Dingen Die Je Moet Weten Als je een Baardtransplantatie Overweegt

Baardtransplantatie is het proces van transplantatie van haarfollikels naar de baardloze delen van het gezicht, vanaf de achterkant van het haar of een ander deel van het lichaam. Het is net als het haartransplantatieproces, dat onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd.

Wat is een baardtransplantatie?

Baardtransplantatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde haartransplantatie artsen in esthetische of haarklinieken. In het proces worden stappen gebruikt zoals bij haartransplantaties. Hieronder proberen we je kort te informeren aan de hand van de stappen van de baardtransplantatie.

Stadia van baardtransplantatie proces

Baardtransplantatie is ook een haartransplantatie procedure. Bij deze toepassing wordt op dezelfde manier een proces gevolgd. Het is mogelijk om deze processen als volgt kort uit te leggen.

Het uitvoeren van een onderzoek vóór de transplantatie,
Bepalen van het te transplanteren gebied en berekenen van het aantal grafts,
Afnemen van bloed en andere testen voor de transplantatie,
Plaatselijke verdoving met pijnloze anesthesie,
Verzamelen van haarzakjes uit het donorgebied en ze bewaren in orgaantransplantatievloeistof,
Transplantatie van de verzamelde grafts naar de baardloze.

Wat gebeurt er tijdens en na de transplantatie?

Baard- en snortransplantatie wordt op verschillende manieren uitgevoerd. Baardtransplantatie wordt over het algemeen toegepast door het haarzakje aan de achterkant van het haar te verwijderen. Hierbij wordt de patiënt plaatselijk verdoofd. Het kan worden uitgevoerd door haarzakjes te verwijderen uit geschikte delen van het lichaam. Haarspecialisten voeren dit proces uit. Hiervoor is het beter om samen te werken met betrouwbare gespecialiseerde artsen.

Voor dit proces verwijdert de arts haar uit de nek, het lichaam of de nekwortel. De arts transplanteert deze haarzakjes zonder lang te wachten. Over het algemeen proberen artsen twee verschillende soorten technieken voor dit proces. Een van de meest bekende oude transplantatiemethode is de fue-methode. Daarom krijgen patiënten hier eerst informatie over.

Na de transplantatie

Het eerste waar je aan moet denken na een baardtransplantatie is om het getransplanteerde gebied schoon en droog te houden. In plaats van met je gezicht naar beneden te liggen, moet je bij een bepaald proces op je rug gaan liggen. Je mag het getransplanteerde gebied minstens 2 dagen niet wassen.

Om het genezingsproces niet te verlengen, is het noodzakelijk om een tijdje voor en na de transplantatie geen alcohol en sigaretten te gebruiken. In de tussentijd, als je niet kunt stoppen met dit product, kun je het gebruik ervan verminderen. Als je je getransplanteerde gebied verzorgt en beschermt, beginnen je baarden na ongeveer 3-4 maanden te groeien en krijgen ze een natuurlijk uiterlijk. Zelfs als er korte tijd na de transplantatie korstjes ontstaan, vallen ze spontaan uit. Tijdens dit proces moet je niet aan de korstjes krabben.

Hoeveel kost een baardtransplantatie? Of wordt het duur?Dingen Die Je Moet Weten Als je een Baardtransplantatie Overweegt

Tegenwoordig varieert de prijsinformatie van baardchirurgie, een procedure die wordt toegepast door specialisten in veel centra, van persoon tot persoon en daarom wordt de prijs individueel bepaald. Veel factoren zoals de breedte van het gebied waar deze transplantatie zal worden uitgevoerd in de persoon en het aantal haarzakjes die worden gebruikt als donoren beïnvloeden het proces van deze procedure.

Voor prijzen en andere gedetailleerde informatie voor gezichtshaartransplantatie is het noodzakelijk om informatie in te winnen bij het centrum en de specialist waar de procedure wordt uitgevoerd. Als de baardtransplantatie voor en na de ingreep goed wordt verzorgd en schoongemaakt, is het mogelijk om zonder problemen het gewenste resultaat te krijgen.

Hoe lang duurt een baardtransplantatie?

Je arts voert deze procedure uit onder plaatselijke verdoving en sedatie en duurt 2-5 uur. Over het algemeen is dit proces pijnloos. Na het proces worden er kleine korstjes gevormd rond de getransplanteerde wortels. Maar die verdwijnen binnen korte tijd.

Baardtransplantatie in Turkije

Baardtransplantatieprocedures worden met succes uitgevoerd in Turkije. Artsen voeren deze procedure uit met de meest geavanceerde technieken. Er zijn echter zeer ervaren artsen in baardtransplantatie in Turkije. Tegelijkertijd zijn de gezichtshaartransplantatie kosten of baardtransplantatie prijzen in Turkije zeer betaalbaar. Vooral patiënten die in het buitenland wonen, kunnen de ingreep hier laten uitvoeren tegen veel voordeligere baardimplantatiekosten dan in hun eigen land. Patiënten geven meestal de voorkeur aan Turkije vanwege de goedkope service en de kwaliteit.

Je kunt het contactformulier op onze baardtransplantatie pagina invullen voor meer gedetailleerde informatie over baardtransplantatie kosten of procedures.

Vaak gestelde vragen

Is baardtransplantatie een goed idee?

Zolang er gezonde haarzakjes zijn op welk deel van je lichaam dan ook, is baardtransplantatie de juiste keuze voor jou. Veel mannen met kaalheidsproblemen zijn echter geïnteresseerd in baardtransplantatie. Deze procedure heeft echter minder mogelijkheden dan haartransplantatie.

Hoe pijnlijk is een baardtransplantatie?

Je arts voert deze procedure uit onder plaatselijke verdoving en sedatie en duurt 2-5 uur. Over het algemeen is dit proces pijnloos.

Zien baardtransplantaties er natuurlijk uit?

Ja, je kunt een natuurlijke uitstraling krijgen dankzij de ontwikkeling van de technologie op het gebied van baardtransplantatie. De ervaring van de haartransplantatiespecialist is belangrijk voor een natuurlijke transplantatiekwaliteit.