Haartransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie in Turkije

Wenkbrauw Transplantatie in Turkije

Wat is Wenkbrauwtransplantatie?

Wenkbrauwtransplantatie is het proces van transplantatie van de haarzakjes uit het donorgebied naar het wenkbrauwloze gebied afhankelijk van de vervelling of genetische kenmerken. Wenkbrauwverlies kan meestal optreden als gevolg van redenen zoals wenkbrauwverwijdering uit hetzelfde gebied voor een lange tijd, alopecia areata enz. verschillende huidziekten waarbij de haarwortel betrokken is, permanente make-up toepassingen, chemotherapie behandeling. Na het verlies van de wenkbrauwen kan een wenkbrauwtransplantatieoperatie worden uitgevoerd voor de wenkbrauwen die aan het einde van de wachttijd van 1-2 jaar niet zijn vervuld.

Met deze methode is het mogelijk om de gewenste vorm aan de wenkbrauw te geven. Het stomp maken van de wenkbrauw met de spitse punt, het dik maken van het kopstuk, het recht maken van de gebogen wenkbrauw kan bij wenkbrauwtransplantatie.

Soorten Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie kan op twee verschillende manieren breed worden uitgevoerd. Dit zijn wenkbrauwtransplantatie met DHI en FUE techniek.

Folliculaire eenheidsexcisie (FUE)

De FUE techniek, bekend als de nieuwste technologie in wenkbrauwtransplantatie, is de techniek waarbij u het meest natuurlijke resultaat krijgt. Bij de FUE-methode nemen we de wortels één voor één en planten we ze door ze in de gewenste hoek te boren zonder in de huid te snijden op de plaats waar we willen planten. Het resultaat is dat we wenkbrauwen kunnen krijgen die de natuurlijke hoek (20-25 graden) het dichtst benaderen. De met deze techniek getransplanteerde wenkbrauw is moeilijk te onderscheiden van de natuurlijke wenkbrauw. De wortels worden één voor één uit de nek genomen door middel van een micropunch-methode, zodat de schade minimaal is in het gebied waar de verwijdering plaatsvindt.

Directe haarimplantatie (DHI)

De DHI-techniek wordt de laatste jaren veel gebruikt bij haar- en wenkbrauwtransplantaties. Dankzij de DHI-techniek wordt een esthetisch uiterlijk verkregen bij schaarse wenkbrauwen en wenkbrauwen die door brandwonden, ongevallen of ziekten verloren zijn gegaan. Met de DHI-techniek is het mogelijk om permanente en natuurlijk ogende wenkbrauwstructuren te krijgen. Wenkbrauwtransplantatie met plaatselijke verdoving is een toepassing die gemiddeld 1-3 uur duurt, afhankelijk van de schaarste van de wenkbrauwen.

heb je een vraag?
Meer informatie nodig over de operatie? Door op Whatsapp of e-mail te klikken, kunt u een gratis adviesgesprek krijgen voor uw vragen.
Vraag het aan de dokter

Het resultaat van zorgvuldig werk zal natuurlijk en permanent zijn. De wenkbrauwen gemaakt met de DHI techniek groeien in 3 maanden en komen in minimaal 8 maanden tot de gewenste vorm, inclusief haarzakjes.

Vóór de wenkbrauwtransplantatie

Vóór de wenkbrauwtransplantatie wordt de gezondheidstoestand van de patiënt geanalyseerd. Bij dit onderzoek wordt ook informatie verstrekt over de mogelijke risico's. Vervolgens wordt een beslissing genomen over de operatie. Wij raden u aan geen make-up te dragen als u naar de operatie komt. Wel moet u tien dagen voor de operatie stoppen met het innemen van bloedverdunners. Als u een chronische ziekte heeft, informeer dan uw arts hipereler. Neem een begeleider mee als u naar Turkije komt voor een wenkbrauwtransplantatie.

Na wenkbrauwtransplantatie

Direct na de wenkbrauwtransplantatie kan er haaruitval optreden, maar dit hoeft u niet te verontrusten. Want het verloren gegane haar zal weer gaan groeien. Het is normaal dat de wenkbrauwstrengen na de transplantatie zwak en dun zijn, maar na verloop van tijd zullen deze strengen dikker worden. Na de ingreep beginnen uw nieuwe wenkbrauwen 3 maanden na de ingreep te groeien. 7-8 maanden na de ingreep krijgen uw wenkbrauwen hun definitieve vorm. Vergeet niet dat uw nieuwe wenkbrauwen 15 dagen na de transplantatie beginnen uit te vallen. Dit uitvallen duurt 3 maanden. Na de derde maand is er geen verlies meer van wenkbrauwen.

Wenkbrauwtransplantatie Proces

Anesthesia

Lokaal

Duration of treatment

4-5 Uur

Stay in Istanbul

3 Dagen

Socially acceptable

1 Week

Wenkbrauwtransplantatie Prijzen in Turkije

All inclusive package
  • Gratis consultatie
  • 3 nachten in een 5-sterrenhotel in Istanboel
  • Pre-/postoperatief testen
  • Kosten voor laboratorium
  • Medicijnen en apparatuur
  • Allround VIP-transfer
  • 24/7 ondersteuning
  • Assistenten spreken Nederlands

Request Information
Voornaam is verplicht!
E-mail is verplicht!
Telefoonnummer is verplicht!
Zonder landcode
Call Time is vereist!
Volgens de tijd van je eigen land.
Meerdere operaties
 
Message
Privacybeleid is vereist

Application Process

Complete the Form

To contact us, you need to fill out the form first.

Free Consultation

After completing the form, our expert health consultants will contact you as soon as possible.

Send a Photo

Our expert health consultants will ask for your photos to show to the doctor.

Planning

After examining the photos, your doctor will decide whether you are suitable for the operation and your operation process will be planned.

Wenkbrauwtransplantatie in Turkije FAQ

Als u geen antwoord op uw vraag ziet, kunt u ons een e-mail sturen via ons contactformulier.

Wij raden u aan een dag voor de operatie hier te zijn, zodat uw voorbereidingen kunnen worden getroffen. Zo verloopt uw voorbereiding op de operatie gemakkelijker.

Deze periode is minimaal 3 dagen. Tijdens deze periode wordt uw postoperatieve zorg uitgevoerd. Wanneer uw arts er zeker van is dat u zich goed voelt, kunt u terugkeren naar uw land.

De procedure wordt meestal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving om het ongemak tot een minimum te beperken. Sommige patiënten kunnen een licht ongemak of zwelling ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

De procedure duurt meestal 2 tot 4 uur, afhankelijk van de omvang van de transplantatie en het aantal benodigde transplantaten.

Het genezingsproces verschilt van persoon tot persoon, maar meestal duurt het ongeveer 2 tot 3 maanden voordat het getransplanteerde haar volledig is genezen en begint te groeien.

Wenkbrauwtransplantaties kunnen bij iedereen worden uitgevoerd die voldoende haar op andere lichaamsdelen heeft om als donorhaar te gebruiken. De beste kandidaten zijn echter diegenen met een goede algemene gezondheid en realistische verwachtingen van het resultaat van de procedure.

Het haar dat gebruikt wordt voor wenkbrauwtransplantaties is meestal afkomstig van de hoofdhuid, omdat dit haar meestal dezelfde kleur en textuur heeft als wenkbrauwhaar.

Enkele mogelijke risico's van een wenkbrauwtransplantatie zijn infectie, littekens en een slechte genezing. Deze risico's zijn echter doorgaans minimaal en kunnen met de juiste nazorg effectief worden beheerst.

Het getransplanteerde haar is meestal permanent en gaat de rest van het leven mee.

De kosten van een wenkbrauwtransplantatie kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren als de omvang van de ingreep, het gebruikte haartype en de ervaring en expertise van de chirurg. Gemiddeld kan een wenkbrauwtransplantatie $3.000 tot $8.000 of meer kosten.

Ja, wenkbrauwtransplantaties kunnen vaak gecombineerd worden met andere cosmetische ingrepen, zoals ooglidchirurgie of een wenkbrauwlift, voor een optimaal resultaat.