Liposuctie Vaser: Wat is Belangrijk om te Teten?

Liposuctie vaser (Vaser Lipo) ook bekend als vaser hi def liposuctie is een methode om te werken aan regionaal overmatig vet. Bij de VASER-techniek worden ultrasone geluidsgolven naar het te onderzoeken gebied gestuurd met behulp van een canule die onder de huid wordt ingebracht. De hoge trilling die door de geluidsgolven wordt gecreëerd, creëert belletjes tussen de vetcellen en scheidt de cellen van het 3-dimensionale bindweefsel waaraan ze vastkleven.

Nadat de vetcellen zijn verplaatst, kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd met de vacuümafzuigmethode die we kennen. Ultrageluidsenergie is een zeer veilige energie; terwijl het de vetcellen verplaatst, beschadigt het deze cellen of de omliggende zenuwen, vaten en bindweefsel niet.

De geluidsgolven die door de vaser-liposuctiemachine worden gegeven, vormen bellen en scheiden het vet in cellen.

Liposuctie Vaser: Hoe toepassen?

De klassieke liposuctie is gebaseerd op een fysiologische zoutoplossing die wordt toegediend met een medicijn voor plaatselijke verdoving. Daarnaast worden er kleine incisies gemaakt in de aangetaste gebieden en worden er canules ingebracht om overtollig vetweefsel uit deze incisies te verwijderen, terwijl er bijzonder dunne canules worden gebruikt om de spieren, zenuwen en bloedvaten te beschermen.

Bij vaser-liposuctie wordt, in tegenstelling tot bij normale liposuctie, een speciale vloeistof aan het vetweefsel gegeven door de vaser-liposuctiemachine en wordt voor zwelling gezorgd. De ultrasone geluidsgolf die met behulp van een speciale canule wordt gegeven, veroorzaakt een explosie in deze opgeblazen vetten en deze vetten veranderen in vloeistof. Vetten die van vast in vloeibaar veranderen, vormen een homogenere structuur. Met behulp van aspiratiecanules wordt dit vet naar buiten afgevoerd en uit het lichaam verwijderd en is liposuctie vaser klaar met zijn werk.

Als alternatief voor de Vaser Lipo behandelmethoden bestaat er de waterstraalondersteunde liposuctie (WAL). Bij deze methode wordt liposuctie uitgevoerd met een dunne waterstraal. De vibratietechnologie die hier wordt gebruikt, werkt met behulp van een vibratiecanule. Deze Power Assisted Liposuction (PAL) is ook een klassieke vorm van liposuctie (liposuctie).

Vaser Lipo is geen afslankbehandeling voor obesitas. In plaats daarvan wordt het toegepast bij vetverdelingsstoornissen of om de probleemzones te corrigeren. Onze ervaren artsen gebruiken deze methode, die is gebaseerd op ultrasone energie zonder gebruik van warmte, niet alleen om vet te absorberen, maar ook om het lichaam vorm te geven.

Liposuctie Vaser: Wat is Belangrijk om te Teten?

Wie is de kandidaat voor deze operatie?

Patiënten bij wie grote hoeveelheden vet moeten worden verwijderd
Patiënten bij wie vetinjectie in dezelfde sessie gepland is (billen, gezicht, enz.)
Mannen met gynaecomastie
Mannelijke patiënten die vroeger spieren en vet hadden
Diegenen die al dun zijn en liposuctie moeten doen in precieze proporties
Patiënten bij wie het onderhuidse vetweefsel bijna tot nul is gereduceerd
Patiënten met smering in de kuiten en enkels

Liposuctie Vaser: Voor en na

Vóór de Vaser Liposuctie operatie wordt er bloed afgenomen bij de patiënt en wordt er een gezondheidsanalyse uitgevoerd samen met een EKG-onderzoek. In dit onderzoek wordt ook informatie gegeven over de mogelijke risico’s die kunnen optreden. Vervolgens wordt de beslissing over de operatie genomen.

De operatieduur van Liposuctie Vaser, die in onze kliniek onder algehele narcose wordt uitgevoerd, varieert afhankelijk van het aantal en het type regio’s. De operatieduur varieert afhankelijk van het aantal en het type regio’s. Met speciale revalidatiebehandelingen, zoals lymfedrainage of ultrasone behandelingen, kun je het genezingsproces versnellen en al na een paar dagen je gewone activiteiten hervatten. Chirurgische littekens mogen twee tot drie maanden niet worden blootgesteld aan zonlicht of solariumstraling. Het opvolgen van het advies van onze esthetische artsen na de operatie zorgt ervoor dat het genezingsproces gezond en snel verloopt.

Vaser Liposuctie Kosten in Turkije

De kosten zijn afhankelijk van de pakketten, inclusief vervoer, accomodatie en de kliniek die u kiest. Vaser Liposuctie kosten in Turkije zijn echt betaalbaar en worden uitgevoerd door ervaren medisch personeel. Erdem Clinic staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul het contactformulier op onze website in om ons te bereiken!