DHI en FUE Haartransplantatie: Wat is Beter?

De vraag welke van de “DHI vs. FUE welke haartransplantatie methode het beste is?” is de vraag die patiënten die een haartransplantatie willen ondergaan het meest stellen. Je bent al heel wat informatie tegengekomen tijdens je onderzoek naar dhi en fue haartransplantatie processen. Maar met zoveel informatie kan het snel verwarrend worden.

Daarom geven we je hier alle informatie over zowel DHI (Direct Hair Implantation) als FUE (Follicular Unit Extraction).

Wat is een FUE haartransplantatie?

FUE, ook bekend als folliculaire transfer, is een van de belangrijkste technieken in haarbehandelingen. Het werd ontwikkeld in de vroege jaren 2000 ter vervanging van de vorige methode van folliculaire eenheid transplantatie. De FUE is een cosmetisch haartransplantatieproces. Daarnaast is de sapphire fue haartransplantatie techniek een van de meest toegepaste technieken. Een van de beste plekken voor fue haartransplantaties istanbul.

Wat is DHI Haartransplantatie?

Directe haarimplantatie is een aanpassing van de FUE methode. Bij de FUE snijdt een arts kanalen in je hoofdhuid voordat hij haarzakjes implanteert. Bij de DHI haartransplantatie gebruiken ze tegelijkertijd een gespecialiseerd penvormig instrument dat beide kan doen.

In Turkije worden DHI haartransplantaties uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Tegelijkertijd is Istanbul de beste stad voor DHI haartransplantatie. Als je een dhi haartransplantatie in Turkije wilt ondergaan, kan het een goede keuze voor je zijn om naar Istanbul te komen.

Wat is het verschil tussen Dhi en Fue haartransplantatie?

Je moet de verschillen tussen dhi en fue weten voordat je kunt beslissen wat voor jou de beste methode is. De keuze tussen dhi en fue haartransplantatie hangt af van verschillende redenen zoals de grootte van het dunner wordende gebied, de classificatie van het haarverlies en de hoeveelheid beschikbaar donorhaar. Aangezien de operatie een zeer persoonlijke behandeling is. Er wordt aangenomen dat de methode die het meest aan de verwachtingen van de patiënt voldoet, de methode is die de beste resultaten oplevert.

Zowel dhi als fue zijn verschillende soorten procedures die je kunnen helpen om het gewenste uiterlijk te bereiken. Er zijn specifieke verschillen tussen de FUE techniek en de DHI techniek. Daarom is het voor een individu belangrijk om te weten welke van deze technieken het beste zou zijn voor een tevreden look. Enkele van deze verschillen zijn

1- Oppervlakte en dichtheid

De DHI techniek biedt een betere mogelijkheid om een hogere dichtheid te bereiken. Terwijl de FUE techniek ideaal is om grote oppervlakken te bedekken. Zelfs als de patiënt een haartransplantatie in één sessie wil ondergaan met de DHI techniek, als de patiënt ernstig haarverlies heeft en de kale plekken te groot zijn om te bedekken. De patiënt zal een betere kandidaat zijn voor de FUE methode.

2-Choi Implanter

De dhi-techniek onderscheidt zich van andere methoden. De DHI methode maakt gebruik van een penachtig medisch instrument genaamd “Choi implanter” dat de recipient areas creëert en tegelijkertijd de grafts transplanteert.

3- Scheren

Bij de DHI-methode hoeft alleen het donorgebied geschoren te worden. Bij de FUE-techniek moet het hoofd van de patiënt voor de ingreep volledig worden geschoren. Dit levert een aanzienlijk voordeel op voor sommige vrouwelijke patiënten.

4- Doorbloeding

De dhi-techniek heeft een snellere herstelfase en kan worden uitgevoerd met minder bloedingen in vergelijking met de fue-techniek.

5-Ervaring

De DHI-techniek vereist meer ervaring dan andere technieken. Dit vereist op zijn beurt dat de medische teams en specialisten langdurig worden getraind om zich te specialiseren in het gebruik van deze methode.

Welke procedures zijn geschikt voor jou?

DHI en FUE Haartransplantatie: Wat is Beter?

De vraag welke van de “dhi vs fue welke het beste is” is de vraag die patiënten die een haartransplantatie willen ondergaan het meest stellen. De DHI methode is een nieuwere procedure in vergelijking met FUE. Bovendien wordt deze aanbevolen voor patiënten jonger dan 35 jaar. De reden hiervoor is dat haaruitval bij personen onder de 35 jaar voorkomt. En de succespercentages van deze gevallen zijn veel hoger in vergelijking met andere leeftijdsgroepen. De FUE is een ingreep die als veilig wordt beschouwd met weinig mogelijke bijwerkingen.

Infectie of afsterven van weefsel kan optreden op de plaats van de operatie. Maar het maximale aantal grafts dat we implanteren met de DHI methode is 4000. Een ander voordeel van DHI is dat er geen kanaalboring nodig is.

Wat zijn de resultaten van Dhi en Fue haartransplantatie?

De resultaten van de FUE haartransplantatie hangen af van het openen van de kanalen. Als de kanalen correct openen, zal het succes groter zijn. Als gevolg van dit proces krijgt u een meer natuurlijke look. Je zult ook dicht haar hebben. Maar elke stap moet correct worden uitgevoerd. Met deze methode bereik je zeer effectieve resultaten. Na de procedure duurt het zes maanden voordat je resultaat ziet. Je moet 12 maanden wachten op het volledige resultaat.

De DHI-methode is ook zeer effectief. Ook met deze methode kun je natuurlijk uitziend haar krijgen. Deze methode wordt de laatste tijd ook vaak gebruikt. Zodra de implantatie voltooid is, heb je geen last meer van haaruitval. Tegelijkertijd blijft je haar levenslang permanent. Het beste voordeel van deze procedure is dat je volledige controle hebt over de plaatsing en diepte van het haar. Het is ook de verwerving van haar met een natuurlijke uitstraling. De resultaten van dhi vs. fue zijn over het algemeen zo.

Vaak gestelde vragen

Wat is geschikt voor mij: FUE of DHI?

Beide technieken zijn zeer doeltreffend. Maar je beslist samen met je arts welke techniek voor jou het meest geschikt is. Het is wel belangrijk om beide technieken goed te kennen.

Hoe effectief is DHI haartransplantatie?

De overlevingskans van haarzakjes door middel van de DHI methode is 95%. Het gemak waarmee deze procedure wordt uitgevoerd is verantwoordelijk voor het leveren van gezonde en veilige resultaten aan de patiënten.

Hoeveel kost DHI en FUE?

De prijs van deze ingrepen varieert per kliniek waar de procedure wordt uitgevoerd. De arts die de procedure zal uitvoeren is ook erg belangrijk. De gemiddelde kosten van de processen variëren tussen $4.000 en $10.000. De prijs varieert afhankelijk van de hoeveelheid esthetische doelen van de patiënt.