Plastische Chirurgie

Facelift in Turkije

Facelift in Turkije

Wat is Facelift?

Deze operatie, bekend als volledige facelift, facelift of faceliftingoperatie, is een esthetische operatie die wordt uitgevoerd om verzakking van de wangen en kaken te verwijderen en het gezicht een jonger uiterlijk te geven. Bij deze operatie, die wordt uitgevoerd onder algemene verdoving en door specialisten op het gebied van esthetische plastische en reconstructieve chirurgie, kunnen aanvullende esthetische ingrepen worden uitgevoerd voor de tekenen van veroudering in andere delen van het gezicht.

Met deze operatie worden verzakkingen en loszittende jukbeenderen, wangen, kinranden en halsdelen van het gezicht verwijderd. Een volledige facelift operatie is geen standaard operatie, onder de noemer facelift worden veel verschillende chirurgische technieken toegepast. Facelift chirurgie kan alleen worden toegepast of gecombineerd met esthetische ingrepen op andere delen van het gezicht, zoals wallen onder de ogen.

Facelift-methoden

Met een incisie die zich uitstrekt van de voorkant van het oor naar de bakkebaarden, oorplooien, rond de oorlellen, achter het oor en naar de hoofdhuid, wordt het gezichtsgebied onder de huid bereikt en de huidverslapping van het gezicht, de nek en de kin wordt verwijderd door uit te rekken en vervolgens overtollige huid te verwijderen. De ligging van het onderhuidse vetweefsel wordt gecorrigeerd of er wordt een overschot genomen.

Sub (standaard) facelift:

Het is een methode die is bedoeld om laksheid en verslapping in de nek en kin te corrigeren met een incisie in de traditionele facelift. Het onderste 1/3 van het gezicht is gericht.

Endoscopische facelift:

Het is gebaseerd op het principe van het observeren van weefsels en het uitvoeren van operaties met lange dunne instrumenten en een camera met kleinere incisies. Het voordeel hiervan is geen littekens of kleinere. Deze methode kan overtollige huid echter niet alleen verwijderen. Het wordt over het algemeen gebruikt voor procedures voor het liften van het bovengezicht en het voorhoofd. Het wordt ook gebruikt voor een mid-face lift.

Middengezichtslift:

Het wordt aangebracht om de gebieden onder de ogen en de wangen te corrigeren. Het heeft tot doel het slappe vetweefsel en andere weefsels in dit gebied te vervangen door jeugdige gebieden.

Ubperiostale facelift:

Door de posities van de diepe weefsels op de gezichtsbeenderen te corrigeren, wordt de relatie tussen bot en zacht weefsel hersteld. Het is een facelifttechniek waarbij gezichtsweefsels worden gescheiden van het botweefsel samen met het membraan dat periosteum op het botweefsel wordt genoemd. Sommige chirurgen denken dat het op de lange termijn meer succesvolle en blijvende resultaten geeft en dat de kans op complicaties kleiner is. Het gebied rond het middengezicht is gericht.

Diepe facelift:

Het is bedoeld om misvormingen van het middengezicht, de wangen en het onderste ooglid te corrigeren. Het is een methode die langer nodig heeft om te genezen en een hoger risico op complicaties heeft.

Samengestelde facelift:

Het is de bedoeling dat de huid, het onderhuidse weefsel, het spier- en vetweefsel worden uitgerekt als een enkele structuur. De verzakking van het vetkussentje op het jukbeen en de verdiepte groef aan de neusrand, die met de standaard methodes niet te corrigeren zijn, kan met deze methode gecorrigeerd worden. Het gebied rond het midden van het gezicht is effectief bij het ouder worden. De hersteltijd is langer.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

SMAS (Oppervlakkig musculoaponeurotisch systeem) Facelift:

De membraan-spiersamenstelling die de diepe structuren van het gezicht onder de huid bedekt, is gebaseerd op het principe van het aanspannen van een weefsel. Het is een succesvolle techniek bij patiënten met een diepe lijn die zich uitstrekt van de rand van de neus tot aan de hoek van de lip. Het is niet effectief in het midden van het gezicht.

Volledige facelift:

Het is een operatie om het voorhoofd, de bovenste en onderste oogleden, het midden van het gezicht, het onderste gezicht, de lippen en de nek te verjongen.

Mini-facelift:

Door het onderhuidse weefsel met kleine incisies te bereiken, wordt alleen het huidweefsel uitgerekt. Hersteltijd is kort. Het heeft geen effect op de wenkbrauwen. Het zal niet succesvol zijn bij ernstig hangend gezicht.

MACS (Minimal Access Cranial Suspension) Facelift:

Het is een methode waarbij onderhuidse weefsels worden bereikt met kortere incisies in vergelijking met de klassieke methode, en facelift met banden en onderhuidse weefsels worden vervangen.

S-LIFT:

Het is een faceliftoperatie die wordt uitgevoerd met een kortere S-vormige incisie voor het oor. Na huid- en onderhuiddissectie wordt SMAS-weefselsuspensie uitgevoerd. Het is een operatie voor de misvorming die voornamelijk voorkomt in het onderste deel van het gezicht.

Snelle lift:

S lift modificatie. Het is niet succesvol bij ernstige misvormingen.

Operaties voor gezichtsverjonging

- Voorhoofdlift - wenkbrauwlift

- Wang (middengezicht) lift

- Nek strekken

- Liposuctie

- Ooglidesthetiek (ooglidcorrectie)

- Neusesthetiek

- Aanvullende correctieve procedures (verwijderen van huidlaesies, dermabrasie enz.)

Gezichtsvernieuwing Esthetische Pogingen

- Vullingen

- Lip-, wang- en gezichtscontouren: vetinjectie

- Injectie van synthetische fillers: Voor lippen, rimpels en kleine afwijkingen

- Peelingprocessen (Peeling-Chemische Peeling-Mechanische peeling=dermabrasie- Laserpeeling

- Botox: voor huidrimpels

- Cosmetische producttoepassingen – Peeling met crème thuis, verheldering van de huid, activering van huidregeneratie

Vóór de faceliftoperatie

Aanbevelingen voor pre- en postoperatieve zorg kunnen verschillen, afhankelijk van de arts die de procedure uitvoert. Deze aanbevelingen zijn niet dogmatisch en betekenen niet dat andere keuzes minder effectief zijn. Interviews met de arts vóór de operatie moeten lang en gedetailleerd genoeg zijn om alle verwachtingen, zorgen en vragen over te brengen. De arts deelt de meest geschikte en effectieve methoden voor de patiënt, de mate waarin deze methoden aan de verwachtingen kunnen voldoen, resultaten op korte termijn en mogelijke risico's. Er moet een afzonderlijke evaluatie worden gemaakt tussen de anesthesioloog en de patiënt voor misselijkheid en pijn die na de operatie kunnen ontstaan, afhankelijk van het type anesthesie dat moet worden gekozen. Voor en tijdens de operatie worden ter referentie foto's gemaakt.

Na faceliftoperatie

Na drie of vier weken zal het effect van de face-liftoperatie duidelijk zijn, wat een jongere en frissere huid zal opleveren.

Totdat de hechtingen zijn verwijderd,

 • Het gebruik van make-up mag nooit worden toegestaan.
 • Het allerbelangrijkste is om niet in de zon te gaan staan. (Zelfs als het nodig is, moeten voorzorgsmaatregelen met een hoge factor worden gebruikt.)
 • Aspirine, vitamine-achtige geneesmiddelen en kruidenthee, die het bloeden kunnen versterken, mogen vóór de operatie niet worden gedronken.
 • Roken mag niet worden gebruikt, omdat dit de genezing van littekens vertraagt. U dient 3 weken voor de operatie te stoppen met roken.
 • Aangezien het haar 1 maand na de operatie niet geverfd mag worden, kan het 1 week ervoor geverfd worden. Het haar lang houden helpt om de verbanden die na de operatie zijn gebruikt te verbergen.

De operatie duurt ongeveer 4 uur. De eerste dagen zult u last hebben van zwellingen en blauwe plekken door de nodige streknaalden en operatie. Mogelijk moet u een nekbrace gebruiken, zodat deze niet te veel toeneemt. In de eerste week zal uw zwelling toenemen tot het maximale niveau en daarna afnemen. U kunt douchen als uw verband verwijderd is. In de tweede week kunt u uw activiteiten die niet te zwaar zijn, weer oppakken.

Na een paar weken kunt u weer sporten en bewegen. Je zult verlost worden van zwellingen en blauwe plekken. Zelfs als de gevoelloosheid in het gezicht niet helemaal stopt, zal deze afnemen. Het duurt een paar maanden voordat je gevoelloosheid volledig is verdwenen. Het belangrijkste is dat u niet vergeet dat u tijdens het genezingsproces tegen de zon moet worden beschermd. Zelfs als je in de zon gaat, moet je zeker zonnebrandmiddelen met een hoge factor gebruiken. Naast deze willen we vermelden dat; Helaas heeft facelift geen voordelen voor liprimpels. Het effect van de toepassingen voor elk gebied op het gezicht zal van elkaar verschillen. Voor liprimpels kunt u hulp krijgen van uw experts met laserprocedures in plaats van met esthetiek.

Facelift Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

4-6 Uur

Stay in Istanbul

8 Dagen

Socially acceptable

2-3 Weken

Facelift Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 7 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Facelift in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Aangezien de onderzoeken en het onderzoek op de dag van de operatie kunnen plaatsvinden, kunt u beter een paar dagen voor de operatie komen om kennis te maken met de prachtige sfeer van Istanbul.

Aan het einde van de eerste week zult u zich hersteld voelen. Nadat je je goed voelt, kun je in Istanbul rondlopen om getuige te zijn van de structuur ervan.

De verwachting is dat het ongeveer 10 jaar meegaat.

Een facelift wordt aanbevolen wanneer de veroudering begint te verschijnen. Vooral in de leeftijd van 40, 50 en 60 jaar.

Er is eigenlijk geen maximumlimiet voor dit soort operaties. Maar specialisten melden dat het 3 tot 4 keer de succesvolle nummers zijn om te herzien.

De complicaties of mislukkingen van deze operatie worden meestal veroorzaakt door het gebrek aan ervaring of opleiding van de specialist. Daarom is het kiezen van de juiste arts een must.

Een facelift omvat tweederde van het gezicht, inclusief de hals.

Dat is alles over de juiste tussenkomst van een ervaren arts. Als dat zo is, ziet het er natuurlijk uit.

2-3 weken zijn de exacte tijden. Je moet zo lang verhoogd slapen na een facelift om je herstel te voltooien.

Blauwe plekken en zwellingen zijn de meest voorkomende complicaties na de operatie. Deze complicaties kunnen 2-3 weken na de toepassing aanhouden.

Cafeïne, alcohol en roken zijn de belangrijkste factoren die het genezingsproces vertragen. Vermijd ze terwijl u zich in het eerste herstelproces bevindt.

Ongeveer 2-4 weken, de herstelprocessen. Dan wordt het allemaal weer normaal.