Plastische Chirurgie

Borstverkleining in Turkije

Borstverkleining in Turkije

Wat is Borstverkleining?

Factoren zoals familiale aanleg, gewichtstoename, hormonale veranderingen, bevalling en borstvoeding kunnen ertoe leiden dat borsten overgroeien. Vrouwen met slappe borsten en een last op de borst kunnen rug-, schouder- en nekpijn hebben, evenals transpiratie en huiduitslag. , ademhalingsproblemen, botproblemen, een beperking van fysieke activiteit en moeite met aankleden.

Schouderdepressie, roodheid en littekens kunnen allemaal worden veroorzaakt door bh-haken... De bovengenoemde problemen zijn bedoeld om te worden opgelost door middel van borstverkleining, waarnaar in medische terminologie wordt verwezen als "verkleinende mammoplastiek". Met deze procedure worden de extra huid, het vet en het borstklierweefsel van de borsten verwijderd, wat resulteert in kleinere, lichtere, correct gevormde, symmetrische, stevigere en meer rechtopstaande borsten. Het is mogelijk om met deze operatie de tepels te verkleinen. Borstverkleining wordt meestal niet alleen uitgevoerd voor esthetische problemen, maar ook om fysieke verlichting te bereiken.

Voor Borstverkleining

U heeft misschien uw beslissing genomen voor een borstverkleining. Uw arts zal echter ook willen bepalen of u de juiste kandidaat bent voor een operatie. De familiegeschiedenis van de patiënt, de eigen geschiedenis van de patiënt en de leeftijd behoren tot de belangrijke factoren. Als u een familiegeschiedenis van borstkanker heeft, kan uw arts uw mammogram (laaggedoseerde borströntgenfoto) willen zien. Als u verwachtingen of gedachten heeft over het later krijgen van een kind, moet u dit aan uw arts vertellen. Uw arts beoordeelt deze gegevens en bepaalt hoe geschikt u bent voor een operatie. De operatie wordt uitgevoerd volgens de maatregelen van uw lichaam. Zo kan de planning voor een jonge patiënt die een kind wil krijgen en een oudere patiënt die geen mogelijkheid heeft om een ​​kind te krijgen anders zijn. Tijdens de operatie wordt wat borstweefsel, vet en huid verwijderd. Aangezien sommige borstklieren op dit moment zullen worden verwijderd, kunnen verschillende chirurgische technieken nodig zijn voor een patiënt die een kind wil krijgen en borstvoeding moet geven. Als u het voorbereidingsproces met succes doorstaat, zullen uw operatie en postoperatieve operatie soepeler verlopen.

Na een Borstverkleining

1-3 dagen na Borstverkleining

Aangezien u na een borstverkleining algehele anesthesie krijgt, kunt u zich moe en slaperig voelen als u wakker wordt. Bij ontslag uit het ziekenhuis na een borstverkleining draagt ​​u steriel verband en een sportbeha om uw wondjes en hechtingen te beschermen. Sommige specialisten gebruiken routinematig drains na een borstverkleining. Het is een effectieve methode om oedeem (zwelling) na een borstverkleining te verminderen. Als uw drain aan het einde van de 48 uur is verwijderd, kunt u douchen.

Zorg ervoor dat u tijdens deze periode aandacht besteedt aan uw postoperatieve instructies. U krijgt voorgeschreven pijnstillers, antibiotica en instructies voor het verzorgen van uw verband. Verhuizen zal moeilijk zijn, dus u kunt de hulp inroepen van een vriend of familielid om u te helpen en te baden tijdens deze eerste dagen.

Na Borstverkleining 1-2. Week

Gun uzelf gedurende 5-14 dagen na de operatie rust als dat nodig is. Je helende lichaam zal veel energie kosten. Maar u kunt regelmatig kleine afstanden blijven lopen. Zelfs als er een week blauwe plekken blijven, zult u merken dat uw oedeem begint af te nemen.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Over het algemeen gebruiken specialisten oplosbare hechtingen bij borstverkleining. Aan het einde van de 2e week na de borstverkleining knipt de specialist alleen de uiteinden (begin- en eindpunten) van deze hechtingen door. Aan het einde van de 2e week na de borstverkleining starten we met siliconencoating of gelbehandelingen om de littekens zo goed mogelijk te laten genezen. Let op uw bewegingen na een borstverkleining en vermijd het optillen van zware voorwerpen.

Na Borstverkleining 2-4. Week

Binnen twee tot vier weken na de borstverkleining kunt u uw normale bezigheden hervatten, hoewel sommige bewegingen licht ongemak kunnen veroorzaken. Het is normaal dat je jeuk krijgt terwijl je incisies genezen. Binnen een week is de zwelling zichtbaar verminderd. Je moet nog steeds een zachte sportbeha zonder beugel dragen.

Gedurende deze tijd kunt u de meeste van uw normale dagelijkse bezigheden voortzetten. Blijf inspannende sporten vermijden, vooral in uw borstgebied.

Na Borstverkleining 4-6. Week

Aan het einde van een volle maand zal uw energie volledig hersteld zijn en zult u zich ontspannen voelen terwijl u doorgaat met alle typische dagelijkse activiteiten. Je smeltbare hechtingen zullen nu waarschijnlijk verdwenen zijn.

Gedurende deze tijd zal uw arts u toestaan ​​om te blijven sporten of een bad te nemen. Het is prima om voor een week terug te gaan naar je beugelbeha. Gedurende deze periode zult u zich comfortabel voelen terwijl u op uw gezicht of zij slaapt.

Pijn na Borstverkleining

Pijn op de incisieplaatsen is normaal, onmiddellijk na een borstverkleining. De meeste patiënten met minder zwaar gevoel op de borst, die voorheen last hadden van rug- of nekpijn, zullen onmiddellijk verlichting voelen als het gewicht wordt verminderd.

Het is normaal dat u de eerste dagen wat misselijk bent als u herstelt van een borstverkleining. Voorkom de pijn door uw pijnstillers in te nemen wanneer de pijn begint, niet wanneer de pijn erger wordt. Na een borstverkleining kunt u uw pijnmedicatie tussen 3-7 dagen verminderen of stoppen.

Is er een litteken na een Borstverkleining?

Zoals bij alle operaties zal er na een borstverkleining een litteken (hechtlitteken) ontstaan; plastisch chirurgen gebruiken echter nauwgezette technieken om de zichtbaarheid en het uiterlijk van postoperatieve littekens te minimaliseren. De meeste littekens zullen goed blijven en zullen na verloop van tijd minimaal zichtbaar zijn. Sommige risicofactoren voor littekens, zoals uw genetica, leeftijd of huidskleur, zijn persoonlijk en onvoorspelbaar. Als u littekens heeft van andere operaties of ongelukken, kunt u een idee krijgen van hoe uw lichaam doorgaans littekens veroorzaakt.

Er zijn echter enkele richtlijnen die u kunt volgen om littekens na een borstverkleining te verminderen:

 • Eet een gezond, eiwitrijk dieet om de nodige bouwstenen voor het lichaam te leveren voor het genezen van hechtingen na een borstverkleining.
 • Vermijd activiteiten die uw steken uitrekken en verwijden.
 • Gebruik siliconengel of crème.

Borstverkleining en kanker

Meestal zijn mammografie en echografie nodig vóór een borstverkleining. Deze onderzoeken zijn bedoeld om vooraf vast te stellen of er in de huidige situatie sprake is van een risicovolle laesie in de borst. Cellen die later complicaties zouden kunnen veroorzaken, werden mogelijk geëlimineerd uit weefsels die werden weggegooid na borstverkleining. Deze weefsels, die uit de slagader worden gehaald, kunnen pathologisch worden onderzocht en worden gecontroleerd op gevaarlijke cellen. Om deze redenen kan gesteld worden dat deze ingreep het risico op borstkanker wel of niet verkleint verhoogt de kans op detectie het minst. Bovendien wordt het nu eenvoudiger om routineonderzoeken uit te voeren op het borstweefsel, dat door de procedure lichter en dunner is geworden.

Borstverkleining Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

3-4 Uur

Stay in Istanbul

6 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Borstverkleining Kosten in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Borstverkleining in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Aangezien uw onderzoek in de kortste en veiligste procedures kan plaatsvinden, kunt u enkele dagen voor de operatie in Istanbul zijn.

Voor het volledige proces zijn zeven dagen voldoende voor uw operatie en uw eerste week van herstel.

Na de meeste verkleiningsoperaties wordt doorgaans tussen de 450 en 600 gram borstweefsel verwijderd. U kunt tot 1 kilo afvallen als u grotere borsten heeft of als u extra weefsel wilt laten verwijderen.

De eerste dagen kan er pijn zijn. Vergeet niet uw medicatie te gebruiken wanneer de pijn begint, niet wanneer deze toeneemt.

Het komt vooral veel voor tussen 50-60 jaar oude, volwassen vrouwen. Na de leeftijd van 18 jaar, als er een gezondheidsprobleem is, wordt dit aanbevolen door de specialisten.

Bij een borstverkleining wordt het weefsel of vet definitief verwijderd. Er zal dus geen teruggroei meer zijn.

Omdat het een nuttig proces is voor de gezondheid, is het onder de juiste omstandigheden de moeite waard om een ​​borstverkleining te ondergaan.

Naarmate het weefsel en vet worden verwijderd, ziet u er fitter en jonger uit.

Over het algemeen omvat de verkleiningsoperatie een opheffing voor de esthetische en natuurlijke uitstraling.

Het duurt over het algemeen ongeveer 4-5 uur.

 • Er kunnen bepaalde allergieën zijn die worden veroorzaakt door operaties (, bloedproducten, tape, topische preparaten, hechtmaterialen en lijmen, of injecteerbare middelen.
 • Het risico van anesthesie
 • Hematoom
 • Asymmetrieën van borsten
 • Bloeddoeken
 • Contour of vorm onregelmatigheden van borsten.

Het is niet noodzakelijk. Maar afvallen zal je helpen om de gewenste maat borsten te krijgen.