Plastische Chirurgie

Mommy Make-Over in Turkije

Mommy Make Over in Turkije

Wat is Mommy Make-Over?

Tijdens de zwangerschap zet de buikstreek uit, neemt het onderhuidse vetweefsel toe, neemt het gewicht toe, neemt het borstvolume aanzienlijk toe. Het gewicht dat bij de geboorte is opgedaan, begint verloren te gaan. De huid krimpt en wordt strakker. Borstweefsel krimpt en zakt door borstvoeding. Met mommy make-over chirurgie wordt vetweefsel vergroot, verslapping en misvormingen in de borst, buik en lichaam verwijderd. Door liposuctie op het lichaam uit te voeren, wordt onderhuids vetweefsel verminderd. De verslapping in de buik wordt weggenomen met een mini-buikwandcorrectie of een volledige buikwandcorrectie. Als er asymmetrie en insufficiëntie in de billen is, worden ronde lijnen onthuld met vetinjectie. Borstvergroting, borstverkleining en borstlift worden uitgevoerd volgens de behoeften van de patiënt. Op deze manier worden alle door zwangerschap veroorzaakte lichaamsafwijkingen gecorrigeerd.

Mommy Make-Over-Methoden

Postpartum-esthetiek bestaat uit procedures die kunnen worden gevormd volgens de behoeften van de persoon. Afhankelijk van de eisen van de persoon worden de esthetische veranderingen die tijdens de zwangerschap en na de geboorte in het lichaam optreden holistisch aangepakt. Op dit punt zijn de eisen van de persoon grotendeels doorslaggevend. Mensen die bijvoorbeeld vaginale esthetiek en borstverkleining nodig hebben na de bevalling, hebben mogelijk geen liposuctie als onderdeel van het mommy makeover-pakket. Enkele van de esthetische operaties die kunnen worden uitgevoerd in het kader van een mama-make-over, kunnen als volgt worden opgesomd:

Borstlift-, vergrotings- of verkleiningsoperaties:

Borsten groeien tijdens deze periode als een natuurlijk onderdeel van het zwangerschapsproces. Na de geboorte en de borstvoedingsperiode hebben de borsten de neiging om te krimpen, hun volheid te verliezen en door te hangen. Met verschillende technieken kan het borstweefsel in de staat van voor de zwangerschap of de ingebeelde vorm en grootte worden gebracht. Na de borstoperatie wordt er cosmetisch gezien een gladder en gezonder uiterlijk verkregen.

Vaginaverstrakking Chirurgie:

De vagina die na de geboorte uitzet en ontspant, kan worden vernauwd door een procedure die ook bekend staat als vaginoplastie. Bij vaginale aanscherping na de geboorte ziet de vagina er smaller en strakker uit.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Vaginale esthetiek:

Met vaginale esthetiek, die in de geneeskunde wordt gedefinieerd als labiaplastie, worden de binnenste lippen (labia minora) en buitenste lippen (labia majora) van de vagina, die in de postpartumperiode losser en langer worden, hersteld in hun vroegere vorm. Het weefsel dat op dit punt wordt aangetast, zijn meestal de binnenste lippen van de vagina. De binnenste schaamlippen kunnen voorbij de buitenste schaamlippen reiken. Dankzij de vaginale esthetiek die in deze context wordt uitgevoerd, krijgen de lippen van de vagina een esthetisch uiterlijk.

Liposuctie:

Liposuctie, een belangrijk onderdeel van postpartum-esthetiek, is in feite het proces waarbij vet uit het relevante gebied wordt verwijderd door middel van slangen en canules. Overtollige vetten in lichaamsdelen zoals heupen, armen, rug en buik worden snel uit het lichaam afgevoerd. Na buikliposuctie kan een buikwandcorrectie worden uitgevoerd in het kader van een mommy make-over. Het gebied waar liposuctie wordt uitgevoerd krijgt een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk.

Buikwandcorrectie:

Buikwandcorrectie procedure uitgevoerd in het kader van mama make-over kan worden uitgelegd als het verwijderen van overtollig vet en huidweefsel in de buik. Met de incisie op de bikinilijn wordt de slappe overtollige huid op het bovenste gedeelte verwijderd. De spieren en het weefsel in het gebied worden aangespannen door te strekken. Zo wordt verzakking in de buikstreek na de geboorte geëlimineerd; De buik wordt plat en stevig.

Behandeling van striae:

De esthetische behandeling van striae na de bevalling kan veel verschillende procedures omvatten. Laserbehandelingen, dermotherapie, fractionele radiofrequentie met micronaalden zijn er enkele van.

Voor de Mommy Makeover-operatie

Voordat mama een make-over krijgt, moet allereerst worden bepaald welke problemen vrouwen in hun lichaam hebben. Buikwandcorrectie wordt uitgevoerd voor mensen met verzakking en scheuren in de buik. Bovendien wordt regionale liposuctie uitgevoerd voor mensen met overtollig vet. Borstverkleining wordt uitgevoerd voor degenen die om verschillende redenen vergrote borsten hebben, een borstlift voor mensen met slappe en slappe borsten, en borstvergroting tegelijkertijd, en armstrekking voor mensen met slappe armen. Op dit punt moet u met uw arts praten terwijl u beslist welk deel van uw lichaam een ​​probleem heeft en handelt door aandacht te schenken aan zijn aanbevelingen. Mommy make-over wordt met andere woorden beslist na de nodige onderzoeken.

Mama make-over; voor sommige vrouwen is het nodig in bijna elk deel van hun lichaam. Vooral na de geboorte, als gevolg van de snelle ontwikkeling van het proces van gewichtstoename en -verlies, treedt er een zeer ernstige verzakking op in het lichaam. Daarom moeten vrouwen die problemen hebben als gevolg van de bevalling baat hebben bij mama-make-over.

Mama make-over; zoals we hierboven vermeldden, bestaat uit veel verschillende operaties. Het wordt aangebracht onder algehele narcose. Net als bij andere esthetische operaties, moeten er enkele preoperatieve regels worden gevolgd bij de mama-make-over.

Twee weken voor de operatie moet zowel met alcohol als met roken worden gestopt. Omdat het genezingsproces van patiënten die roken, wordt verlengd.

Net als bij andere esthetische ingrepen is het essentieel om het gebruik van bloedverdunners minstens twee weken voor de mommy make-over te stoppen.

Geduldig; vóór de operatie zijn arts moet informeren over de medicijnen die hij regelmatig gebruikt. Het gebruik van sommige medicijnen kan de esthetische werking verstoren.

Veel moeders gebruiken afslankpillen, vitaminepillen of kruidenthee om het aangekomen gewicht kwijt te raken bij de geboorte. Het is echter essentieel om minstens twee weken voor de operatie te stoppen met het gebruik ervan.

Als vereiste voor algehele anesthesie is het noodzakelijk om ten minste zes uur voor de operatie te stoppen met eten en drinken.

Na Mommy Makeover-operatie

Bij alle operaties zijn er enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden om het genezingsproces te versnellen en het gebied waar de operatie wordt uitgevoerd te beschermen.

 • Zwelling en pijnvorming is normaal in de periode van twee weken na de operatie. In dit proces is rust en aandacht voor de voeding belangrijk.
 • Medicijnen die de arts geeft om pijn te verminderen, moeten op tijd worden gebruikt.
 • Het optillen van enig gewicht en het uitoefenen van druk op de taille en de buik moet gedurende ten minste 6 maanden worden vermeden.
 • Crèmes die door de specialist worden gegeven, moeten worden gebruikt om de zichtbaarheid van de littekens die door de hechtingen op de plaats van de operatie ontstaan, te verminderen.
 • Producten gegeven volgens het type esthetische operatie verdienen de voorkeur. De beha die voor een borstlift wordt gegeven, moet bijvoorbeeld 6 weken worden gebruikt, het borstgebied moet maximaal worden beschermd tegen mogelijke schokken of druk.
 • Om een ​​hoog rendement uit de operatie te halen, moeten programma's zoals voeding, lichaamsbeweging en bescherming van de gezondheid van het lichaam worden benadrukt. Ook al wordt de mama-make-over gedaan om bijvoorbeeld het lichaam op te ruimen en een fitte look voor de spiegel te creëren, de belangrijkste factor in het positieve verloop van deze situatie is de persoon zelf.

Zwanger zijn na een mommy make-over is geen enkel probleem. In het geval van een geplande zwangerschap zou het echter gunstig zijn om de operatie later uit te voeren. Aanvragen voor mommy make-over bevatten geen risicofactor die zwangerschap voorkomt. Zwanger zijn na de operaties kan een negatief effect hebben op de duurzaamheid van de verkregen resultaten. Echter, in lijn met persoonlijke verwachtingen en wensen, kunnen de operaties worden herhaald als er geen situatie is die de moeder verhindert om de operatie opnieuw te ondergaan.

Mommy Make-Over Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

6-7 Uur

Stay in Istanbul

7 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Mommy Make-Over Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 6 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Mommy Make-Over in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het is noodzakelijk om enkele dagen voor de operatie in Istanbul te zijn voor uw consultatie en testen.

U moet minimaal 8-9 vakantiedagen plannen voor uw Mommy makeover-operatie.

De herstelperiode die volgt op een mama-make-over zal verschillen, afhankelijk van de procedures die u besluit uit te voeren, omdat het zo'n aangepaste operatie is. De meerderheid van de vrouwen is echter van plan om twee weken vrij te nemen van het werk om thuis bij te komen.

Patiënten worden beoordeeld vóór procedures in faciliteiten voor cosmetische chirurgie en medicatie wordt gegeven om complicaties te voorkomen. Volgens dit is Turkije een gerenommeerde locatie voor plastische chirurgie.

Na de operatie moet u rekening houden met blauwe plekken gedurende 1-3 weken, zwelling gedurende 2-8 weken en pijn/gevoeligheid gedurende een paar weken. Hoewel problemen ongebruikelijk zijn, is infectie op de incisieplaatsen de meest voorkomende na een cosmetische ingreep.

Na een mama-make-over kunnen patiënten vaak een gewichtsverlies van 10 tot 20 pond verwachten als gevolg van het verwijderen van huid en vet. De fysieke verbetering van de patiënt, in plaats van het aantal kilo's dat is afgevallen, is vaak overtuigender.

Stop 2-4 weken voor uw operatie met het innemen van kruidensupplementen of voorgeschreven medicijnen die het bloed verdunnen. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot meer bloedingen tijdens het Mommy Makeover-proces. Aspirine en Gingko Bilboa zijn voorbeelden van medicijnen en kruidensupplementen die het bloed verdunnen.

 • Plan je rusttijd. Huur hulp in voor huishoudelijke taken.
 • Neem uw medicatie precies zoals voorgeschreven.
 • Leg je materialen klaar.
 • Terwijl u herstelt, slaapt u in een comfortabele, neutrale houding en vermijdt u roken.

Een mama-make-over richt zich meestal op de borsten en buik, hoewel het ook Braziliaanse billenlifts, arm-, dij- of zelfs gezichtsoperaties kan omvatten.

Echter, gewichtstoename (om welke reden dan ook) na een operatie kan uw resultaten schaden.

Bij een buikwandcorrectie staat de buik centraal. Vrouwen die extra huid en weefsel van hun maag willen verwijderen, vinden dit misschien de beste optie. Afhankelijk van de uitgevoerde operaties, kan een mommy make-over verschillende lichaamsdelen repareren.

Mommy make-overs worden ten minste zes weken na de bevalling voor de patiënt uitgevoerd.

(Moeders die nog steeds borstvoeding geven, moeten zes weken wachten nadat ze zijn gestopt.)

Door te wachten tot je klaar bent met het krijgen van kinderen, voorkom je dat de gevolgen van de mama-make-over effect hebben.

Het is altijd beter om uw optimale gewicht te bereiken voordat u een vorm van lichaamsbeeldhouwen ondergaat, een gewicht dat u ook kunt behouden. Dit geldt ook voor Mommy Makeover.

Na een operatie om extra huid te verwijderen, heb je meer overtollige huid omdat je meer gewicht hebt verloren.