Saffier Haartransplantatie in Turkije

De haartransplantatiesector in Turkije wordt met de dag innovatiever. Nieuwe technieken en nieuwe behandelingen hebben de weg vrijgemaakt voor een effectieve behandeling. Met de huidige transplantatiemethoden is het nu mogelijk om natuurlijk uitziend, levenslang permanent en voller haar te krijgen. Om uit de vele methoden de voor jou meest effectieve te kiezen, heb je professioneel advies en een effectieve haaranalyse nodig. De specialisten van Erdem Clinic staan klaar voor uw haartransplantatie in Turkije!

Wat is Sapphire Haartransplantatie?

Sapphire haartransplantatie is een geavanceerde versie van de FUE techniek die ons in staat stelt om de meest natuurlijke resultaten in haartransplantatie te bereiken met de mogelijkheid om vaker haartransplantaties uit te voeren. Het transplanteren van het grootst mogelijke aantal grafts op de best mogelijke manier is een van de belangrijke criteria voor succes bij haartransplantatie. Het getransplanteerde haar moet zowel zo vaak mogelijk verschijnen als er zo natuurlijk uitzien dat het nooit opvalt dat het om een haartransplantatie gaat.

We kunnen zeggen dat de saffier techniek de haartransplantatie methode is die het dichtst in de buurt komt van de perfectie die we willen bereiken bij haartransplantatie. De FUE techniek staat bekend als follicular unit extraction.

Waarom zou u een Sapphire FUE haartransplantatie in Turkije laten doen?

Het feit dat de behandelingskosten toegankelijk zijn, de kwaliteitsservice voor patiënten in Turkije zorgt ervoor dat mensen die een Sapphire FUE haartransplantatie overwegen naar ons land komen. Turkije heeft na de VS het hoogste aantal gezondheidsinstellingen dat is goedgekeurd door Joint Commission International (JCI). De fue sapphire procedures die in Turkije worden uitgevoerd geven 98% succesvolle resultaten.

Hoe werkt Sapphire Hair in Turkije?

Saffier Haartransplantatie in Turkije

Het proces van saffier FUE haartransplantatie in Turkije begint vanaf het moment dat je aankomt op het vliegveld. Daarna moet het haartransplantatiecentrum waar je de procedure ondergaat aan al je transport-, accommodatie- en medische behoeften voldoen. Zo werkt het haartransplantatie proces bij Erdem kliniek. Als je aankomt op het vliegveld, zullen we je in VIP voertuigen ontmoeten en ervoor zorgen dat je bij het ziekenhuis aankomt.

Na aankomst in het ziekenhuis ontmoet je je arts. Dan probeert je arts al je verwachtingen en behoeften te begrijpen en de meest geschikte haarlijn voor jou te bepalen. Je arts zal je een gedetailleerde uitleg geven over elke fase van het proces. Daarna worden er enkele tests gedaan om te zien of je geschikt bent voor de procedure. Als alles goed gaat, begint het proces.

Voor en na haartransplantatie

Uw arts zal u alle details uitleggen over het proces voor en na de Sapphire FUE. Laat ons echter in het kort de situaties uitleggen die u kunt ervaren tijdens deze processen in algemene termen. Het belangrijkste bij het proces voor en na de haartransplantatie is dat u voorzorgsmaatregelen kunt nemen. U moet voor de ingreep stoppen met alcohol en roken en als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, moet u hiermee stoppen onder toezicht van een arts.

De eerste tien dagen na de ingreep moet je de plaats van de ingreep beschermen tegen trauma. We raden je echter aan om de eerste drie maanden uit de buurt te blijven van zwembaden, zee en sauna’s en niet te zonnebaden. Na de procedure duurt het een jaar voordat je de resultaten van je haartransplantatie volledig ziet. Tijdens deze periode moet u heel voorzichtig zijn zodat het getransplanteerde haar niet uit zijn plaats groeit en op een gezonde manier kan groeien.

Sapphire Fue Haartransplantatie Hersteltijdlijn

Het is normaal om haaruitval, shock hair loss genoemd, op te merken in de eerste maand na een saffier haartransplantatie. Maakt u zich geen zorgen over deze uitval. Omdat het een aandoening is die deel uitmaakt van de natuurlijke stroom van het genezingsproces. Dit geldt vooral voor de micro fue saffier toepassing. Bij andere haartransplantaties treedt ook shockhaaruitval op. Nadat de uitval is voltooid, begint het nieuwe haar langzaam te groeien. Na 1 jaar is al uw haar uitgegroeid.

Voordelen van Sapphire FUE haartransplantatie in Turkije

Er zijn veel voordelen aan een Sapphire haartransplantatie in Turkije. Deze zijn:

Omdat haartransplantatie in Turkije heel vaak wordt gedaan, zijn vooral de artsen in Istanbul zeer ervaren.
Haartransplantatiecentra in Istanbul hebben een groot aantal ervaren teams en artsen. Hier krijg je speciale kamers en diensten die op jou zijn afgestemd.
Het hotel waar je verblijft is zeer luxe en comfortabel.
Je krijgt een zeer betaalbare service in vergelijking met andere landen.
Je krijgt de kans om een historisch rijke stad als Istanbul te bezoeken.

Wie kan een Sapphire FUE Haartransplantatie ondergaan?

Haarimplantatie kan worden uitgevoerd bij alle personen van alle leeftijden die om verschillende redenen last hebben van haaruitval vanaf de leeftijd van 19 tot 20 jaar bij mannen en vrouwen en die geen fysiologische ziekten hebben die haartransplantatie verhinderen en die voldoende follikels hebben in het donorgebied.

Hoeveel kost Sapphire FUE in Turkije?

De prijs van sapphire fue vs dhi transplantatie procedures in Turkije is veel betaalbaarder dan in andere landen. De kwaliteit van de haartransplantatiecentra waar je een haartransplantatie wilt laten uitvoeren is erg belangrijk. Daarom moet je niet kiezen voor een saphire haartransplantatie centrum alleen omdat het goedkoop is. Echter, saffier fue haartransplantatie kosten in Turkije verschillen op basis van een aantal kenmerken. Dit zijn over het algemeen de kwaliteit van het centrum waar de haartransplantatie wordt uitgevoerd en de ervaring van de arts. Tegelijkertijd is de haartransplantatietechniek die uw arts zal gebruiken ook bepalend voor de prijzen.

Bij Erdem Clinic kunt u gebruik maken van onze gratis adviesdiensten om meer informatie te krijgen over saffier haartransplantatie prijzen en processen.

Vaak gestelde vragen

Is Sapphire FUE beter?

De Saffier haartransplantatie techniek is de meest effectieve haartransplantatie techniek onder de andere technieken. Dit komt omdat het proces wordt uitgevoerd met een saffierpen. Dankzij de saffierpen is zowel het bloeden minder als het genezingsproces sneller.

Wat is de meest geavanceerde haartransplantatietechniek?

De meest geavanceerde haartransplantatietechniek die bekend is, is de saffier haartransplantatie. Dankzij deze techniek krijgen patiënten veel positievere resultaten dan bij andere technieken. Het is echter zeer onwaarschijnlijk dat u onsuccesvolle resultaten krijgt bij haartransplantatie uitgevoerd door een ervaren arts.

Groeit het haar terug in het donorgebied na een FUE?

We adviseren een vervolgafspraak zodat u zeker weet dat uw hoofdhuid gezond is. Het haar groeit terug in het donorgebied na een FUE haartransplantatie. Haar