Plastische Chirurgie

Ooglidcorrectie in Turkije

Ooglidcorrectie in Turkije

Wat is Ooglidcorrectie?

Na verloop van tijd kunnen vormproblemen optreden als gevolg van verslapping en overtollige spieren in het huidweefsel rond de ogen. Deze situatie, die meestal optreedt als gevolg van hoge leeftijd, kan ook worden gezien bij jonge individuen met het effect van genetische factoren.

Wat er na verloop van tijd in het ooglid gebeurt, is:

 • Rimpelproblemen
 • Kleurveranderingen
 • Het probleem van overvloed
 • Zakken
 • Aandoeningen zoals ontspanning kunnen worden geëlimineerd door ooglidesthetiek.

De belangrijkste reden voor de noodzaak van ooglidesthetiek of ooglidcorrectie is het verlies van de elastische structuur van de huid door veroudering.

Een slechte levensstijl en genetische factoren kunnen er echter ook voor zorgen dat deze aandoening optreedt of de progressie ervan versnelt. Een blepharoplastie-operatie zal u helpen uw zelfvertrouwen te vergroten.

Ooglidcorrectiemethoden

Er zijn twee verschillende groepen technieken voor ooglidcorrectie.

Operatietechniek voor Bovenste Ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie wordt in de medische wereld bovenste ooglidcorrectie genoemd. Het is het proces van het doorsnijden en verwijderen van het slappe weefsel op de oogleden. De plaats van de incisie bij deze operatie is erg belangrijk. Als er niet op wordt gelet, kan het blijven als een ernstig litteken op het ooglid boven het oog. Overtollig weefsel moet worden verwijderd door een incisie te maken vanuit het gevouwen gebied van het oog met het slappe weefseldeksel op het bovenste ooglid. Zo wordt een extra voordeel geboden op het gebied van sporen. Met de leeftijd kan het ooglid vallen. dit kan het gezichtsvermogen verminderen of zelfs voorkomen. Noodzakelijke interventie aan de hefboomspier van het ooglid kan ook via dezelfde incisie worden gedaan.

Onderste Ooglidcorrectie Chirurgietechniek

Er zijn 2 methodes voor het onderste ooglid.

1. Incisie in het onderste ooglid (subciliair) aangebracht vanaf de buitenkant van het onderste ooglid

De naam van deze techniek is algemeen bekend als subciliair. Met een kleine incisie net onder de wimperstructuur kunnen de overtollige delen van de wallen onder de ogen worden verwijderd. Indien nodig kan er ook gestrekt worden.

2. Transconjunctivaal (zonder incisie) aangebracht op het binnenoppervlak van het ooglid

De patiëntengroep waarbij deze techniek de voorkeur heeft, zijn de jongere patiënten. De reden houdt verband met het feit dat het overtollige weefsel in het huidgedeelte niet wordt uitgerekt en verwijderd. Er worden tekeningen gemaakt om de uit te voeren techniek voor de operatie te bepalen. Er worden ook voorzorgsmaatregelen genomen om schade aan het hoornvlies van het oog tijdens de operatie te voorkomen. Als er laksheid of verlies van elasticiteit in de oogleden is, of als de plaatsen van de oogleden niet compatibel zijn met het gezicht en er niet natuurlijk uitzien, kan het oog worden gevormd door de locatie van de ooghoek te veranderen. Dit valt ook onder de reikwijdte van amandeloog-esthetiek, die de laatste tijd veel te horen is.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Vóór ooglidcorrectie

 Droge ogen, ernstige bijziendheid, gebruik van aspirine of roken, hypertensie, diabetes en andere systemische ziekten zullen in twijfel worden getrokken. De overige vragen die aan de orde komen:

"Is er behoefte aan een voorhoofdslift, wenkbrauwlifting of een midface-interventie?"

"Is er behoefte aan Botox voor oogcontouren en kraaienpootjes?"

"Is er een hangende (ptosis) in de bovenste oogleden?"

"Is het nodig om te vullen met een vettransplantaat voor groeven en knikken?"

Bij dit onderzoek wordt de overmaat in de onderste en bovenste oogleden, wallen onder en boven de ogen bepaald. De plaatsing van de chirurgische littekens is op de bovenste ooglidplooi. Onderooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd vanaf de binnenkant van het ooglid of net onder de onderste wimpers.

Voor mensen die jong zijn maar een klein beetje slappe of losse oogleden hebben, is "knijpen" ooglidcorrectie een gemakkelijke, snelle en niet-verstorende optie.

Oogleden zijn de gebieden die bedekt zijn met de dunste huid van het hele lichaam. Deze regio's zijn de meest voordelige regio's in termen van sporen. Er is geen zichtbaar litteken na de operatie.

Vóór de operatie, indien gebruikt, moeten aspirine en afgeleide bloedverdunners een week ervoor worden stopgezet; Het stoppen met roken, alcohol en kruidenthee een week voor de operatie zal het genezingsproces versnellen.

Na ooglidcorrectie

Mogelijk moet u 1-2 dagen in het ziekenhuis blijven om te worden geobserveerd voor complicaties na een ooglidcorrectie. Als er zich geen probleem heeft voorgedaan, wordt u uit het ziekenhuis ontslagen en zal uw arts u vertellen waar u thuis op moet letten. Na de operatie kunt u tijdelijk de volgende voorwaarden in acht nemen:

 • Wazig zicht veroorzaakt door smerende oogdruppels.
 • Tranende ogen
 • Licht gevoeligheid
 • Dubbel zicht
 • Gezwollen, gevoelloze oogleden
 • Zwelling en blauwe plekken
 • Pijn of ongemak

Na de oefeningen die we in onze kliniek hebben gedaan, doen we de volgende suggesties voor uw praktijk. Plaats de nacht na de operatie ijspakken gedurende 10 minuten per uur op uw ogen. Breng de volgende dag vier tot vijf keer per dag ijspakken aan op uw ogen. Reinig uw oogleden voorzichtig en gebruik voorgeschreven oogdruppels of zalven. Vermijd een week lang overbelasting, zwaar tillen en inspanning zoals zwemmen en seksuele activiteit. Vermijd roken en alcoholgebruik. Wrijf nooit in uw ogen. Als u contactlenzen draagt, moet u deze gedurende ongeveer twee weken na de operatie vermijden. Draag een donkere zonnebril om de huid van uw oogleden te beschermen tegen zon en wind. Slaap een paar dagen met je hoofd boven je borst. Breng koude kompressen aan om zwelling te verminderen. Ga na een paar dagen naar uw arts om indien nodig de hechtingen te laten verwijderen.

Blepharoplasty Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

1-3 Uur

Stay in Istanbul

4 Dagen

Socially acceptable

4-5 Dagen

Ooglidcorrectie Kosten in Turkije

Onderste Ooglidcorrectie
1.800€
Bovenste Ooglidcorrectie
2.150€
Onderste en Bovenste Ooglidcorrectie
3.000€
All inclusive package
 • Free consultation
 • 3 nights in a 5 star hotel in Istanbul
 • Pre/post-operative testing
 • Cost for laboratory
 • Medication and Equipment
 • All round VIP transfer
 • 7/24 Support
 • Assistants speak English

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Ooglidcorrectie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het is een van de minst pijnlijke cosmetische ingrepen. Je zou gewoon een ongemak op je oogleden voelen.

Voor het reguliere onderzoek kunt u het beste twee dagen voor de ooglidcorrectie komen.

Met de herstelprocedures duurt uw ervaring in Turkije 6 dagen. U kunt uw vrije tijd gebruiken om de schoonheden van Istanbul te zien.

Uw operatie duurt ongeveer 1-2 uur.

Voor blepharoplastie-operatie wordt lokale anesthesietechniek gebruikt. Het betekent dat u kalmerende middelen krijgt, maar dat u wakker blijft.

Ernstige complicaties worden zelden gezien bij dit soort cosmetische ingrepen. De ervaring van de specialist is belangrijk voor een veilige operatie.

U kunt weer gaan autorijden nadat u geen wazig zicht meer heeft en stopt met het gebruik van de medicijnen die uw arts heeft voorgeschreven.

Het is een veel voorkomende maar ingrijpende ingreep. Het is dus belangrijk om de juiste specialist te kiezen.

In het begin wordt aanbevolen om korte wandelingen te maken totdat u uw wazig zicht volledig verliest.

Het is een zeldzaam resultaat om blind te worden na deze operatie. Bij onze ervaren artsen bent u aan het goede adres.

Het hangt af van leeftijd, levensstijl en huidconditie.

3-4 weken moet u de dingen vermijden die uw ooglid aantasten. Huilen hoort er ook bij.