Plastische Chirurgie

Dijbeenlift in Turkije

Dijbeenlift in Turkije

Wat is een Dijbeenlift?

Dankzij esthetische chirurgie voor een dijbeenlift kunnen mensen de wanverhoudingen in hun eigen lichaam elimineren en een proportioneel lichaam krijgen. Het is mogelijk om de heup te strekken met prothesen, vetinjecties en diverse vullingen.

Als de heupen te plat zijn, er slap uitzien, er plat uitzien vanwege genetische problemen, is dit een indicatie dat mensen baat zouden moeten hebben bij een dijliftesthetiek. Vetinjectie is de meest geprefereerde en veilige procedure. Prothesen en vullingen hebben niet de voorkeur omdat ze niet voor iedereen passen. Door het vet uit de taille of buik in de heup te injecteren, krijgt het lichaam een ​​volledig positieve uitstraling. Dijbeenlift biedt positieve effecten op het lichaam van de persoon. Met deze procedure is het mogelijk om een ​​te platte of slappe dij te corrigeren.

Dijbeenliftmethoden

Dijbeenlift is een plastische chirurgische ingreep die vrouwen met een hangende, smalle of platte dij vaker nodig hebben. In het dijbeeld benadrukken vooral vrouwen dat de achterkant van de broek laag is. Er kunnen zelfs mensen zijn die de voorkeur geven aan speciaal siliconen ondergoed om hun bovenbenen omhoog te laten lijken. Bij de voorevaluatie van patiënten die met dijbeenklachten komen, wordt vastgesteld of het dijbeen van de patiënt misvormd of doorgezakt is en worden daarop behandelingen toegepast. Dijbeenoperaties zijn een operatie waar mannen minder de voorkeur aan geven dan vrouwen. De dij wordt op verschillende manieren gelift. Mensen met een platte billen die misvormd zijn door genetische factoren, gewichtstoename of -verlies, of door verslapping die de zwaartekracht niet kan weerstaan ​​door veroudering, kunnen in de moderne tijd van deze problemen afkomen met een operatie. Billen esthetische chirurgie kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd. Deze operaties kunnen worden voorzien van vetinjectie, prothese en fillers; Het helpt de persoon om de esthetische uitstraling te bereiken die ze willen en om zelfvertrouwen te hebben.

Vet injectie

Onder deze methoden staat de meest geprefereerde en veilige methode bekend als vetinjectie. Bij vetinjectie, vooral omdat het vet uit de buik en taille in de dij wordt geïnjecteerd, heeft de persoon de kans om tegelijkertijd het ongewenste vet kwijt te raken, en aan de andere kant krijgt ze een rond en proportioneel uiterlijk waarbij de carrosserielijnen meer uitgesproken worden. Omdat kan worden waargenomen dat een bepaalde hoeveelheid vet smelt tot 1,5 – 2 jaren na deze operatie wordt meestal een tweede operatie aanbevolen om de tijd te verlengen en permanenter te maken. De duur van de operatie kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid op te vangen vet en de toe te passen liposuctiemethode. De operatie, die gemiddeld 2-3 uur duurt, wordt uitgevoerd onder algehele narcose en daarna moet de patiënt 1 nacht in het ziekenhuis blijven. Aangezien de vetten door middel van liposuctie uit het lichaam worden gehaald, moet de patiënt gemiddeld 4 weken een korset dragen. Er kan lichte pijn zijn die na de operatie kan worden verlicht met pijnstillers. Patiënten kunnen binnen 3-5 dagen terugkeren naar hun normale leven. Het is de methode waarbij de vetcellen uit het eigen weefsel van de patiënt in de heup van de patiënt worden geïnjecteerd. Hiervoor kan vet uit de taille of buik van de patiënt worden gebruikt. Met het toepassen van liposuctie op de heup wordt overtollig vet verwijderd. Op deze manier lijken de benen langer, terwijl de dij er volumineuzer en stijlvoller uitziet. Bilvetinjectie is geen 100% permanente methode. Afhankelijk van de lichaamschemie van de patiënt wordt 40% tot 60% van het geïnjecteerde vet permanent in 1 of 2 jaar. Indien nodig kan na 1-2 jaar een tweede sessie vetinjectie worden gedaan. Na deze tweede sessie wordt een hogere duurzaamheid bereikt.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Bilesthetiek met siliconenprothese

Het is de methode waarbij steriele siliconenimplantaten worden gebruikt om de dij vorm te geven. Zolang de prothese niet wordt verwijderd bij patiënten met een siliconenprothese, is de dij naar wens permanent. De operatie aan een bilprothese gebeurt onder algehele narcose en duurt ongeveer 2 uur. De patiënt kan na 1 week weer aan het werk. Er wordt een zak gemaakt in de dijspier met een chirurgische incisie gemaakt van het gebied waar de twee dijhelften samenkomen. Vervolgens worden de prothesen in deze gemaakte zakjes geplaatst. Een bilprotheseoperatie is een operatie zonder sporen, dat wil zeggen dat het spoor zich in het verborgen gebied bevindt. Het is een gecamoufleerd litteken dat zelfs met een G-string niet te zien is. De siliconen die gebruikt worden in de bilprothese zijn harder dan de siliconen die gebruikt worden in de borstprothese. Na de operatie aan de bovenbeenprothese kan de patiënt de eerste maanden moeite hebben met zitten en staan. Hygiëne is erg belangrijk na een dijprotheseoperatie vanwege het operatiegebied. Chirurgische incisies hebben ook een hoog risico op ontsteking. Bovendien zijn, zoals bij alle prothetische operaties, de post-prothesecapsule en het weefsel van het protheselichaam na deze operatie beperkt.

Dijbeenlift operatie

Soms heeft de patiënt een slappe bil of zelfs losheid. Deze patiënten zijn meestal degenen die overgewicht hebben verloren. Bij dergelijke patiënten worden dijbeenlifttechnieken gebruikt. Bij deze techniek wordt het bovenbeen opgetild. De meeste littekens zitten in deze operatie. Er zal een incisielitteken in het taillegebied zijn, dat in het ondergoed zal blijven. Het is aan te raden om na al deze operaties ongeveer 4 weken een korset te dragen.

Het vrouwelijk lichaam bestaat tot op zekere hoogte uit gebogen structuren, terwijl het taillegebied naar binnen gebogen is, moet de dij naar buiten uitsteken (hetzelfde op de borsten). Het is absoluut noodzakelijk om het overtollige regionale vet aan de binnenkant van de dijen met liposuctie te verwijderen. 80%-90% van de patiënten die de billen willen shapen hebben over het algemeen kuiltjes aan de zijkanten van de billen en een projectie (gebogen beeld) insufficiëntie in de bovenzijden van de rug. Hiervoor is in deze gebieden olie-injectie vereist. Bij mensen met onvoldoende lichaamsvet wordt een dijbeenprothese gecombineerd met dezelfde ingreep. Er zijn veel plaatsingstechnieken van de bilprothese (hoewel deze zelden onder het membraan wordt gebruikt, is de meest gebruikte methode intramusculair). Het wordt hiervoor gebruikt in synthetische vullingen zoals Aquafilling.

Voor de dijbeenlift operatie

Dij-esthetiek, een pijnloze en littekenloze operatie, zal veel efficiënter zijn als aan de voorwaarden wordt voldaan. Het is een van de dingen die de patiënt moet stoppen met roken vóór de operaties.

Tegelijkertijd zal het nuttig zijn om te stoppen met het gebruik van bloedverdunners, kruidenoplossingen en medicijnen met een verzwakkend effect, en te handelen volgens het advies van de arts. Pijnstillers zoals aspirine, vermidon en apranax; antidepressiva zijn een must. Dij-esthetiek is een van de methoden waarbij het gebruik van anesthesie kan variëren afhankelijk van de uitgevoerde procedure.

Tijdens de gluteale protheseprocedure wordt een algemene anesthesiemethode gebruikt omdat de prothese aan het heupgedeelte van de patiënt wordt bevestigd. Bij deze methode wordt een prothese op bepaalde delen van de heupspieren van de patiënt aangebracht, wordt de heup gestrekt en wordt de prothese op een gezonde manier om de heup geplaatst.

Na de dijbeenlift operatie

U blijft op de verkoeverkamer tot de anesthesioloog besluit dat u naar uw eigen kamer mag. Terwijl u in deze kamer bent, moet u mogelijk zuurstof krijgen, wordt uw hart gecontroleerd en wordt uw vasculaire toegang opengehouden. Hier beginnen we met het nemen van de eerste stappen om uw pijn onder controle te houden. Bezoek aan de verkoeverkamer is verboden om de privacy van andere patiënten te beschermen en het risico op infectie te verkleinen. Het apparaat dat uw vasculaire toegang na de operatie openhoudt, blijft ongeveer 48 uur in uw arm. Deze opstelling is erg belangrijk. Het stelt ons in staat om vloeistoffen, antibiotica en andere medicijnen toe te dienen, evenals bloedtoevoer naar uw lichaam indien nodig. Na de operatie wordt uw hele onderste extremiteit (dij en kuit) bedekt met een elastisch verband. U krijgt een klein buisje in het operatiegebied. Op deze buis is een drain aangesloten. Het doel is om te voorkomen dat bloed zich ophoopt rond de heup. De tube wordt 24 uur na de operatie verwijderd en het verband 48 uur later. Lichte oefeningen doen, om uw mobiliteit direct na een operatie, helpt problemen met de bloedsomloop te voorkomen en uw spieren te versterken. Om ervoor te zorgen dat uw luchtwegen vrij zijn van slijm (slijm) na een operatie, is het cruciaal om uw longen te laten stromen. Wanneer u geeuwt of zucht (bijna elk uur), haalt u vaak lang en onbewust adem. Als u echter pijn heeft, slaperig bent door anesthesie of medicijnen gebruikt vanwege pijn, kan uw normale ademhalingspatroon veranderen en kunt u oppervlakkig gaan ademen. In deze situatie zal een dwangspirometer door de serviceverpleegkundigen worden gebruikt om u elke dag te helpen.

Pijnbestrijding

Pijnbestrijding begint bij jou. Aangezien er geen objectieve test is om te meten hoe u zich voelt, moet u het team helpen door te informeren over hoe de pijn eruitziet, waar deze zich bevindt en hoe deze verandert wanneer deze verandert. Soms is de pijn constant, soms met tussenpozen. Het kan scherp, brandend, pijnlijk of kloppend zijn. Je moet ook de intensiteit van de pijn beschrijven.

Anagelsie;

Patiëntgecontroleerde analgesie is een systeem dat pijnstillers naar uw lichaam stuurt wanneer u het nodig heeft.

Het is een elektrisch aangedreven pomp die wordt aangedreven door een microprocessor. Dit pompje wordt aangesloten op de katheter of epidurale slang in de ader en wordt door de anesthesioloog afgesteld om een ​​continue stroom pijnstillers te geven. Met het systeem kunt u deze stroom ook regelen. Als u voelt dat u meer medicijnen nodig heeft, kunt u direct op de knop op de afstandsbediening drukken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het innemen van te veel medicijnen. De pomp is geprogrammeerd om uw verzoek om meer medicatie af te wijzen wanneer u een vooraf bepaalde limiet bereikt. Als u ondanks het bereiken van deze grens nog steeds pijn voelt, waarschuw dan uw verpleegkundige. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met de anesthesiologie.

Benadering 2: orale therapie;

Na 24-48 uur na de operatie zou uw pijn moeten beginnen af ​​te nemen. Tijdens deze periode zal ook uw activiteit toenemen. Tijdens deze periode helpen orale pijnstillers je nog meer te ontspannen.

Benadering 3: Koudetherapie;

U krijgt koudetherapie in de vorm van een ijskompres om pijn en zwelling te verminderen. Deze ijspakken worden door de verpleegkundigen verstrekt.

Het stand-up proces

De buis die op uw operatieplaats is geplaatst, wordt 24 uur na de operatie verwijderd. Hierna gaan de assistenten op de rand van het bed zitten en wisselen van houding. Duizeligheid of misselijkheid en braken die gedurende deze tijd kunnen optreden, zouden u geen zorgen moeten maken. Vervolgens wordt u met behulp van een rollator of krukken overeind gebracht. De eerste wandeling kan moeilijk zijn. Vergeet niet dat het heupgebied pijnlijk en zwellend kan zijn. U zult echter met de dag voelen dat u comfortabeler loopt. Tenzij u anders wordt verteld, moet u lopen met uw voeten op de grond. Het is niet mogelijk om uw volledige lichaamsgewicht aan die heup te geven omdat u steun gebruikt.

Chirurgische site zorg

 • Controleer de wondplaats dagelijks op tekenen van wondontsteking. Als de roodheid van de wond toeneemt en er afscheiding ontstaat, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw arts.
 • Hechtingen worden op de 21e postoperatieve dag verwijderd. Probeer voor die tijd niet te douchen en houd uw wond altijd droog. Draag geen nauwsluitende kleding over de incisie.
 • U kunt douchen nadat de hechtingen zijn verwijderd, maar u kunt zich niet in bad wassen.
 • Zorg ervoor dat u uw operatiewond volledig en voorzichtig afdroogt.
 • Blijf meerdere keren per dag gedurende 20 minuten ijspakken op het gebied van de incisie aanbrengen.
 • U dient uw pijnstillers in te nemen zoals aanbevolen door uw arts.
 • U moet de pijnstiller nemen voordat uw pijn te veel wordt; hierdoor zal uw pijn sneller afnemen.
 • Als u ongemak voelt tijdens of direct na het doen van de oefeningen, neem dan uw pijnstiller ten minste 45 minuten voor de oefening. Dit zorgt ervoor dat de pijnstiller voldoende tijd heeft om in te werken voordat u begint met trainen.

Zwelling

De meeste patiënten hebben zwelling in het geopereerde been na een heupvervanging. Hoewel de hoeveelheid zwelling varieert van patiënt tot patiënt, is dit meestal normaal. Tijdens de eerste 4 weken na de operatie moet u de tijd die u zittend doorbrengt tot een minimum beperken. Omdat deze situatie de zwelling vergroot. De perioden van lopen en de perioden van heffen van het geopereerde been dienen elkaar op te volgen. De pols moet zich boven het niveau van het hart bevinden wanneer het been omhoog wordt gebracht.

Sportevenementen

Na volledig herstel kunt u deelnemen aan lichte sportactiviteiten. Wandelen, fietsen, zwemmen, golfen zijn de meest geschikte sportactiviteiten. Sporten met zware belasting en stoten zoals hardlopen, springen, skiën zijn niet geschikt.

Trappen lopen

Tijdens uw herstel zullen voorheen alledaagse taken speciale aandacht vereisen. Het dragen van sokken, wat het moeilijkst is, vereist normaal gesproken dat je meer dan 90° buigt. Dit is geen erg wenselijke positie. Voor mannelijke patiënten worden kniekousen aanbevolen. Voor vrouwen is een panty gemakkelijker te dragen. In feite zijn twee lange stroken die aan de rand van de sok moeten worden genaaid, handiger voor u.

Tips voor huishoudelijk werk

 • Gebruik een schort met veel zakken.
 • Zorg ervoor dat u hete vloeistoffen vervoert in containers met deksels.
 • Schuif de voorwerpen op de werkbank in plaats van ze te verplaatsen!
 • Ga op een hoge kruk zitten terwijl u op de werkbank werkt.
 • Leun niet voorover om voorwerpen op te rapen.
 • Gebruik of verzamel tapijten thuis niet om haken en ogen te voorkomen.

Geslachtsgemeenschap

De overgrote meerderheid van de patiënten kan veilig geslachtsgemeenschap hebben na een heupvervanging. Patiënten met een verminderde seksuele functie als gevolg van pijn en stijfheid in hun heupen vóór de operatie merken meestal dat de pijn in hun heupen na de operatie verdwenen is en dat ze beter kunnen bewegen. Ongeveer 6 weken na de operatie is het over het algemeen veilig om geslachtsgemeenschap te hebben. Deze tijd geeft de incisie en de spieren rond de heup de tijd om te genezen. Voorzorgsmaatregelen voor totale heupvervanging (wat u wel en niet moet doen) moeten zowel bij geslachtsgemeenschap als bij alle dagelijkse activiteiten in overweging worden genomen.

Dijbeenlift Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-4 Uur

Stay in Istanbul

6 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Dijbeenlift Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Dijbeenlift in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het wordt aanbevolen om minimaal twee dagen voor de operatie in Istanbul te zijn. U kunt uw aankomstdagen ontspannen en alle onderzoeken de dag voor de operatie afronden.

Uw operatie en genezingsproces duurt ongeveer 7-8 dagen. Istanbul is een ongelooflijke plek met zijn prachtige bezienswaardigheden. Dus misschien wil je rondkijken. U moet uw vakantie dienovereenkomstig plannen.

Een bil-/dijbeenlift, gewoonlijk een dijbeencorrectie genoemd, verstevigt en verheft de slappe huid in het dij- en bilgebied om de contouren te verbeteren.

Hoewel sommige effecten direct zichtbaar kunnen worden, ervaart de meerderheid van de patiënten na zes weken een waarneembare verbetering. Na een dijbeenlift kunnen de resultaten tot wel een jaar lang verbeteren.

Het is typisch om wat pijn in de dijen te voelen in de eerste week na de operatie. Bovendien ziet u blauwe plekken en zwellingen in de buurt van de incisieplaatsen. Meestal kan orale pijnstilling worden gebruikt om de pijn te behandelen.

 

Hoewel gerichte oefeningen kunnen worden gebruikt om spieren aan te spannen, is een operatie de enige manier om extra huid te verwijderen.

De lijnen van de binnen- en buitenkant van de dijen kunnen dunner worden gemaakt door tijdens een dijbeenlift operatief extra huid en weefsel te verwijderen.

De kwaliteit van de huid wordt verbeterd, zowel qua uiterlijk als gevoel na een dijbeenlift. Hoewel er zichtbare littekens zullen zijn, zijn de algehele resultaten duurzaam zolang u uw gewicht constant houdt en lichamelijk gezond blijft. Het is normaal dat uw lichaam wat stevigheid verliest naarmate u ouder wordt.

Het litteken van een dijbeenlift zal ofwel lijken op een verticale rechte lijn die recht naar beneden loopt vanaf de lies of het zal lijken op de vorm van een T, met de bovenste lijn van de T verborgenen in de plooi waar de dij de lies ontmoet en de resterende lijn verticaal naar beneden loopt langs de binnenkant van de binnenkant van de dij.

Uw compressiekleding wordt een hele maand ononderbroken gedragen. Om druk op uw hechtingen te houden, mag u twee weken niet zitten. Onze patiënten mogen na een week door het huis wandelen, maar autorijden is verboden voor ten minste drie weken. U kunt uw normale activiteiten na ongeveer zes weken hervatten.

Een grote operatie is vereist voor een dijbeenlift, die de huid op de bovenbenen strakker maakt.

Kandidaten voor een dijbeenlift zijn meestal personen wiens gewicht vrij stabiel is, mensen die extra zacht weefsel hebben in hun laterale of binnenste (mediale of laterale) dijen, mensen in goede gezondheid die geen ziekten hebben die een operatie waarschijnlijker maken of het herstel belemmeren.

Door deel te nemen aan aërobe activiteit, een uitgebalanceerd dieet te volgen en uw spieren te conditioneren met krachttraining, kunt u uw slappe benen transformeren in dunne, gespierde benen. Als deze u niet helpen om de gewenste look te krijgen, kunt u een dijbeenlift laten uitvoeren.