Tandheelkunde

Tanden Bleken in Turkije

Tanden Bleken in Turkije

Wat is Tanden Beken?

Tanden bleken, ook wel tanden bleken genoemd, is het proces waarbij de kleur van bestaande tanden wordt omgezet in een wittere kleur. De kleur van de tanden kan na verloop van tijd geel of donkerder worden, afhankelijk van genetica of eetgewoonten.

Hoewel je de gewoonte hebt om regelmatig en vaak te poetsen, kan het zijn dat de kleur van je tanden niet wit wordt. Deze kleur is net zo constant als je huidskleur. Voor een esthetische glimlach moeten je tanden een witte, levendige kleurtoon hebben, samen met hun vorm en regelmaat. Een witte en levendige tandkleur is al eeuwenlang een van de meest gewilde kenmerken van een esthetisch glimlachontwerp.

Het tandenbleekproces kan op alle gezonde tanden worden toegepast. Uw tandarts zal de juiste beslissing nemen voor het bleken van tanden op uw tanden. Deze vorm van esthetische behandeling is een zeer eenvoudige en snelle toepassing.

Methoden voor het bleken van tanden

Als we willen dat uw tanden bijna wit van kleur zijn en een paar tinten lichter worden, kan alleen lasertype of thuisbleken voldoende zijn. Als uw tanden echter erg donker zijn door sigaretten, koffie of thee, is gecombineerd bleken de meest effectieve en efficiënte methode voor het bleken van tanden. Om voor u te kunnen beslissen welke methode voor het bleken van uw tanden geschikt is, moet u worden onderzocht.

Zoom Tanden Bleken

Het is een systeem voor het bleken van tanden dat "gecombineerd" wordt genoemd en dat begint in de klinische omgeving en doorgaat in de thuisomgeving.

De tanden van de te bleken patiënt worden geïsoleerd met het apparaat dat in het systeem is opgenomen. Met het blauwe LED-systeem wordt de zoombleekbehandeling in een klinische setting gegeven in drie sets van in totaal 15 minuten en 45 minuten. Daarna worden de bleekplaten geprepareerd door de mondmeting uit te voeren en worden de bleekgel en desensibiliserende gels aan de patiënt geleverd voor de continuïteit van de behandeling thuis.

Type thuis Tanden Bleken

Gepersonaliseerde bleekplaten worden bereid door metingen aan de binnenkant van de mond te nemen. Op deze geprepareerde plaat wordt een bepaalde hoeveelheid bleekgel (10-15% carbamideperoxide of waterstofperoxide) aangebracht.

Het is een behandeling die 8-10 dagen aanhoudt, waarbij de plaque overdag minimaal 4-6 uur wordt gebruikt, gemiddeld 10-15 dagen of tijdens de nachtrust.

Het punt waarmee rekening moet worden gehouden bij het bleken van tanden thuis, is om de gel niet vaker aan te brengen dan beschreven. Anders irriteert de gel die uit de tandplak stroomt het tandvlees. In dat geval moet het tandvlees onmiddellijk worden gewassen en moet de crème met vitamine E op het geïrriteerde oppervlak worden aangebracht en moet contact worden opgenomen met de tandarts.

Laser Tanden Bleken

Het is een methode voor het bleken van tanden die wordt toegepast in de tandheelkundige kliniek. Het is een geschikte methode voor patiënten met tijdgebrek. De applicatietijd is korter dan bij andere methodes. De door de tandarts op de tanden aangebrachte bleekgel wordt met behulp van UV-licht of laser geactiveerd en het bleken duurt gemiddeld 1 uur. Het is ook bekend als "".

Gecombineerd Type Bleken

Het is een methode voor het bleken van tanden die zowel op kantoor als thuis wordt toegepast. Nadat het op kantoor of in de kliniek is aangebracht, wordt het proces 2-3 dagen ondersteund met thuisbleken.

Enkele Tanden Bleken

Het wordt aangebracht op tanden die van kleur veranderen na een wortelkanaalbehandeling. De vulling in de tand wordt verwijderd, de bleekgel wordt op de geopende ruimte aangebracht en vervolgens wordt de tand gesloten met een tijdelijke vulling. De sessies worden met tussenpozen van 3 dagen herhaald totdat de gewenste kleur is bereikt.

Voor het bleken van tanden

Tanden bleken is een behandelingsmethode die wordt toegepast om de kleur van verkleurde en vergeelde tanden om verschillende redenen lichter te maken en ze een witter en natuurlijker uiterlijk te geven. Een wittere en meer esthetische glimlach hebben is mogelijk met het bleken van tanden. Tanden bleken wordt gedaan door de gekleurde, organische en anorganische stoffen die in de poreuze glazuurstructuur op de tandoppervlakken zijn gevormd, te verwijderen met tandbleekgels.

Er zijn enkele procedures die moeten worden uitgevoerd vóór het bleken van tanden. Met deze procedures zal het bleken van tanden veel effectiever en duurzamer zijn. Dus wat moet er worden gedaan voordat tanden worden gebleekt.

Het eerste dat u moet doen voordat u tanden gaat bleken, is gedetailleerde tandheelkundige zorg. Voorafgaand aan het tandenbleekproces zullen de noodzakelijke behandelingen om een ​​effectief resultaat te krijgen de behandeling succesvoller maken. Met het onderzoek voorafgaand aan het bleken van tanden worden de gebitsproblemen van de patiënt bepaald. Gingivitis, indien aanwezig, wordt behandeld. Als er vullingen moeten worden gedaan, is het aan te raden om dit te doen. Hoe beter de mond- en tandgezondheid, hoe effectiever en duurzamer het tandenbleekproces zal zijn.

Het probleem van verdringing van tanden brengt veel orale en tandheelkundige gezondheidsproblemen met zich mee. Orthodontische behandeling is essentieel om deze problemen te voorkomen en een esthetische glimlach te hebben. Tanden bleken na een orthodontische behandeling zal veel succesvoller zijn.

Voorafgaand aan het bleken van tanden is het reinigen van tandsteen essentieel om een ​​effectiever resultaat te krijgen. Door ophoping van voedselresten en verharding ontstaat tandsteen. Helaas zal het niet verdwijnen met de poetsmethode nadat het is gevormd. Hiervoor is de tussenkomst van de tandarts essentieel. Tandsteen kan gele en bruine vlekken op de tanden veroorzaken. Deze vlekken gaan niet weg met tanden bleken. Om deze reden is een van de dingen die vóór het bleken van tanden moet worden gedaan, het reinigen van tandsteen.

Het bleken van tanden zal geen enkel voordeel opleveren wanneer het wordt toegepast op ongezonde tanden, aangezien het een tandheelkundige toepassing is die bedoeld is om alle schoonheid van de tanden te onthullen. Voordat de tanden worden gebleekt, moeten passende behandelingen worden uitgevoerd voor bloedend, gezwollen en ongezond uitziend tandvlees, en moet de mond- en tandgezondheid volledig zijn vastgesteld. Tijdens het algemeen tandheelkundig onderzoek dat moet worden uitgevoerd voordat de tanden worden gebleekt, zal uw tandarts het hebben over de behandelingen voor tandvleesaandoeningen die moeten worden uitgevoerd. Voor een perfecte glimlach moet het tandvlees gezond zijn.

Tanden bleken is een toepassing die met de juiste behandeling succesvol is en geen schade aanricht. Vóór het bleken van tanden moet de patiënt professionele tandheelkundige zorg krijgen. Het reinigen van het tandsteen heeft een grote invloed op het succes van het tandenbleekproces.

Bovendien moet de patiënt tussen het bleken van tanden door de consumptie van kleurend voedsel, thee, koffie en alcohol beperken. Dergelijke kleurende voedingsmiddelen en dranken zullen het resultaat dat u krijgt van het tandenbleekproces beïnvloeden.

Na het bleken van tanden

Gevoeligheid kan optreden na het bleken van tanden. Laat de gevoeligheid van uw tanden u geen ongemak bezorgen. Omdat met deze gevoeligheid, die gemiddeld binnen een paar dagen zal verdwijnen, door uw dagelijkse mondhygiëne en eetgewoonten te reguleren, u op een zeer comfortabele manier als voorheen alleen zult blijven met de witheid van uw tanden.

Er zijn enkele dingen die u kunt doen na het bleken van tanden. De eerste dagen na de ingreep moet extreem koud of extreem heet eten en drinken worden vermeden. Voedingsmiddelen en dranken met donkere kleuren zoals sigaretten, thee, koffie, kersen moeten gedurende 3-4 dagen worden vermeden. Bovendien kunt u door het gebruik van tandpasta's met een blekend effect de witheid van uw tanden lang behouden. Wegblijven van schurende producten is de juiste stap voor zowel de gezondheid van de tanden als de bescherming van witheid.

Witte tanden vertegenwoordigen altijd een esthetische glimlach. Naarmate de persoon ouder wordt, positioneert het donkerder worden van de tandtint ook de witte tanden als een teken van jeugdigheid. Deze verdonkering is te wijten aan de verandering in de minerale structuur van tandglazuur. Tanden kunnen ook worden blootgesteld aan verkleuring door bacteriële pigmenten en tabaksgebruik.

Eet- en drinkgewoonten, roken, poetsgewoonten zijn van invloed op hoe lang de tanden wit blijven. De eigen tandtint van de persoon heeft ook invloed op deze periode, dus uw tanden zijn mogelijk niet zo wit als u wilt na elke bleekbeurt. Bleken gebeurt zoveel als uw tandtoon toelaat. U moet deze factoren zeker bespreken met uw tandenbleekspecialist vóór het bleekproces.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat elk individu een unieke mate van witheid en toon heeft. Welke wittint ook geschikt is voor uw gezichts-mondstructuur en huidskleur, de witheid moet die toon voor u zijn. Een witheid die in strijd is met de huidskleur kan een onaangenaam uiterlijk geven in plaats van een esthetische uiterlijk.

Tanden Bleken Prijzen in Turkije

All inclusive package
  • Gratis consultatie
  • Pre-/postoperatief testen
  • Kosten voor laboratorium
  • Medicijnen en apparatuur
  • Allround VIP-transfer
  • 24/7 ondersteuning
  • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Tanden Bleken in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Twee dagen voor de operatie arriveren is ideaal voor u.

De behandeling tanden bleken bestaat over het algemeen uit 2 sessies. Uw vakantieplan kan tussen de 5 en 10 dagen veranderen, afhankelijk van de mate van verkleuring.

Het bleken van tanden is helaas geen permanente procedure. Uw specifieke situatie bepaalt hoe lang uw resultaten aanhouden, maar over het algemeen kunnen de voordelen van het bleken van tanden van enkele maanden tot drie jaar aanhouden.

Hoewel het veilig is, kan het bleken leiden tot gevoeligheid van de tanden, wat onaangenaam kan zijn. Tijdens de therapie voelt niet elke patiënt tandgevoeligheid. Of u al dan niet gevoelige tanden heeft, bepaalt of u pijn voelt.

Deze eenvoudige niet-invasieve tandheelkundige ingreep wordt uitgevoerd in een tandheelkundige kliniek door een gediplomeerd behandelaar. Om het uiterlijk van vlekken op tanden te verminderen en ze een witter, helderder uiterlijk te geven, gebruikt een techniek voor het bleken van tanden een specifiek soort tandbleekoplossing.

Het verwijderen van vlekken en verkleuring van de tanden via lasertanden bleken is ongelooflijk effectief, waardoor de tanden witter en briljanter blijven dan voorheen. Het proces van het bleken van tanden met een laser is vrij eenvoudig.

Professioneel tanden bleken is de beste optie voor tanden die permanent witter zijn, of u nu kiest voor laserbleken of bleeklepels om mee naar huis te nemen.

Elke behandeling die u kiest om uw tanden witter te maken, heeft een kans dat uw tandvlees geïrriteerd raakt door de gebruikte chemicaliën, vooral als u al gevoelige tanden heeft. kan het tandglazuur beschadigen.

De interne tandbeschadiging die wordt veroorzaakt door bleekmiddelen die via een scheur of een onbehandeld gaatje in uw tand lekken, kan zeer pijnlijk zijn en verdere behandeling noodzakelijk maken.

Gele tanden kunnen vaak worden behandeld met procedures voor het bleken van tanden. Het is dus mogelijk om uw gele tanden witter te maken met de professionele tandarts.

Gedurende ten minste 48 uur na hun tandenbleekoperatie moeten patiënten zich onthouden van donkergekleurd voedsel en dranken (inclusief koffie) om de effecten te behouden.

Tandartsen hebben toegang tot 6% waterstofperoxide, dat 6000 keer krachtiger is dan elke vrij verkrijgbare bleekoplossing en kan worden gebruikt om tanden witter te maken. Hierdoor levert het laten bleken van uw tanden door een tandarts het beste resultaat op.