Slagingspercentage van Haartransplantatie

Het succespercentage van haartransplantatie uitgevoerd door de specialist en het team is zeer hoog. We kunnen succes in haartransplantatie meten met het nieuwe haar dat groeit en de natuurlijkheid van de haarlijn. omdat de haarlijn speciaal wordt bepaald, zijn de resultaten van onze operatie gegarandeerd natuurlijk.

Het nieuw gegroeide haar van de patiënt bereikt echter het gewenste uiterlijk aan het einde van het eerste jaar en succes wordt begrepen aan het einde van 1 jaar. Hoe regelmatiger onze patiënten de shampoos en lotions gebruiken die door de experts worden aanbevolen, hoe hoger het succespercentage zal zijn.

Succespercentage van de haartransplantatietechniek

Een van de belangrijkste factoren die het slagingspercentage van een haartransplantatie verhogen, is de techniek die voor de transplantatie wordt gebruikt. De beste haartransplantatietechniek die tegenwoordig wordt gebruikt is de FUE haartransplantatietechniek. Met de Sapphire Fue techniek is het mogelijk om zeer succesvolle resultaten te behalen, omdat de haarzakjes één voor één uit het donorgebied worden gehaald en één voor één in het transplantatiegebied worden getransplanteerd. Haartransplantatie met Sapphire Fue heeft een hoog succespercentage.

Slagingspercentage van de haartransplantatie expert

Tegenwoordig gebruiken veel haartransplantatiecentra de Fue techniek. Maar niet alle haartransplantatiecentra behalen hetzelfde succes. Er kan nogal wat verschil zitten tussen de succespercentages van twee verschillende haartransplantatiespecialisten. Zowel de technieken die ze gebruiken als hun handvaardigheden zijn van invloed op het succespercentage van een haartransplantatie.

De invloed van de patiënt op het succespercentage

Of de patiënt die een haartransplantatie ondergaat een man of een vrouw is, kan het succespercentage van een haartransplantatie verlagen of verhogen. Het slagingspercentage bij mannen en vrouwen is niet hetzelfde.

Slagingspercentage bij mannen:

Bij haartransplantatie worden haarfollikels meestal uit het nekgebied gehaald. Het doel van het gebruik van haar in de nek is om het esthetische uiterlijk niet te bederven. Bij mannen valt het haar aan de voorkant en de bovenkant het meest uit. Maar zelfs bij mannen die het meeste haar hebben verloren, blijft het haar in de nek bestaan. Omdat het haar in dit gebied anders is dan andere haren. Deze haren vallen levenslang niet uit zolang er niet wordt ingegrepen. Daarom is het succespercentage van haartransplantatie bij mannen hoog.

Slagingspercentage bij vrouwen:

Hoewel het haar op de nek van mannen en andere gebieden verschillende kenmerken heeft, hebben alle haren bij vrouwen dezelfde kenmerken. Natuurlijk is genetisch haarverlies bij vrouwen een zeldzame gebeurtenis. Maar als er sprake is van haaruitval, gebeurt dit ongeacht of het om de nek of de voorkant gaat. Daarom kan het haar van een vrouw met een haartransplantatie later weer uitvallen. Dit kan het succespercentage van haartransplantatie bij vrouwen verminderen.

Als u meer wilt weten, kunt u het contactformulier op onze website invullen om ons te bereiken!

Vaak gestelde vragen

Is een haartransplantatie 100 procent succesvol?
Volgens klinisch onderzoek gedijt 85-95 procent van alle geïmplanteerde grafts op de getransplanteerde locatie. Haartransplantaties zijn vaak zeer succesvol, zoals blijkt uit dit hoge percentage. Sommige patiënten zijn bang dat ze, net als bij andere transplantaties, afstoting van het transplantaat zullen krijgen.

Hoe lang gaat een haartransplantatie mee?
Het goede nieuws is dat een haartransplantatie door een gekwalificeerde, ervaren haarherstellingsspecialist een leven lang kan duren. Omdat de genetische aanleg voor haaruitval in de follikel zit en niet in de hoofdhuid, is dit het geval.

Waarom werkte mijn haartransplantatie niet?
Verkeerd omgaan met grafts, zelfs nadat ze zijn getransplanteerd, is een van de meest voorkomende oorzaken van mislukte haartransplantaties.