Bariatrische Chirurgie

Gastric Bypass in Turkije

Gastric Bypass in Turkije

Wat is Gastric Bypass?

Een Gastric Bypass operatie is een van de meest uitgevoerde obesitasoperaties. Met deze operatie worden zeer succesvolle resultaten behaald in de obesitaschirurgie. Bij de operatie wordt het maagvolume verkleind en neemt de opname van voedingsstoffen af. Bij een Gastric Bypass operatie worden de structuren van de maag en de dunne darm veranderd en mag de patiënt afvallen. Deze operatie is zowel een restrictieve als een absorptieverminderende procedure.

Het volume van de maag neemt af. Daarom wordt ook de voedselinname van de patiënt verminderd. Het deel aan het begin van de maag wordt gescheiden van de rest zodat er ongeveer 30-50 cc overblijft. Een deel van de dunne darm wordt omzeild. Daarna wordt het vastgemaakt aan de nieuw gevormde kleine maag. Op deze manier krijgen patiënten onmiddellijk een verzadigd gevoel door veel kleinere porties te consumeren. Tegelijkertijd wordt de opname van een aanzienlijk deel van de ingenomen calorierijke voedingsstoffen voorkomen.

Voorafgaand aan een Gastric Bypass

Voor de operatie krijgen patiënten een dieetprogramma. Zo mag de patiënt wat gewicht verliezen. Op deze manier wordt de leveromvang verkleind. Daarom worden de risico's die gepaard gaan met een operatie geminimaliseerd. Als de patiënt alcohol en sigaretten gebruikt, moet hij daarmee stoppen. Dit is belangrijk om het genezingsproces sneller te laten verlopen. Met onze chirurgen voeren wij Gastric Bypass operaties nauwgezet uit op het gebied van obesitas. In het gratis vooronderzoek wordt bepaald wat voor jou de meest accurate obesitasbehandeling is. Uw arts zal u informeren over de gastrice bypass. U profiteert 6 maanden na de operatie van onze gratis diëtistenondersteuning.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Na Gastric Bypass

U moet drie of vijf dagen in het ziekenhuis blijven na een Gastric Bypass operatie. Hoe lang deze periode duurt, hangt af van uw algemene situatie. Tijdens uw genezingsproces worden al uw medische zorg en controles uitgevoerd door deskundige gezondheidsteams. In dit proces is het belangrijk om aandacht te besteden aan de voedingsaanbevelingen van uw arts. Je moet wegblijven van koolzuurhoudende dranken en kant-en-klaar voedsel. Er wordt een speciaal voedingsprogramma voor u opgesteld, dat u gedurende 3 maanden moet aanvragen. U moet het voedsel consumeren dat is bepaald door uw diëtist die zal opvolgen.

BMI Calculator
2-120
cm
kg
2-120
voet
inch
lbs
Resultaat

Gastric Bypass Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

2-3 Uur

Stay in Istanbul

2 Dagen

Socially acceptable

5 Dagen

Gastric Bypass Prijzen in Turkije

All inclusive package
  • Gratis consultatie
  • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Pre-/postoperatief testen
  • Kosten voor laboratorium
  • Medicijnen en apparatuur
  • Allround VIP-transfer
  • 24/7 ondersteuning
  • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Gastric Bypass in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Voor een gastric bypass moet u minimaal een week in Turkije blijven. Deze periode kan langer zijn, afhankelijk van uw algemene toestand. Aangezien u echter minimaal vijf dagen na de operatie in het ziekenhuis verblijft, is uw verblijf in Turkije minimaal één week.

U moet de dag voor de gastric bypass naar Turkije komen. Tijdens deze periode worden de nodige voorbereidingen voor de operatie comfortabeler gemaakt. Afhankelijk van de situatie kan uw aankomsttijd in Turkije echter variëren. Sommige patiënten komen hier op de ochtend van de operatie. U kunt hierover een beslissing nemen door met uw arts te overleggen.

Obesitas heeft een nadelige invloed op het dagelijks leven van de patiënt met overgewicht. Beperkt zijn fysieke activiteit. Er bestaat echter een risico op het ontwikkelen van verschillende chronische ziekten. Met een Gastric Bypass operatie is de patiënt verlost van al deze risico's. Aan het einde van dit proces wacht de patiënt een veel betere kwaliteit en een comfortabeler leven.

Ja. Gastric bypass is een ingrijpende operatie. De risico's worden echter geminimaliseerd door de operatie uit te voeren door een ervaren chirurg. Daarom wordt de operatie veilig uitgevoerd.

Complicaties die op korte termijn kunnen optreden: Risico op lekkage, risico op bloedingen, luchtweginfectie, embolie, hernia incisieplaats, wondinfectie. Complicaties die op lange termijn te zien zijn: maagzweer, galstenen, littekenbreuk, darmobstructie.

De operatie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Daarom voelen patiënten geen pijn tijdens de procedure. De eerste dag na de operatie kunt u wat pijn voelen. Deze situatie houdt echter niet aan dankzij de pijnstillers die uw arts u zal toedienen.

We raden aan om deze handeling slechts één keer uit te voeren. Bij de tweede operatie neemt uw risico op infectie, bloedingen en andere maag- en darmaandoeningen toe. Daarom kan de meeste revisie worden gedaan na een Gastric Bypass operatie. Het is nogal riskant om dezelfde operatie meerdere keren uit te voeren.

Gewichtstoename na bariatrische chirurgie is zeer ontmoedigend voor patiënten. Het typische vroege gewichtsverlies na een Gastric Bypass operatie varieert van 47-80% van het gewicht dat u heeft. De typische gewichtstoename is echter meestal 15-25%.

Binnen zes maanden na de operatie bent u veel afgevallen. Degenen die een maagomleidingsoperatie hebben ondergaan, verliezen gewoonlijk ongeveer 30% tot 40% van hun overtollige lichaamsgewicht. Er wordt niets speciaals gedaan om na de operatie snel af te vallen. Volg in plaats daarvan gewoon het advies van uw arts en diëtist.

Bij beide operaties gaat het gewicht in hetzelfde tempo verloren. Het belangrijkste is dat u de aanbevelingen van uw diëtist en arts opvolgt. Uw eetgewoonten moeten worden voortgezet zoals uw diëtist aanbeveelt.

Onderzoekers zeggen dat gewichtsverlies gezond is, of het nu door een operatie of een dieet wordt bereikt. Overgewicht brengt een hoger risico met zich mee op chronische ontstekingen, diabetes type 2, hartaandoeningen en bepaalde soorten kanker. Daarom zijn beide manieren om af te vallen gezond.

Aandoeningen zoals hartaandoeningen, reflux, hoog cholesterol, slaapapneu, hoge bloeddruk, diabetes of onvruchtbaarheid kunnen Gastric Bypass operaties voorkomen.