Neusvulling: Geen Operatie

Neusvulling is een neusvormende methode zonder chirurgie. De neus bevindt zich in het midden van het gezicht. Hij staat dus eigenlijk in het midden van het begrip schoonheid. Een ideale neus lijkt over het algemeen geschikt voor de proporties van het gezicht, zonder bogen en naar boven gekanteld. Daarom bestaat een groot deel van de plastische chirurgie nog steeds uit neusoperaties. De risico’s van de operatie en de tijd die nodig is voor het oedeem. Ook bloeduitstortingen die na de operatie optreden moeten overgaan. Dit zijn de oorzaken die deze beslissing moeilijk maken.

In die zin bieden neusvullingen sinds kort een zeer gemakkelijke en effectieve optie voor patiënten op het gebied van esthetiek. Met neusvullingen kan een gebogen neusrug met een kleine injectie worden rechtgezet. Daarnaast is het mogelijk om in slechts een half uur een anatomisch beter gevormde en mooiere neus te krijgen, met neusvullingen waarmee aan de zijkanten en de punt van de neus kan worden ingegrepen.

Neusvullingen worden ook gebruikt om het uiterlijk te verbeteren na neusoperaties die door een expert zijn uitgevoerd, maar die esthetisch niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Aangezien niet elke neusoperatie aan de esthetische verwachtingen van de patiënt voldoet, is het duidelijk dat neusvullingen in de loop van de tijd steeds populairder zullen worden door de veranderingen die ze met kleine aanpassingen bieden.

Hoe wordt een neusvulling gedaan?

Het staat vast dat een ervaren specialist de neusvulling in een klinische omgeving moet uitvoeren. Voor het succes van het aanbrengen van een neusvulling moeten de arts en de patiënt het samen eens worden en moeten ze de beslissing nemen in overeenstemming met de anatomie. Het aanbrengen gebeurt meestal met een naald en het aan te brengen gebied wordt verdoofd met een verdovende crème. Voor neusvulling wordt de voorkeur gegeven aan vulmateriaal dat hyaluronzuur bevat en een medium zachte consistentie heeft. Hoewel het van persoon tot persoon verschilt, wordt er meestal niet meer dan één injector filler gebruikt. De gemiddelde houdbaarheid is 8-10 maanden.

Waar moet rekening mee worden gehouden na het aanbrengen van een neusvulling?

Na de neusvulling plaatst de arts die de vulling aanbrengt de vulling op de juiste manier. Om ervoor te zorgen dat de vulling zijn vorm behoudt, is het daarna noodzakelijk om het gebied waar de neusvulling zit niet te veel aan te raken. Druk die op dezelfde dag op dit gebied wordt uitgeoefend, kan ervoor zorgen dat de vulling uit elkaar valt, waardoor het esthetische uiterlijk ervan verslechtert. Op dezelfde dag mag het gebied niet worden blootgesteld aan hitte, dat wil zeggen, vermijd hete douches en sauna’s. Aangezien de neusvulling zich binnen enkele dagen in het weefsel nestelt, is er daarna geen speciale verzorging nodig. Aangezien de neusvulling een toepassing onder de huid is voor een uiterlijke esthetiek, heeft het geen enkele invloed op de ademhaling.

Neusvulling: Geen Operatie

Wie kan geen neusvulling krijgen

Hoewel de stof die tijdens het opvullen van de neus wordt gebruikt geen bekende bijwerkingen heeft, is het aanbrengen van de vulling niet geschikt voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Hoewel het geen bewezen bijwerkingen heeft, mag het nooit worden gebruikt bij kinderen onder de 12 jaar, tenzij het noodzakelijk is. Vullen is ook niet geschikt voor mensen met stollingsproblemen, omdat er bloedingen kunnen optreden in het gebied waar het wordt aangebracht. Het is niet correct om het toe te passen tijdens de actieve periode van ziekten zoals Hashimoto’s thyroiditis, de ziekte van Behçet en SLE. Fillers mogen niet worden aangebracht bij mensen die allergisch of overgevoelig zijn voor het vulmateriaal.

Is niet-chirurgische neusvulling permanent?

Het is een methode waarbij geen veranderingen in het bot- of kraakbeenweefsel worden aangebracht. Daarom is er geen levenslange permanentie van het proces. Neusvulling kan tot 18 maanden blijvend zijn. De duurzaamheid van de neusvulprocedure is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn:

Zoals de genetische huidstructuur van de patiënt, de ervaring van de kliniek en arts waar het aanbrengen zal plaatsvinden, het type en de kwaliteit van het vulmateriaal. Deze factoren hebben een directe invloed op de duurzaamheid van het aanbrengen. Wanneer de neusvulling zijn effect begint te verliezen, is het mogelijk om het aanbrengen te herhalen.

Het professionele team van Erdem Clinic staat klaar om je te helpen bij al je transfers, accodomatie en behandelingen die je nodig hebt in Turkije. Vul het contactformulier in zodat we je kunnen helpen.

Vaak gestelde vragen

Kunnen neusvleugels worden opgevuld?
Op elk deel van je neus kunnen fillers worden geïnjecteerd om de contouren te veranderen. Als je: kleine oneffenheden op je neus wilt wegwerken, is deze methode effectief. De punt van je neus meer laten opvallen.

Zijn neusvullers riskant?
Volgens artsen is een vloeibare neuscorrectie het gevaar niet waard. De procedure die bekend staat als “vloeibare neuscorrectie” wordt gepromoot als een snel en relatief pijnloos alternatief voor chirurgie. Deskundigen waarschuwen echter dat er aanzienlijke risico’s zijn, zoals blindheid of zelfs afsterven van de huid rond de injectieplaats.

Hoe lang gaan neusvullers mee?
Afhankelijk van het gebruikte product kunnen injecteerbare vullers 12-18 maanden of langer rond de neus blijven zitten. Bij de meeste patiënten houden de effecten van de filler 3-4 maanden aan, maar zelfs als dit wordt gebruikt, is dit slechts een klein onderdeel van de niet-chirurgische neuscorrectie.