Plastische Chirurgie

Oorcorrectie in Turkije

Oorcorrectie in Turkije

Wat is Oorcorrectie?

Oorcorrectie is het uitpuilen van de oren meer dan normaal. Het wordt prominente oorvervorming genoemd wanneer het duidelijk wordt gezien en de aandacht trekt wanneer het van voren of van achteren wordt bekeken.

Hoewel het geen gezondheidsproblemen veroorzaakt, kan het leiden tot verlies van psychologisch zelfvertrouwen en sociale angst. Met de cosmetische ingreep, oorcorrectie, kunnen patiënten hun vertrouwen terugwinnen.

Prominente ooresthetische chirurgie, die wordt toegepast bij mensen met ernstige oorklachten, is het hervormen van de oorschelp en het in een meer esthetische vorm brengen. Er zijn veel technieken en methoden voor esthetische oorchirurgie.

Oorcorrectie, die in alle leeftijdsgroepen veelvuldig wordt toegepast en een hoge duurzaamheid heeft, is een pijnloze operatie waarvoor geen ziekenhuisopname na de operatie nodig is.

Oorcorrectiemethoden

Er zijn drie verschillende procedures voor oorcorrectie.

A. Incisieloze oorcorrectie

Incisieloze otoplastie is een van de oorcorrectieprocedures die worden gebruikt om afstaande oren te corrigeren. Hoewel er verschillende chirurgische procedures zijn die kunnen worden gebruikt om de ziekte aan te pakken, is incisieloze oorcorrectie een minimaal invasieve procedure met een sneller herstel en een verminderd risico op complicaties.

B. Hangoor-oorcorrectie

Vernauwde oorvervorming, ook wel hangende oorvervorming genoemd, is een medische aandoening waarbij het bovenste gedeelte van het oor naar voren vouwt. Hangoor-otoplastie is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om deze aandoening te corrigeren. Deze misvorming kan in ernst variëren van licht tot ernstig. Het vouwen van het bovenoor kan normale oordetails verbergen, de indruk wekken dat de oren ongewoon klein zijn en ervoor zorgen dat de oren meer "uitsteken" dan normaal.

C. Oorcorrectie aan één oor

De patiënten zullen slechts aan één oor worden geopereerd met behulp van de oorcorrectietechniek. Het primaire doel van deze methode is het corrigeren van een afwijking of het verbeteren van de aantrekkelijkheid, zoals typisch is voor andere oorcorrectieprocedures. De oorschelp, of het buitenoor, wordt eenvoudigweg opnieuw gevormd door chirurgen om dat te bereiken. Kies daarom voor een oorcorrectie als u overweegt uw uiterlijk te veranderen door slechts één oorcorrectie te ondergaan.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Vóór de oorcorrectieoperatie

De patiënt, die in aanmerking komt voor ooresthetiek, wordt voor de procedure geïnformeerd over de details van de procedure. Voor de spiegel worden animaties gemaakt over de mogelijke resultaten van de geplande ingreep. Dit is de belangrijkste factor die de stresscoëfficiënt van de patiënt en zorgen over de mogelijke uitkomst wegneemt. Zoals aanbevolen bij allerlei chirurgische ingrepen, wordt patiënten gevraagd minder te roken of zelfs een tijdje te pauzeren, te stoppen met het gebruik van eventuele bloedverdunners en een paar dagen voor de operatie een pauze in te lassen van sommige vitamines of kruidengeneesmiddelen. procedure.

Na een oorcorrectieoperatie

De belangrijkste regel tijdens dit proces is om het natuurlijke uiterlijk van het oor intact te houden. Het is mogelijk dat u direct na de operatie naar huis gaat. Het oor blijft 2-3 dagen verbonden. Na het verwijderen van het verband kunt u douchen. Na de operatie kan er oedeem (zwelling) en blauwe plekken in het oor optreden, die binnen 1-2 weken weer normaal worden. Een zacht verband dat lijkt op een sportband kan gedurende 2-3 weken 's avonds op het hoofd worden aangebracht. Kinderen kunnen na een week weer naar school, mits ze goed opletten tijdens het spelen. De meeste volwassenen kunnen na 3-4 dagen weer aan het werk. Met esthetische operaties aan het oor worden niet alleen misvormingen in het oor bereikt, maar ook een opvallende verbetering in de psychologische toestand van de persoon. U hoeft uw oren niet langer met uw haar te bedekken.

Oorcorrectie Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

1-2 Uur

Stay in Istanbul

4 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Oorcorrectie Prijzen in Turkije

All inclusive package
  • Gratis consultatie
  • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Pre-/postoperatief testen
  • Kosten voor laboratorium
  • Medicijnen en apparatuur
  • Allround VIP-transfer
  • 24/7 ondersteuning
  • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Oorcorrectie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Je moet een aantal testen en examens hebben. Het is dus beter om een ​​paar dagen voor de operatie in Istanbul te zijn.

De Oorcorrectie procedure duurt over het algemeen 1,5 uur. De voorbereiding, de operatie en het herstel nemen over het algemeen een week in beslag. We kunnen dus zeggen dat je ongeveer 5 dagen in Istanbul zult doorbrengen. U kunt uw verblijf verlengen om de prachtige Bosporus en de historische plaatsen in Istanbul te zien.

Hoewel de pijndrempel voor alle mensen veranderlijk is, is het mogelijk om te zeggen dat de oorcorrectieprocedure minder pijn doet. De pijn die u zou voelen, wordt verzacht door onze professionele medewerkers.

De procedure heeft blijvende resultaten.

De oorontwikkeling vindt plaats rond de leeftijd van 5 jaar. Specialisten adviseren dat er een snel herstel en minder risico zal zijn als de operatie wordt toegepast in de kindertijd.

Het is geen verwacht resultaat, oren gaan terug na oorcorrectie. Als dit gebeurt, moet u uw pot-op-procedures zorgvuldig volgen.

Als cosmetische ingreep is otoplastie geen ingewikkelde procedure. Ook het herstelproces is eenvoudig aan te passen.

Rond uw oren en nek zal als gevolg van de injectie verdoofd zijn. Er kan een kalmerende ondersteuning zijn om u kalm te laten voelen. Maar u zult wakker zijn tijdens de procedure.

Er zal geen algehele verandering in uw gezicht zijn, behalve het uiterlijk van uw oor.

Over het algemeen duurt het minimaal 6 weken. Maar je zult het verschil binnen 2-3 weken beginnen te zien.

Dat soort complicaties wordt bijna nooit gezien bij een oorcorrectieoperatie.

%96 van de oorcorrectieoperaties wordt met succes uitgevoerd.