Plastische Chirurgie

Halslift in Turkije

Halslift in Turkije

Wat is een Halslift?

Hoewel de meeste mensen niets geven om het uiterlijk van hun nek, is de nek een van de eerste delen van het lichaam die tekenen van veroudering vertonen. Naarmate je halverwege de jaren 40 nadert, begint de nek zijn jeugdige uiterlijk te verliezen.

Bovendien zorgen factoren zoals blootstelling aan de zon, zwaartekracht, stress en een grote mate van gewichtsverlies ervoor dat iemands nek er slap, oud of slap uitziet. De meeste mensen nemen verschillende maatregelen om hun gezicht er beter uit te laten zien. Aangezien echter zowel het gezicht als de hals het algemene uiterlijk van het gezicht beïnvloeden, is het beschermen van de hals net zo belangrijk als het gezicht.

 Halslift is een procedure die de contouren van de nek verjongt, zeer merkbare resultaten oplevert en uiteindelijk het algehele uiterlijk verfraait. De resultaten zijn langdurig en verjongen uw uiterlijk onmiddellijk met 5-10 jaar.

Halsliftmethoden

Een halslift is een reeks operaties om uw hals er beter uit te laten zien. De gebruikelijke medische termen zijn lagere rhytidectomie of submentale lipectomie. Welke resultaten u wilt, hangt af van de individuele techniek of combinatie van procedures die u gebruikt. Als u tevreden bent met hoe uw gezicht er al uitziet, kan nekcontouring op zichzelf worden gedaan. Facelifts bevatten vaak nekcontouren. Procedures voor halsliften omvatten:

 • Te veel huid verwijderen (cervicoplastiek)
 • Aanpassen of verwijderen van de nekspieren (platysmaplastiek)
 • Liposuctie om overtollig vet te verwijderen
 • Botox-injecties om problemen met volheid of banden te behandelen
 • Kybella-injecties om extra kinvet kwijt te raken
 • Lasers, echografie, radiofrequentie, sterk gepulseerd licht en fillers zijn andere methoden voor het optillen van de nek.

Voorafgaand aan Halsliftoperaties

Voorafgaand aan de halsliftoperatie worden enkele bloedtesten, thoraxfoto's en hartgrafieken van de persoon gevraagd. De anesthesioloog beoordeelt deze bevindingen om te bepalen of er obstakels zijn voor de procedure. De ingreep voor een halslift is vergelijkbaar met een traditionele facelift. De beste dag en uur voor de operatie worden gekozen als er geen obstakels zijn. Er wordt een incisie gemaakt die zich uitstrekt van de voorkant van het oor tot aan de oorlel en vervolgens achter het oor draait.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Op deze manier wordt de huid van het gezicht en de hals losgemaakt en hangt het zachte weefsel van het gezicht, dat de mimische spieren aangeeft, omhoog dankzij de hechtingen. De overtollige huid in dit gedeelte wordt verwijderd en gehecht aan de incisie voor en achter het oor. Het overtollige gebied onder de kin wordt de kaak genoemd. Tijdens de procedure wordt ook dit gebied ingenomen en worden tapes loodrecht op het nekgebied geplaatst en wordt een horizontale incisie van ongeveer 3-4 cm vanaf het kingebied gehecht. De operatie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Chirurgie is een zeer uitgebreide operatie. Aangezien ook andere delen van het gezicht worden ingegrepen, kan het binnen 5-7 uur worden uitgevoerd. Vóór de operatie moeten geneesmiddelen die bloedingen veroorzaken of verergeren, worden vermeden. Als u rookt, moet u ongeveer 3-4 weken voor de operatie stoppen met roken. Het haar kan minimaal een week voor de ingreep geverfd worden omdat het een maand na de ingreep niet geverfd kan worden. Het hebben van lang haar is geschikt om verbanden te verbergen.

Na een halsliftoperatie

Hoewel een halsliftoperatie een zeer gemakkelijke procedure lijkt, zijn er situaties die na de operatie moeten worden overwogen. Als met deze voorwaarden geen rekening wordt gehouden, kunnen zich problemen voordoen. Na de operatie zal de arts enkele aanbevelingen doen. Door deze suggesties toe te passen, zal het zowel het genezingsproces versnellen als profiteren van een meer pijnloos proces.

 • De patiënt wordt 2 dagen na de operatie ontslagen. Het is handig om na ontslag een zonnebril te gebruiken.
 • Gedurende zes maanden dient u zonnebrandcrème en een hoed te gebruiken.
 • Na de operatie moet u ongeveer twee weken beginnen met het gebruik van huidverzorgingsproducten
 • Als het nekgebied niet te veel wordt bewogen, zal het pijngevoel minder zijn.
 • Een dag na de operatie worden de drains verwijderd die zijn geplaatst om vochtophoping achter het oor te voorkomen.
 • Het genezingsproces kan worden versneld door na de operatie een koud kompres te maken.
 • De hechtingen in het gezicht worden in de week na de operatie verwijderd. Op de 10e dag worden de metalen hechtingen in het haar verwijderd.
 • U kunt 2 dagen na de operatie in bad.
 • Twee dagen na de operatie mag u in bad.
 • Bij het kammen van je haar en het aanbrengen van make-up moet je voorzichtiger zijn.
 • Na de operatie moet gedurende een maand alcohol worden vermeden.
 • Gedurende ongeveer twee maanden mag u de sauna en het stoombad niet gebruiken.
 • Een maand na de operatie is controle nodig.
 • Om ophoping van bloed op de huid in het halsgebied te voorkomen, worden de tijdens de operatie aangebrachte drains 2 dagen later verwijderd en afgevoerd.

Halslift Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

5-6 Uur

Stay in Istanbul

7 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Halslift Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 6 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Halslift in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het algemeen onderzoek voor de operatie kan op de dag van de operatie worden gedaan. Een paar dagen voor de operatie is dus voldoende om u voor te bereiden op de operatie.

Het duurt normaal gesproken 4-7 dagen om terug te keren naar uw normale leven met alleen liposuctie, 7 tot 10 dagen platysmaplastiek (aanspannen van nekspieren), 10 tot 14 dagen met een klassieke halslift, 14 tot 21 dagen met klassieke nek- en facelift met inbegrip van vettransplantatie.

Laxiteit in de nek ontwikkelt zich naarmate we ouder worden vanwege een verlies van bindweefsel en spierondersteuning. Als gevolg hiervan ontwikkelen we wat bekend staat als een "waggel" of "kalkoenhals", wat een losse huid onder de kin is. Iedereen kan worden beïnvloed door het verschijnen van een slappe huid in de nek.

Na twee weken top kunt u uw dagelijkse leven weer oppakken. Als het gaat om het volledige genezingsproces, zal het binnen 4-6 weken zijn voltooid.

De littekens die ontstaan ​​door de operatie zijn verborgen onder de kin en achter de oren.

Platysmaplasty is een goede optie om uw wangen een nieuwe vorm te geven.

Langdurige methoden om een ​​stevige nekhuid te krijgen, zijn onder meer cervicoplastie en halslifting, beide cosmetische chirurgische ingrepen.

Een niet-chirurgische faceliftvervanging is ultherapie. Het wordt gebruikt om verouderingssymptomen te bestrijden, zoals een slappe huid, rimpels in het gezicht, de nek en de borst, evenals hangende wenkbrauwen. De door de FDA goedgekeurde technologie stimuleert de vorming van collageen, wat in het algemeen zou moeten resulteren in een jeugdiger uiterlijk.

De beste procedures zijn halslift, liposuctie, een kinoperatie, botox. eenvoudige procedures voor huidverstrakking.

Een van de belangrijkste doelen van de halslift is om er natuurlijk en esthetisch uit te zien.

 

Het effect van een halsliftoperatie zal naar verwachting ongeveer 10-15 jaar aanhouden.

Botox is een van de beste procedures om van het hangende uiterlijk van de nek af te komen.