Haartransplantatie

Haartransplantatie in Istanbul

Haartransplantatie in Istanbul

Wat is een haartransplantatie in Istanbul?

Haartransplantatie is het proces waarbij nieuwe haarzakjes worden getransplanteerd naar het kalende gebied in het hoofdgebied. Het is echter een van de meest effectieve en permanente behandelingsmethoden voor het probleem van haaruitval. Uw arts moet zeer ervaren zijn om deze behandeling succesvol te laten zijn. We raden u echter aan om deze procedure te laten uitvoeren in erkende gezondheidscentra van zeer hoge kwaliteit. Omdat uw kans op succesvolle resultaten bij haartransplantatie onder de trap erg klein is. Om deze reden raden we u aan zeker te zijn van de kwaliteit en bekendheid van het centrum waar u de procedure zult ondergaan.

Soorten haartransplantatie in Istanbul

Er zijn twee technieken die vaak worden gebruikt bij haartransplantatieprocedures in Istanbul. Dit zijn FUE haartransplantatie en DHI haartransplantatie technieken. U beslist samen met uw arts welke van deze technieken u nodig heeft.

DHI Haartransplantatie

DHI-haartransplantatie wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparaten die "implantatiepen" worden genoemd. Het is ook een van de meest geavanceerde haartransplantatiemethoden. Het staat voor Directe Haarimplantatie. Een van de belangrijkste redenen waarom de DHI-techniek de afgelopen jaren naar voren is gekomen, is dat het een tweetrapsmethode is die geen incisie opent. Bij andere haartransplantatietechnieken wordt haartransplantatie, die wordt uitgevoerd in drie fasen als transplantaatverzameling, kanaalopening en transplantaattransplantatie, uitgevoerd met twee basisfasen als transplantaatverzameling en transplantaattransplantatie met behulp van de DHI-methode. De belangrijkste factor bij het terugbrengen van haarherstel tot twee fasen is het gebruik van implantatiepennen.

FUE Haartransplantatie

FUE-haartransplantatie is het verwijderen van gezonde haarzakjes door een methode genaamd FUE en overbrengen naar het kalende gebied. De FUE-methode, een techniek die sinds 2004 wordt toegepast, is een techniek die zeer open staat voor technologische ontwikkelingen en die zich vanaf de dag van invoering steeds verder heeft ontwikkeld. Bij de FUE-techniek worden de haarzakjes één voor één uit de achterkant van het haar, het "donorgebied" genoemd, met behulp van micromotorische tips van 0,7-1 mm genomen en gehecht aan het gebied waar het haar schaars is . Elke wortel die uit het "donorgebied" wordt verwijderd, bevat 2 of 3 haarcellen en deze eenheden worden grafts genoemd. Hoeveel transplantaat elke patiënt nodig heeft, wordt door uw arts bepaald tijdens het onderzoek dat vóór de operatie moet worden uitgevoerd.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Saffier FUE Haartransplantatie

Saffier FUE-haartransplantatie (folliculaire unit-extractie) is de realisatie van de kanaalopeningsfase van de FUE-haartransplantatietechniek, die in de wereld vaak de voorkeur geniet op dit gebied, met tips gemaakt van saffier, wat een zeer waardevolle stof is. Bij de Saffier FUE haartransplantatie techniek worden haarzakjes weer verzameld door middel van de FUE techniek. De kanalen naar het gebied waar de haartransplantatie zal worden uitgevoerd worden echter niet geopend met staal zoals bij de FUE-methode, maar met saffiererts in de vorm van een potlood. Met saffieren tips kunnen microkanalen worden geopend in het gebied waar geplant zal worden, veel kleiner, gladder en frequenter dan staal. Opening op microniveau van de kanalen minimaliseert weefselvervorming en vermindert korstvorming. Zo geneest de hoofdhuid na het aanbrengen snel en zijn er geen zichtbare littekens.

Waar u op moet letten vóór haartransplantatie in Istanbul

Voordat u voor haartransplantatie naar Istanbul komt, moet u ervoor zorgen dat u alles meeneemt wat u nodig heeft. We raden u echter aan om een ​​familielid of vriend bij u te hebben. Omdat u misschien iemand nodig heeft om u te helpen in het proces na de procedure. Je moet wat contant geld bij je hebben om van land te veranderen. Omdat er soms problemen kunnen zijn met creditcardbetalingen. Daarom, als u een probleem tegenkomt, heeft u contant geld om te voorkomen dat u in een moeilijke situatie terechtkomt.

Drink geen alcohol en rook niet voor de ingreep. Eet lichte maaltijden. Aangezien haartransplantatie een procedure is die meer dan 6 uur duurt, zult u niet urenlang aan uw behoefte om te eten kunnen voldoen. Daarom moet uw maag vol zijn bij het betreden van de procedure. Als u bloedverdunners gebruikt, moet u hiermee 15 dagen voor de ingreep stoppen. Bloedverdunners veroorzaken bloedingen tijdens de procedure. Daarom is het van vitaal belang dat u stopt met het innemen van de medicatie.

Na haartransplantatie

Na de ingreep bent u onder invloed van wat verdoving. Uw arts zal u pijnstillers geven zodat u geen pijn voelt. Als alles goed gaat, ga je verder naar je hotel. Normaal gesproken moet u tot het eerste wasproces in Istanbul blijven. Omdat het eerste wasproces in de kliniek wordt gedaan. Daarna zullen de verpleegsters u vertellen hoe u uw haar moet wassen. Als u echter onmiddellijk naar uw land moet terugkeren, raden we u aan deze procedure te laten uitvoeren in een kliniek in uw land. In plaats daarvan kan uw arts in detail beschrijven hoe u uw haar moet wassen. Zorg ervoor dat u dit proces begrijpt.

Na ongeveer drie maanden zie je de eerste resultaten. Maar je hebt een jaar nodig om het echte resultaat te zien. Ongeveer een jaar na de procedure zal uw nieuwe haar op een weelderige en gezonde manier groeien. Daarnaast vallen de haren in de eerste week na de ingreep uit. Deze fase wordt schokverspilling genoemd. Maar maak je geen zorgen. Dit is een situatie die zich voordoet in de gebruikelijke loop van het proces. Het is niet onverwacht. De schokuitval is na ongeveer een maand voltooid en dan begint je nieuwe haar te groeien.

Haartransplantatie in Istanbul Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Haartransplantatie Pritzen in Istanbul

Saffier Fue Haartransplantatie
1.800€
DHI Haartransplantatie
2.000€
All inclusive package
  • Free consultation
  • 3 nights in a 5 star hotel in Istanbul
  • Pre/post-operative testing
  • Cost for laboratory
  • Medication and Equipment
  • All round VIP transfer
  • 7/24 Support
  • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Haartransplantatie in Istanbul FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Deze periode is meestal minimaal drie dagen. De reden hiervoor is dat het eerste wasproces in het ziekenhuis zal plaatsvinden. Na de procedure kunt u terugkeren naar uw land nadat uw arts de eerste wasprocedure heeft uitgevoerd. Als u echter voor deze datum naar uw land moet terugkeren, zal uw arts u in detail vertellen wat u daar moet doen.

Patiënten komen meestal een dag voor de ingreep naar Istanbul. De reden hiervoor is dat voorbereidingen worden getroffen voor de procedure. Soms zijn er echter mensen die op de ochtend van de operatie naar Istanbul komen. In dergelijke gevallen is het beter om de dag voor de procedure aan te komen, omdat de voorbereidings- en verwerkingsprocessen iets langer duren.

De prijs van haartransplantatie in Istanbul varieert om verschillende redenen. Dit zijn meestal de ervaringen van uw arts. Tegelijkertijd is de kwaliteit van het haarcentrum dat u ondergaat de bepalende factor in de prijs. De prijs van haartransplantatie in Istanbul is in ieder geval geschikter voor andere Europese landen.

Ja. Na een dag rusten na de procedure, kunt u Istanbul bezoeken. Je kunt door de straten van deze prachtige stad dwalen zonder jezelf uit te putten en het heerlijke eten proeven.

Na de operatie mag u het getransplanteerde gebied niet sluiten. Na drie dagen te hebben gewacht, kun je hem camoufleren door een hoed te dragen als je dat wilt. Raak het getransplanteerde gebied echter drie dagen na de operatie niet aan.

De meest kritieke periode na haartransplantatie is de eerste drie dagen na het aanbrengen. Op welke manier het ook wordt geplant, de geboorde gaten, zelfs op microniveau, genezen niet onmiddellijk. We raden aan om 3 dagen rust te nemen na de haartransplantatie. Maar als u erop uit wilt trekken, moet u uw verwerkingsruimte beschermen tegen eventuele ongelukken.

Uw positie op de eerste nacht is erg belangrijk. Het wordt aanbevolen dat u op uw rug gaat liggen, met uw gezicht naar het plafond gericht en in een iets verhoogde positie. Draai je hoofd niet naar links en rechts. Het wordt aanbevolen om een ​​schone handdoek onder het verband op de achterkant van uw hoofd te rollen, omdat dit contact van uw hoofd met het kussen of het hoofdeinde van het bed voorkomt en de vorming van zwelling vermindert.

Hiervoor dragen patiënten meestal liever hoeden. Tegelijkertijd wordt uw behandelgebied de eerste drie dagen verbonden. Op deze manier is het van buitenaf niet zichtbaar. Aan het einde van de derde dag kun je je handelsgebied opslaan door een hoed te dragen.

Als uw arts ervaren is, zal de procedure succesvol zijn. Bij succesvolle haartransplantatieprocedures zullen de resultaten die u later behaalt heel natuurlijk zijn.

Bij de operaties die worden uitgevoerd door niet-gespecialiseerde artsen, neemt het risico op allergie bij de patiënt toe. Daarnaast kan er oedeem ontstaan ​​in het haartransplantatiegebied of donorgebied. Het niet opvolgen van deskundig advies na een haartransplantatie kan ernstige problemen opleveren.

U voelt geen pijn tijdens de haartransplantatie. Omdat uw arts u vóór de ingreep plaatselijk verdooft. Daarom is er geen pijnsensatie bij deze procedure die onder sedatie wordt uitgevoerd.

De beste haartransplantatieprocedures ter wereld worden uitgevoerd in de VS, het VK en Turkije. Omdat de kosten van haartransplantatie in Amerika en Engeland erg hoog zijn, geven patiënten er meestal de voorkeur aan om deze procedure in Turkije te laten doen.