Bariatrische Chirurgie

Chirurgie voor Gewichtsverlies in Turkije

Chirurgie Voor Gewichtsverlies in Turkije

Wat is Chirurgie voor Gewichtsverlies in Turkije?

Chirurgie voor gewichtsverlies is een operatie die wordt uitgevoerd om de functie en vorm van het spijsverteringsstelsel van de patiënt te veranderen. Op deze manier kan de patiënt afvallen, maar wat nog belangrijker is, is het behandelen van aan obesitas gerelateerde aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, artritis, obstructieve slaapapneu of zure reflux. Het helpt ook risicofactoren zoals hartaandoeningen, beroertes en kanker te verminderen. Gewichtsverliesoperaties worden in verschillende soorten uitgevoerd. Deze operaties duren meestal drie uur. Deze periode kan om bepaalde redenen variëren. Alle afslankoperaties worden uitgevoerd in verschillende procedures en onder verschillende omstandigheden. Om deze reden zijn afslankoperaties van elkaar gescheiden. Sommige afslankoperaties zijn geschikt voor mensen met obesitas, terwijl andere alleen geschikt zijn voor mensen met overgewicht die geen obesitas hebben. Lees verder voor meer informatie.

Soorten Ghirurgie voor Gewichtsverlies in Turkije

Gewichtsverliesoperaties worden in Turkije gewoonlijk op drie manieren uitgevoerd. Dit zijn; gastric sleeve, maagballon en gastric bypass operaties.

Sleeve Gastrectomie (Gastric Sleeve)

Gastric sleeve is een operatie om gewicht te verliezen. Sleeve-gastrectomie wordt meestal uitgevoerd door middel van een laparoscopische methode of als een gesloten operatie, zoals algemeen bekend in de gemeenschap. Bij deze operatie wordt ongeveer 80% van de maag verwijderd door verschillende instrumenten in te brengen via een paar kleine gaatjes die in de buik zijn geboord. Bij een sleeve-gastrectomie wordt de maag verkleind. Dit beperkt de hoeveelheid voedsel die kan worden geconsumeerd. Bovendien treden met de afname van de maagomvang hormonale veranderingen op die helpen om af te vallen. Deze veranderingen dragen ertoe bij dat de patiënt na de operatie op het ideale gewicht valt of op het ideale gewicht blijft.

Maag Ballon

De endoscopische intragastrische ballon of kortweg maagballon is een geldige methode die over de hele wereld wordt toegepast. Het wordt ook toegepast als een niet-chirurgische behandeling van obesitas. Dit proces geeft de patiënt een verzadigd gevoel met behulp van een ballon die ruimte inneemt in de maag. Het idee om zwaarlijvigheid onder controle te houden werd voor het eerst ontwikkeld in 1982. Het wordt alleen toegepast voor het verwijderen van gewicht dat niet kan worden verwijderd door dieet en lichaamsbeweging en bevindt zich niet op de grens van een operatie. Dankzij deze procedure kunnen ongecompliceerde bariatrische gevallen worden genezen.

Gastric Bypass

Bij maagomleidingsoperaties wordt een groot deel van de maag omgeleid en wordt een klein maaggedeelte (ongeveer 30-50 cc) geprepareerd en aan de dunne darm gehecht. Bij deze ingreep is het, net als bij andere bariatrische ingrepen, bedoeld om het maagvolume te verminderen en een deel van de darmen uit te schakelen en een deel van het geconsumeerde voedsel weg te gooien zonder te worden opgenomen. Patiënten zijn dus allebei verzadigd met minder voedsel en een deel van het voedsel dat ze krijgen, wordt opgenomen.

Vóór een operatie voor Gewichtsverlies

Als het vóór de operatie kan, moet er een dieet worden gevolgd en moet er wat gewicht worden verloren. Deze procedure vermindert zowel de risico's die gepaard gaan met een operatie als kan de chirurgische procedure vergemakkelijken wanneer het de leveromvang verkleint. Voor de voorbereiding op de operatie worden alle routinematige chirurgische tests uitgevoerd. Ademhalingsfuncties worden geëvalueerd. Bovendien wordt de maag geëvalueerd door middel van preoperatieve endoscopie op mogelijke maagpathologieën. Naast de relevante onderzoeken wordt het advies van de cardiologie, endocrinologie, thorax, psychiatrie en anesthesist meegenomen voor de operatietoestemming. De patiënt is de avond ervoor uitgehongerd. De arts vertelt de patiënt wat te doen voor de vorming van vaatstolsels. Daarna wordt gestart met bloedverdunners.

Daarnaast zal uw arts u informeren over uw dieet. Als u een chronische ziekte heeft of medicijnen die u continu gebruikt, moet u dit aan uw arts melden.

Na een operatie voor Gewichtsverlies

Op de eerste dag na de operatie wordt, afhankelijk van de toestand van de patiënt, gestart met vloeibare voeding onder toezicht van een diëtist en arts. Operaties worden uitgevoerd met een gesloten methode, dat wil zeggen laparoscopisch. Het wordt gemaakt door de buik binnen te gaan met behulp van een telescoop door 5-6 kleine incisies in de patiënt. De uitvoering van patiënten wordt gestart op het 4e uur na de operatie. Afhankelijk van de uitgevoerde operatie worden patiënten binnen 3-5 dagen ontslagen..

Na ontslag wordt aanbevolen om de eerste 2 weken elke dag minimaal 1-1,5 liter (8 kopjes) water te drinken en sappig voedsel te eten zoals bepaald door de diëtist. We raden aan om elke dag eiwitsupplementen te nemen. Nadat er 2 weken zijn verstreken, wordt geleidelijk overgeschakeld op zacht voedsel en wordt uitgelegd hoe belangrijk het is om kleine hapjes te nemen en deze na goed kauwen door te slikken. Vermijd zware fysieke oefeningen en zwaar tillen gedurende een maand na de operatie.

Voor werknemers geldt dat ze na 10 tot 15 dagen weer aan het werk kunnen, mits ze geen zwaar werk verrichten. Het is belangrijk dat vrouwen die na een operatie kinderen willen krijgen een jaar beschermd worden en na het passeren van de diëtistencontrole zwanger worden.

Weight Loss Surgery Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

30-60 Minuten

Stay in Istanbul

6 Dagen

Socially acceptable

5 Dag

Chirurgie voor Gewichtsverlies Prijzen in Turkije

Specialist in Cariatrische Chirurgie
2.600€
Hoogleraar Plastische Chirurgie
2.800€
All inclusive package
  • Free consultation
  • 5 nights in a 5 star hotel in Istanbul
  • Pre/post-operative testing
  • Cost for laboratory
  • Medication and Equipment
  • All round VIP transfer
  • 7/24 Support
  • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Chirurgie voor Gewichtsverlies in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

U moet minimaal een week in Turkije blijven voor een operatie om af te vallen. Deze periode kan langer zijn, afhankelijk van uw algemene toestand. Aangezien u echter minimaal vijf dagen na de operatie in het ziekenhuis verblijft, is uw verblijf in Turkije minimaal één week.

U moet de dag voor de operatie naar Turkije komen. Tijdens deze periode worden de nodige voorbereidingen voor de operatie comfortabeler gemaakt. Afhankelijk van de situatie kan uw aankomsttijd in Turkije echter variëren. Sommige patiënten komen hier op de ochtend van de operatie. U kunt hierover een beslissing nemen door met uw arts te overleggen.

In feite is hier geen specifiek antwoord op. U en uw arts zullen beslissen welke procedure voor u het beste is. Patiënten krijgen meestal een maagballon als er geen chirurgische limiet is. In gevallen waar een operatie nodig is, heeft een gastric sleeve-operatie echter vaak de voorkeur. Als uw arts het passend acht, kan ook een maagbypassoperatie worden uitgevoerd. Zoals we zeggen, hangt dit volledig af van de beslissing die u samen met uw arts neemt.

Voor deze operatie moet uw body mass index hoger zijn dan 40 kg/m². Voor degenen die onder deze waarde zitten, worden meestal andere methoden voor gewichtsverlies toegepast. Zoals lichaamsbeweging en voeding.

Er zijn drie soorten obesitasoperaties die gewoonlijk worden uitgevoerd in Turkije. Dit zijn gastric sleeve, maagballon en gastric bypass operaties.

Gewichtsverliesoperaties uitgevoerd door een ervaren arts in een kwaliteitsziekenhuis zijn redelijk veilig. Zoals bij elke grote operatie, brengt deze operatie echter enkele risico's met zich mee. Deze risico's worden geminimaliseerd in de veilige handen van een gekwalificeerde arts.

De kosten van een afslankoperatie in Turkije zijn veel goedkoper dan in andere Europese landen. De prijzen variëren echter afhankelijk van het centrum waar de procedure zal worden uitgevoerd en de ervaring van uw arts. Desondanks zult u nooit duurdere prijzen tegenkomen dan Europese landen.

Als u een ziekte heeft zoals een actieve hartaandoening, kanker en gevorderd longfalen, komt u niet in aanmerking voor deze operatie. Hetzelfde geldt voor iedereen met een dergelijke ernstige chronische ziekte.

Van sommige injecties is bekend dat ze helpen bij het afvallen, maar dit is onjuiste informatie. De enige effectieve methode voor gewichtsverlies anders dan dieet en lichaamsbeweging, zijn obesitasoperaties. Als u niet van uw gewicht af kunt komen en op zoek bent naar een manier om dit te doen, is obesitaschirurgie de beste keuze voor u.

Kalkoen. De reden hiervoor is dat er in Turkije veel ervaren en succesvolle bariatrische chirurgen zijn. Bovendien boekt Turkije al vele jaren grote successen op het gebied van bariatrische chirurgie. De reden hiervoor is de kwaliteit van de volwaardige ziekenhuizen hier die werken volgens internationale normen en de aanwezigheid van zeer bekwame, ervaren chirurgen hier.

Na deze operaties wordt de levensduur van de mens niet korter. Alleen je eetgewoonten veranderen. Je gaat je leven op een gezondere manier voortzetten.

Uw body mass index moet voor deze ingreep 40 kg/m² zijn. Obesitaschirurgie wordt over het algemeen niet aanbevolen voor degenen die onder deze waarde zitten.