Plastische Chirurgie

Arm Lift in Turkije

Armlift in Turkije

What is Brachioplasty?

Esthetische chirurgie behandelt elk deel van het lichaam. Het is in een benadering die gericht is op het corrigeren van aangeboren, zich later ontwikkelende en tijdgerelateerde problemen. Het bovenste deel van onze armen trekt ook de aandacht als de gebieden die gecorrigeerd moeten worden met armlift- en/of armverdunnende operaties met toenemende aanscherping.

Van tijd tot tijd kan het probleem van doorzakken in de armen optreden vanwege redenen zoals leeftijdsfactor of gewichtstoename. De verslapping kan worden geëlimineerd door chirurgische ingreep op de bovenarmhuid, waar verzakking om verschillende redenen wordt waargenomen. Afhankelijk van de mate van verslapping kan met sporten en bewegen een oplossing worden gevonden. Bij een vergevorderde verzakking is een armstrekoperatie echter absoluut noodzakelijk. Zeker als er huidoverschot is, zal een andere ingreep dan de operatie niet voldoende zijn.

Armliftmethoden

Er is de laatste jaren veel vraag naar armliftoperaties door mensen die om esthetisch uiterlijk geven. Het slagingspercentage van de operaties kan ook worden gerekend tot de redenen die de vraag doen toenemen. Het werken met een ervaren team is ook een van de succesfactoren.

Er zijn twee verschillende benaderingen voor het oplossen van de verdikkingsproblemen van het bovenarmgebied, afhankelijk van de ernst van het probleem.

  • Chirurgie voor het strekken van de bovenarm, waarmee zowel de armen dunner kunnen worden als het doorhangende probleem kan worden verholpen
  • Liposuctie-operatie met littekenvrij resultaat, waardoor de armen dunner kunnen worden.

Armlift Esthetische Chirurgie

Afhankelijk van de mate van verslapping van de huid in de armpockets en de dikte van het onderhuidse vetweefsel worden de esthetische ingreep en methode van de armlift bepaald. Armliftoperaties worden uitgevoerd onder algehele plaatselijke verdoving, afhankelijk van de toestand van de patiënt. Degenen die onder plaatselijke verdoving worden geopereerd, kunnen op dezelfde dag onder toezicht van een arts worden ontslagen, terwijl degenen die een armliftoperatie onder algehele anesthesie ondergaan, kunnen de volgende dag worden ontslagen. De operatietijd voor een armlift is 1,5-2 uur. Twee dagen na de plastische chirurgie van de armlift kan de patiënt in bad. De patiënt kan na 1-1,5 maand beginnen met sportactiviteiten.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Liposuctie methode

Drie verschillende technieken worden vaak gebruikt in de toepassing van liposuctie die wordt gebruikt voor het strekken van de arm.

Tumescente liposuctie

Deze techniek is een van de meest gebruikte liposuctieprocedures. Bij deze methode, ook wel liposculptuur genoemd, wordt een grote hoeveelheid verdund lidocaïne (plaatselijke verdoving) en epinefrine (capillaire constrictor) in het vetweefsel in het probleemgebied geïnjecteerd, waardoor het beoogde weefsel gezwollen en hard wordt. Door het maken van hele kleine sneetjes wordt overtollig vetweefsel verwijderd met behulp van microcanules. Tijdens deze procedures wordt geen schade aan de omliggende weefsels veroorzaakt. Dit vet wordt dan net onder het huidoppervlak geplaatst. Zo wordt de arm veel levendiger en voller. Tumescente liposuctietechniek wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Laser liposuctie

Bij deze techniek, waarbij laserenergie wordt gebruikt om het opgehoopte vetweefsel vloeibaar te maken, wordt het gesmolten vetweefsel met behulp van microcanules uit het lichaam geslingerd. Net als bij tumescente liposuctie levert het succesvolle resultaten op zonder veel schade aan de omliggende weefsels aan te richten.

Daarnaast wordt een steriele zoutoplossing gebruikt voor een veel sneller herstel. Zo is het strakker maken van de huid na een operatie sneller en effectiever. Vooral de laser helpt om de moeilijk bereikbare vetcellen door het vezelige weefsel te laten smelten en de huid op de arm strakker te maken, wat zeer gunstig is voor liposuctie op de arm.

Vaser liposuctie

Het gebruikt warmte van ultrasone energie om vetweefsel te verbreken en vetcellen te emulgeren. Het vloeibaar gemaakte vetweefsel wordt gemakkelijk uit het lichaam verwijderd via een dunne canule. Net als laserliposuctie maakt deze techniek gebruik van geavanceerde technologie om maximale vetverwijdering te bieden met minimaal effect zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Dus een heel natuurlijk en succesvol resultaat komt naar voren. De vaser-liposuctiemethode die op de arm wordt toegepast, is een revolutionair vetverwijderingsproces dat onmiddellijke oplossing en snelle resultaten biedt.Ongeacht welke liposuctietechniek wordt gebruikt, als er overtollige huid is, moet de overtollige huid na deze procedures operatief worden verwijderd. Soms is de overvloed van de huid beperkt tot de oksel en soms loopt deze door tot aan de elleboog. In het eerste geval kan de overtollige huid worden hersteld door een beperkt litteken achter te laten dat alleen onder de oksel kan worden verborgen. In het tweede geval wordt het strekken van de arm voltooid door een litteken aan de binnenkant van de arm achter te laten. Dit litteken valt echter niet op als je het van voren of van achteren bekijkt.

Voor de operatie van de brachioplastie

Vóór een armliftoperatie moeten patiënten de aanbevelingen van de arts opvolgen. Voordat de arm wordt gestrekt, moet de patiënt zich aan een aantal regels houden, net als bij andere operaties. De belangrijkste reden hiervoor is om ervoor te zorgen dat de bediening comfortabel is.

Patiënten die een operatie ondergaan, moeten letten op de medicijnen die ze gedurende de 4 of 5 dagen vóór de operatie zullen gebruiken. Met name medicijnen die het bloed verdunnen, zoals aspirine, moeten tijdens deze periode worden vermeden.

Tijdens dit onderzoek en evaluatie leert uw arts uw gedetailleerde medische geschiedenis en uw verwachtingen voor deze operatie. Uw arts wil er zeker van zijn dat u het verwachte litteken na de operatie begrijpt, omdat het vervagen van de littekens op het lichaam niet is zoals het gezicht. Het kost meer tijd en vereist meer inspanning. Indien de hoeveelheid losse huid en verslapt weefsel niet te hoog is, kan deze ingreep ook worden ingepland als een combinatie van liposuctie en/of een korte littekenoperatie. Tijdens de evaluatie moet je eerst geschikt zijn voor een shorttrackoperatie. Uw arts kan u naar deze operatie verwijzen als uw huid relatief elastisch is en de hoeveelheid te verwijderen weefsel middelgroot is, als u geen duidelijk door de zon beschadigde huid heeft en als u geen erg losse huid heeft.

Na een armliftoperatie

Plotselinge en overmatige armbewegingen moeten worden vermeden. De hechtdraad wordt tot 1 week gevolgd met een gesloten verband. Zee en zwembad; zwaar werk, het gebruik van de armen is gedurende 3 weken verboden. De patiënt kan vanaf de volgende dag gemakkelijk zijn dagelijkse bezigheden uitvoeren.

Na de armlifting is het niet aangewezen om gedurende gemiddeld 3-4 weken actief te sporten, vooral in het armgebied.

Oedeem kan optreden in de handen en onderarmen in de vroege periode, dat wil zeggen in de eerste 2 weken na de operatie; vooral als er ook liposuctie wordt uitgevoerd. Het is normaal. Ook dit oedeem kan verband houden met het armkorset. Het is heel goed voor de patiënt om het korset af en toe uit te doen en een half uur te rusten door in een houding te gaan liggen met de armen omhoog. Lymfoedeemachtig oedeem wordt in de late periode niet gezien.

Armlift Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-3 Uur

Stay in Istanbul

5 Dagen

Socially acceptable

7-8 Dagen

Armlift Prijzen in Turkije

All inclusive package
  • Gratis consultatie
  • 4 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Pre-/postoperatief testen
  • Kosten voor laboratorium
  • Medicijnen en apparatuur
  • Allround VIP-transfer
  • 24/7 ondersteuning
  • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Armlift (Brachioplastie) in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het is goed om enkele dagen voor de operatie in Istanbul te zijn. De dag voor de operatie moet u uw onderzoeken, bloedonderzoek of andere details doen.

Standaard overnacht u op de dag van uw operatie in het ziekenhuis om uw situatie te volgen. Daarna duurt uw eerste herstel 7-10 dagen en als u een aantal goede bezienswaardigheden in Istanbul wilt zien, plan dan uw vakantie dienovereenkomstig.

2-3 weken later zult u zien dat uw herstel bijna voltooid is.

Een brachioplastie, ook wel armlift genoemd, is een chirurgische ingreep die overmatige, naar beneden hangende huid vermindert. Verstevigt en verzacht het ondersteunende weefsel onder de huid dat de bovenarm zijn vorm geeft. Het vermindert ook specifieke vetophopingen in het gebied van de bovenarm.

Armlift is een over het algemeen veilige operatie. Maar gevaren zijn een onderdeel van elke operatie. Uw risico's veranderen met leeftijd, hoeveel gewicht u bent afgevallen en eventuele gezondheidsproblemen die u heeft. Ze vertrouwen ook op de chirurgische techniek die door uw arts wordt gebruikt.

Doorgaans verwijdert een armlift tussen de 600 en 1800 gram of 1,5 tot 4 pond vet en overtollige bovenarmhuid. U moet zich ervan bewust zijn dat dit geen procedure voor gewichtsverlies is.

Het is typisch om last te hebben van blauwe plekken, zwellingen, gevoelloosheid, pijn, beklemming, branderig gevoel en drainage van uw incisies. Het is mogelijk dat de zwelling een tot zes maanden aanhoudt, en de gevoelloosheid wordt beter naarmate het genezingsproces vordert.

Volwassenen met ernstige huidverslapping van de bovenarm zijn meestal kandidaten voor armliften. Volwassenen van elke leeftijd die geen significant overgewicht hebben en wiens gewicht redelijk stabiel is. Gezonde mensen die vrij zijn van ziekten die hun vermogen om te genezen zouden belemmeren of een hoger risico zouden lopen op een operatie.

Een armlift, waarbij een langdurig litteken ontstaat en wordt beschouwd als een ingrijpende operatie, verstevigt de huid van de bovenarm.

Scheidingen van kleine wonden, dehiscentie, seroom, lymfocele/lymfoedeem, onvermogen om de arm te sluiten, slechte littekenvorming, infectie, bloeding, zenuwcompressie/compartimentsyndroom, neuromen en sensorisch verlies zijn complicaties die kunnen optreden na een armlift.

Een mini-armlift is een lichaamscontouringsprocedure die een slankere arm creëert. De procedure vormt het armweefsel opnieuw en verwijdert slappe of losse huid door de armhuid strakker te maken. Mini-armliften of mini-brachioplastieken zijn een van de meest voorkomende procedures die onze NYC-patiënten zoeken.

Uw incisies worden verbonden na een armlift. Om zwelling te verminderen, worden uw armen losjes verbonden met elastiek. Je armen kunnen worden ingebracht met kleine buisjes om eventueel extra bloed of vocht af te voeren. Binnen een dag of twee na uw armlift zult u waarschijnlijk een lid van uw team voor plastische chirurgie ontmoeten.