Werken Haartransplantaties Echt?

Haartransplantaties worden gedaan om meer haar toe te voegen aan een plek op uw hoofd die kalend of dunner wordt. Het wordt gedaan door haar te nemen van delen van het lichaam, of dikkere delen van de hoofdhuid en het te enten op het kalende of dunner wordende deel van de hoofdhuid.

Wat is een haartransplantatie operatie?

Haartransplantaties zijn processen waarbij een dermatologisch of plastisch chirurg haar verplaatst naar een kaal gedeelte van het hoofd. De arts verplaatst het haar meestal van de zijkant of achterkant van het hoofd naar de voorkant. Haartransplantaties worden meestal uitgevoerd in een medisch centrum onder plaatselijke verdoving.

Kaalheid is de oorzaak van de meeste haaruitval. Dit komt door bekendheid. De overige situaties zijn te wijten aan verschillende elementen, waaronder:

Stress
Dieet
Hormonale onbalans
Genetische gevoeligheid
Sommige medicijnen

Wat zijn de verschillende soorten haartransplantatie technieken?

Er zijn twee soorten transplantatie procedures: DHI en FUE transplantaties. DHI haartransplantatie is een meer verbeterde transplantatietechniek waarbij de haarfollikels één voor één uit het donorgedeelte van het lichaam worden verwijderd. En in dit proces, met behulp van de eersteklas extractor, worden de haarfollikels direct op de kalende delen van het hoofd geplaatst.

Een FUE haartransplantatie is een type transplantatie waarbij individuele haarzakjes uit de huid worden gehaald. In dit proces verplaatsen de follikels zich naar een ander deel van uw lichaam waar het haar dunner of afwezig is.

In de Erdem kliniek worden beide technieken met succes uitgevoerd.

Werken haartransplantaties?

 Werken Haartransplantaties Echt?

Haartransplantaties zijn over het algemeen succesvoller dan haarbehandelingen en haarverzorgingsproducten die zonder recept verkrijgbaar zijn. Maar er zijn wel een aantal opties:

20 tot 90 procent van het getransplanteerde haar zal volledig teruggroeien na naar schatting drie tot vier maanden.
Getransplanteerd haar wordt na verloop van tijd dunner, net als gewoon haar.
Voor mensen met slapende haarfollikels kan dit een minder efficiënt proces zijn.

Wat kunt u verwachten?

Uw hoofdhuid kan zeer gevoelig zijn na de haartransplantatie. Het kan zijn dat u 3 tot 6 dagen pijnstillers moet innemen. Je arts zal je voorschrijven om minstens 2 tot 3 dagen verband over je hoofdhuid te dragen. Hij kan je ook een ontstekingsremmer of antibioticum voorschrijven dat je de eerste week moet innemen. De meeste patiënten kunnen een week na de transplantatie weer aan het werk.

Binnen een maand na de operatie zal het getransplanteerde haar uitvallen. Maar je zou binnen 3 tot 6 maanden nieuwe groei moeten zien. De meeste mensen zullen na een jaar 70% nieuwe haargroei zien. Sommige artsen schrijven haargroeimiddelen voor om de haargroei te verbeteren.

Als je meer wilt weten over haartransplantatie operaties, kun je contact opnemen met de adviseurs van de Erdem Kliniek.

Vaak gestelde vragen

Wat is het succespercentage van haartransplantaties?

Als u een geschikte kandidaat bent voor haartransplantatie, kan een arts met voldoende ervaring en vaardigheden een succespercentage tot 95% bieden. De FUE haartransplantatie techniek resulteert in een slagingspercentage van 95 tot 100 procent.

Hoe lang duurt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie duurt 3 tot 5 uur. Na de procedure, als de persoon niet wil dat dit proces bekend wordt in de werk- en sociale omgeving, is een periode van ongeveer 15 dagen nodig. Als hij zich hier geen zorgen over maakt, kan hij binnen 2 dagen zijn dagelijkse leven weer oppakken.

Kan getransplanteerd haar groeien?

Ja. Getransplanteerd haar groeit gemiddeld een jaar. Je zult echter in de eerste maand na de procedure last hebben van haaruitval, shock hair loss genoemd. Maak je daar geen zorgen over. Want dit is een heel natuurlijk proces. Aan het einde van de eerste maand zal je nieuwe haar langzaam beginnen te groeien. Na ongeveer een jaar kun je de resultaten volledig zien.