Verander Je Leven Met De Juiste Haartransplantatie

De juiste haartransplantatie wordt uitgevoerd met de meest geschikte methode voor jou. Na de nodige onderzoeken beslis je samen met je expert welke methode je gaat toepassen. Dus, wie is het meest geschikt voor deze processen? Hoe verandert het uitvoeren van een haartransplantatie met de juiste methoden je leven? Lees ons artikel om daar achter te komen!

Wat is een haartransplantatie?

Haarstijl is van oudsher een belangrijke factor voor zowel mannen als vrouwen. Afhankelijk van of het haar dun of sterk is, stijgt of daalt iemands gevoel van eigenwaarde. Gezond haar is tegenwoordig ook een manier om er sterk uit te zien. Haaruitval, vooral in de laatste jaren, veroorzaakt dus ook een aantal psychologische problemen.

Haartransplantatie is een methode die oplossingen biedt voor deze problemen. Haartransplantatie is het proces van het planten om de haarfollikel niet langer actief is waar gebieden met microchirurgische methoden.

Wat is het juiste proces voor mij?

Als je aan een haartransplantatie operatie denkt, heb je misschien al onderzoek gedaan naar de beste haartransplantatie methoden. In feite, in plaats van te praten over de beste methode, kunnen we praten over de beste methode volgens de persoon. Omdat iedereen een andere specialiteit heeft. In dit geval is één methode misschien niet geschikt voor iedereen.

Probeer eerst wat onderzoek te doen voordat je de beste haartransplantatiemethode kiest. Je moet de basisprincipes van dit proces begrijpen. Het is moeilijk om te beslissen hoe zonder haartransplantaties te begrijpen. Bovendien moet je naar je arts luisteren.

Veelgebruikte technieken

Verander Je Leven Met De Juiste Haartransplantatie

Ten eerste moet je weten dat er twee haartransplantatiemethoden gangbaar zijn. Er zijn FUE (follicular unit extraction) en DHI (direct hair transplant) haartransplantatie methoden. Elk van de methoden heeft verschillende voordelen. Dus zelfs als je FUE een goed idee vindt, is het misschien geen goede optie voor jou. In plaats daarvan kan de DHI veel betere resultaten opleveren.

DHI (Directe Haarimplantatie)

De DHI haartransplantatie methode betekent “directe haartransplantatie”. Deze methode wordt uitgevoerd door specialisten. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd met behulp van medische pennen die door een speciale arts worden gebruikt. Met deze medische pen kunnen niet meerdere procedures worden uitgevoerd. Haartransplantaties worden teruggebracht tot één enkele procedure. Dit geeft comfort en gemak aan de haarplanter.

FUE (Follicular Unit Extraction)

De haartransplantatie fue is de meest voorkomende haartransplantatietechniek. Bij de FUE methode worden haarfollikels afzonderlijk genomen uit het gebied dat is gekozen als donorgebied. Dit betekent dat de huid wordt gescheiden en geïmplanteerd in het gewenste gebied. Haarzakjes uit het donorgebied worden individueel, niet meervoudig, in het gewenste gebied geplant.

Correcte Haartransplantatie Stappen

Verander Je Leven Met De Juiste Haartransplantatie

De stappen voor het planten van haar bestaan uit zes fasen. Deze stappen zijn; voorbereiding is planning, verdoving, transplantaat nemen, kanalen openen en haarfollikels planten.

Voorbereiding op een operatie

De stappen bij een haartransplantatie beginnen met een bloedtest, haaranalyse en het scheren van het haar op de dag van de ingreep. Daarna wordt overgegaan tot de planningsfase en wordt berekend in welk gebied de hoeveelheid graft geplant moet worden. Vervolgens wordt de scheiding van de voorste haarlijn voor het haar bepaald en begint de operatie.

Hoe wordt een haarcorrectietransplantatie uitgevoerd?

Het haar wordt toegevoegd aan het eigen gezonde haar van de patiënt in het haaruitvalgebied. Haartransplantaties worden volledig op maat gepland en toegepast. Bij een correcte haartransplantatie operatie worden de haarfollikels van de patiënt, die meestal bestand zijn tegen verharing in het nekgebied, verzameld en geplant in verdunning of in kanalen die opengaan in delen die volledig zijn uitgevallen.

Na de juiste haartransplantatie

Na de eerste dag van de operatie is er sprake van korstvorming in het kweekgebied. Patiënten vermijden deze korstjes door hun hoofd een dag na de operatie te wassen. Binnen 7-10 dagen zijn de korsten volledig weggewerkt en herstelt het kweekgebied zich. Door deze korsten valt het geplante haar uit. De patiënt keert dus terug naar het beeld van voor de implantatie. Dan zal er geen verandering in zijn uiterlijk zijn voor zo lang als drie maanden.

Beste Haartransplantatie in Turkije

Verander Je Leven Met De Juiste Haartransplantatie

Haartransplantatie in Turkije is een behandeling die al 20 jaar wordt toegepast om een einde te maken aan het haaruitvalprobleem dat begon met haaruitval. Het probleem van haaruitval brengt ook verschillende psychologische problemen met zich mee die het gevoel van eigenwaarde aan het wankelen brengen. Het probleem met het gevoel van eigenwaarde, dat begint met tekenen van introversie en verlegenheid, kan elk aspect van ons leven beïnvloeden door andere communicatieproblemen te veroorzaken.

Gezondheidstoerisme, dat de laatste jaren erg in beweging is, is gebaseerd op patiënten die vanuit verschillende landen langskomen voor een behandeling. Onder de landen met het hoogste aantal bezoekers op het gebied van gezondheidstoerisme, staat Turkije bovenaan; Istanboel is de koploper. Zo geeft 1 op de drie toeristen die Turkije dit jaar bezocht voor een behandeling de voorkeur aan Turkije voor haartransplantaties en plastische chirurgie.

Verwachtingen en herstel

Haartransplantatie is een proces dat in precies een jaar wordt voltooid, samen met voor- en na beplanting. Haartransplantatie vindt plaats na de operatie, er vinden spoel- en schurftprocessen plaats, de haarschubben versplinteren en de haarschubben vallen uit. Deze processen zijn volkomen normaal. Binnen een jaar nadat het volledige haar is geplant, is het succes van de behandeling volledig zichtbaar.

Beschadiging en korstvorming: Haartransplantatie wordt gedaan door grafts van het donorgebied individueel in het doelgebied te planten. Na deze procedure ontstaan rushes op de huid. Na de operatie treedt er korstvorming op tijdens het herstelproces van dit gebied. De korstjes die zich vormen, blijven tot vijftien dagen zitten.

Schokvormingsproces: Eén tot drie maanden na het vervellen van de korstjes treedt de fase van shock vervelling op. De productie van nieuwe haarstrengen begint, waarbij de resterende delen van het haar door de shock shedding op de huid worden geplant. Haarfollikels die tijdens de vervellingsfase zijn ingeplant, zijn onbeschadigd.

Punten om rekening mee te houden

Er zijn verschillende belangrijke punten waar u op moet letten na een haartransplantatie. Uw aandacht hiervoor is noodzakelijk om de haartransplantatie operatie tot een succesvol resultaat te laten leiden. Het is ook belangrijk voor een goed herstelproces. Artsen geven patiënten onder andere de volgende algemene adviezen

Blijf uit de buurt van het zware tillen waar je moe van wordt.
Kom niet in een stressvolle omgeving.
Als je veel pijn hebt, neem dan contact op met je arts.
Leer meer over de haarwasproducten en de toepassing die je hebt gekregen.
Gebruik de shampoos regelmatig en correct.
Bescherm het verwerkingsgebied tegen trauma en slagen.

Kosten Haartransplantatie

Het belangrijkste om op te wijzen. De ervaring van de arts die de procedure zal uitvoeren. Want dit is belangrijker dan al het andere. Maar in alle omstandigheden worden haartransplantaties in Turkije lager betaald dan in Europese landen.

De haartransplantatie prijzen in Istanbul variëren afhankelijk van de kliniek waar de procedure wordt uitgevoerd zoals hierboven vermeld. Maar in Turkije bevinden zich de beste haartransplantatie klinieken. De prijzen van de kliniek variëren afhankelijk van de ervaring van de gezondheidswerkers. Ook de gebruikte medische apparatuur is bepalend voor de prijs, of het nu gaat om de nieuwste technologie of niet.

Correcte haartransplantatie in de Erdem kliniek

In de Erdem kliniek worden drie haarplantingstechnieken uitgevoerd. Dit zijn de DHI,FUE en DHI technieken. Alle procedures worden uitgevoerd door gespecialiseerde haartransplantatie artsen. Dus patiënten, wacht niet te lang in de processen. Ze voelen zich hier zeer comfortabel en goed.

Vaak gestelde vragen

Welke haartransplantatie methode is het beste?

De DHI-techniek heeft de voorkeur van chirurgen. Deze techniek biedt zowel een snellere hersteltijd als betere resultaten bij haartransplantatie. Bij deze techniek hoeft het haar niet geschoren te worden.

Wat is de beste leeftijd voor haartransplantatie?

Onderzoek toont aan dat de gemiddelde leeftijd van 40 jaar de optimale leeftijd is voor haartransplantaties bij mannen. Bij veel mannen met haaruitvalproblemen bereikt het haar op 40-jarige leeftijd namelijk zijn definitieve vorm, wat betekent dat het haarverlies daadwerkelijk stopt.

Wie kan beter geen haartransplantatie ondergaan?

Haartransplantaties worden niet toegepast bij mensen met een infectieziekte en jongeren onder de 18 jaar.

Zijn haartransplantaties de moeite waard?

Ja. Omdat deze processen grotendeels tot een succesvol einde worden gebracht. Het is het proberen waard.