Hoeveel Grafts Kunnen Er in één Sessie Worden Getransplanteerd?

De graft is de naam van het gebied waar zich ook een kleine hoeveelheid huid bevindt, samen met de haarzakjes. Er zitten ongeveer 2-3 haarzakjes in een graft. Bijvoorbeeld, 2000 grafts betekent 4000-6000 haarzakjes. Voor een haartransplantatie wordt de graft berekening gemaakt door de artsen en wordt bepaald hoeveel grafts de persoon nodig heeft. Dan worden er grafts genomen uit het donorgebied achter het hoofd, tussen de twee oren, om aan deze hoeveelheid te voldoen en worden ze overgebracht naar de gebieden die nodig zijn.

Wat is een haartransplantatie?

Haartransplantatie is het transplanteren van sterke haarfollikels uit het donorgebied naar het gebied dat kaal of dun is. Met de ontwikkeling van technologie en de uitvinding van nieuwe apparaten, werd ervoor gezorgd dat patiënten meer natuurlijke resultaten kregen in de vroege jaren 1990.

Tegenwoordig zijn de succespercentages bij haartransplantaties met de juiste technieken vrij hoog. Het aantal grafts dat tijdens het proces wordt getransplanteerd is echter ook erg belangrijk. De procedures die bij patiënten worden uitgevoerd, worden bijvoorbeeld berekend op basis van de fue kosten per graft. Dus hoe meer grafts je nodig hebt, hoe meer je zult betalen.

Wat bepaalt hoeveel transplantaten er nodig zijn voor een haartransplantatie?

Deze berekening wordt meestal gemaakt op basis van het aantal grafts dat de patiënt nodig heeft. Uw arts bepaalt de hoeveelheid grafts die tijdens de procedure worden getransplanteerd aan de hand van uw kaalheid. De graft is de naam van het gebied waar zich ook een kleine hoeveelheid huid bevindt samen met de haarzakjes. Er zitten ongeveer 2-3 haarzakjes in een graft. Bijvoorbeeld, 2000 graft haar betekent 4000-6000 haarzakjes.

Hoeveel grafts zijn er nodig voor een volledig hoofd?

Hoeveel Grafts Kunnen Er in één Sessie Worden Getransplanteerd?

Deze voorste helft van het hoofd heeft een gemiddelde grootte van 100cm2. Gemiddeld heb je 4000 grafts haartransplantatie nodig of maximaal 6000 grafts voor een halve haardos. Dit aantal wordt bepaald na onderzoek door uw arts. Je arts zal tijdens het onderzoek bepalen hoeveel grafts je nodig hebt.

De haartransplantatie kosten per graft kunnen echter variëren in elk van de haarcentra. Redenen hiervoor zijn onder andere de kwaliteit van het haartransplantatiecentrum en hoe ervaren uw arts is. Met andere woorden, een haartransplantatie van 4000 graft heeft in het ene centrum een bepaalde prijs, terwijl een ander haarcentrum u een andere prijs kan bieden.

Hoeveel grafts zijn er nodig voor een half hoofd?

Zoals we hierboven al vermeldden, varieert het aantal grafts dat nodig is van persoon tot persoon. Er is een gemiddeld aantal grafts dat patiënten nodig hebben voor een half hoofd. Gemiddeld heb je 2000 grafts haartransplantatie of maximaal 3000 grafts haartransplantatie nodig voor een half hoofd.

Hoeveel grafts voor haarlijn?

Het aantal grafts voor de voorste haarlijn varieert afhankelijk van hoe diep het haarlijngebied is. Dit gebied is meestal tussen de 10cm2 en 30cm2. Voor een dergelijk gebied heeft u ook 500 tot 1500 grafts nodig.

Kosten haartransplantatie

Een van de belangrijkste zaken in het haartransplantatie proces zijn de graft haartransplantatie kosten. De gemiddelde kosten van een haartransplantatie worden bepaald aan de hand van wereldnormen. Maar vooral in Turkije zijn de haartransplantatie prijzen veel betaalbaarder dan in andere landen. De reden hiervoor is dat de munteenheid laag is in vergelijking met andere landen.

5000 Grafts Haartransplantatie Kosten

De prijs die het haarcentrum je zal aanraden voor een volledige of halve haartransplantatie varieert. De 5000 grafts haartransplantatie kosten zijn bijvoorbeeld niet hetzelfde als de 2000 grafts haartransplantatie kosten. Dit komt omdat uw arts de procedure langer uitvoert dan u nodig heeft. Hoe meer grafts je nodig hebt, hoe zorgvuldiger en in een langere tijd je arts je procedure zal voltooien.

Haartransplantatie Istanbul

Vooral FUE en DHI haartransplantatie technieken zijn veel toegepaste technieken in Istanbul. Patiënten ondergaan de haartransplantatie voor en na het proces echter op een zeer comfortabele manier. De beste haarcentra in Turkije vindt u in Istanbul. Omdat de meest ervaren artsen meestal in deze stad werken.

Erdem Kliniek, aan de andere kant, biedt al vele jaren haartransplantatie diensten aan haar patiënten als een bekend gezondheidscentrum in Istanbul. De grootste reden waarom patiënten uit het buitenland de voorkeur geven aan Erdem Kliniek Haartransplantatie Centrum is echter dat 98% van de patiënten die de procedure hier eerder hebben ondergaan, tevreden resultaten hebben behaald.

Als je wilt berekenen hoeveel graft je nodig hebt, kun je de knop ‘graft hair calculation’ gebruiken in ons artikel ‘Hair Graft Calculator’.

Vaak gestelde vragen

Wat is een graft van haar?
Een transplantaat is de naam die gegeven wordt aan het proces waarbij het niet-circulerende weefsel van een levend wezen getransplanteerd wordt in een ander gebied. Net zoals de weefsels van een levend wezen getransporteerd kunnen worden, kunnen de weefsels van een ander levend wezen die geen bloedcirculatie hebben ook getransporteerd worden naar een ander levend wezen.

Hoe lang gaat een haartransplantatie mee?
De getransplanteerde haartransplantaten blijven levenslang bij u. De levensduur van uw haartransplantaten wordt echter bepaald door de kwaliteit van de procedure die door uw arts is uitgevoerd. Met andere woorden, als de haartransplantatie met de juiste technieken is uitgevoerd, blijven uw grafts levenslang zitten.

Is haartransplantatie permanent?
Zoals we hierboven al zeiden, moeten de grafts permanent zijn als uw arts een zeer goede haartransplantatieprocedure heeft uitgevoerd. Tegelijkertijd zult u in de eerste maanden te maken krijgen met een uitvloeiprobleem dat shock spillage wordt genoemd. Dit is normaal. Het is ook tijdelijk. Nadat uw haarverliesfase is voltooid, beginnen uw nieuwe en gezonde haarzakjes te groeien. Uw nieuwe haar blijft levenslang bij u.