Haartransplantatie

DHI Haartransplantatie in Turkije

DHI Haartransplantatie in Turkije

Wat is DHI Haartransplantatie?

DHI haartransplantatie betekent “Directe Haartransplantatie”. Bij deze methode wordt een medische pen gebruikt, choi genaamd, die alleen door experts mag worden gebruikt. Dankzij deze pen verzamelt uw arts transplantaten. Vervolgens plaatst hij dankzij deze pen de haarzakjes die hij heeft ingenomen direct in uw huid zonder een incisie of kanaal te openen. Dankzij de implanteerpen die bij de toepassing wordt gebruikt, wordt de transplantatie in twee fasen voltooid. Het is mogelijk om de kanaalopening en transplantaatoperaties tegelijkertijd uit te voeren. De implanteerpen die tijdens de procedure de voorkeur heeft, heeft een cilindrische en zeer dunne structuur. Op deze manier kan het haar door de kanalen in de naald worden gestoken. Het is bekend dat deze methode de meest praktische methode is.

Vóór de DHI-haartransplantatie

Er zijn enkele zaken waar u op moet letten voordat u een DHI-haartransplantatie aanvraagt. Op deze manier zullen zowel de geplante wortels zich op een gezonde manier kunnen vasthouden en zal het gebied waar de wortels zich verzamelen snel kunnen genezen. Rook niet vanaf 2 dagen voor de ingreep. Vanaf 3 dagen voor de ingreep geen alcohol meer drinken.

Aspirine en andere bloedverdunners mogen 10 dagen van tevoren niet worden gebruikt. Het korten van uw haar voor de operatie gebeurt in onze kliniek. U moet uw haar wassen met een douche voordat u 's ochtends naar de procedure komt. Pas op dat u vanaf ongeveer 2 weken van tevoren, vooral in de zomer, uw hoofd niet in de zon laat liggen. Het is erg belangrijk dat je hoofd niet gebruind is en dat je niet verbrandt door de zon. Draag losse kleding als het gaat om verwerking.

Na een DHI-haartransplantatieoperatie

Wanneer patiënten worden geïnformeerd over waar ze aan moeten denken na een DHI-haartransplantatie, verloopt het proces efficiënter. Gebruik direct na de ingreep geen stoffen zoals koffie of sigaretten. Bescherm je hoofdhuid tegen trauma. Laat geen water uw hoofdhuid raken tot uw eerste wasbeurt. Vermijd activiteiten waarbij u overmatig gaat zweten. Accessoires zoals mutsen kunt u een week na de ingreep gebruiken. Slaap in rugligging met je hoofd iets omhoog.

Oefen geen druk uit op je hoofdhuid met een handdoek als je je haar droogt. Als je serum, creme etc. op je haar gaat aanbrengen, raadpleeg dan je huisarts. Gebruik accessoires zoals baretten, hoeden enz. die uw arts u aanbeveelt. Volg het wasvoorschrift gedurende tien dagen na de ingreep. Als u pijn voelt, gebruik dan alleen de pijnstillers die uw arts aanbeveelt. Zorg voor donoren en transplantatieplaatsen zoals aanbevolen door uw arts.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Voordelen van DHI Haartransplantatie

De voordelen van veelgebruikte DHI haartransplantatie zijn:

 • Bij DHI-haartransplantatie is het iets gemakkelijker om de haarzakjes te richten in vergelijking met andere methodes.
 • Deze methode, die vaker getransplanteerd kan worden, zorgt voor een natuurlijke en intense uitstraling.
 • Tijdens het aanbrengen hoeft de patiënt zich niet volledig te scheren. Dit is vooral voordelig voor vrouwelijke patiënten.
 • Bij het uitvoeren van de procedure in de DHI-methode wordt minimale schade aan het betreffende gebied gegeven.
 • Na het aanbrengen is de korstvormings- en hersteltijd iets korter.
 • Grafts uit het donorgebied worden voor een minimale periode bewaard. Hoe langer deze periode duurt, hoe groter de kans dat het haarzakje beschadigd raakt.

DHI Haartransplantatie Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

DHI Haartransplantatie Prijzen in Turkije

DHI Haartransplantatie
2.000€
Saffier Fue Haartransplantatie
1.800€
All inclusive package
 • Free consultation
 • 3 nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

DHI Haartransplantatie FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

We raden u niet aan om direct na deze procedure terug te keren naar uw land. Na haartransplantatie wordt het eerste wasproces uitgevoerd. Dit gebeurt meestal 3 dagen na de ingreep. De eerste wasbeurt wordt gedaan door uw arts of de ervaren verpleegkundige in de kliniek. Daarom moet u gedurende deze periode in Turkije blijven. Als u echter onmiddellijk moet terugkeren, zal uw arts u gedetailleerde informatie geven. Wanneer u terugkeert naar uw land, moet u de aanbevelingen van uw arts opvolgen.

Patiënten zijn meestal in Turkije op de ochtend van de operatie. Maar het is handiger voor u om de dag voor de ingreep hier te zijn. Op deze manier zijn uw operatievoorbereidingen gemakkelijk in een groter tijdsbestek gemaakt.

DHI is een methode van de FUE-techniek die wordt uitgevoerd met een implantaat. Bij deze techniek worden, in tegenstelling tot FUE, haarzakjes uit het donorgebied getransplanteerd in het te transplanteren gebied zonder een kanaal te openen met de implanteerder. De genezingssnelheid is korter bij de DHI-techniek en de kans op bloedingen is ook erg laag.

Haar uit het donorgebied groeit niet terug. Deze zone blijft schaars. De afwezigheid van haarzakjes op de hals, die proportioneel uit het te verwijderen donorgebied wordt verwijderd, wordt van buitenaf niet opgemerkt.

Bij deze techniek ontstaat er geen litteken omdat er geen incisie wordt gemaakt. Daarom is het een van de meest geprefereerde methoden.

In Turkije worden twee technieken veel toegepast. Dit zijn haartransplantatie technieken met DHI en FUE methode. Beide technieken hebben verschillende voordelen. Nadat uw arts ze u in detail heeft uitgelegd, kunt u beslissen welke het meest geschikt voor u is.

Na een haartransplantatie moet uw slaaphouding op uw rug zijn. Je moet slapen met je hoofd iets omhoog gehouden. Hiermee kunt u een nekkussen gebruiken. Zo kun je tijdens het slapen je hoofd in dezelfde houding houden.

Een week na de ingreep kunt u uw haartransplantatiegebied opbergen met accessoires zoals mutsen, sjaals enz. die uw arts zal aanbevelen.

We raden u aan om de eerste vijf dagen na de ingreep rust te nemen. Zo kunt u uw grafts beter beschermen. Na een gemiddelde week kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten.

De eerste zeven dagen zijn een kritieke periode. Maar dan kun je een beetje comfortabeler worden. Een week na de ingreep worden de grafts op hun plek gezet. We raden u echter nog steeds aan om de eerste maand gevoelig te zijn voor uw handelsgebied. Je hebt dertig dagen nodig om de grafts volledig op hun plaats te laten vallen. Een verkeerde beweging gedurende deze tijd kan ervoor zorgen dat de grafts losraken.

De nieuwste haartransplantatietechniek die recent is ontwikkeld, is de Neograft-techniek. Het is een semi-automatische versie van de haartransplantatietechniek met FUE.

DHI is een van de meest effectieve haartransplantatietechnieken. Met de manier waarop het wordt toegepast en de voordelen die het biedt, is dit proces 100 procent geslaagd.