Blepharoplastie in Turkije: Kosten en Procedure

Waar ben je het meest benieuwd naar bij blepharoplastie in Turkije? We hebben onderzoek voor je gedaan en realiseerden ons dat prijzen en processen tot de meest nieuwsgierige onderwerpen behoren. Daarom hebben we precies het artikel gemaakt dat je nodig hebt. Veel plezier met lezen…

Wat is Blepharoplastie?

Ooglidcorrectie of blepharoplastie is een operatie die wordt uitgevoerd aan de onderste en bovenste oogleden om verslapte huid en overtollig spierweefsel te verwijderen. Met deze operatie kunnen echter ook de weefsels rond de ogen strakker worden gemaakt.

Met het vorderen van de leeftijd treedt op natuurlijke wijze huidverslapping op. In dit proces ontstaan bevindingen zoals zakjes op de oogleden, verslapping van de huid, verslapping en rimpels. Maar factoren zoals overmatige blootstelling aan zonlicht, onregelmatige slaap, overmatig roken en alcoholgebruik versnellen het verouderingsproces van de huid.

Procedures voor Blepharoplastie in Turkije

Ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde operaties bij blepharoplastie in Turkije. Het onderste ooglid is een complexe structuur die integreert met de wang. Echter, en onze ogen kunnen gaan door een zeer moeizaam proces in foutieve operaties. Daarom moeten patiënten die een ooglidcorrectie willen laten uitvoeren zeker op zoek gaan naar een arts die een goede ervaring heeft op dit gebied.

Ooglidoperaties worden heel vaak uitgevoerd vanwege verzakking van het onderste of bovenste ooglid, wallen, donkere kringen en een vermoeide oogopslag. Na een grondig onderzoek door je arts voor de operatie kun je beslissen of je geschikt bent voor een operatie. Daarnaast worden ook een verslapping van het onderste ooglid, de verhouding klep-oog, de aandoeningen van de verborgen rand van de klep en de toestand van het traanafvoersysteem vanaf de binnenhoek in detail geëvalueerd in dit proces.

Vóór het proces

Voor de operatie moeten aspirine en afgeleide bloedverdunners, indien gebruikt, een week van tevoren worden gestaakt; een week van tevoren stoppen met roken, alcohol en het gebruik van kruidenthee zal het genezingsproces versnellen.

Na het proces

Blepharoplastie in Turkije: Kosten en Procedure

Je wordt dezelfde dag na de blepharoplastie in Turkije ontslagen. Na de operatie moet u de hechtingen met ijs insmeren. In de eerste week kunt u oedeem en blauwe plekken op uw oogleden zien. Dit is normaal. U kunt echter binnen drie dagen na de operatie uw dagelijkse leven weer oppakken. Na de operatie zal uw arts uw ogen niet sluiten. Na ongeveer een maand beginnen de sporen van de hechtingen in je ooglidplooien te verdwijnen. Daarnaast kan het genezingsproces per patiënt verschillen.

Kosten van Blepharoplastie in Turkije

De prijzen van blepharoplastie in Turkije verschillen per kliniek. De reden hiervoor is de technologische infrastructuur en de ervaren chirurgen van de klinieken. Dus als je een ondermaats prijssuggestie krijgt, raden we je aan even na te denken. Want de beste kwaliteitsklinieken in Turkije werken niet tegen hele lage prijzen vanwege de mogelijkheden die ze hebben. De prijzen van ooglidoperaties die in Turkije worden uitgevoerd zijn echter altijd betaalbaarder dan in andere Europese landen.

Als je meer wilt weten over blepharoplastie chirurgie en processen, kun je contact met ons opnemen.

Vaak gestelde vragen

Hoe lang duurt een blepharoplastie?
Blepharoplastie duurt meestal 1-2 uur. Na verdoving worden incisies gemaakt op de bovenste oogleden over hun natuurlijke lijnen en net onder de wimpers op de onderste oogleden.

Is een ooglidcorrectie pijnlijk?
Het openmaken van het ooglid is comfortabeler dan het dragen van een verband op het ooglid. De operatie is niet pijnlijk en meestal is het gebruik van pijnstillers niet nodig.

Laat een blepharoplastie je er jonger uitzien?
Het effect van deze operatie kan ongeveer 10 jaar aanhouden, en bij sommige patiënten zelfs meer dan 10 jaar. Het belangrijkste is dat de persoon na de operatie goed voor zichzelf zorgt. Na de operatie wordt er verband aangebracht op de onderste en bovenste oogleden, de ogen worden de eerste 24 uur gesloten gehouden en de zwelling wordt voorkomen door regelmatig koude kompressen op het oog aan te brengen.