Haartransplantatie

Lichaamshaartransplantatie in Turkije

Lichaamshaartransplantatie in Turkije

Wat is een lichaamshaartransplantatie (BHT)?

Haartransplantatie met lichaamshaar wordt lichaamshaartransplantatie genoemd. Bij dit transplantatieproces wordt haar uit andere delen van het lichaam gehaald in plaats van uit de vaak gebruikte nek. Het is een effectieve methode die wordt toegepast om de dichtheid bij haartransplantatie te verhogen. Lichaamshaar wordt gebruikt sinds de opkomst van de FUE-techniek. FUE is een haartransplantatieprocedure waarbij één follikeleenheid per keer wordt verwijderd met behulp van een handnietje en een extractietang. Dit maakt het een ideale procedure om donorhaar van het lichaam te gebruiken.

BHT wordt soms ook toegepast bij patiënten die niet genoeg haar in de nek hebben. Het heeft de voorkeur dat haartransplantatie succesvoller is.

Type lichaamshaar heeft de voorkeur voor transplantatie op de hoofdhuid

Bij haartransplantatie is de baard het eerste geprefereerde donorgebied na de nek. Baardhaar is zeer geschikt voor haartransplantatie omdat het sterk en dik is. Het deel van het gezicht langs en onder de kin is het beste donorgebied. Baardharen kunnen het beste worden getransplanteerd in het gebied iets achter de kruin en haarlijn van het hoofd, misschien om dikte toe te voegen aan een eerder getransplanteerd gebied. We transplanteren geen baarden naar de voorste haarlijn, omdat het haar er door zijn grofheid niet natuurlijk uit zal zien.

Een ander donorgebied dat het meest gebruikt wordt, is borsthaar. Borsthaar is veel dunner dan gezichts- of hoofdhaar. Daarom maakt dit de voorste haarlijn die een harig uiterlijk of kruingebied vormt geschikt voor meer dekking.

Er zijn andere gebieden die kunnen worden gebruikt als donorhaar voor haartransplantatie. Deze omvatten het haar van de rug, schouders, armen, oksels, liezen en dijen.

Voor lichaamshaartransplantatie

Het is erg belangrijk dat u 7-10 dagen voor de haartransplantatie geen alcohol drinkt in verband met de ontwikkeling en doorbloeding van de nieuw geïmplanteerde haarzakjes. U moet een week voor de ingreep stoppen met antistollingsmiddelen die bloedverdunners worden genoemd. En u moet uw arts vertellen over de routinematige medicijnen die u gebruikt. U dient een week voor de ingreep te stoppen met het gebruik van producten zoals sigaretten, tabak of alcohol. Drink geen dranken met cafeïne en zijn derivaten 2 dagen voor haartransplantatie. Je moet comfortabele kleding dragen die gemakkelijk te verwijderen is en knopen aan de voorkant heeft.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Als u een chronische ziekte heeft of medicijnen die u continu gebruikt, moet u dit aan uw arts melden. Uw arts zal het behandelingsproces plannen op basis van de informatie die hij van u zal ontvangen.

Na lichaamshaartransplantatie

Waar u op moet letten na een haartransplantatie bevat meer dan één stof. Haartransplantatie, die veel zorgpunten kan bevatten, van reiniging tot voeding, moet zeer voorzichtig zijn, vooral in het jaar na de transplantatie.

 • Vermijd zwaar werk zoals voortdurend zweten, vermoeidheid of douchen. Bovendien beschadigt zweten de haarzakjes en verhindert het een gezonde groei.
 • Vooral als het haar door stress uitvalt, breng uzelf na de haartransplantatie niet in een stressvolle omgeving.
 • Vermijd geslachtsgemeenschap gedurende enkele nachten na de operatie.
 • Nooit drinken, want na het planten heb je antibiotica nodig. Alcohol is schadelijk voor pas getransplanteerd haar, omdat het rechtstreeks vanuit de bloedbaan in de bloedsomloop terechtkomt.
 • Degenen die na een haartransplantatie in aanmerking moeten worden genomen, kunnen gedeeltelijke pijn en zwakte ervaren. Spanning kan ook worden ervaren als gevolg van lokale anesthesie. Met de door uw arts aanbevolen medicatie zullen deze klachten binnen enkele dagen volledig verdwijnen.
 • De eerste dagen dient u zoveel mogelijk op uw rug te liggen en het te behandelen gebied niet aan te raken. Als je het ook op de achterkant van je hoofd aanbrengt, moet je gaan liggen.
 • Als u na het planten op de zaaiplaats gaat liggen, kan oedeem ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Deze zwellingen verdwijnen binnen enkele dagen.
 • De volgende dag na de haartransplantatie moeten de verbanden in het epilatiegebied van de nek worden verwijderd en moet er verband worden aangebracht. Verbind vervolgens het voorhoofd om te voorkomen dat oedeem van het hoofd naar het voorhoofd en de ogen valt.
 • Na de tweede dag van de haartransplantatie wordt er niets aangebracht op het transplant.

Lichaamshaartransplantatie Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

6-8 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Lichaamshaartransplantatie Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Lichaamshaartransplantatie FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Na de BHT-operatie moet u minimaal 3 dagen in Turkije blijven. De reden hiervoor is dat uw arts de eerste wasbeurt zal doen. Uw arts zal uw operatiegebied drie dagen na de procedure wassen. Hij zal je in detail vertellen hoe hij het deed. Daarna voert u de wasprocedures uit zoals uw arts aangeeft.

Als u wilt, kunt u op de ochtend van de operatie naar Turkije komen. We raden u echter aan om de dag voor de operatie aanwezig te zijn. Omdat het bereidingsproces op deze manier gemakkelijker wordt voltooid. Het proces gaat comfortabeler door.

Ja. Over het algemeen worden de haren in de nek gebruikt bij haartransplantatie. In gevallen waarin de dichtheid van het haar in dit gebied echter niet voldoende is, wordt het haar uit andere delen van het lichaam verwijderd.

Dit proces duurt 6 tot 8 uur. De duur van de procedure kan variëren, afhankelijk van de snelheid van uw arts of om andere redenen.

Het slagingspercentage bij lichaamshaartransplantatie is 95 procent. Het feit dat de haren sterk en dik zijn, is effectief in de resultaten van haartransplantatie. Daarom zijn het door uw arts te kiezen donorgebied en de structuur van uw lichaamsbeharing belangrijk voor een succesvolle afronding van de procedure.

Haartransplantatie van beenhaar kan worden uitgevoerd als gevolg van onvoldoende haar in het hoofdgebied of als dit niet geschikt wordt geacht door de arts. Hoewel het niet veel de voorkeur heeft, is deze methode ook een effectieve methode op het gebied van haartransplantatie.

Ja. In gevallen waar er niet genoeg haar in de nek is, kan schaamhaar worden gebruikt. Maar schaamhaar wordt de laatste keuze. Voordien worden gebieden zoals de nek, baard, nek etc. gebruikt als donorgebieden.

Volgens sommige onderzoeken hebben Japanse en Chinese mensen de dikste individuele haarvezels.

De operaties die u ondergaat bij een goede haartransplantatiedokter geven absoluut succesvolle en natuurlijke resultaten. Een goede bepaling van de haargrens is echter ook effectief om de resultaten er natuurlijk uit te laten zien.

U voelt geen pijn omdat de operatie onder narcose wordt uitgevoerd. Dan zal uw arts u pijnstillers aanbevelen. Als u tijdens de rustperiode pijn voelt, kunt u deze medicijnen gebruiken. Dit proces is echter geen pijnlijk proc.

Succesvolle haartransplantatie door een ervaren arts geeft blijvend resultaat. Je nieuwe haar blijft je leven lang bij.

Dit proces duurt ongeveer 6-8 uur. Deze tijd kan variëren, afhankelijk van de snelheid van uw arts.