Plastische Chirurgie

Vaginoplasty in Turkije

Vaginoplasty in Turkije

Wat is Vaginoplastiek?

Vaginoplastiek is een vaginale verjongingsoperatie die wordt uitgevoerd om vaginale hyperlaxiteit, uitrekking van vaginale kanaalweefsels, tonus en fixatie van de capaciteit van vaginale spieren te corrigeren.

Vaginale hyperlaxiteit, een van de redenen voor vaginoplastiek, is een veel voorkomend verschijnsel na de geboorte, vooral bij langdurige, complexe bevallingen met instrumenten en/of pasgeborenen die meer dan 3.000 g wegen.

Vaginale hyperlaxiteit wordt veroorzaakt door een tekort aan toniciteit van de perineale spieren. Vrouwen die eraan lijden, ervaren in de eerste plaats een afname van de gevoeligheid tijdens geslachtsgemeenschap en een overvloedige afvoer van water uit de vagina na het baden.

Het is gebruikelijk om de vergroting van de grote schaamlippen te associëren met infiltraties van hyaluronzuur om de gladheid en hydratatie van de vulva te verbeteren of andere vulvaire verjongingstechnieken zoals labiaplastie om een ​​verouderde huid ter hoogte van de kleine schaamlippen te verwijderen.

Voor de Vaginoplastiekoperatie

Hoewel vaginale vergroting meestal optreedt na een normale bevalling, is genetische aanleg ook een belangrijke factor. Als de huid dun is en de elasticiteit meer dan normaal is, wordt gezien dat er na de geboorte een toename van de vagina is. Hoewel het geen visueel esthetisch verlies is, kan deze situatie de belangrijkste oorzaak zijn van veel problemen, zoals moeilijkheden bij het ophouden van urine als gevolg van ontspanning van de vaginale spieren en ongewenste geluiden tijdens geslachtsgemeenschap. Dit probleem, dat over het algemeen voorkomt bij vrouwen die meer dan eens en normaal zijn bevallen, wordt geëlimineerd door de achterwand van de vagina te vernauwen.

Vóór de operatiebeslissing zal uw arts uw lichamelijk onderzoek uitvoeren om te beoordelen of u geschikt bent voor de operatie. Tijdens dit lichamelijk onderzoek wordt van u verwacht dat u informatie verstrekt over uw medische geschiedenis en algemene gezondheidstoestand.

Uw arts zal u informeren over de risico's, voordelen en vereisten voor postoperatieve zorg van de operatie. Door de aanbevelingen van uw arts op te volgen, vermindert u het risico op complicaties. Voorafgaand aan de vaginoplastiek is het belangrijk om het volgende te volgen:

 • Dit proces moet worden uitgevoerd nadat de menstruatie voorbij is.
 • Als de patiënt hormoonbevattende medicijnen gebruikt, moet deze 3 weken voor de ingreep worden stopgezet en kan hij 2 weken na de ingreep weer beginnen met het innemen van zijn medicijnen. Bij patiënten die aspirine gebruiken, moet het ten minste 3 dagen eerder worden stopgezet.
 • Bestaande vaginale infectie moet vóór de operatie worden behandeld.
 • De patiënt mag 6 uur voor de ingreep niets eten of drinken.

Na een Vaginoplastiekoperatie

Het proces na vaginoplastie is erg belangrijk voor het succes van de behandeling. Nadat de patiënt die een vaginale verstrakkingsoperatie had ondergaan, was ontslagen,

 • Algemene hygiëneregels en het reinigen van genitale schaduwen moeten nauwgezet gebeuren.
 • Verbanden moeten worden aangebracht in overeenstemming met de aanbevelingen van de arts.
 • Voorgeschreven medicijnen moeten op tijd en volledig worden ingenomen.
 • Het zwembad of de sauna moet ongeveer 3 weken vermeden worden.
 • Moet zich gedurende ten minste 6 weken onthouden van seksuele activiteit.

Hechtingen die na een vaginoplastische operatie zijn geplaatst, vallen er na ongeveer 2 weken vanzelf af zonder dat er enige tussenkomst nodig is. Om deze reden is het niet nodig om een ​​arts te raadplegen om hechtingen te laten verwijderen. 1 maand na de operatie keert het vaginale gebied terug naar zijn normale toestand en kan de patiënt na 45 dagen terugkeren naar zijn normale seksuele leven.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Hoewel de strakheid van het vaginagebied grotendeels behouden blijft na vaginoplastiek, kan hervergroting worden gezien vanwege redenen zoals terugkerende geboorten en veroudering, zij het met een lage waarschijnlijkheid. Om een ​​dergelijke herhaling te voorkomen, zijn oefeningen om de vaginaspieren te versterken erg nuttig. Dankzij de trainingen die Kegel-oefeningen worden genoemd, kunnen zowel de vaginaspieren als de spierstructuren in verschillende delen van het lichaam worden versterkt. Dergelijke oefeningen houden vrouwen ook weg van problemen zoals urine-incontinentie op latere leeftijd.

Is er een litteken na een vaginale aanscherping?

Of er na de operatie littekens in het vaginale gebied zullen ontstaan, is een van de meest gestelde vragen van vrouwen die een operatie overwegen. Er is geen spoor meer over na de operatie en het is onmogelijk om zelfs maar een teken te zien dat het individu een operatie heeft ondergaan. Het feit dat de operatie geen significante complicaties heeft, is ook erg geruststellend voor vrouwen. Vaginoplastie-operaties, die eenvoudige risicofactoren hebben, zoals spotting op korte termijn, lichte bloedingen en oedeem, zijn operaties waarbij patiënten in korte tijd hun normale leven kunnen hervatten als de individuen de aanbevelingen van de arts opvolgen. Milde bloedingen en oedeemvormingen die na de operatie te zien zijn, verdwijnen binnen 10 dagen.

Het effect van vaginoplastiekchirurgie op het seksuele leven

Het is de wrijving van de clitoris met de penis die ervoor zorgt dat de vrouw een orgasme bereikt tijdens geslachtsgemeenschap. Als de vagina door de geboorte of een andere reden losraakt, wordt het moeilijk om seksueel genot te krijgen omdat de hoeveelheid verwachte wrijving afneemt. Na de vaginoplastie-operatie, omdat de penis in een smallere vagina komt, wordt de wrijvingstijd met de clitoris verlengd en is het voor vrouwen en mannen mogelijk om een ​​meer bevredigend seksueel genot te bereiken. Veel vrouwelijke patiënten klagen dat ze geen orgasme konden krijgen vóór vaginoplastiek en dat ze na de operatie een orgasme begonnen te ervaren naast de toename van het genot van geslachtsgemeenschap. Om deze reden leveren vaginale verstrakkingsoperaties een grote bijdrage aan het behoud van een gezonder seksleven.

Vaginoplasty Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

2-4 Uur

Stay in Istanbul

4 Dagen

Socially acceptable

2 Weken

Vaginoplasty Prijzen in Turkije

All inclusive package
 • Gratis consultatie
 • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
 • Pre-/postoperatief testen
 • Kosten voor laboratorium
 • Medicijnen en apparatuur
 • Allround VIP-transfer
 • 24/7 ondersteuning
 • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Vaginoplasty in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Voor patiënten is het altijd ideaal om enkele dagen voor de operatie in Istanbul te zijn. Zo kunnen de nodige afspraken worden gemaakt.

Het is goed om een ​​vakantie van minimaal 5 dagen te plannen. U kunt uw herstel krijgen in dit proces.

 

De term "vaginale verjonging" dekt een breed scala aan vaginale herstelprocedures. Deze operaties kunnen worden gebruikt voor cosmetische doeleinden of om leeftijdsgerelateerde problemen zoals urine-incontinentie en een gebrek aan vaginale strakheid aan te pakken.

Als u vaginale vernauwing heeft onder algemene verdoving, zult u tijdens de behandeling geen pijn of ongemak voelen en eventuele bijwerkingen die u heeft, zouden vrij gering moeten zijn.

Na de operatie zou u binnen een week in staat moeten zijn om te bewegen en lichte activiteiten uit te voeren. Na ongeveer zes weken zou u voldoende genezen moeten zijn om alle activiteiten te hervatten.

U wordt geadviseerd om gedurende de eerste zes weken na de operatie niet langdurig op het voorste bekken te zitten. Onthoud ook gedurende zes weken van intense activiteit. Drie maanden lang niet zwemmen of fietsen.

De herstelperiode van een vaginoplastiek duurt ongeveer zes weken. 1 Het is van cruciaal belang om alle postoperatieve instructies van uw chirurg op te volgen om problemen te helpen voorkomen en om het succes van de chirurgische ingreep te garanderen.

Terwijl de spieren en huid op hun meest kwetsbare plekken genezen, lijden veel vrouwen pijn. Na de operatie is vaginale pijn een week later nog steeds typerend. Als u pijn heeft na de operatie, volg dan het advies van uw arts en neem de medicijnen die u zijn voorgeschreven, of breng ijs aan op het getroffen gebied.

Simpel gezegd beïnvloedt een vaginoplastiek de structuur en contour van de vaginale opening, terwijl een labiaplastiek de grote en/of kleine schaamlippen aantast. Het feit dat deze twee unieke processen in dezelfde regio van het lichaam worden uitgevoerd, verandert niets aan hun onderscheid.

 

De meest gebruikelijke vaginoplastietechniek maakt gebruik van de penisinversieprocedure. Hierdoor ontstaat er geen vaginaal slijmvlies. Als gevolg hiervan zal de vagina niet zelfsmerend zijn en zal een persoon smeermiddelen moeten gebruiken om verwijding te ondergaan of penetrerende seks te hebben.

Vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar komen in aanmerking voor vaginoplastiek voor zowel medische als cosmetische doeleinden. Een zekere mate van vaginale losheid kan worden ervaren door vrouwen die vaginale bevallingen hebben ondergaan, meerdere ongelukkige eerdere gebeurtenissen hebben gehad of gewoon ouder zijn.

Het binnenste gedeelte van het vaginale kanaal is het enige verschil tussen een volledige vaginoplastiek en een vulvoplastiek. Door middel van vaginale plastiek wordt een vaginaal kanaal gemaakt. Alle componenten van een vagina - behalve het vaginale kanaal - worden gemaakt tijdens vulvoplastiek.