Haartransplantatie

Haartransplantatie

Haartransplantatie in Turkije

Wat is een haartransplantatie?

Haartransplantatie wordt toegepast om het probleem van schaarsheid en kaalheid als gevolg van haaruitval te elimineren. Het is een permanente behandelmethode. Over het algemeen worden de haarzakjes die uit de nek van de patiënt worden verzameld, getransplanteerd naar het gebied waar ze nodig zijn. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Daarom zult u geen pijn voelen. Deze operatie is een microchirurgie. Om deze reden moet de procedure worden uitgevoerd in een ziekenhuisomgeving en door een ervaren arts. Als u een klacht heeft over haaruitval, moet u eerst een gezondheidsonderzoek ondergaan. Op deze manier kun je erachter komen of er een gezondheidsprobleem is dat haaruitval veroorzaakt. Sommige gezondheidsproblemen, zoals tekorten aan vitaminen en mineralen en hormonale problemen, veroorzaken haaruitval. Als deze problemen worden ontdekt, moet eerst een behandeling worden toegepast.

Soorten Haartransplantatie

Er zijn drie verschillende haartransplantatietechnieken die veel worden toegepast. Dit zijn FUT, FUE en DHI haartransplantatie technieken. Bij alle drie de methoden wordt een levende haarzakjestransplantatie uitgevoerd. De toegepaste methoden worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De reden voor de opdeling van de methoden in drie is het verschil in de manier van ontharen. De beste haartransplantatiemethode wordt bepaald door de haartransplantatiespecialist, afhankelijk van vele redenen, zoals de mate van haarverlies van de persoon, de locatie van het donorgebied.

FUE Haartransplantatie

FUE haartransplantatie (folliculaire unit extractie) wordt wereldwijd toegepast om haaruitval en haaruitvalproblemen definitief op te lossen. Het is een zeer moderne techniek. Het is een proces in drie stappen. Het wordt echter uitgevoerd door de haarzakjes die zijn verzameld van het harige gebied op de achterkant van het hoofd te planten naar de kalende gebieden waar dunner wordend wordt. Dankzij FUE-haarherstel hebben mensen die haaruitval ervaren slechts 7-8 uur over. Op deze manier kunt u natuurlijk, gezond en weelderig haar hebben dat bestaat uit uw eigen haarzakjes die u een leven lang kunt gebruiken. FUE-haartransplantatie is tegenwoordig een van de meest geprefereerde esthetische toepassingen van mannen. Met deze techniek kunnen zowel vrouwen als mannen gezond, pijnloos, snel en comfortabel haar krijgen dat er net zo natuurlijk uitziet als hun eigen haar.

FUT Haartransplantatie

Bij deze ingreep verwijdert uw arts uw haarzakjes in een strookje uit uw donorgebied. Vervolgens zaait het deze haarzakjes in het te transplanteren gebied. Met de ontwikkeling van technologie in de afgelopen jaren heeft de FUT-methode echter zijn plaats verlaten voor de FUE-methode. De FUT-methode wordt echter ook van tijd tot tijd toegepast. Als u permanent haarverlies heeft, is deze methode wellicht geschikt voor u. U moet echter ouder zijn dan 22 jaar om een ​​haartransplantatie te ondergaan. Omdat u het probleem van haaruitval opnieuw kunt beleven na de procedures die vóór deze leeftijd zijn uitgevoerd. Hiervoor is het handig om bij de ingreep een bepaalde leeftijdsgrens te overschrijden.

DHI Haartransplantatie

DHI haartransplantatie is de meest toegepaste methode na FUE haartransplantatie. Bij dit proces wordt meestal de voorkeur gegeven aan haarzakjes die uit de nek worden gehaald. De DHI-methode wordt beschouwd als een van de meest voordelige methoden in termen van korte hersteltijd en de mogelijkheid om veel haartransplantaties in één sessie uit te voeren. Dit proces heeft tot doel de kalende gebieden te sluiten door ze te condenseren zonder het haar en de gezonde wortels op uw huid te beschadigen. Dankzij deze methode heb je een veel frequenter en natuurlijker kapsel. Voorafgaand aan de procedure onderzoekt uw arts uw haarzakjes in detail met beeldvormingsapparatuur met hoge resolutie.

Vóór de operatie van de haartransplantatie

Er zijn enkele dingen waar u op moet letten voordat u haar herstelt. Ze zijn als volgt:

 • U dient een week voor de transplantatie te stoppen met roken. Als u dat niet kunt, moet u proberen het roken te verminderen.
 • U dient een week voor de operatie te stoppen met het drinken van alcohol.
 • U mag geen koffie nuttigen.
 • Een week voor de haartransplantatie dient u te stoppen met het drinken van groene thee.
 • U dient de artsen die het proces gaan uitvoeren te informeren over de medicijnen die u gebruikt vanwege chronische of acute ziekten.
 • Stop een week voor de operatie met het gebruik van stollingsremmende medicijnen en multivitaminen. Deze medicijnen kunnen een toename van bloedingen veroorzaken.
 • Stop een maand voor de operatie met het aanbrengen van medicijnen en lotion op uw hoofdhuid en haar.
 • Was uw haar voordat u naar de operatie komt en gebruik geen haarstyling- en verhardingsproducten zoals gelei of spray.
 • Vergeet niet te ontbijten voordat u naar het proces komt. Als uw operatie na de middag is, is het handig om uw lichte lunch te nuttigen voordat u aankomt.
 • Als u naar de operatie komt, kiest u het type kleding dat tijdens het uittrekken niet tegen uw hoofd schuurt en dat u gemakkelijk kunt aan- en uittrekken.
 • Pas op dat u niet autorijdt na een haartransplantatie. Zorg er daarom voor dat er iemand bij u is als u met uw voertuig van een lange weg naar de operatie komt.

Na haartransplantatie operatie

Welke van de bovenstaande technieken u ook heeft toegepast, er zijn enkele zaken waar u na de operatie op moet letten. Na de operatie moet u de zaken serieus nemen waarmee u rekening moet houden om schade aan de haarzakjes te voorkomen en gezond te worden. Anders kan uw nieuwe getransplanteerde haar beschadigd raken. De zaken waar u na het zaaien op moet letten zijn:

 • U moet het operatiegebied beschermen. Pas op dat u het getransplanteerde gebied gedurende 48 uur na de operatie niet aanraakt.
 • Zorg ervoor dat u ongeveer twee weken op uw rug slaapt. Als u in een andere houding ligt, kan er zwelling op uw gezicht ontstaan.
 • Het is handig om gemakkelijk te dragen bovenkleding te kiezen.
 • Na een haartransplantatie moet u twee weken wegblijven van zonnebank, hammam en sauna. Zweten van het behandelde gebied kan een infectie veroorzaken.
 • U kunt 15 dagen na de haartransplantatie naar de kapper. Je moet wegblijven van het scheren van haar. U kunt 45 dagen na het zaaien kapperservice krijgen.
 • Het is belangrijk dat u uw haar minimaal 48 uur niet met water aanraakt. Een eerste wasbeurt doen volgens het advies van uw arts is gunstig voor het proces.
 • U dient gedurende 45 dagen alle sporten te vermijden waarbij u het risico loopt uw ​​hoofd te stoten.
 • Blijf gedurende 15 dagen na de operatie uit de buurt van bloedverdunnende medicijnen.

Haartransplantatie in Turkije Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Haartransplantatie Prijzen in Turkije

Saffier Fue Haartransplantatie
1.800€
DHI Haartransplantatie
2.000€
All inclusive package
 • Free consultation
 • 3 nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Haartransplantatie FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Je moet hier meestal blijven tot de eerste wasbeurt. Dit komt overeen met drie dagen na de ingreep. U moet hier dus drie dagen blijven na de ingreep. Als u echter onmiddellijk naar uw land moet terugkeren, is het prima om direct na de procedure te gaan, op voorwaarde dat u het eerste wasproces in uw land heeft.

Het is voldoende om hier de dag vóór de procedure of op de ochtend van de procedure te zijn. Als er echter een bijzondere situatie is, plant u deze periode met uw arts. Het aantal dagen dat je hier moet zijn kan dus variëren. Als alles goed gaat, zoals we al zeiden, is het voldoende om hier te zijn op de dag van de operatie of de dag ervoor.

Haartransplantatie duurt 3 tot 5 uur. Als de persoon na de procedure niet wil dat dit proces bekend wordt in de werk- en sociale omgeving, is een tijd van ongeveer 15 dagen nodig. Als hij dit soort zorgen niet heeft, kan hij binnen 2 dagen terugkeren naar zijn dagelijks leven.

Ja. Haartransplantatie is een permanente ingreep. Uw procedure moet echter worden uitgevoerd door een ervaren arts. Als een haartransplantatie van hoge kwaliteit wordt uitgevoerd, blijft uw nieuwe haar voor het leven bij u.

Als u een geschikte kandidaat bent voor haartransplantatie, kan een arts met voldoende ervaring en vaardigheden zorgen voor een slagingspercentage tot 95%. De FUE Haartransplantatie techniek resulteert in een slagingspercentage van 95 tot 100 procent.

Ja. Dit proces kan ervoor zorgen dat je haar teruggroeit. Dit gebeurt echter door nieuwe haarzakjes in het schaarse gebied te planten.

Nee. U voelt geen pijn omdat de haartransplantatie onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Uw arts zal een lokaal anestheticum toedienen aan uw proceduregebied om te voorkomen dat u pijn voelt voordat u met de procedure begint.

Er zijn niet zoveel nadelen aan dit proces. Alleen de verwerkingstijd is iets langer. Er is geen pauze tijdens het proces. Voor sommige centra kan het proces echter kostbaar zijn.

Deze procedure wordt meestal uitgevoerd in een enkele sessie. Een tweede haartransplantatie is niet nodig. Afgezien hiervan, als u deze procedure op zeer jonge leeftijd heeft, heeft u mogelijk op latere leeftijd een tweede procedure nodig.

Nee, het groeit niet, maar het dunner worden van het haar zal niet merkbaar zijn omdat de wortels uit het donorgebied in de nek worden gehaald, dat een zeer frequente wortelstructuur heeft in vergelijking met andere delen van de hoofdhuid. Omdat de genomen wortels met tussenpozen worden genomen, zullen ze niet in de holtes zitten.

Dit is een veilig proces. Maar het moet worden gedaan door een ervaren haartransplantatiedokter. De omgeving waarin de procedure wordt uitgevoerd, moet echter steriel zijn. Deze procedure moet worden uitgevoerd door een gespecialiseerde arts in een ziekenhuisomgeving.

Als uw arts ervaren is, ziet uw haar er na de procedure natuurlijk uit. Om ervoor te zorgen dat uw haar er nep uitziet, mag de procedure niet met de juiste technieken worden uitgevoerd. Om deze reden ziet uw haar er bij een haartransplantatie met de juiste techniek absoluut natuurlijk uit. Tegelijkertijd het is erg belangrijk om de haarlijn te bepalen. Hoe natuurlijker de door uw arts bepaalde haarlijn, hoe natuurlijker uw nieuwe haar eruit zal zien.