Maar het eindigt altijd in een dichtere baard. Omdat bij dit proces meestal een veel groter aantal haren wordt getransplanteerd.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Voor baardtransplantatie

Baardtransplantatie kan worden uitgevoerd met als doel de baard strakker te maken of een esthetische baardstijl te creëren op een volledig baardloos oppervlak. In beide gevallen moet u vóór de procedure op het volgende letten.

 • U moet minimaal drie dagen voor de baardtransplantatie stoppen met het drinken van alcohol. Alcoholgebruik leidt tot een afname van de genezende werking van het te beplanten gebied. Het kan ook een toename van de bloedingssnelheid tijdens de procedure veroorzaken.
 • Minstens één tot twee weken voor de baardtransplantatie moet u stoppen met het gebruik van medicijnen die bloedverdunnende eigenschappen hebben. Aspirine, dat door veel mensen in het dagelijks leven wordt gebruikt, is bijvoorbeeld een medicijn met sterke bloedverdunnende eigenschappen. Als er een geneesmiddel is dat u vanwege gezondheidsproblemen niet kunt stoppen, ondanks dat het een bloedverdunner is, moet u uw arts hiervan op de hoogte stellen.
 • U moet minimaal drie dagen voor de baardtransplantatie stoppen met roken. Evenzo raden we aan om pas twee weken na de procedure opnieuw te beginnen met consumeren. Een tijdje stoppen met deze gewoonte zal je genezingsproces positief beïnvloeden. Stoffen zoals nicotine en teer in sigaretten en andere tabaksproducten kunnen het genezingsproces vertragen en voorkomen dat u sneller resultaat boekt.

Na baardtransplantatie

U krijgt geleidelijk de resultaten van een baardtransplantatie. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten om de resultaten in dit proces beter te laten zijn.

 • Water of chemicaliën mogen het donorgebied niet aanraken tot de eerste wasbeurt na de haartransplantatie. Vooral de eerste drie dagen zijn een zeer kritisch proces voor de transplantatietransplantaten om zich aan de huid te hechten.
 • Je moet een week of twee wegblijven van alle tabaksproducten, vooral sigaretten, en alcohol. Consumptie van deze producten verzwakt het genezingsproces en voorkomt dat de grafts steviger aan de huid hechten.
 • Maak u geen zorgen over het schokkende verspillingsproces dat u in de eerste maand na het planten zult ervaren. Dit is een heel natuurlijk proces dat genezing omvat.
 • Bij korstvorming en jeuk die na de transplantatie ontstaan, is het uiterst belangrijk dat u niet aan uw baard krabt en niet met een hard voorwerp in het donorgebied wrijft.

Beard Transplant Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Baardtransplantatie Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Baardtransplantatie FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

 

Na een baardtransplantatie moet u een paar dagen in Turkije blijven. Uw arts zal het eerste wasproces 3 dagen na de procedure uitvoeren. Dit proces moet eerst door een specialist worden uitgevoerd. Om deze reden raden wij u aan om in deze periode niet naar uw land terug te keren.

Het is beter om de dag voor de baardtransplantatie naar Turkije te komen. Gedurende deze periode worden de operatievoorbereidingen comfortabel afgerond. Indien gewenst kunt u hier echter ook aanwezig zijn op de ochtend van de operatie.

Een baardtransplantatie is de meest effectieve manier om de stijl van uw gezicht te verbeteren. U krijgt zeer realistische resultaten in de procedure met uw eigen haar. Het genezingsproces is ook vrij snel en comfortabel.

Baardtransplantatie door een ervaren arts is vrij veilig. Het is een van de procedures met het minste risico op complicaties of allergieën. Omdat de procedure wordt gedaan met uw eigen haar.

U krijgt zeer natuurlijke resultaten omdat de baarden die tijdens de operatie worden getransplanteerd uw eigen haar zijn.

We raden aan om niet te scheren tot minimaal 10 dagen na de operatie. Uw gezicht zal in het begin rood, gevoelig of gezwollen zijn. Daarom moet je de eerste paar keer buitengewoon vriendelijk zijn.

Omdat de operatie onder verdoving wordt uitgevoerd, voelt u geen pijn. In de postoperatieve periode zal uw pijn niet te veel zijn. Uw arts zal echter nog steeds pijnstillers aanbevelen.

Het kan worden toegepast op mensen met littekens en brandwonden veroorzaakt door accidentele verwondingen, mensen met asymmetrie in hun baard, mensen met dunne baarden en snorren, degenen die geen baard laten groeien als gevolg van hormonen en mensen die van geslacht veranderen.

Het is belangrijk dat er de eerste maand na de operatie geen product in uw gezicht komt. Raadpleeg uw arts voor producten die u na een maand gaat gebruiken.

Na de baardtransplantatie moet u op uw rug slapen, iets boven uw hoofd. Je kunt een nekkussen gebruiken zodat de stand van je hoofd niet verandert terwijl je slaapt.

Water of chemicaliën mogen het donorgebied niet raken tot de eerste wasbeurt na de haartransplantatie. Je moet een week of twee wegblijven van alle tabaksproducten, vooral sigaretten, en alcohol. Maak je geen zorgen over het schokkende morsen dat je in de eerste maand na het planten zult ervaren.

Baardtransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en sedatie en duurt 2-5 uur. Men kan zeggen dat de procedure over het algemeen pijnloos is. Na de procedure wordt waargenomen dat zich kleine korstjes vormen rond de getransplanteerde wortels.