Plastische Chirurgie

Sixpack-operatie in Turkije

Sixpack Operatie in Turkije

Wat is Sixpack-operatie?

Veel mannen slagen er niet in om de buikspieren te krijgen die ze willen, ondanks intensieve training en dieet. Dit doel wordt mogelijk niet bereikt omdat de noodzakelijke genen niet beschikbaar zijn, het dagelijkse leven niet genoeg tijd laat voor lichaamsbeweging of de tijd beperkt is. Om deze reden is esthetische chirurgie van de buikspieren (sixpack) een van de methoden die als oplossing worden beschouwd.

Buikspier (sixpack) esthetische chirurgie of de abdominale etsoperatie is de operatie waarbij het vet in de buik wordt verwijderd met de Vaser- of Laserliposuctie-methode voor een fitte en gezonde buik. Traditionele abdominale liposuctie is niet voldoende voor een typische sixpack-esthetiek. Vaser-liposuctie is een liposuctiemethode op basis van ultrasone technologie die vet absorbeert op nauwkeurig gedefinieerde punten voor later gebruik als onderhuidse vulstof in de spieren. Vaser-liposuctie wordt beschouwd als de meest geschikte methode, omdat precies wordt bepaald waar en hoeveel vet moet worden verwijderd.

Voor de sixpack-operatie

Er zijn enkele procedures die degenen die een buikspieroperatie willen ondergaan, eerst moeten doen. Deze processen worden door de meeste mensen vaak over het hoofd gezien, maar ze zijn behoorlijk belangrijk. Als u er dus niet in bent geslaagd om buikspieren te krijgen door te sporten of als u niet kunt sporten omdat u geen tijd heeft, dus als u een operatie wilt ondergaan om buikspieren te krijgen, raden wij u aan om de voorafgaande sectie buikspieresthetiek die we voor u hebben voorbereid. Zo begrijpt u wat u voor de operatie te wachten staat en leert u daarna wat u moet doen ter voorbereiding op de operatie. Hier zijn enkele van de situaties waarmee mensen worden geconfronteerd die vóór de operatie buikspieresthetiek willen hebben, die door gespecialiseerde artsen als volgt worden opgesomd.

Voorbereiding op een operatie

Voorbereiding op een operatie is een heel belangrijk proces. Tijdens dit proces moet de patiënt zich psychologisch en fysiek voorbereiden op de operatie. Aangezien dit proces een proces is dat ook de postoperatieve periode zal beïnvloeden, dient hier veel aandacht aan te worden besteed. Anders kunnen er na de operatie problemen optreden in de toestand van de patiënt.

Intrekking van bloedverdunnende medicijnen

Het consumeren van teveel bloedverdunners kan een operatie buitengewoon moeilijk maken. Deze moeilijkheden zijn als volgt. Als de persoon vóór de operatie bloedverdunners gebruikt, zal het bloed in een zeer vloeibare toestand zijn

tijdens de operatie. Daarom treedt grote bloeding op in de geopende sneden. Als deze bloedingen buitensporig zijn, kan de patiënt last hebben van bloedverlies. Daarom moeten bloedverdunners onmiddellijk voor de operatie worden stopgezet.

Roken en alcoholgebruik

Roken en alcoholgebruik behoren tot de uiterst risicovolle toepassingen voor plastische chirurgie van de buikspieren. Het gebruik van deze medicijnen tijdens het sporten wordt namelijk nooit aangeraden. Sporten met sigaretten en alcohol kan nooit. Terwijl alcohol de lever en de nieren volledig doodt, beschadigt roken ook de longen.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Voeding en Dieet

Voeding en dieet is een van de belangrijkste zaken vóór een buikspieroperatie. Want als de voeding niet goed wordt uitgevoerd, als de door de arts gegeven dieetlijst niet wordt gevolgd, verdwijnt de procedure bij de persoon na korte tijd. Hieruit blijkt dat de operatie tevergeefs is gedaan.

Onderzoek

Tijdens het voorbereidingsproces voor de operatie, nadat de persoon stopt met bloedverdunners als hij ze gebruikt, ze elimineert als hij problemen heeft met voeding en dieet, en uiteindelijk stopt als er alcohol en sigaretten worden gebruikt, betekent dit dat er grote obstakels zijn overwonnen voor een operatie. Na dit punt doorlopen plastisch chirurgen de standaardonderzoeksprocedures die nodig zijn voor de persoon om plastische chirurgie aan de buikspieren te ondergaan. Aangezien de uit te voeren operatie een esthetische chirurgische ingreep is, zijn er geen levensrisico's en veel vergelijkbare lastige situaties. Bovendien, aangezien de patiënt geen algemene anesthesie krijgt, maar alleen lokale anesthesie, zijn de uit te voeren procedures veel eenvoudiger. Vanaf hier worden de onderzoeksprocedures uitgevoerd als u naar het ziekenhuis gaat, zelfs voor veel gezondheidsproblemen. Na deze zeer eenvoudige procedures zullen uw artsen het rapport presenteren aan de chirurg die de operatie zal uitvoeren en kijken naar de medicijnen die tijdens de operatie zullen worden gegeven en naar uw waarden. Dan keurt uw arts dit goed en beginnen de voorbereidingen voor de operatie.

Fysiek onderzoek

Lichamelijk onderzoek is een methode die vaak wordt gebruikt door artsen bij alle ziekten. Bij lichamelijke klachten willen artsen eerst met hun handen de probleemzone kunnen voelen, zien en aanraken. Talloze problemen en moeilijkheden worden op deze manier blootgelegd zonder dat er talloze evaluaties nodig zijn. Lichamelijk onderzoek is van groot belang omdat het operatiegebied bij buikspieroperaties de buik is en dit gebied volledig zichtbaar is. Artsen proberen eerst zelf het vetweefsel te begrijpen door met behulp van hun handen uw buikstreek te onderzoeken.

Röntgenfoto

Dankzij dit apparaat kan elke aandoening die gewoonlijk in de botten van mensen voorkomt, gemakkelijk worden opgespoord. Het wordt meestal gebruikt voor botfixatie in gevallen zoals breuken of scheuren. Röntgenfoto's staan ​​​​echter ook bekend als een van de belangrijkste onderzoeken die moeten worden uitgevoerd voordat een persoon plastische chirurgie aan de buikspieren ondergaat. De reden hiervoor is dat de röntgenfoto ook het vetweefsel in de buikstreek op een zeer belangrijke manier in beeld kan brengen. Omdat infraroodstralingen naar de persoon  worden gestuurd, op een bepaalde snelheid, is het gericht op het overwinnen van het vlees en vetweefsel. Hoe hoger de benodigde hoeveelheid infraroodstraling, hoe meer olie er in dit gebied aanwezig is. Hoe hoger de snelheid, hoe meer infraroodstralen worden verzonden, de röntgenwerkers verwerken het in rapporten en sturen het naar de arts, die de plastisch chirurg is. Na onderzoek kan de arts u naar een MRI-apparaat sturen dat bekend staat als tomografie met computers als hij/zij dit nodig acht.

Bloedanalyse

Als u het ziekenhuis bezoekt met een klacht over een aandoening, zullen de doktoren u naar de verpleegsters leiden en hen vragen een of meer bloedmonsters af te nemen voor laboratoriumanalyse. Wanneer u echter een bloedtest moet ondergaan voor een operatie, kunnen de procedures enigszins verschillen. De reden hiervoor is de toepassing van zeer verschillende procedures in het voor de operatie uit te voeren bloedonderzoek. Allereerst worden er ongeveer tien buisjes bloed bij u afgenomen. Elk van deze bloedmonsters wordt afgeleverd bij een ander laboratorium om een ​​andere test te ondergaan. De gebruikte medicijnen delen met de arts Het is noodzakelijk dat de medicijnen die vóór de operatie zijn gebruikt, worden gedeeld met de arts. Omdat elk van de medicijnen die u gebruikt tijdens de operatie problemen met uw bloedwaarden of orgaanwerkwaarden kan veroorzaken. Om deze reden moet u, zoals voor elke operatie, uw arts vertellen over de medicijnen die u gebruikt vóór plastische chirurgie van de buikspieren. Veel regelmatig gebruikte medicijnen kunnen voor een korte tijd worden stopgezet. Maar over het algemeen behoren hartmedicatie tot de medicijnen die zeer zelden moeten worden opgegeven. Als u geen hartaandoening heeft, kunt u toestemming krijgen om uw resterende medicijnen voor een korte tijd te laten staan ​​door uw arts voor plastische chirurgie in de buikspieren te laten zien. Herziening van de ontvangen behandelingen Als u eerdere operaties heeft ondergaan, moet u uw arts hiervan op de hoogte stellen vóór de operatie. Voorafgaand aan de operatie zal uw arts vragen stellen om u te informeren over de behandelingen en operaties die u eerder heeft ondergaan. Het is belangrijk dat u deze vragen goed beantwoordt. Anders, als u niet correct antwoordt en er om deze redenen een probleem is tijdens de operatie, ligt de verantwoordelijkheid op geen enkele manier bij de arts.

Na een sixpack-operatie

Direct na de operatie is er een zichtbare verandering, maar het kan nodig zijn om 3-4 weken te wachten op het eindresultaat en volledig herstel. Na de esthetiek van de buikspieren verschijnen de resultaten in korte tijd. Mannen die door het probleem van regionale smering hun hardnekkige vet niet kunnen kwijtraken, bereiken snel de look die ze nastreven. Wel kan er enige tijd na de operatie zwelling en oedeem in het gebied optreden. Om deze reden is het noodzakelijk om ongeveer 7-10 dagen te wachten voordat definitieve resultaten verschijnen. Hoewel Six Pack-esthetiek de voorkeur kan hebben van mannen, kunnen ook operaties worden uitgevoerd die de buikspieren van vrouwen prominenter maken. Het feit dat zowel vrouwen als mannen buikspieren willen hebben, verhoogt de frequentie van de voorkeur voor deze lichaamsvormende esthetiek.

Hoewel het een risicoloze operatie is, blijft de patiënt meestal één dag in het ziekenhuis voor eventuele complicaties. Nadat de patiënt is ontslagen, moet hij voor zichzelf zorgen en rusten. Het is mogelijk dat u na enkele dagen uw dagelijkse bezigheden weer oppakt en na 1 week weer gaat werken. De eerste 2 weken moeten dwingende bewegingen echter worden vermeden en mogen alleen lichte oefeningen worden gedaan. Voor zware sport- en fitnessactiviteiten moet 1 maand worden gewacht. Ook het herstelproces na buikspieresthetiek verschilt van persoon tot persoon.

Als de patiënt de gewoonte heeft om te roken of alcohol te drinken, moet dit in de eerste maand worden vermeden om de herstelperiode te verkorten. Voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde die door de arts worden aanbevolen worden geconsumeerd. Volgens het advies van de arts moet de eerste weken een korset worden gedragen om oedeemvorming te voorkomen en het succes van de operatie te vergroten.

Dankzij deze operatie is het mogelijk om ervoor te zorgen dat onze patiënten de prominente spieren hebben waar ze van dromen. Onze patiënten moeten echter ook voorzichtig zijn om de resultaten van de operatie te behouden. Evenwichtig eten en sporten is van groot belang voor de bescherming van de buikspieren.

Sixpack-operatie Proces

Anesthesia

Algemene

Duration of treatment

4-5 Uur

Stay in Istanbul

6 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Sixpack-operatie Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Sixpack-operatie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het wordt altijd aanbevolen om enkele dagen voor de operatie in Istanbul te zijn. U moet uw procedure met al uw onderzoeken en tests organiseren en u mentaal voorbereiden op de operatie.

Het herstel na een sixpack-operatie duurt over het algemeen 3 dagen na de operatie. Plan dus minimaal 5-6 dagen een vakantie om te ervaren voor een nieuw uiterlijk. Vergeet ook niet de mooie delen van Istanbul te zien!

Abdominale etsen, vaak aangeduid als liposculptuur, is een chirurgische behandeling waarbij ongewenst vet van de buik opzettelijk liposuctie van het lichaam wordt verwijderd in een poging om de buikspieren te contouren en te markeren, waardoor vrijwel onmiddellijk een 6-pack wordt geproduceerd.

Het is verfrissend om te weten dat ab-etsen een permanent proces is. Dit komt omdat het onwaarschijnlijk is dat de vetcellen die tijdens de therapie worden vernietigd, door uw lichaam worden vervangen.

 • Ga sporten.
 • Uw body mass index zover krijgen dat uw buikspieren zichtbaar zijn, is de eerste stap als u overtollig vet heeft en een sixpack wenst.
 • Versterk de spieren in je core.
 • Probeer gewichten op te tillen.
 • Doe elke dag hartoefeningen.
 • Consumeer water.

Een plastische chirurgie operatie genaamd "ab sculpting" vormt de buik functies om te lijken op een six-pack. Specialisten creëren rimpelingen in de buik om de buikspier te accentueren door met behulp van liposculptuur nauwkeurig vet te verwijderen van bepaalde locaties.

Patiënten ervaren geen pijn omdat tijdens de behandeling algemene verdoving wordt gebruikt. U kunt last krijgen van pijn, blauwe plekken en zwellingen na uw operatie, maar deze bijwerkingen komen vaak voor en zullen verdwijnen naarmate u herstelt.

Hoewel een buikwandcorrectie de buikspieren strakker maakt, is de procedure op zich niet bedoeld om u de illusie te geven een sixpack te hebben. Zodra hun herstelproces echter is voltooid, kan de patiënt deze look meestal bereiken door middel van een trainingsprogramma.

Uw chirurg zal eerst het gebied rond uw buik markeren om met de behandeling van het etsen van de buik te beginnen. Terwijl het etsen van de buik vet verwijdert, laat het doelbewust bepaalde afzettingen achter om het uiterlijk van de buikspieren te benadrukken. U krijgt een plaatselijke verdoving zodra u en uw arts hebben besloten welke regio's moeten worden gebeeldhouwd.

Om inkepingen te produceren die lijken op een wasbordmaag, verwijdert het extra vet tussen de buikspieren. Je buik zal er steviger en gespierder uitzien na het ab-etsen. Patiënten kunnen eindelijk hun sixpack-buikspieren behouden, zelfs als ze wat zwaarder worden.

Alleen high-definition liposuctiemethoden - waarvoor het gebruik van VASER, power X-canules en huidverstrakking met koel genezend plasma nodig is - kunnen abdominale ets veroorzaken. Om deze resultaten te bereiken, worden kleine incisies gemaakt in de schaamstreek, de navel en onder de borst.

De ab-etsprocedure elimineert permanent vetcellen. Met gewichtstoename kunnen vetcellen die er nog steeds zijn echter nog steeds groeien. Natuurlijke veroudering kan ook spierverlies of huidverslapping veroorzaken, wat uw resultaten zal beïnvloeden.