Plastische Chirurgie

Borstlift in Turkije

Borstlift in Turkije

Wat is een Borstlift?

Borstlifting is technisch gezien vergelijkbaar met een verkleiningsoperatie. De borsten hangen, maar omdat ze niet groot zijn, hoeft er geen weefsel verwijderd te worden. Met het doorzakken van de borst is deze ofwel in normale grootte of geleegd.

Als gevolg van gewichtsverlies, borstvoeding of veroudering kan het borstweefsel zijn volume verliezen. Met een borstliftoperatie is het mogelijk om het uiterlijk van slappe borsten die hun vitaliteit hebben verloren te corrigeren. Als het borstweefsel niet voldoende volume heeft, is een borstvergrotingsoperatie mogelijk niet voldoende voor slappe borsten. Chirurgische verslapping wordt verwijderd, maar voegt geen volume toe aan de borst. In dergelijke gevallen kunnen borstlifting en borstvergrotingschirurgie samen worden toegepast.

Bij de borstliftoperatie wordt technisch overbelaste overtollige huid verwijderd. De tepelhof wordt verkleind tot zijn normale grootte door de diameter te verkleinen. De tepel is gepositioneerd waar hij hoort.

Voor de operatie van de Borstlift

Voor de operatie van de Borstlift

Tijdens het eerste gesprek voorafgaand aan een borstliftoperatie wordt goed geluisterd naar de klachten van de patiënt en zijn de verwachtingen duidelijk. Vervolgens worden hun behoeften en verwachtingen van de operatie geëvalueerd in termen van realiteit. Tijdens het lichamelijk onderzoek worden de borsten onderzocht en worden de nodige metingen uitgevoerd terwijl de patiënt zit of staat. Factoren zoals leeftijd, huidconditie, vorm en grootte van de borsten die de borstliftprocedure kunnen beïnvloeden, worden geëvalueerd.

Afhankelijk van de leeftijd en de familiegeschiedenis van de patiënt kan een mammografie nodig zijn vóór een borstliftoperatie. De patiënt wordt geïnstrueerd over hoe hij zich moet voorbereiden op een operatie, inclusief richtlijnen voor eten, roken en het vermijden van bepaalde vitamines/medicijnen.

Na een Borstliftoperatie

Het proces na een borstliftoperatie kan het succes van de operatie direct beïnvloeden. Het succes van uw borstliftoperatie hangt niet alleen af ​​van de operatie zelf, maar ook van hoe goed u zich voorbereidt op de operatie en hoe goed u daarna voor uzelf zorgt.

Het is erg belangrijk dat u de hersteltips van uw chirurg exact opvolgt vanaf de dag vóór uw operatie tot 6 weken na uw procedure. Van wat je draagt ​​tot wat je eet tot hoeveel lichaamsbeweging je doet, je zult verschillende voorzorgsmaatregelen moeten nemen in elke fase van het herstelproces. Het kan helpen om een ​​hersteltijdgids voor een borstlift op uw bureau of op andere vaak bezochte plaatsen te plakken om u eraan te herinneren wat u in elke fase kunt verwachten. Natuurlijk moet u uw herstelprogramma verfijnen op basis van de professionele instructies van uw arts over wat u kunt verwachten.

Genezings process

Om minder pijn te voelen en effectievere resultaten te krijgen na een borstliftoperatie, moeten de regels worden gevolgd.

2 weken voor de operatie

Stop met roken, gebruik geen aspirine, ibuprofen, kruidensupplementen, visolie of medicijnen die het risico op bloedingen kunnen verhogen. Koop benodigdheden die u mogelijk nodig heeft na de operatie (ijskompressen, gaasjes, sportbeha's). Meld eventuele ziekteverschijnselen. Medische geschiedenis kan medische goedkeuring vereisen, zoals laboratoriumwerk, mammogram of ECG vóór de operatie.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

De dag voor de operatie

Bevestig uw operatietijd en vervoer. Vul recepten in. De avond voor de operatie Voorafgaand aan de operatie moet u 12 uur vasten zonder iets te eten of te drinken. Douche, ontspan, ga vroeg naar bed en probeer minstens zeven uur slaap te krijgen.

2-3 dagen na de operatie

Veel vrouwen kunnen milde tot matige pijn ervaren in de dagen na hun procedure en dit kan worden behandeld met voorgeschreven medicatie. Misselijkheid door de anesthesie die tijdens de procedure wordt gebruikt, komt ook vaak voor, maar verdwijnt meestal zonder tussenkomst. Chirurgische verbanden en gebruikte drains worden meestal binnen dit tijdsbestek door de chirurg verwijderd. Veel chirurgen zullen hun patiënten echter adviseren om chirurgische beha's en compressieverbanden te blijven gebruiken om de incisieplaatsen te beschermen. Tot de 2e of 3e dag kunnen veel patiënten douchen. De eerste 2 weken na een borstlift zijn erg belangrijk.

1 week na de operatie

Hoewel de pijnniveaus meestal aanzienlijk worden verminderd, kunnen matige blauwe plekken en zwelling van de borsten aanhouden. Veel patiënten zijn in staat om weer aan het werk te gaan en dagelijks licht te doen activiteiten, waaronder wandelen. Patiënten moeten echter bukken, zware voorwerpen optillen en andere inspannende bewegingen vermijden.

2 weken na de operatie

De meeste patiënten beginnen zich normaal te voelen en kunnen hun dagelijkse bezigheden zonder pijn uitvoeren. Oefening of inspannende activiteit moet nog steeds worden vermeden. De incisies genezen meestal volledig in ongeveer 2 weken en patiënten kunnen worden schoongemaakt om een ​​bad te nemen.

4 weken na de operatie

De meeste patiënten herstellen voldoende om hun normale trainingsroutine te hervatten (oefeningen en activiteiten die specifiek gericht zijn op de borst, zoals golf, tennis, enz. moeten echter worden vermeden).

6 weken na de operatie

Het punt van 6 weken geeft meestal aan dat het genezingsproces voltooid is, aangezien de meeste blauwe plekken en zwellingen van de borsten zijn verdwenen. De meeste patiënten kunnen onbeperkt sporten, slapen op buik en zij en het dragen van beugelbeha's is toegestaan.

Pijnbeheersing

Het proces na een borstliftoperatie kan voor sommige patiënten behoorlijk pijnlijk zijn. De meeste patiënten melden milde tot matige pijn na de borstliftprocedure. De pijn is meestal het hoogst in de eerste 2-3 dagen na de procedure en neemt daarna af. Uw chirurg kan pijnstillers voorschrijven om eventuele ongemakken van de patiënt te verlichten. Houd er rekening mee dat veel chirurgen het gebruik van vrij verkrijgbare, niet-steroïde, ontstekingsremmende geneesmiddelen zoals ibuprofen of naproxen na de procedure niet aanbevelen, omdat deze het bloeden kunnen verergeren.

Tepel gevoelloosheid

Een operatie na een borstlift kan een periode van verhoogde gevoeligheid zijn als gevolg van de operatie. In de weken direct na de ingreep neemt het tepelgevoel vaak toe en wordt het weer normaal.

Littekens

Hoewel het proces na een borstliftoperatie frustrerend is vanwege de littekens, kunnen de littekens meestal worden bedekt. Borstliftoperaties kunnen littekens veroorzaken, waarvan de omvang en locatie afhangen van het type borstlifttechniek dat wordt toegepast. In sommige gevallen kunnen insnijdingen worden aangebracht in slecht zichtbare gebieden, zoals rond de tepelhoflijn of onder de borstplooi. Bovendien zijn er verschillende niet-chirurgische cosmetische behandelingen die kunnen worden toegepast om de verschijning van eventuele littekens te minimaliseren.

Tips voor snelle en gemakkelijke genezing

Het proces na een borstlift is belangrijk voor het slagen van de behandeling en het voorkomen van bijwerkingen. Volg alle zorginstructies na de procedure die door uw plastisch chirurg zijn verstrekt. Neem pijnstillers, antibiotica en andere voorschriften zoals voorgeschreven door uw chirurg. Woon alle geplande postoperatieve afspraken bij. Vermijd douchen of baden totdat dit is bevestigd. Draag alle aanbevolen compressiekleding of chirurgische beha's. Plan om 1-2 weken rust te nemen.

Zorg voor veel rust en slaap. Drink veel water tijdens de herstelperiode. Eet licht en gezond voedsel volgens uw procedure. Vermijd het aanraken of verwijderen van verband van incisies, omdat dit uw wonden kan heropenen. Draag losse kleding, vooral topjes waarbij je je armen niet hoeft op te tillen om ze aan te trekken. Vermijd slapen op uw buik of zij gedurende 6 weken na uw procedure. Patiënten wordt geadviseerd om met hun hoofd onder 2-3 kussens te slapen om pijn en zwelling te verminderen. Beperk elke vorm van krachtige lichaamsbeweging, inclusief fysieke bewegingen die ervoor zorgen dat de borsten stuiteren (zoals rennen of springen) totdat ze volledig hersteld zijn.

Het is belangrijk om te begrijpen dat uw herstelervaring kan verschillen van de hier gepresenteerde informatie vanwege verschillende factoren, zoals uw pijntolerantie en de genezingsreactie van uw lichaam tijdens de post-liftoperatieperiode. Variabelen die eigen zijn aan de ingreep, zoals de borstlifttechniek, spelen ook een rol bij het herstel. Ten slotte kunnen patiënten die een borstlift combineren met andere chirurgische ingrepen (zoals een borstvergroting of borstverkleining) een langere hersteltijd nodig hebben.

Zorgen voor een borstlift kan uw hersteltijd gemakkelijker maken

Mogelijk hebt u hulp nodig tijdens het post-borstlifting-operatieproces. Borstliftchirurgie is zeker beheersbaar, maar brengt onderweg veel uitdagingen met zich mee, waaronder pijn, beperkte bewegingsvrijheid, wondbescherming en andere. Het zal moeilijk zijn om het herstelproces in je eentje te doorstaan, dus het is belangrijk dat je van plan bent om tijdens je herstel de best mogelijke zorg te krijgen gedurende u herstel. Vraag goede vrienden of familieleden om met u mee te reizen naar Istanbul en u te helpen tijdens de eerste paar dagen van herstel.

Borstlift in Turkije

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-4 Uur

Stay in Istanbul

7 Dagen

Socially acceptable

10+ Dagen

Borstlift Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Borstlift in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het is belangrijk om vlak voor een paar dagen van de operatiedag in Istanbul te zijn. Op deze manier kunt u al uw onderzoeken op tijd laten uitvoeren en kunt u zich mentaal voorbereiden op de procedure.

Uw herstel duurt 3 tot 7 dagen na de operatie. Dus in ieder geval een reis van 7 dagen plannen is een must. Na 2 dagen operatie kunt u een rondrit maken door Istanbul.

Er zal een matige pijn zijn. Maar direct na de operatie begint u medicijnen te gebruiken om de pijn te verzachten.

Een chirurgische of medische beha is ongeveer 2 weken na de operatie nodig.

Na de operatie moet u losse kleding dragen. U hoeft uw armen niet omhoog te bewegen.

 • Laat een laboratoriumonderzoek of medisch onderzoek uitvoeren.
 • Neem bepaalde medicijnen of pas de dosering aan van medicijnen die u al gebruikt.
 • Om mogelijke veranderingen in uw borstweefsel te helpen identificeren, moet u vóór de operatie een basismammogram laten maken en daarna nog een mammogram.
 • Stop met roken.

Na de operatie mag u 48 uur niet douchen. Na 48 uur is het beter om net onder je middel te wassen. Wanneer uw afvoer verstopt is, is het wederom belangrijk om 48 uur niet te douchen.

Gedurende ongeveer 10 dagen hoeft u uw armen niet op te tillen, te sporten of iets zwaars te dragen.

Borstliftlittekens zijn permanent en het duidelijkst direct na de operatie; ze hebben echter de neiging om na verloop van tijd lichter te worden en te verdwijnen.

De mate van vervaging wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan variabelen, waaronder erfelijkheid, huidskleur, incisie, wondgenezingsvermogen en algemene gezondheid van de patiënt.

U moet op uw rug slapen, uw medische beha dragen en niet op uw buik of gezicht slapen.

Er zal een kleine hoeveelheid bloedverlies zijn na de borstlift. Maar je verband wordt elke dag verschoond.

Na zes maanden kun je zonder beha gaan!