Ooglaseren

iLasik in Turkije

İlasik in Turkije

Wat is iLasik?

In de wereld heeft 80% van de gemiddelde mensen een brekingsfout. Refractiechirurgie wordt sinds 1980 toegepast en de lasermethode is de methode die de meest betrouwbare resultaten geeft bij de behandeling van refractieafwijkingen. Met de zich ontwikkelende technologie kunnen refractieve afwijkingen zoals bijziendheid (moeite met veraf zien), verziendheid (moeite met dichtbij zien), astigmatisme (vervaging van het beeld) met laser worden behandeld. Het doel van laserbehandeling is om de levenskwaliteit van mensen te verhogen en een comfortabeler leven te leiden. Tegenwoordig is de meest gebruikte behandelingsmethode ter wereld voor de behandeling van refractieafwijkingen de iLasik-methode (Laser Assisted insitu Keratomilluesis). Deze methode is specifiek voor de persoon en wordt uitgevoerd in overeenstemming met de oogstructuur van de patiënt als resultaat van gedetailleerde onderzoeken en onderzoeken.

Soorten iLasik

iLASIK wordt ook Femto-Wavefront-LASIK genoemd! Wavefront verwijst naar de gecontroleerde combinatie van LASIK en Femto-LASIK.

Wavefront-analyse (aberrometrie)

De Aberrometer is een medisch apparaat dat bekend staat als Wavefront-analyse. Het dient voor het nauwkeurig bepalen van de objectieve en kwantitatieve afwijkingen van het menselijk oog. De werkdiscipline van de aberrometer is als volgt: eerst wordt er licht naar het oog gestuurd. Daarna wordt het precies in het netvlies verzameld.

De golfgevel meet het licht dat wordt gereflecteerd vanaf meer dan 200 punten in het oog. Hiervoor gebruikt het kleine optische sensoren. De looptijdfout van het licht wordt geregistreerd. Daarna wordt het ingevoerd in de golffrontkaart. In gevallen waarin er geen defecten in het oog zijn, wordt het licht op dezelfde manier gereflecteerd als het golffront, maar in gevallen waarin er een defect in het oog is, produceert het gereflecteerde licht een onregelmatig golffront. Deze onregelmatigheden kunnen worden veroorzaakt door een brekingsvermogensfout en andere effecten die de beeldkwaliteit verstoren, zogenaamde hoogwaardige afwijkingen.

Hoornvlies gesneden met Femtosecond laser

Femto LASIK werkt onder computerbesturing. De contactloze femtosecondelaser heeft van oudsher de draagbare mechanische Microkeratome van LASIK vervangen. Femtoseconde laser corrigeert sterke krommingen van het hoornvlies (keratotomie met astigmatisme) door implantatie van intracorneale ringsegmenten en hoornvliestransplantatie. Femtoseconde laser garandeert verbeterde wondgenezing. Lasersnijden veroorzaakt bijna geen afwijking. Daarom geeft Femto LASIK betere resultaten. Voorkomt complicaties met betrekking tot regelgeving. Daarom verhoogt het de veiligheid van de operatie.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Wavefront Eximerlaser-correctie

Het excimeerlasersysteem combineert met volautomatische irisherkenning, variabele puntscanning en variabele laserpulsfrequentie. Op deze manier wordt individuele behandeling geboden. De excimeerlaser is eind jaren zeventig ontwikkeld. Het produceert straling in het ultraviolette golflengtebereik. De lichtpulsen worden in een energetisch gestimuleerde toestand uitgezonden in een hoogspanningsontlading van 25.000 volt. Het komt voor in een gasmengsel onder hoge druk. Speciale computergestuurde optiek genereert laserpulsen. Ze zijn verdeeld over het hoornvlies. Op deze manier worden problemen zoals bijziendheid en verziendheid, kromming van het hoornvlies geëlimineerd en wordt de gewenste modellering bereikt.

Voor de iLasik-operatie

Voorafgaand aan de behandeling wordt de algemene gezondheidstoestand van de patiënt gecontroleerd door de oogarts. Voorafgaand aan de operatie wordt bij de patiënt een speciaal onderzoek uitgevoerd om te bepalen of de patiënt geschikt is voor de operatie.

De patiënt wordt geïnformeerd over het operatieproces en de mogelijke risico's en de operatie wordt beslist na goedkeuring van de patiënt. Op de dag van de operatie mag de patiënt geen make-up rond de ogen aanbrengen.

Op de dag van de operatie beslist de oogarts of en in welke mate bloedverdunners worden gebruikt. Patiënten die contactlenzen dragen, dienen enkele dagen van tevoren te stoppen met het gebruik van contactlenzen. Als er andere zaken zijn waar de patiënt voor de operatie op moet letten, worden deze zaken door de oogarts aan de patiënt gemeld.

Na de iLasik-operatie

Na de operatie vindt uw eerste controle plaats en krijgt u een beschermbril op uw oog. U kunt oogdruppels gebruiken door de bril af te zetten en 's nachts met deze bril te slapen. Maar u moet proberen niet met uw gezicht naar beneden te gaan liggen. In de eerste 5 uur na de operatie worden tranen, gevoeligheid en het gevoel van een vreemd lichaam in de ogen gezien.

Op dezelfde dag wordt aanbevolen om uw ogen niet aan te raken en te rusten. U kunt uw ogen sluiten en ontspannen in een schemerige omgeving. Als je een hoog branderig gevoel hebt, kun je pijnstillers gebruiken. U kunt het water dat uit uw ogen stroomt van uw wangen vegen zonder de oogleden aan te raken. Traanafscheiding kan ook tranen uit de neus en loopneus veroorzaken en wordt verwacht na een operatie.

Als het gebruik van medicijnen wordt aanbevolen, moet u een dag na gebruik naar het controleonderzoek komen. Op de eerste dag raad ik mijn patiënten aan om elk uur antibiotica, steroïden en kunstmatige traandruppels te gebruiken vanaf het moment dat ze naar huis gaan om te slapen. Er moet minimaal 5 minuten tussen elke druppel zitten, zodat de druppels het volledige effect bereiken. Het is voldoende om een ​​enkele druppel mee te nemen voor het naar bed gaan, wordt aanbevolen dat u de slaapverwekkende pil gebruikt die u krijgt.

Tweede dag van de operatie en daarna

Zet op de ochtend van de operatie de veiligheidsbril af, druppel uw oogdruppels en kom naar de controle op het tijdstip dat u wordt verteld, zonder uw gezicht te wassen. Vooral na operaties zoals ilasik kan er bloed in het oogwit te zien zijn. Voor deze bloedvlekken, die binnen enkele weken spontaan afnemen, is geen aanvullende behandeling nodig.

iLasik in Turkije Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

15 Minuten

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

iLasik in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

U kunt na de iLasik-operatie terugkeren naar uw land. Maar het zou beter zijn om hier een dag te blijven vanwege het risico op het ontwikkelen van een complicatie. Als alles in orde is, kunt u na een dag terugkeren naar uw land.

U moet hier aanwezig zijn op de dag van de operatie. Enkele dagen voor de operatie hoeft u niet aanwezig te zijn. Maar als je hier een rondreis hebt gepland, kun je eerder aankomen.

Degenen die geschikt zijn voor deze operatie zijn degenen die ouder zijn dan 18 jaar. Bovendien moet u gedurende het jaar voorafgaand aan de operatie een stabiel gezichtsvermogen hebben en gedurende ten minste twee jaar een geschikte en stabiele bril/contactlenzen dragen. De procedure is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

De meest voorkomende complicaties bij deze operatie zijn over het algemeen de volgende: droge ogen, verblinding, halo's en dubbel zien, ondercorrecties, overcorrecties en astigmatisme. De kans op het ontwikkelen van deze complicaties bij de operaties die door een ervaren arts in het veld moeten worden uitgevoerd, is echter vrij laag.

Patiënten met auto-immuunziekten zijn geen geschikte kandidaten voor deze operatie. Omdat deze mensen vatbaarder zijn voor het droge-ogen-syndroom. Droge ogen genezen mogelijk niet goed. Bovendien is het risico op postoperatieve infectie groter. Mensen met andere ziekten zoals diabetes, reumatoïde artritis, lupus, glaucoom of staar zijn ook niet geschikt voor deze operatie.

Na deze operatie merken patiënten een onmiddellijke verbetering van hun gezichtsvermogen. Maar soms gaat deze verbetering door tot de volgende dag. Het duurt ongeveer drie tot zes maanden voordat het oog volledig is genezen.

Voorafgaand aan deze procedure zal uw arts verdovende oogdruppels in uw ogen aanbrengen. Daarom voelt u tijdens de operatie geen pijn.

De meeste patiënten zien duidelijk binnen 24 uur na een oogcorrectieoperatie. Soms duurt het herstel echter twee tot vijf dagen. Ze kunnen gedurende enkele weken na de operatie wazig zien in hun gezichtsvermogen.

Samen met uw arts bepaalt u de beste dag voor deze operatie. De dag van de operatie wordt meestal bepaald op basis van uw behoeften nadat de voorbereidende voorbereiding is voltooid.

Ja. Als u wilt, kunt u na deze operatie contactlenzen dragen. We raden u echter aan om hierover gedetailleerde informatie en advies in te winnen bij uw arts.

Het genezingsproces na de operatie verloopt bij iedereen anders. Maar het duurt bij iedereen een paar weken voordat de mening duidelijk wordt. Om veilig te zijn, moet u 's nachts niet rijden totdat u geen visuele beperking meer ondervindt.

Deze operatie is niet schadelijk voor het oog. Maar zelfs als het een laag risico is, kunnen patiënten soms blijvende problemen met droge ogen hebben. Dit risico is zeer klein bij operaties die door een ervaren arts in het veld moeten worden uitgevoerd.