6 Stappen van Haartransplantatie

Haartransplantatie stappen beginnen bij mensen die besluiten om een haartransplantatie te ondergaan. Het gaat verder met de voorbereiding met bloedonderzoek en haaranalyse. Uw arts begint dan aan een vergevorderd stadium met de planningsfase. Na de planning begint het haartransplantatieproces en worden de grafts verzameld. Je arts opent kanalen om de grafts die hij zorgvuldig heeft verzameld te plaatsen in het gebied waar ze nodig zijn. Daarna plaatst hij de haarzakjes in de abu-kanalen. Deze operaties duren gemiddeld 6 uur. Dus, hoe werkt het haartransplantatieproces bij Erdem Clinic? Hier vindt u de haartransplantatie gids die u nodig heeft.

Wat is de procedure van haartransplantatie?

Haartransplantatie is een van de meest gebruikte vormen van cosmetische chirurgie. Het is een procedure waarbij haarzakjes uit het nekgebied, waar de haardichtheid hoog is, worden overgebracht naar het gebied waar ze nodig zijn. De stappen van de haartransplantatie worden gepland door uw arts. Om het proces succesvol te laten verlopen, is het noodzakelijk om in elke fase zeer zorgvuldig te werk te gaan. Daarom is het belangrijk dat een ervaren arts de haartransplantatie uitvoert. Haartransplantatieprocedures die worden uitgevoerd door een gespecialiseerde arts op dit gebied zullen hoogstwaarschijnlijk geen mislukte resultaten opleveren.

Haartransplantatie Stappen

6 Stappen van Haartransplantatie

In het Erdem ziekenhuis vinden de fasen van de haartransplantatieprocedure plaats in 6 stappen. Onze ervaren artsen plannen en coördineren het hele proces. Deze stappen werken op dezelfde manier in verschillende haartransplantatieprocedures.

1-Voorbereiding (bloedtest, haaranalyse)

De eerste stap van de haartransplantatie procedure is het voorbereidingsproces. In dit stadium zal je arts onderzoeken waarom je problemen hebt met haaruitval. Je arts zal echter ook controleren of je geschikt bent voor haartransplantatie. In dit stadium bepaalt je arts alle details over de operatie. In dit stadium zullen verpleegkundigen bloed bij je afnemen. Je arts zal beslissen of je geschikt bent voor haartransplantatie na het zien van de resultaten van de bloedtesten.

2-Planning (scheren van het haar, bepalen van de voorste haarlijn)

Volgens Erdem Clinic Haartransplantatiecentrum is de belangrijkste fase de planningsfase. Uw arts verzamelt een aantal gegevens op basis van het lichamelijk onderzoek. Op basis daarvan beslist hij hoeveel grafts hij zal nemen, waar hij zal planten en hoeveel haarfollikels hij zal planten. Daarnaast bepaalt uw arts het meest vruchtbare gebied van uw haar en kiest dat als donorgebied. Als dat nodig is voor de operatie, zal de medische staf uw haar knippen. Soms is een knipbeurt echter niet nodig. Na al deze stappen bepaalt je arts je voorste haarlijn. Bij het bepalen van deze lijn houdt je arts rekening met je verwachtingen.

3-Lokale verdoving

Haartransplantatieprocedures worden meestal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. In de Erdem kliniek voeren onze artsen die gespecialiseerd zijn in haartransplantatie procedures uit onder plaatselijke verdoving. Lokale verdoving, die wordt toegepast voor pijnloze haartransplantatie operaties, verdooft alleen de zenuwuiteinden in het transplantatiegebied, waardoor de patiënt een comfortabele operatie kan ondergaan. Op deze manier voelt de patiënt geen pijn tijdens de ingreep. Ze voelen alleen een licht branderig gevoel en pijn wanneer lokale verdoving in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Daarna begint een pijnloos proces.

4-Graft afname

Nadat de arts de plaatselijke verdoving heeft toegediend, begint hij met het verzamelen van de transplantaten. Maar eerst injecteert uw arts een speciaal geprepareerde zoutoplossing in uw hoofdhuid zodat de grafts veel gemakkelijker uit het donorgebied kunnen worden gehaald. Dankzij deze vloeistof worden uw haarzakjes een beetje losgemaakt van uw hoofdhuid. Op deze manier kan de arts de grafts veel gemakkelijker verzamelen. Nadat het transplantaatverzamelingsproces is voltooid, worden de haarzakjes die uit de weefsels zijn verwijderd, bewaard tot het wortelkanaalopeningsproces.

5-Kanalen openen

Nadat uw arts de grafts heeft verzameld, begint hij met het openen van de kanalen. Het belangrijkste punt hierbij is dat de hoek van de openingskanalen dezelfde is als die van de te transplanteren haarfollikels. Het openen van de kanalen duurt ongeveer 3 uur. Daarnaast zijn de kanalen die je arts opent naar je voorste haarlijn erg belangrijk. Want als u een inspringend uitsteeksel volgt in uw voorste haarlijn, zal het uiterlijk veel natuurlijker zijn.

6-Transplantatie van haarfollikels

Transplantatie van haarfollikels is de laatste fase van het haartransplantatieproces. In dit stadium plaatst uw arts de grafts die hij verzamelt één voor één in de juiste gebieden. Om een natuurlijk uiterlijk te bereiken, zaait je arts de enkele grafts aan de voorkant en de dubbele of meervoudige grafts aan de achterkant. Daarnaast is het van groot belang om de plaats van aanplant open te laten om wortelverlies te voorkomen.

FUE Haartransplantatie Stappen

Een van de zaken waar patiënten die een haartransplantatie willen ondergaan nieuwsgierig naar zijn, is het proces van fue haartransplantatie stap voor stap. Alle stappen in de FUE haartransplantatie procedure vinden plaats zoals hierboven beschreven. Het enige verschil is dat uw arts de procedure uitvoert met een speciale pen met saffierpunt. Met deze methode kunnen kanalen op microniveau worden geopend. Op deze manier is de korstvorming op de hoofdhuid zeer klein en verloopt het genezingsproces zeer snel.

DHI Haartransplantatie Stappen

Tijdens de DHI haartransplantatie hoeven er geen incisies in de huid te worden gemaakt. Uw arts verzamelt grafts met een medische pen genaamd Choi. Vervolgens zaait hij de verzamelde grafts naar de gebieden waar ze nodig zijn zonder incisies in de huid te maken. De haartransplantatie procedure duurt over het algemeen 6 tot 8 uur. Vooraf wordt het proces van haartransplantatie uitgelegd aan de patiënt. De fasen van de haartransplantatie procedure worden afzonderlijk uitgelegd. Uw arts legt u alle positieve en negatieve situaties uit waarmee u te maken kunt krijgen.

De DHI techniek is de meest succesvolle haartransplantatie procedure die bekend is. Haartransplantatie met de FUE methode geeft echter ook zeer succesvolle resultaten. Bij beide technieken zijn de stadia van haartransplantatie echter hetzelfde. Het verschil tussen deze processen is de techniek.

Wat is de beste haartransplantatie procedure?

6 Stappen van Haartransplantatie

Een van de meest nieuwsgierige vragen van harvesters die een haartransplantatie willen ondergaan is de vraag ‘welke haartransplantatie procedure is het beste?’. De bekendste haartransplantatie methoden zijn de FUE techniek en de DHI techniek en haartransplantatie methoden. Beide methoden hebben voor- en nadelen.

Als je de verschillen wilt weten tussen de DHI en FUE methode, kun je ons artikel ‘DHI en FUE Haartransplantatie: Wat is beter?

Nieuwe Haartransplantatie Procedure

De meest geavanceerde en laatst bekende techniek met betrekking tot haartransplantatie chirurgie procedures is neograft haartransplantatie. Deze techniek is een semi-automatische versie van haartransplantatie met FUE techniek.

Stappen na haartransplantatie

De haartransplantatie chirurgie stappen gaan verder nadat de procedure is voltooid. In dit stadium zijn er enkele punten waar patiënten op moeten letten. Het proces na de haartransplantatie verloopt op dezelfde manier. Hieronder volgen enkele punten waarop patiënten moeten letten:

Bescherm je operatiegebied gedurende 3 dagen na de behandeling.
Slaap 3 dagen niet op je rug.
Vermijd zware activiteiten gedurende minstens twee weken na de operatie.
Vermijd alcohol om vertraging in het herstel te voorkomen.
Ga de eerste maand niet in zee of in het zwembad.
Doe de eerste wasbeurt na de haartransplantatie in het ziekenhuis.

Erdem Clinic Haartransplantatiecentrum voert het eerste wasproces uit in haar steriele en professionele centrum. Breng geen gelei aan en spray je haar niet na het wassen. Vermijd stress tijdens deze periode.

Haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie in Turkije geeft zeer succesvolle resultaten. Dit komt omdat er zeer ervaren artsen en geavanceerde technologieën zijn. Als je op zoek bent naar het beste haartransplantatiecentrum, kan Turkije een goede keuze voor je zijn. Hier keren veel patiënten die een haartransplantatie hebben ondergaan met tevreden resultaten terug naar huis.

Wij raden u aan om de commentaren van vele patiënten die een haartransplantatie in Istanbul hebben ondergaan te onderzoeken. Onze patiënten die een haartransplantatie hebben ondergaan in Erdem Clinic haartransplantatie centrum hebben bijna tevreden resultaten.

Kosten haartransplantatie procedure

Haartransplantatie prijzen in Turkije zijn zeer betaalbaar in vergelijking met andere Europese landen. Daarom geven patiënten de voorkeur aan Turkije voor deze procedure. Als u zowel kwaliteit als betaalbare service wilt bij haartransplantatie, nodigen wij u uit om naar Turkije te komen. Omdat hier meer ervaren artsen en geavanceerde diensten zijn dan in veel andere landen.

Erdem Clinic Haartransplantatiecentrum is een van de beste haartransplantatiecentra in Istanbul, Turkije. Wij ondersteunen onze patiënten in alle stadia van de haartransplantatie, inclusief voor en na de haartransplantatie. Daarom ondervinden onze patiënten geen problemen tijdens, voor of na de procedure.

U kunt contact met ons opnemen voor de beste haartransplantatie ervaring in Turkije.

Vaak gestelde vragen

Wat is de beste haartransplantatie procedure?

De beste haartransplantatie procedure bestaat uit twee technieken die de afgelopen jaren vaak zijn gebruikt. Deze technieken zijn haartransplantatie door DHI en FUE methode. Beide methoden hebben voor- en nadelen. Je moet samen met je arts beslissen welke methode voor jou geschikt is.

Hoe lang duurt het voordat het haar van een haartransplantatie groeit?

Na een haartransplantatie kan het ongeveer een jaar duren voordat het haar groeit. De eerste twee maanden na de ingreep treedt er shock shedding op. Je ervaart deze uitval als een volkomen normaal proces. Maar maak je geen zorgen, want na de fase van shock shedding, de fase van de haartransplantatie, zal je nieuwe en gezonde haar beginnen te groeien. Het zal een jaar duren voordat je volledig resultaat hebt.

Wat is de procedure van haartransplantatie?

Haartransplantatie is een permanente behandeling voor mensen die last hebben van haaruitval. Tijdens deze behandeling transplanteert uw arts uw gezonde haarzakjes in het gebied dat u nodig hebt. De resultaten zijn permanent voor het leven.

Is 30 een goede leeftijd voor haartransplantatie?

Je moet tussen de 18-60 jaar oud zijn om een haartransplantatie te ondergaan. Het is echter belangrijk dat je geen chronische ziekte hebt.